Zülfü Tolga Ağar Haberleri

Sedat Peker'in iddialarına Zülfü Tolga Ağar'dan açıklama

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarına yönelik açıklama yaparak, kendisine yönelik iftiraları şiddetle reddettiğini, konunun şahsı ile ilgili uzaktan veya yakından hiçbir ilgisi bulunmadığını, hukuki işlemleri başlatacağını söyledi.

Haber 07-05-2021 11:08

Baba-oğul dünyanın en keyifli seçim süreçlerinden birini yaşıyoruz

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu ve AK Parti Elazığ milletvekili adayı Zülfü Tolga Ağar: - "Bundan önce babamın bütün seçimlerinde yanındaydım, ona destek oluyordum. Bir bayrak devir teslimi oldu. Baba-oğul dünyanın en keyifli seçim süreçlerinden birini yaşıyoruz. Alt sokakta babam bir kahve toplantısı, üst sokakta ben bir kahve toplantısı yapıyorum"

Haber 22-06-2018 11:30

Ağar seçim sürecini değerlendirdi

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar: - "Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı sorunları çözmede mevcut adaylar içinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çok ciddi bir ağırlığı ve konulara hakimiyeti var. Erdoğan, ülkenin konularına karşı tavrı, kararlılığı, cesareti ve iradesiyle açıkça çok farklı bir noktada" - "16 senelik süreçte her konuda icraatlar yapıldı. Sağlık, ulaştırma, altyapıdaki önemli gelişmeleri vatandaş hafızasına kaydetmiştir"

Haber 01-06-2018 15:50