Esra Tokelli

Esra Tokelli

Esra Tokelli Haberleri

MasterChef All Star'ın iddialı yarışmacısı Esra Tokelli bakın kim çıktı! Meğer Acun Ilıcalı'nın o programına da katılmış

MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran All Star'ın iddialı yarışmacısı Esra Tokelli'nin yıllar önce katılığı yarışmayı duyanlar çok şaşırdı. Yorumları ve makyajıyla sık sık gündeme gelen Tokelli'nin Acun Ilıcalı ile yolları meğer daha önceden kesişmiş. MasterChef Esra'nın o görüntüleri yeniden gündem oldu.

Magazin 13-11-2023 11:54

MasterChef Esra makyajsız haliyle programa çıktı! Doğal hali gündem oldu

MasterChef programıyla tanınan Esra Tokelli yüzüne yaptığı yoğun makyaj ve uzun takma kirpikleriyle çok konuşulmuştu. Programın son bölümüne tamamen makyajsız çıkan Esra Tokelli'nin doğal hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 29-09-2023 15:49

MasterChef Esra Tokelli makyajsız halini paylaştı! Dört dörtlük muhafazakar biri...

MasterChef’in dikkat çeken isimlerinden Esra Tokelli sık sık ağır makyajıyla sosyal medyada çok konuşuluyor. MasterChef Esra gelen yorumlardan sıkılınca makyajsız halini paylaştı.

Magazin 05-09-2023 10:10

MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 8. yarışmacısı Esra Tokelli nereli? Ana kadroya seçildi!

Esra Tokelli MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. 2020 sezonuyla hafızalara kazınan MasterChef Esra, bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Kullanıcılar MasterChef Esra kimdir merak ediyor. Peki, MasterChef Esra kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 8. yarışmacısı Esra Tokelli nereli? Ana kadroya seçildi!

Magazin 23-06-2023 00:23

Esra Tokelli

MasterChef Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında? Esra Tokelli nereli?

Esra Tokelli, MasterChef'in en sevilen başarılı yarışmacıları arasında bulunuyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in 130. bölümüne konuk olarak tekrardan gelen Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında, nereli? Soruları izleyicilerde merak uyandırdı. İşte MasterChef Esra Tokelli hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-11-2022 19:27

MasterChef yarışmacısı Esra Tokelli'nin annesi Hülya Tokelli kimdir? Hülya Tokelli ölüm sebebi nedir?

MasterChef yarışmacısı Esra Tokelli'nin annesi Hülya Tokelli 26 Mayıs Perşembe günü Balıkesir’e defnedildi. MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı yaşadığı acıyı sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda dile getirdi. Peki MasterChef yarışmacısı Esra Tokelli'nin annesi Hülya Tokelli kimdir? Hülya Tokelli ölüm sebebi nedir? İşte Masterchef Esra Tokelli'nin o paylaşımı ve annesi ile ilgili bilgiler...

Magazin 28-05-2022 23:44

Masterchef yarışmacısının Esra Tokelli'nin acı günü

Masterchef yarışmacısı Esra Tokelli'nin annesi Hülya Tokelli, yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeni ameliyata alındı. Hülya Tokelli, ameliyat sırasında hayatını kaybetti.

Magazin 28-05-2022 15:02