Yüksel Aksu Haberleri

Deniz Barut, boşanma kararı aldığı dönemde rol aldığı dizinin yönetmeni ile el ele görüntülendi

Oyuncu Deniz Barut, Avlu dizisinde rol aldığı dönemde 14 yıllık eşinden boşanma kararı almıştı. Oyuncu, boşanma kararı aldığı dönemde rol aldığı dizinin yönetmeni ile el ele objektiflere yakalandı.

Magazin 02-09-2021 22:43

Dondurmam Gaymak filmi nerede çekildi? Dondurmam Gaymak filminin konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yaptığı Dondurmam Gaymak filmiyle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde. İşte Dondurmam Gaymak filminin çekildiği yer, filmin konusu ve oyuncu kadrosu…

Trend 19-11-2019 09:20

'Türkiye dizilerle bir devrim yaptı'

Yönetmen ve senarist Yüksel Aksu, "Türkiye dizilerle bir devrim yaptı. (Pazarın) İç sahasını aldık. Şu anda Latin Amerika'ya bile bizim dizilerimiz satılıyor. Fakat hala bütçeyle, münitajla boğuşuyorlar. Maalesef sektör kötüye evriliyor. " dedi.

Trend 27-05-2019 11:48

Yüksel Aksu

Yüksel Aksu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüksel Aksu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye dizilerle bir devrim yaptı

Yönetmen ve senarist Yüksel Aksu: - "Türkiye dizilerle bir devrim yaptı. (Pazarın) İç sahasını aldık. Şu anda Latin Amerika'ya bile bizim dizilerimiz satılıyor" - "1990'lı yıllardan bu yana dünyaya dizi ihraç eden 3. ülke olmuşuz. Bu kısmı görmemiz lazım. Burada birçok dinamik var. Eğer bu başarı doğru yönetilirse çok büyük bir endüstri var ortada. Çünkü metropoller hikayelerini tüketti" - Oyuncu Nursel Köse: - "Beni sürekli ciddi rollerde görüyorlar. Bu anlamda Türkiye'de de doğru dürüst mizahımı gösterme imkanım olmadı. Biz kadınların mizahı genelde duyulmuyor, görülmüyor. Çünkü hep susmuşuz"

Haber 27-05-2019 10:24

Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali Bosna Hersek'te

Festival Başkanı Faysal Soysal: - "Osmanlı'nın geçmişte, tarihi arka planda ilişkide bulunduğu, dostluk bağlarının olduğu ülkelerle birlikte bu festivali yürütmekle bir dostluk bağı kurmak istiyorduk. Balkanlarda da ilk olarak aklımıza gelecek olan yer tabii ki Bosna'ydı"

Haber 22-12-2018 20:23

Filistinli, İranlı ve Türk yönetmenleri Dostluk buluşturdu

Uluslararası Dostluk Kısa Film Festivali Başkanı Faysal Soysal: - "Film sanatına başlarken bazı dostluklar kurulur ve bu dostluklar devam eder. Gün geçtikçe de uzun metraj çekerken ya da başka çalışmalarda, o ilk zamanlardaki dostlukları sürekli arar dururuz" - Yönetmen Yüksel Aksu: - "Hollywood, bana göre dünyanın en büyük sansürcüsü. ilk sorusu, 'Güzel kadın, yakışıklı erkek, ünlü var mı? 15. dakikada silah patlıyor mu? Kavga, şiddet, aşk var mı?" - İranlı yönetmen Kamal Tabrizi: - "Bizde bir deyim var, Allah isterse kötüyü hayra çevirir. İran'daki baskı ya da sansür dediğimiz sınırlılık da tersine olumlu anlamda sinemanın gelişmesine katkı sağlamış durumda" - Filistinli senarist ve yönetmen Najwa Najjar: - "Hollywood sineması bizleri terörist yapıyor, Filistin'de yaşananları ise dinle ilgili bir çatışmaymış gibi gösteriyor"

Haber 15-12-2018 23:52

Yüksel Aksu Dostluk Kısa Film Festivali jüri başkanı oldu

"Dondurmam Gaymak", "Entelköy Efeköy'e Karşı", "İftarlık Gazoz" gibi filmlere imza atan ve festivallerden çok sayıda ödül alan Yüksel Aksu, festivalin jürisine başkanlık yapacak

Haber 05-09-2018 10:35