Aslı Kızmaz Haberleri Ve Son Dakika Aslı Kızmaz Haberleri

Aslı Kızmaz Haberleri Ve Son Dakika Aslı Kızmaz Haberleri

Sevilen bir İnstagram fenomeni olan Aslı Kızmaz son yıllarda medyanın konuştuğu isimlerden biridir. Aslen İzmir’lidir. 1983 doğumlu olan Kızmaz son zamanlarda Dijital medya, Reklam Pazarlama gibi sektörlerde boy göstermiştir. Şu an Güray Gürsel’in Burusvilis isimli şirketin kurucu ortaklarından birisi olarak anılır. Takipçilerinin hamile videolarına ilgi göstermesi sebebiyle bir anda sosyal medyada ilgi odağı haline gelen Kızmaz, oyuncu İlker Kızmaz ile birliktedir. 4 yıldır mutlu bir evlilikleri olan çiftin 1 kız çocukları vardır. 2016 yılında kızı Naz'ı kucağına alan Kızmaz, 9 Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunudur. Aynı zamanda da 1 yıl süre ile Dudley College’de eğitim görmüştür.

Aslı Kızmaz Haberleri

Hazal Kaya'dan yakın arkadaşına sitem: Ayıp şu yaptığın...

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak, yakın arkadaşı ve son filminde beraber çalıştığı Aslı Kızmaz'a söyledikleri herkesi çok güldürdü.

Magazin 26-05-2021 20:55

Hazal Kaya’nın partneri Onur Tuna olacak! Benden Ne Olur filminden müjdeli haber!

Aslı Kızmaz’ın yazdığı Benden Ne Olur kitabının uyarlaması olacak olan Benden Ne Olur filmiyle ilgili önemli bir açıklama geldi. Müjdeli habere göre filmde başrolü canlandıracak olan Hazal Kaya’nın partneri Onur Tuna olacak. Peki, Onur Tuna kimdir? İşte detaylar…

Magazin 04-08-2020 14:57

Diğer Haber Etiketleri

Aslı Kızmaz

Aslı Kızmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslı Kızmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.