Yüzüklerin Efendisi Dizisi Haberleri

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 1. BÖLÜM İZLE! Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi J. R. R. Tolkien'in The Hobbit ve The Lord of the Rings eserlerindeki olaylardan binlerce yıl öncesini işliyor. Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark ve Ismael Cruz Córdova gibi oyuncuların rol aldığı dizi 2 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geldi. Birçok kişi internette "Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 1. bölüm izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Magazin 02-09-2022 13:39

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı filmi ne zaman vizyona girecek? Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı filminin konusu nedir?

Yüzüklerin Efendisi hayranlarının merakla beklediği Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı, hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Yüzüklerin Efendisi sevenleri çıkacak olan Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı filminin vizyon tarihi için nefeslerini tutup beklemeye başladı. İşte Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı filmi hakkında merak edilenler!

Magazin 16-02-2022 13:46

Amazon dizisi 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin fragmanı yayınlandı

Amazon’un Orta Dünya’da geçen yeni dizisi 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ilk fragmanı yayınlandı. 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri ne zaman?' sorusu da merak konusu oldu.

Magazin 14-02-2022 15:26

Yüzüklerin Efendisi dizisi tartışma yarattı! Siyahi elf olur mu?

Amazon'da ekrana getirilecek olan Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturdu. Merakla beklenen dizide siyahi elf olması ise tartışma konusu oldu. Siyah elf karakterinin kitaba uygun olmadığını söyleyen hayranlar, diziye sert eleştirilerde bulundu.

Magazin 12-02-2022 15:14

Diğer Haber Etiketleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yüzüklerin Efendisi Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yüzüklerin Efendisi dizisindeki siyah elf tartışmasına yapımcılardan yanıt: Tolkien herkes için var

Yüzükleri Efendisi hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni dizi 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri'nin ilk görselleri paylaşıldı. Ancak yeni dizideki siyah elf karakteri tartışma yarattı. Dizinin yapımcılarından Lindsey Weber ise 'Tolkien herkes için' diyor.

Haber 11-02-2022 19:27

Yüzüklerin Efendisi’nin Frodo’su Elijah Wood’dan şaşırtan itiraf! “Kitapları daha okumadım”

Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) film serisinin yıldızı Elijah Wood, tüm dünyanın hayranlık duyduğu J.R.R. Tolkien’in kitaplarını tam olarak okumadığını belirtti. Sinema dünyasının ikonik yapımlarından birinin yıldızı olan Elijah Wood’un dünya genelinde çok satanlar arasında giren kitapları henüz okumaması hayranları şaşırttı.

Trend 28-12-2021 17:04

Yüzüklerin Efendisi’ni yaşıyor! Gerçek bir Hobbit gibi hayatını devam ettiren Nicolas Gentile sosyal medyada gündem yarattı

İtalya’nın kırsal bir kesiminde kendi küçük Hobbit köyünü kuran 37 yaşındaki pasta şefi Nicolas Gentile, sosyal medyada büyük ses getirdi. Gentile, Abruzzo'daki Chieti kasabası, bir hobbit köyüne dönüştü.Özel bir yaşam alanı kuran ve giydiği kostümlerle de hayatını destekleyen Gentile’ye filmin oyuncuları Elijah Wood, Sean Astin ve Billy Boyd’dan övgü dolu yorumlar geldi.

Trend 16-09-2021 09:36

Yüzüklerin Efendisi dizisi ne zaman başlayacak? Lord of Rings dizi olarak çekilecek!

Sinema tarihinin en pahalı yapımlarından olacak Lord of Rings yani Yüzüklerin Efendisi için tarih belli oldu. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit film serisinden yüzyıllar öncesinde geçecek olan dizi, izleyiciyi ekran karşısına kilitleyecek.

Magazin 04-08-2021 12:39

Yüzüklerin Efendisi dizisinin yayın tarihi belli oldu

Amazon’un hatta televizyon tarihinin en yüksek bütçeli yapımlarından olan Yüzüklerin Efendisi dizisinin 2 Eylül 2022'de yayınlanacağını duyurdu. Diziden ilk görsel de resmi olarak paylaşıldı.

Magazin 03-08-2021 11:00

Sean Astin: Amazon'un çektiği dizi muhteşem olacak

Yüzüklerin Efendisi filminlerinde Samwise Gamgee karakteri ile tanınan Sean Astin, Amazon’un çekeceği Yüzüklerin Efendisi dizisinin muhteşem olacağını söyledi.

Magazin 09-07-2021 15:35

Amazon Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk sezonu için 465 milyon dolar harcayacak

Televizyon tarihinin en büyük bütçeli yapımı olan The Lord of the Rings dizisinin sadece ilk sezon bütçesinin 465 milyon dolar olduğu açıklandı.

Magazin 19-04-2021 17:34

Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk sezonu için 465 milyon dolar harcandı

Amazon imzalı Yüzüklerin Efendisi dizisi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İlk sezon çekimleri tamamlanan Yüzüklerin Efendisi dizisinin ilk sezonu için Amazon 465 milyon dolar harcadı.

Magazin 17-04-2021 21:10

Yüzüklerin Efendisi dizisinde deprem

Heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinden beklenmeyen bir haber geldi. Dizinin kadrosunda adı geçen Tom Budge, sosyal medya hesabından yayınladığı bir açıklamayla Yüzüklerin Efendisi dizisinden ayrıldığını açıkladı.

Magazin 16-03-2021 08:15

Viggo Mortensen, yeniden Aragorn olmaya çok hevesli

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Aragorn'u canlandıran Viggo Mortensen, 'Tolkien'in evreni sonsuzdur' diyerek gelecekteki bir film veya dizide Aragorn karakterini yeniden canlandırmak istediğini söyledi.

Trend 17-02-2021 10:21

Elijah Wood diziye karşı çıktı: 'O Yüzüklerin Efendisi değil!'

Yüzüklerin Efendisi serisinde canlandırdığı Frodo karakteriyle hafızalara kazınan Elijah Wood, “Yüzüklerin Efendisi” dizisi için yeni bir isim talep ediyor.

Magazin 16-02-2021 14:38

Yüzüklerin Efendisi dizisinden dev transfer! Gladyatör geliyor

Gladyatör olarak hafızalara kazınan Russell Crowe’un heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinde Durin’i canlandırabilir.

Magazin 08-02-2021 15:40