Deniz Bulutsuz kimdir?

Deniz Bulutsuz kimdir?

Deniz Bulutsuz, 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini Galatasaray Üniversitesi Fransiz Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamıştır. Sosyal medya danışmanlığı yapmış ve Vogue, GQ gibi ünlü dergilerin ekibinde yer almıştır. Özel projeler hakkında çalışmalar yapan ve röportaj, makale yazarlığı yapan Bulutsuz, Boran Kuzum, Burak Yörük, Birand Tunca ve Burak Deniz gibi ünlü isimlerle röportaj gerçekleştirmiştir. Ayrıca şehir, ülke tanıtımları ve gezi rehberi konulu yazıları ile de oldukça sevilmiştir. Bir dönem, sosyal medyadaki iddialarıyla gündeme gelmiştir. Erkek arkadaşı tarafından şiddet gördüğünü söyleyerek dava açmış ve sosyal medyadan da çok büyük bir destek görmüştür. Darp raporu ve çeşitli belgelerle şikayetçi olduktan sonra, karşı taraf savunmaya geçmiş ve Bulutsuz’a karşı dava açmıştır.

Deniz Bulutsuz Haberleri

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında flaş gelişme! Beklenen rapor çıktı

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven'in birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldukları dava devam ediyor. İlişkisi sırasında şiddete uğradığını iddia eden Bulutsuz'un gördüğü psikolojik şiddet ve yüzünde iz kalıp kalmadığına ilişkin adli tıp kurumundan çıkacak olan rapor bekleniyordu. Adli tıp raporu makemeye sonunda ulaştı.

Magazin 25-07-2023 15:35

Deniz Bulutsuz 'Ozan Güven' sorularından kaçtı

Önceki gün Beyoğlu'nda objektiflere yansıyan Deniz Bulutsuz, kendisine şiddet uyguladığını ifade ederek dava açtığı eski sevgilisi Ozan Güven hakkındaki soruları cevapsız bıraktı.

Magazin 17-09-2022 15:37

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz davasında şoför tanık olarak dinlendi! Kanlıydı

Ozan Güven'in sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp etmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Oyuncu Ozan Güven ve eski sevgilisinin "basit yaralama" suçundan karşılıklı yargılandıkları dava ertelendi. Duruşmada Ozan Güven'in şoförü o gece gördüklerini anlattı. Ozan Güven'in 'Nasıl seviştiğinizi de anlat istersen’ diyerek espri yaptığını da şoför duruşmada anlattı.

Magazin 15-02-2022 16:40

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davasında tanıklardan çelişkili ifade

Birliktelikleri şiddet iddiasıyla biten Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven'in birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldukları davada, tanıklar dinlendi. Ozan Güven'in arkadaşı o gece Deniz Bulutsuz'un dizinde morluk gördüğünü iddia ederken, Bulutsuz'un arkadaşı morluk olmadığını söyledi. Güven'in evinin güvenlik görevlisi ise "Hiçbir şey duymadım" dedi. Deniz Bulutsuz, "Kulübenin bulunduğu yerden sesimi duymamak imkansızdır" dedi.

Magazin 19-10-2021 16:41

Ozan Güven, sözünü tutamadı! Mahkeme bitmeden...

Ozan Güven, sahne hasretine dayanamadı. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’un açtığı darp davası sonuçlanana kadar mesleğine ara verdiği söylenen Ozan Güven, bu sözden geri döndü.

Magazin 16-06-2021 09:20

Ozan Güven İstanbul'u tamamen mi terk ediyor?

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettikten sonra İstanbul'u terk eden Ozan Güven evindeki eşyaları küçük küçük taşıyor.

Magazin 09-05-2021 13:26

Ozan Güven kendini organik tarıma verdi

Eski sevgilisini darp ettiği haberleriyle gündeme bomba gibi düşen Ozan Güven dava sonuçlanana kadar İstanbul'a dönmeyi düşünmüyor. Güven bu süreçte kendini yeni bir uğraş buldu.

Magazin 21-03-2021 11:22

SON DAKİKA! Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davası başladı! Ozan Güven'in aylık geliri

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davasının ilk duruşması görülmeye başladı. Şiddet davasının başında iki ünlü ismin aylık gelirleri dikkat çekti. Bulutsuz hakimin sorusu üzerine yaşadıklarını özetledi. Görülen duruşmanın ardından dava 30 Nisan’a ertelendi. İşte ilk duruşmada yaşananlar...

Magazin 21-01-2021 13:34

Deniz Bulutsuz kimdir? Deniz Bulutsuz kaç yaşında, nereli? Deniz Bulutsuz ne iş yapıyor, eski sevgilisi kim?

Ünlü oyuncu Ozan Güven tarafından şiddete maruz kaldığını ve darp edildiğini iddia eden Deniz Bulutsuz yeniden gündeme geldi. Ozan Güven'e darp davası açan Bulutsuz, kısa bir süre öne Bebek'te görülmüş ve muhabirlerin sorularına, "Bu konular açıldığında kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen sormayın" yanıtını vermişti. Peki, Deniz Bulutsuz kimdir? Deniz Bulutsuz kaç yaşında, nereli? Deniz Bulutsuz ne iş yapıyor, eski sevgilisi kim? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-2021 11:36

Deniz Bulutsuz'dan Ozan Güven sorularına yanıt

Oyuncu eski sevgilisi Ozan Güven tarafından şiddete maruz kaldığını ve darbedildiğini iddia eden Deniz Bulutsuz, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Bulutsuz, muhabirlerin sorularına, "Bu konular açıldığında kendimi çok kötü hissediyorum. Lütfen sormayın" yanıtını verdi.

Magazin 28-11-2020 09:58

Ozan Güven'in gizemli sevgilisi: Gizem Yıldırım

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu Ozan Güven'in yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Güven'in model Gizem Yıldırım ile aşk yaşadığı konuşuluyor

Magazin 20-11-2020 14:36

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızı Demet Özdemir, Ozan Güven’in darp ettiği iddia edilen eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a destek verdi!

TV 8 ekranlarına gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir zor günler yaşayan yakın arkadaşı Deniz Bulutsuz’a destek oldu. İkilinin paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgiyle karşılandı.

Magazin 18-11-2020 11:35

Zafer Algöz'den Ozan Güven açıklaması: Arkadaşımı eleştireceksem...

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, Jülide Ateş'le 40 programına konuk oldu. Zafer Algöz yakın arkadaşı olan, sevgilisi Deniz Bulut'u darp ettiği iddia edilen Ozan Güven'le ilgili soruya da yanıt verdi. Algöz, "Beni çok üzdü. Ben önce şaka sandım. Arkadaşımı da eleştireceksem bunu sosyal medyada yapmam yüzüne karşı söylerim" dedi.

Magazin 15-10-2020 21:51

Ozan Güven'in darp ettiği Deniz Bulutsuz ilk kez görüntülendi

İsmail Ege Şaşmaz, sevgilisi Hande Ünal ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Şaşmaz, ailesiyle birlikte Ünal'ı istemeye gitti. Çift sade bir törenle nişanlandı. Nişan töreninde tüm gözler Ozan Güven'in şiddetine maruz kalan Deniz Bulutsuz'un üzerindeydi.

Magazin 12-10-2020 12:05

Deniz Bulutsuz'a da dava açıldı

Sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven kendisinin de darp edildiğini iddia ederek şikâyetçi olmuştu.

Magazin 09-09-2020 14:41

Ozan Güven ile Deniz Bulutsuz uzlaşamadı

Eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle 13,5 yıla kadar hapsi istenen Ozan Güven’in, Bulutsuz’dan şikayetçi olduğu ve uzlaştırma büroya gönderilen dosyada taraflar uzlaşmayı kabul etmedi.

Magazin 08-09-2020 15:26

Halit Ergenç'in sevgilisini döven Ozan Güven'i savunması şoke etti: Olaydan alnının akıyla çıkacak

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle 13 yıl hapsi istenen Ozan Güven, Babil dizisinden ayrıldı. Dizide başrol oynadığı Güven'in ayrılık kararı üzerine konuşan Halit Ergenç, "Ozan'ın bu olaydan alnının akıyla çıkacağına inanıyorum. Kararlarına saygı duyuyorum" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 18-08-2020 09:40

Ozan Güven'den aylar sonra ilk açıklama

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye verilen ve Ocak ayında hakim karşısına çıkacak olan oyuncu Ozan Güven aylar sonra ilk kez açıklamalarda bulundu.

Magazin 17-08-2020 15:45

Ozan Güven Babil dizisinden çıkartıldı mı? Çekimlere çağrılmadı

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Ozan Güven'in başrolünü Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu ile paylaştığı Babil dizisine devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Güven'in tanıtım çekimleri için sete çağrılmadığı iddia edildi.

Magazin 13-08-2020 17:09

Ozan Güven’in şiddet uyguladığı Deniz Bulutsuz’un çıplak ayaklı kaçışının görüntüleri dosyada

Ozan Güven hakkında, 13.5 yıla kadar hapis istemiyle açılan dava dosyasına, Deniz Bulutsuz'un olay gecesi çıplak ayakla Ozan Güven'in evinden kaçış görüntüleri de girdi.

Magazin 16-07-2020 13:41

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven arasındaki davada ilk duruşma 21 Ocak’ta

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ozan Güven hakkındaki iddianame mahkemece kabul edildi. İlk duruşma, 21 Ocak 2021'de yapılacak.

Magazin 15-07-2020 14:18

Serenay Sarıkaya sosyal medyadan isyan etti! İlk tepki...

Cem Yılmaz ile yaşadığı aşk ile adı magazin gündeminden hiç düşmeyen Serenay Sarıkaya son olarak ayrılık iddiaları ile gündeme geldi. Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasında yaşanan darp olayı ile ilgili sessizliğini koruyan Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından isyan etti.

Magazin 13-07-2020 13:39

Ozan Güven'e hapis istemi! 13,5 yıla kadar...

Sevgilisini darp ettiği öne sürülen Ozan Güven hakkında, "hakaret", "tehdit", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma"ve "kasten yaralama" suçlarından 3 yıl 8 aydan, 13,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Magazin 13-07-2020 12:02

Ozan Güven’in dövdüğü Deniz Bulutsuz’un yeni fotoğrafları ortaya çıktı

Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven’in evinde 13 Haziran’da yaşadığı olayın ardından yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Deniz Bulutsuz’un arkadaşı tarafından çekilen fotoğraflar, Bulutsuz'un olay gecesi yaşadığı dehşeti gözler önüne serdi.

Magazin 10-07-2020 13:42

Yeni gelişme! Ozan Güven’in evindeki güvenlik kamera görüntüleri silinmiş

Ünlü oyuncu Ozan Güven ile sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşanan darp olayını araştıran savcılığın atadığı bilirkişi, Ozan Güven'in evindeki olayın gerçekleştiği saatlerdeki kamera görüntülerinin silinmiş olduğunu belirledi.

Magazin 06-07-2020 16:57

Senaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsın

Oyuncu Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarına tepkiler sürerken, senaristler de bir bildiri yayınlayarak kadına şiddete karşı çağrıda tavır alınması çağrısında bulundu.

Magazin 06-07-2020 09:40

Senaristlerden Ozan Güven bildirisi: Tüm yapımcı ve kanallar tavır alsın

Oyuncu Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarına tepkiler sürerken, senaristler de bir bildiri yayınlayarak kadına şiddete karşı çağrıda tavır alınması çağrısında bulundu.

Magazin 05-07-2020 23:15

Cem Yılmaz olayın ortaya çıkmaması için Ozan Güven’e yardım mı etti? Bu iddia çileden çıkardı

Cem Yılmaz'ın darp olayının ortaya çıkmaması için yakın arkadaşı Ozan Güven'e yardım ettiği iddia edildi. Konuyu gündeme getiren Onur Baştürk'e Cem Yılmaz şu sözlerle sert çıktı: Allah sizi kahretsin ya...

Magazin 05-07-2020 11:30

Caner Erdeniz tacizle suçlanmıştı! Meğer o isim 'Deniz Bulutsuz'muş!

Kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Ozan Güven’e dava açan Deniz Bulutsuz’un daha önce yaşadığı bir taciz olayını da mahkemeye taşıdığı ortaya çıktı. basketbolcu Caner Erdeniz taciz davasıyla gündeme gelmiş ve ceza almıştı. Meğer Caner Erdeniz'den sarkıntılık iddiasıyla şikâyetçi olan kişi Deniz Bulutsuz'muş...

Magazin 05-07-2020 08:43

Ozan Güven'den Deniz Bulutsuz açıklaması: Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz

Sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edilen oyuncu Ozan Güven, olay sonrasında ilk defa açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ozan Güven, "Şiddet hiçbir vicdanda aklanamaz. İster fiziksel, ister ruhsal, ister sosyal olsun, kabul edilmemelidir; tepkiyi hak eder. Ben sabrediyorum, lütfen siz de sabredin" dedi.

Magazin 03-07-2020 22:42

Ozan Güven'in darp ettiği Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıktı

Ozan Güven genç sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp etti. Deniz Bulutsuz canını kurtardıktan sonra karakola koştu. Deniz Bulutsuz’un adli tıp raporu ortaya çıktı. Detaylar ise şoke etti.

Magazin 03-07-2020 10:05

Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddia edilmişti! Ünlü isimlerden Ozan Güven'e tepki

Ozan Güven'in, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği öne sürüldü. Çıkan iddiaların ardından Bulutsuz, "Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım" dedi. Bulutsuz'dan sonra Ozan Güven de kendisinin şiddete uğradığını iddia etti ve Bulutsuz'dan şikayetçi oldu. Yaşananlardan sonra Sıla, Hazal Kaya ve Demet Özdemir gibi ünlü isimler Bulutsuz'a destek oldu.

Magazin 03-07-2020 09:51

Gökhan Özoğuz'un Ozan Güven paylaşımı kafaları karıştırdı! Tepkiler üzerine açıklama yaptı

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddia edilen oyuncu Ozan Güven için Twitter'dan paylaştığı mesaj tepki çekti. Gelen yorumların ardından bir paylaşım daha yapan Özoğuz, ironi yaptığını söyledi.

Magazin 03-07-2020 02:18

Hazal Kaya'dan Ozan Güven tepkisi! Kadın dövenlerin çoğu...

Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvuran Deniz Bulutsuz'a ünlü oyuncu Hazal Kaya'dan destek geldi. Hazal Kaya, Twitter'da Ozan Güven etiketiyle paylaştığı mesajda, "Kadın, çocuk dövenler toplumdan soyutlanmış psikopatlar mı? Asla! Çoğu çevresinde,saygı, sevgi, takdir gören birileri. Önümüzdeki örnekte olduğu gibi" ifadelerini kullandı.

Magazin 02-07-2020 23:08

Birce Akalay'dan tepki çeken Ozan Güven paylaşımı! 'Ozan’ın yaşadığı ve yaşattığı bu acıdan...'

Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvuran Deniz Bulutsuz'a onlarca destek mesajı yağarken oyuncu Birce Akalay'ın yaptığı paylaşım ise tepki çekti.

Magazin 02-07-2020 17:57

Sıla Ozan Güven’den şiddet gören Deniz Bulutsuz’a destek oldu

Daha önce Ahmet Kural'dan şiddet gören Sıla Ozan Güven tarafından darp edildiği iddiasıyla savcılığa başvuran Deniz Bulutsuz'a destek oldu.

Magazin 02-07-2020 15:59

Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detayları şoke etti! Ozan Güven’den açıklama

Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği gündeme bomba gibi düştü. Ozan Güven'le tartışmanın eski erkek arkadaşı üzerine başladığını söyleyen Bulutsuz, "Beni yatağa yatırıp üzerime oturarak sert bir tokat attı" dedi. İşte Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz kavgasının detayları...

Magazin 02-07-2020 10:35

Demet Özdemir'den Deniz Bulutsuz'a destek paylaşımı: Bu nasıl bir vicdan ve insanlıktır!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, sevgilisi Ozan Güven'den şiddet gördüğünü açıklayan Deniz Bulutsuz'a sosyal medya hesabından destek verdi. Demet Özdemir, Deniz Bulutsuz için yaptığı paylaşımda, "Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır" yazdı.

Magazin 01-07-2020 21:37

Ozan Güven'in darp ettiği sevgilisi Deniz Bulutsuz'dan ilk açıklama! 'Ağır fiziksel şiddete maruz kaldım'

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz, darp iddialarına ilişkin suskunluğunu bozdu.

Magazin 01-07-2020 15:33

Ozan Güven sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etti iddiası gündeme bomba gibi düştü! Deniz Bulutsuz kimdir? Ozan Güven kimdir?

Sosyal medyada Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiaları konuşuluyor. Kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz ile bir süredir birlikte olan Ozan Güven ile ilgili darp söylentileri çok konuşulacak. Deniz Bulutsuz’un darp raporu aldığı da söylentiler arasında. Peki, Deniz Bulutsuz kimdir? Ozan Güven kimdir? İşte kavganın detayları...

Magazin 01-07-2020 14:15

Ozan Güven sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp etti iddası!

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in bir süredir birlikte olduğu kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edildi. Şiddet sonrası darp raporu alan Bulutsuz'un Ozan Güven'e dava açmaya hazırlandığı da iddialar arasında.

Magazin 01-07-2020 09:49

Ozan Güven'den sevgilisine doğum günü kutlaması

Babil'in Egemen'i Ozan Güven, sevgilisi Deniz Bulutsuz'un doğum gününü Instagram'dan paylaştığı bir fotoğrafla kutladı.

Magazin 23-05-2020 11:41

Deniz Bulutsuz sevgilisi Ozan Güven'in doğum gününü kutladı

Bir süredir Ozan Güven ile aşk yaşayan Deniz Bulutsuz'dan paylaşım geldi. Bulutsuz, 45 yaşına basan sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı mesaj ile kutladı.

Magazin 19-05-2020 15:00