Yollar Ayrıldı Haberleri

Kocaelispor’da Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Kocaelispor’da yönetim kurulu, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Spor 19-02-2024 15:15

Şampiyonluğa oynayan Kocaelispor'da Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrılıyor

Trendyol 1. Lig’de Süper Lig hedefiyle mücadele eden ve şu an 3. sırada bulunan Kocaelispor’da yönetim kurulu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolları ayırma kararı aldı.

Spor 18-02-2024 16:41

Gece yarısı Galatasaray ile sözleşmesini feshetti! Sarı-kırmızılı taraftarların bazıları duygusal anlar yaşıyor...

Galatasaray'da Christian Luyindama'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Yaklaşık 3 senedir sarı-kırmızılı takımda maça çıkamayan Luyindama ile yollar ayrıldı. Bu haberin sosyal medyada ortaya çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarların bazıları duygusal anlar yaşadı. Sakatlanmadan önceki döneminde müthiş bir performans sergileyen Luyindama'nın ayrılışına üzülen sarı-kırmızılılar ilginç yorumlarda bulundu.

Spor 19-01-2024 08:18

Kulüp başkanından ters tepen motivasyon konuşması! Cam şişeyi kırdı, Şampiyon olacağız dedi ama takımı sahadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı!

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Alibeyköyspor, 10. hafta maçında Bayrampaşaspor ile karşı karşıya geldi. Alibeyköyspor Başkanı Mehmet Duman, karşılaşma öncesinde takıma ve teknik heyete motivasyon konuşması yaptı. Duman'ın konuşma esnasında eline aldığı cam şişeyi kırması ve yüksek sesle takıma hitap etmesi dikkat çekti. Alibeyköyspor, müsabakadan 3-0'lık yenilgiyle ayrılınca Duman'ın konuşma videosu sosyal medyada gündem oldu.

Spor 10-12-2023 12:25

Diğer Haber Etiketleri

bayern bayrampaşaspor beşiktaş transfer Rıza Çalımbay İlhan Palut Sergen Yalçın Erol Bulut Çağdaş Atan İsmail Kartal Ziraat Türkiye Kupası Süper Lig Teknik Direktör Bundesliga Ahmet Nur Çebi deprem spor Stefan Kuntz Kenan Koçak motivasyon Samuel Ayomide Adekugbe son dakika haberler Jorge Jesus Jese Rodriguez a milli futbol takımı a milli takım Ceyhun Kazancı Mario Gavranovic Caner Erkin Jesse Sekidika Bernard Mensah Gaziantep FK Burak Yılmaz Thomas Tuchel Emre Belözoğlu Fatih Karagümrük Hatayspor Kayserispor Konyaspor Trabzonspor Adana Demirspor Altay Bursaspor Samsunspor Ümraniyespor Eyüpspor Kocaelispor AZ Hatay Başakşehir Julian Nagelsmann Ertuğrul Sağlam At Murat Sancak Hakan Keleş Bölgesel Amatör Lig Türkiye Milli Futbol Takımı FIFA Dünya Kupası Brezilya İspanya Türkiye aday ahmet nur çebi kimdir dakika haberleri cenk ayrılık fenerbahçe erhan galatasaray hazırlık maçı ankaragücü atakaş atan alibeyköy eleme dünya kupası yıllık yaşında milli takım naci ünüvar ligi luis enrique luyindama recep uçar sinan kaloğlu şampiyonluklar stefan kuntz çalıştırdığı takımlar son dakika haberleri tff takım spor toto kuntz kluivert kata paylaşım transfer sezonu başakşehi yapılan açıklama stefan kuntz kaç yaşında ekipleri da, oldular kulübün tff, teknik direktörlük kursu spor to kuntz kimdir süper li stefan kuntz nereli n dakika haberleri verildi türkiye kupası final bıraktı biler devam edecek spor tot marius hedefi sinan kaloğlu teknik direktör maçın iyet 10 ak türkiye futbol federasyonu türkiye kupası de adana demir fk sezon erden trabzonspor, stefan kuntz milli takım maçı galatasaray taraftar stefan kuntz kimdir ligde sosyal medya

Yollar Ayrıldı

Yollar Ayrıldı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yollar Ayrıldı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İtalyanlar Adana Demirspor'un yeni hocasını duyurdu! Patrick Kluivert sonrası Fabio Cannavaro... Montella'nın takım arkadaşı geliyor

Adana Demirspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından teknik direk Kluivert ile yollar ayrılırken, yeni hoca arayışları da sürüyor. Murat Sancak katıldığı bir TV programında "Yeni hocamız yabancı olacak" ifadelerini kullanırken, İtalya'dan çok sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 05-12-2023 08:38

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Burak Yılmaz iddialarına gülerek cevap verdi!

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da sezon başında Vincenzo Montella’nın yerine getirilen Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrıldı. Patrick Kluivert'ın ayrılığı sonrası Burak Yılmaz'ın takımın başına geçeceği iddia edilmişti. Adana kulübünün başkanı Murat Sancak çıkan iddialara cevap verdi.

Spor 04-12-2023 17:16

Galatasaray maçı öncesi yaşandı! Adana Demirspor'da fatura Patrick Kluivert'a kesildi... Yerine gelebilecek adaylar belli oldu!

Süper Lig'de son 4 haftadır galibiyeti unutan ve son olarak Samsunspor karşısında oynadığı mücadeleden 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan Adana Demirspor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Adana ekibinde teknik direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrılırken yerine gelecek adaylar da belli oldu. İşte detaylar...

Spor 04-12-2023 11:13

Beşiktaş'ın yeni hocası Rıza Çalımbay kimdir? Rıza Çalımbay hangi takımları çalıştırdı? Seçime kadar takımın başında olacak

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz ile yollar ayrıldı. Rıza Çalımbay seçime kadar takımın başında olacak. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Beşiktaş'ın yeni hocası Rıza Çalımbay kimdir? Rıza Çalımbay hangi takımları çalıştırdı? İşte detaylar...

Spor 10-11-2023 13:26

Bursaspor'dan tarihi çöküş! Amatör takıma karşı...

Bölgesel Amatör Lig ekibi Gölcükspor, Bursaspor'u 2-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi. Bu sonucun ardından Bursaspor’da Teknik Direktör Yalçın Gündüz’ün gönderilmesi sonrası göreve getirilen Nedim Vatansever’le yollar ayrıldı.

Spor 11-10-2023 08:48

Beşiktaş Başkanlığına Ahmet Nur Çebi tekrar aday olacak mı? Ahmet Nur Çebi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hayatı ve biyografisi!

Beşiktaş Kulübü'nde önce teknik direktör Şenol Güneş ile yollar ayrıldı, sonrasında ise Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararı alındı. Bu gelişme sonrası Beşiktaş Başkanlığına Ahmet Nur Çebi tekrar aday olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki, Ahmet Nur Çebi kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Spor 06-10-2023 14:14

Üç büyükler dışındaki en başarılı İstanbul takımı Kasımpaşa

Trendyol Süper Lig'de "3 büyükler" olarak adlandırılan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş dışındaki 5 İstanbul takımı arasında lige en iyi başlangıcı Kasımpaşa yaptı. Lacivert-beyazlılar 9 puan toplarken 6 maç sonunda yalnızca 1 yenilgi aldı.

Spor 25-09-2023 15:31

Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrası istifa kararı! Kenan Koçak ayrıldığını duyurdu

A Milli Takım'da Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı, Alman teknik adamın yardımcısı da istifa etti.

Spor 21-09-2023 15:48

Stefan Kuntz istifa mı etti, ayrıldı mı? Stefan Kuntz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Milli Takım'da bir dönem sona erdi!

Stefan Kuntz ile ilgili son dakika açıklaması TFF tarafından yapıldı. Bugün Riva'da gerçekleştirilen görüşmenin ardından yapılan açıklamada A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığı ifade edildi. Peki, Stefan Kuntz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Spor 20-09-2023 19:03

Milli Takımda Stefan Kuntz dönemi sona erdi! TFF'den yapılan son dakika açıklamasıyla ayrılık açıklandı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi, bugün Riva'da yaptığı görüşme sonrasında A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrıldığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından İtalyan teknik adam Vincenzo Montella, A Milli Takım ile 3 yıllık sözleşme imzalamak için İstanbul’a geldi.

Spor 20-09-2023 15:25

A Milli Takımda Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı! Japonya mağlubiyetinin ardından ipler koptu! Fatih Terim, Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Montella sesleri...

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi. Art arda alınan kötü sonuçların ardından eleştirilerin odak noktası haline gelen Stefan Kuntz için TFF'den cesur bir hamle geldi. Alman teknik adamı görevden alan TFF, yeni hoca için hiç vakit kaybetmeden arayışlarına başladı.

Spor 17-09-2023 15:13

Samsunspor’da 16 oyuncu geldi, 34 oyuncu gitti!

Yaz transfer sezonu dün gece yarısı itibarıyla sona erdi. Süper Lig’de birçok kulüp kadrolarını yeni transferler ile güçlendirdi. Transfer sezonunun en hareketli takımı ise Samsunspor oldu.

Spor 16-09-2023 12:45

Ve Başakşehir'de sürpriz! Emre Belözoğlu'nun yerine Süper Lig'den teknik direktörle anlaşıldı...

Trendyol Süper Lig'de 4 hafta geride kalırken, milli araya girildi. Başakşehir'de Emre Belözoğlu ve Gaziantep FK'da Erdal Güneş'in ardından Kayserispor'da da teknik direktör Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı. Sarı - kırmızılı kulüpten ayrıldığını sosyal medya hesabından duyuran deneyimli çalıştırıcı, "Bittiği için üzgün değilim, yaşandığı için mutluyum" dedi. Öte yandan Atan'ın Emre Belözoğlu yerine Başakşehir'in başına geçeceği öğrenildi.

Spor 06-09-2023 19:20

Eyüpspor, Sekidika ile yollarını ayırdı

Trendyol 1. Lig takımlarından Eyüpspor'da Nijeryalı futbolcu Jesse Sekidika ile yollar ayrıldı

Spor 31-08-2023 15:04

Son dakika: Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Ceyhun Kazancı dönemi sona erdi...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bir süredir çalkantılı bir dönem geçiren siyah - beyazlı kulüpte sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın adı sık sık gündemde yer alıyordu. Beşiktaş'tan yapılan resmi açıklamaya göre Kazancı ile yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 26-07-2023 17:20

Caner Erkin ile yollar resmen ayrıldı! Fenerbahçe maçında formasını yere fırlatmıştı...

Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Fenerbahçe'ye final mücadelesinde 2-0 mağlup olarak kupayı kaptıran Başakşehir'de karşılaşmanın 34. dakikasında oyundan alınan Caner Erkin'in Emre Belözoğlu'na gösterdiği tepki gündem olurken, Başakşehir'den bir hamle gelerek Caner Erkin ile yollar ayrıldı.

Spor 14-06-2023 18:18

Murat Sancak 'Montella ile buraya kadar' demişti! Adana Demirspor'da Sergen Yalçın'a ilk teklif yapıldı, başarılı çalıştırıcı olumlu dönüş yaptı

Son olarak 2021 yılında Beşiktaş'ı çalıştıran ve o tarihten bu yana yeşil sahalardan uzak olan Sergen Yalçın için yeni sezon öncesi birçok iddia ortaya atılırken, gündemdeki son ekip Adana Demirspor oldu. İşte detaylar...

Spor 13-06-2023 08:06

Süper Lig bitmeden veda ettiler! Kayserispor'da iki sürpriz ayrılık birden!

Kayserispor'da sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Ganalı futbolcu Bernard Mensah ve İsviçreli golcü Mario Gavranovic ile yollar ayrıldı.

Spor 05-06-2023 19:04

Fenerbahçe’de Olcay Çakır Turgut ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nda, Kaptan Olcay Çakır Turgut ile yolların ayrıldığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 11-05-2023 21:28

SON DAKİKA: Trabzonspor'da ayrılık! Naci Ünüvar'ın sözleşmesi feshedildi

Son dakika... Trabzonspor'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Bordo-mavili ekipte Vitor Hugo ve Bruno Peres'in ardından Naci Ünüvar ile de yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 10-05-2023 18:53

Fenerbahçe ile karşılaşacak Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş ile yollar resmen ayrıldı!

Son dakika... Süper Lig'de son olarak İstanbulspor ile karşılaşan ve rakibine 1-0 mağlup olan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş ile yollar ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 02-05-2023 17:22

Son dakika: Süper Lig ekibinde beklenen oldu! Üst üste gelen kötü sonuçların ardından ayrılık...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1. Lig'i 2. sırada tamamlayan ve Süper Lig'e yükselen Ümraniyespor, beklentilerin altında bir performans sergilemişti. Spor Toto Süper Lig'de şu ana kadar geride kalan 30 haftada 23 puan toplayan İstanbul ekibi, son sırada yer almıştı. Üst üste gelen kötü sonuçların ardından Ümraniyespor'da teknik direktör Recep Uçar ile yollar resmen ayrıldı.

Spor 19-04-2023 16:10

Bayern Münih'te büyük sürpriz! Nagelsmann'ın görevine son verildi ve yerine Thomas Tuchel getirildi...

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, 35 yaşındaki Julian Nagelsmann ile boşalan teknik direktör koltuğuna bir diğer 49 yaşındaki Alman çalıştırıcı Thomas Tuchel’i getirdiğini açıkladı. Bayern Münih, Tuchel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Alman hoca pazartesi günü yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkacak.

Spor 24-03-2023 21:21

A Milli Takım'da maça günler kala ayrılık! Kaleci antrenörü olarak Michael Rechner ayrıldı

A Milli Takım'da Ermenistan karşılaşmasına kısa bir süre kala beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Ay-Yıldızlı takımda, kaleci antrenörü olarak görev yapan Michael Rechner Bayern Münih'e transfer olduğu duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 20-03-2023 19:41

Christian Atsu'nun takım arkadaşı Sam Adekugbe'nin anlattıkları korkuttu: 'Durumu artık şüpheli!'

Atakaş Hatayspor’un Kanadalı futbolcusu Sam Adekugbe, deprem gecesi yaşadıklarını anlattı. 6 Şubat'ta takım arkadaşı Christian Atsu ile aynı evde olduklarını ve Ganalı futbolcudan hala haber alınamadığını söyledi.

Spor 10-02-2023 12:26

Sinan Kaloğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu ile yollar ayrıldı

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu dönemi sona erdi. Altay yönetimi, son 6 karşılaşmada 5 yenilgi, 1 eşitlik alarak düşme hattına yaklaşan takıma ilişkin flaş bir karar aldı. Peki, Sinan Kaloğlu kimdir, kaç yaşında, hangi takımları çalıştırdı? İşte Sinan Kaloğlu'nun hayatı ve biyografisi...

Spor 08-02-2023 14:48

Altay'da Sinan Kaloğlu dönemi bitti

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da teknik direktör Sinan Kaloğlu ile yollar ayrıldı.

Spor 08-02-2023 14:25

Gaziantep FK'da Erol Bulut dönemi sona erdi!

Spor Toto Süper Lig'de 19 puanla 13. sırada yer alan Gaziantep FK'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. 9 maçlık mağlubiyet serisi bulunan Güneydoğu Anadolu ekibinde teknik direktör Erol Bulut ile yollar ayrıldı. Bulut daha önce "1,5 yıldır para almıyorum, futbolcularımızdan bazıları şikayette bulundu." demişti. İşte detaylar...

Spor 25-01-2023 23:22

İlhan Palut'la yollar ayrıldı, sosyal medya yıkıldı! Konyaspor taraftarlarından yönetime büyük tepki

Konyaspor'da 9 Şubat 2021 tarihinde göreve gelen İlhan Palut'la yollar ayrıldı. Palut döneminin sona ermesinin ardından taraftarlar, sosyal medyada yönetime büyük tepki gösterdi.

Spor 16-01-2023 19:11

Son dakika: Fenerbahçe'yi ayağa kaldırmıştı! Konyaspor'da İlhan Palut'un ayrılığı sonrası ilk aday İsmail Kartal!

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de ilk devrenin sona ermesiyle birlikte sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. arabam.com Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Deneyimli çalıştırıcının yeşil - beyazlı kulüpten ayrılığı şok etkisi yaratırken, Palut'un yerine gelebilecek olan isimler de belli oluyor. Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran İsmail Kartal'ın adı, Konyaspor ile anılmaya başladı.

Spor 16-01-2023 17:42

Konyaspor'da İlhan Palut dönemi sona erdi! Emre Belözoğlu topa tutmuştu, Beşiktaş maçı son karşılaşması oldu...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının sona ermesiyle birlikte flaş bir gelişme yaşandı. arabam.com Konyaspor'da 10 Şubat 2021 tarihinde takımın başına getirilen İlhan Palut ile yollar ayrıldı. Son olarak Beşiktaş'a karşı görev alan Palut, siyah - beyazlı takıma 2-1 mağlup olarak sahadan ayrılmıştı. Öte yandan Emre Belözoğlu da Palut için "Ben ve Nuri'den rahatsızlık duyuyor" ifadelerini kullanmış ve deneyimli hocayı hedef tahtasına koymuştu.

Spor 16-01-2023 16:13

Süper Lig ekibinde ayrılık resmen açıklandı! Ankaragücü yıldız oyuncu Jese Rodriguez'in sözleşmesini feshetti

Süper Lig'de transfer hareketliliği hız kazanırken, gelen isimler kadar giden isimlerde konuşulmaya devam ediyor. Başkent ekibi Ankaragücü de hareketli günler geçirirken, iki ismin sözleşmesinin feshedildiği duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 13-01-2023 12:01

Jorge Jesus'un ismi Brezilya ile anılınca Fenerbahçe taraftarı ölümle tehdit etti! Ünlü gazeteci açıklama yapmak zorunda kaldı...

2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final maçında Hırvatistan, Brezilya’yı penaltılar sonucu 4-2 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından Brezilyalı Teknik Direktör Tite ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe taraftarı teknik direktör Jorge Jesus'u öneren ünlü gazeteciyi tehdit etti. İşte detaylar...

Spor 10-12-2022 09:32

İspanya'da Luis Enrique görevden alındı, yeni hoca 'jet hızıyla' belli oldu!

2022 FIFA Dünya Kupası'na son 16 turunda veda eden İspanya Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Luis Enrique ile yollar ayrıldı. 2018 yılından itibaren takımın başında yer alan tecrübeli teknik adamın yerine ise Luis de la Fuente getirildi. İşte detaylar...

Spor 08-12-2022 15:25

Süper Lig'de asist krallığında yer alan Caner Erkin ile yollar ayrıldı! Galatasaraylılar devrede...

Süper Lig asist krallığı yarışında 6 asistle zirvede yer alan Caner Erkin, Fatih Karagümrük ile yollarını ayırdı. Adı bir süredir Galatasaray ve Başakşehir ile anılan yıldız oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bir an önce kendisine kulüp bulması için menajerine talimat verdiği öğrenildi. Caner Erkin'in ayrılışının ardından sosyal medyada Galatasaray taraftarları adeta birbirine girdi.

Spor 05-12-2022 18:50