Yüksük Çorbası Tarifi Haberleri

Mantı çorbası tarifi: Mantı çorbası nasıl yapılır?

Sofralarınızda farklı lezzetler denemeyi ve değişik çorba çeşitleri sunmayı sevenlerdenseniz mantı çorbası tarifimiz tam da size göre. Birkaç aşamadan oluşan ama yapımı son derece kolay olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Afiyet olsun.

Yemek 10-03-2024 17:53

MasterChef yüksük çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Ana yemek tadında yüksük çorbası tarifi!

Yüksük çorbası tarifi, MasterChef programında yapılmasının ardından merak edildi. Mersin ve Adana yöresinde yapılan yüksük çorbasının içinde un, yumurta, tuz, salça ve erik ekşisi bulunur. Ayrıca içine mantılar hazırlanıp nohutlarla birlikte pişirilir. Yüksük çorbası tarifi her ne kadar çorba olsa da ana yemek tadında oluyor. Peki, yüksük çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 30-09-2023 17:25

MasterChef yüksük çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Püf noktalarıyla yüksük çorbası tarifi!

MasterChef yüksük çorbası tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro yavaş yavaş tamamlanıyor. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve konuk jüri üyesi Ömür şef yarışmacılardan yüksük çorbası yapmalarını istedi. En iyi yüksük çorbası tarifini yapan isim yaratıcılık bölümünü de geçerse ana kadroya girmeye hak kazanacak. Peki, MasterChef yüksük çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-06-2023 23:55