Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçları Haberleri

Türkiye Kupası'nda çeyrek final maç tarihleri yeniden belirlendi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan maçlar ertelenmişti. Çeyrek final müsabakalarının gerçekleştirileceği tarihler yeniden belirlendi. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final maçlarına ilişkin takvimin daha sonra ilan edileceği belirtildi.

Spor 03-03-2023 11:53

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman? TFF açıkladı! Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçlarının tarihleri...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Bilindiği üzere Ziraat Türkiye Kupası'nda 28 Şubat - 1 Mart ila 2 Mart tarihlerinde oynanması planlanan çeyrek final maçları ertelenmişti. Tarihler belli oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman? İşte, TFF'den yapılan açıklama ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçlarının tarihleri...

Spor 03-03-2023 10:25

Ziraat Türkiye Kupası ÇEYREK FİNAL kura çekimi ne zaman, saat kaçta? 2023 ZTK çeyrek final maçları ne zaman başlayacak?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final heyecanı futbolseverleri sarmış durumda. Ziraat Türkiye Kupası son 16 kura çekimi ile eşleşmeler belli olmuştu. Eşleşen takımlar çeyrek finale adını yazdırabilmek için mücadele ettiler. 19 Ocak günü gerçekleşecek Fenerbahçe - Rizespor müsabakası ile çeyrek final takımları belli oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası ÇEYREK FİNAL kura çekimi ne zaman, saat kaçta? 2023 ZTK çeyrek final maçları ne zaman başlayacak?

Spor 19-01-2023 23:39

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçları

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.