Mustafa Ceceli Haberleri Ve Son Dakika Mustafa Ceceli Haberleri

Mustafa Ceceli Haberleri Ve Son Dakika Mustafa Ceceli Haberleri

Müzikseverlerin yakından ilgilendiği Mustafa Ceceli, Türk müziğine pek çok açıdan katkı sağlamıştır. 2 Kasım 1980 tarihinde Ankara’da doğan Ceceli, müziğe ilgisini küçük yaşlarında kazanır. 6 yaşında aldığı piyano eğitimi ile müziğe yatkınlığını keşfeden şarkıcı, müzik hayatına esas olarak 2003 yılında başlar. O zamanlar yalnızca müzik düzenlemeleri yapan Mustafa Ceceli, 2007 yılında Sezen Aksu’nun ‘Unutamam’ isimli parçasını seslendirir.

Oldukça beğenilen performansın 1 yıl sonrasında ‘Limon Çiçekleri’ isimli ilk teklisini single’ını müzik dünyasıyla paylaşır. İlk albümünü ise 2009 yılının Kasım ayında müzikseverler ile buluşturur. Toplam 5 albüme sahip şarkıcı, aynı zamanda aranjörlük ve albüm yapımcılığı görevlerini de üstlenir.

Günden güne başarısını artıran Ceceli, müzik piyasasında izini bırakır.

Mustafa Ceceli Haberleri

Selin İmer konserde eşi Mustafa Ceceli'nin ceketini yırttı! O anlar sosyal medyanın diline düştü

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli dün akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı. Ceketinden dolayı zaman zaman zor anlar yaşayan Mustafa Ceceli'nin imdadına eşi Selin İmer yetişti. Selin İmer eşini sahnede yanına çağırarak ceketini yırttı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 06-05-2023 13:13

Ünlü şarkıcıdan depremzede aileye duygulandıran jest!

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Birçok ünlü isim bağışlar toplayarak afet bölgelerine destek için gittiler. Depremzedeler için kolları sıvayan isimlerden biri de şarkıcı Mustafa Ceceli oldu. Daha önce Ahbap Derneği'ne bağışta bulunan Ceceli şimdi de depremzede aileye yaptığı jest ile adından söz ettiriyor....

Magazin 23-02-2023 14:53

Mustafa Ceceli’nin ailesine ait kuyumcudan 2 buçuk milyon liralık altın çaldılar! Anbean görüntüler çıktı

Şarkıcı Mustafa Ceceli ve ailesi şoke eden hırsızlık olayıyla gündemde. Mustafa Ceceli’nin ailesi tarafından işletilen kuyumcudan yaklaşık 2 buçuk milyon lira değerinde altın çalındı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Magazin 29-11-2022 16:15

19. Germencik İncir, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali sona erdi

19. Germencik İncir, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali sona erdi

Yurthaber 26-09-2022 00:37

Mustafa Ceceli Manisa'da konser verdi

Mustafa Ceceli Manisa'da konser verdi

Haber 15-09-2022 01:50

Mustafa Ceceli, Manisa'da konser verdi

Mustafa Ceceli, Manisa'da konser verdi

Yurthaber 31-08-2022 00:00

AK Parti'li Özhaseki'den Mustafa Ceceli açıklaması:

"Ben orada şunu söylemeye çalıştım. Türkiye'deki seçimler sadece Recep Tayyip Erdoğan seçimi değil, dünyanın dört bir tarafındaki insanların seçimleridir. Ona dua edenlerin seçimidir"

Yurthaber 08-07-2022 17:55

Mehmet Özhaseki'nin sözleri gündem olmuştu! O konuşmanın detaylarını anlattı Mustafa Ceceli'yi aradım...

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Mustafa Ceceli ile ilgili anlattığı anısı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Özhaseki’nin sözleriyle ilgili çok sayıda yorum gelirken Özhaseki, toplantı öncesinde Mustafa Ceceli ile arasında geçen konuşmanın detaylarını anlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da tepki gösteren Özhaseki, "Kılıçdaroğlu televizyonlara çıkıp, suçunu itiraf ederse hakkımı helal ederim.” ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-2022 17:54

Mehmet Özhaseki'nin Mustafa Ceceli videosu sonrası olay yorum! 'Küçük boylular ne ya...'

AK Parti’nin Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, şarkıcı Mustafa Ceceli ile aralarında geçen bir konuşmayı aktardı. Özhaseki, "Kabe'den Mustafa Ceceli aradı, 'Küçük boylular geliyorlar Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar' dedi" ifadelerini kullandı. Bu açıklama bir anda gündem yaratırken, gazeteci Cüneyt Özdemir'den çok konuşulacak bir çıkış geldi. Sezen Aksu'ya çağrıda bulunan Özdemir, "'Değer mi hiç?' şarkısını Mustafa Ceceli yapmalı" diye konuştu.

Haber 08-07-2022 15:08

Bircan Bali Mustafa Ceceli'yi hedef aldı! Hacı Mustafa o dönemlerde yaladı yuttu

Bircan Bali daha önce kendisi hakkında bedduada bulunan Mustafa Ceceli'yi hedef aldı. Azerbaycan'da muhabirlere küfür ettiği iddia edilen Ceceli'ye Bali sert çıktı. Sunucu Bircan Bali açıklamasında "Hacca gittiği dönemlerde çok güçlüydü, Hacı Mustafa o dönemlerde yaladı yuttu, herkesi kandırdı" dedi.

Magazin 06-05-2022 17:42

Kurtuluş Kuş hakkında şok iddia! Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, nerelidir?

Kurtuluş Kuş, hakkında çıkan tecavüz iddiası müzik gündemine bomba gibi düştü. Kuş, son dönemlerde adını şarkıları ile duyurmuştu. Ancak son çıkan tecavüz haberi hayranlarını ve yakın çevresini şoka uğrattı. Sanatçı hakkında konser için gittiği Aydın’da, hayranına tecavüz ettiği iddiası ortaya atıldı. İşte Kurtuluş Kuş hakkında merak edilenler!

Magazin 01-04-2022 10:50

Kemençeyi konuşturan adam Ekin Uzunlar kimdir? Ekin Uzunlar kaç yaşında, nerelidir? Ekin Uzunlar evli mi?

Ekin Uzunlar, müzik kariyeri ile gündemde yer alan isimlerden birisidir. Müzisyen ve şarkıcı Ekin Uzunlar, 2. sayfanın bugünkü konukları arasındaydı. Ekin Uzunlar, müzik kariyerine nasıl başladığını tüm samimiyeti ile anlattı. Kendine has tavırları ile dikkat çeken Ekin Uzunlar hakkında yapılan araştırmalar da hız kazandı. İşte Ekin Uzunlar hakkında merak edilen detaylar!

Magazin 23-03-2022 13:53

'Ihlamurlar Altında' şarkısıyla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı İntizar son haliyle şaşırttı!

Bir dönem 'Ihlamurlar Altında' şarkısıyla dilden dile dolaşan ünlü şarkıcı İntizar, uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Ünlü şarkıcı, değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 22-11-2021 11:34

Mustafa Ceceli'ye Twitter şoku! Mavi tiki neden geri alındı?

Sevilen sanatçı Mustafa Ceceli'yi şaşırtan bir olay yaşandı. Pop müziğinin önemli isimlerinden Mustafa Ceceli'nin Twitter'daki mavi tiki geri alındı. Peki Ceceli'nin mavi tiki neden geri alındı? İşte ayrıntılar...

Magazin 31-10-2021 16:09

Güliz Ayla ve Mustafa Ceceli, Hatay’da konser verdi

Güliz Ayla ve Mustafa Ceceli, Hatay’da konser verdi

Yurthaber 24-10-2021 01:18

Bengü'den Mustafa Ceceli'ye: Eskimeyen dostum

Ünlü şarkıcı Bengü, yeni single’ı "Kimse Bilmesin"in kayıtlarını tamamladı.

Magazin 11-09-2021 15:24

Şarkıcı Irmak Arıcı, trafikte tartıştığı kişinin yüzüne tükürdü

Mustafa Ceceli ile düet yaptıktan sonra adını duyuran genç şarkıcı Irmak Arıcı, trafikte tartıştığı sürücünün yüzüne defalarca tükürdü. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen olay sonrası yüzüne tükürülen sürücü genç şarkıcıdan şikayetçi oldu.

Magazin 11-08-2021 07:40

Ünlüler orman yangınları için çağrıda bulundu

Orman yangınlarına karşı toplumsal farkındalık yaratmak için çalışmalar yürüten Orman Genel Müdürlüğü’nün (OGM) bu mücadelesine bir destek de ünlü simalardan geldi. Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve Kenan İmirzalıoğlu, şarkıcı Mustafa Ceceli ve internet fenomeni Türk şef CZN Burak sosyal medya aracılığıyla yayınladıkları videolarla orman yangınlarına dikkat çektiler.

Magazin 27-07-2021 14:12

Ünlüler 15 Temmuz paylaşımlarıyla dikkat çekti

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam beş yıl geçti. 251 kişinin şehit düştüğü, 2 bin 196 vatandaşımızın da yaralandığı 'en uzun gece'nin yıl dönümünde ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu.

Magazin 15-07-2021 10:38

Sinan Akçıl: Soyunmama sebebim Mustafa Ceceli'dir

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, 39. yaş gününü eşi Burcu Kıratlı ve ailesinin yaptığı sürpriz ile Bodrum'da kutladı. Aynı günün sabah saatlerinde plajda denize girmediği görülen Akçıl, yakın dostu Mustafa Ceceli'ye gönderme yaptı. Ünlü şarkıcı, "Mustafa spor yapıyor, biz pandemide bıraktık. Benim bugün soyunmama sebebim Mustafa Ceceli'dir" dedi.

Magazin 22-05-2021 12:07

Şebnem Ceceli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Mustafa Ceceli ile akraba mı?

Bennu Yıldırımlar'ın Instagram'da paylaşmış olduğu bir fotoğrafla Yaprak Dökümü dizisinin çocuk oyuncusu Şebnem Ceceli'nin son hali ortaya çıktı. Paylaşım sonrası kullanıcılar Şebnem Ceceli'nin hayatını sorgulamaya başladı. Ceceli'nin soyadından dolayı şarkıcı Mustafa Ceceli ile akraba olup olmadığı da merak ediliyor. Peki Şebnem Ceceli kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Şebnem Ceceli biyografisi...

Magazin 28-03-2021 16:48

Mustafa Ceceli'nin en büyük korkusu

Ünlü şarkıcı, aranjör Mustafa Ceceli, Emel Yalçın’ın Milyon TV’de her cumartesi yayınlanan sanat dünyasının popüler isimlerini ağırladığı programının konuğu oldu. Mustafa Ceceli, programda samimi açıklamalarda bulundu.

Magazin 23-02-2021 09:51

Yeni yılın ilk ayında en çok dinlenen sanatçılar belli oldu

Ocak ayının en çok dinlenen isimleri, Müslüm Gürses, Sezen Aksu, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş, Serdar Ortaç ve Ahmet Kaya olarak açıklandı. Son dönemin popüler isimleri Mustafa Ceceli, Gazapizm, Oğuzhan Koç ve Bilal Sonses de öne çıktı. Sakiler Grubu’nun ‘Dünyadan Uzak’ şarkısı ise en çok beğenilen ve paylaşılan şarkı oldu.

Magazin 05-02-2021 10:44

Enkazdan sağ kurtulan 3 yaşındaki Elif Perinçek, ünlü isimleri duygulandırdı! ‘Minicik bedeninle...’

30 Ekim Cuma günü İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra yürekler İzmir için atmaya başladı. Depreme dair gelişmeleri yakından takip eden ünlü isimler Bayraklı’da yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazından 65 saat sonra kurtulan 3 yaşındaki Elif Perinçek’in mutluluğunu sosyal medyada paylaştılar. Ünlü isimlerin paylaşımları takipçilerini duygulandırmayı başardı.

Magazin 02-11-2020 17:25

Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven, Murat Boz'un konserinde sahne alacak

Survivor şampiyonu Cemal Can, Murat Boz’un 18 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da vereceği konserde sahneye çıkacak. Ünlü popçu ile “Adını Bilen Yazsın” şarkısına düet yapacak.

Magazin 01-09-2020 22:20

Survivor Cemal Can Canseven'in yeni işini Mustafa Ceceli açıkladı

Survivor yarışmasında şampiyon olan Cemal Can Canseven Mustafa Ceceli ile paylaşım yapınca merak konusu oldu. Ceceli Cemal Can hayranlarına müjdeyi verdi.

Magazin 29-08-2020 13:31

Mustafa Ceceli: Bu işin affı olmaz

Mustafa Ceceli, son dönemde artan kadına şiddet olaylarına tepki gösterdi.

Magazin 08-08-2020 16:45

Mustafa Ceceli ile Selin İmer'in Bodrum'da romantik günü!

Müzisyen Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer Ceceli ile mavi tura çıktı.

Magazin 13-06-2020 11:06

Mustafa Ceceli'den itiraf: Levent Yüksel beni sahneden kovdu

Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl’ın yeni televizyon programına konuk oldu. Ceceli Levent Yüksel’le birlikte çalıştığı dönemi anlattı ve bir itirafta bulundu. Ceceli açıklamasında "Bir gün beni şarkı söylemem için yanına çağırdı, ardından bana kovulduğumu söyledi" dedi.

Magazin 12-06-2020 15:13

Sinan Akçıl'a sevgilisi Burcu Kıratlı'dan büst şeklinde doğum günü pastası!

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl 38. yaşını kutladı. Akçıl, doğum gününü boşanıp yeniden bir araya geldiği sevgilisi Burcu Kıratlı ve yakın arkadaşlarıyla kutladı. Burcu Kıratlı'nın Akçıl için büst şeklinde pasta yaptırması dikkatleri çekti.

Magazin 21-05-2020 01:36

Mustafa Ceceli'nin seneler önceki görüntüsü şaşkına çevirdi

Hepsi adlı müzik grubunun 2007 yılında çektiği 'Hepsi 1' adlı dizide yakın arkadaşları Mustafa Ceceli’nin oynadığı ortaya çıktı. 13 sene önce reytinglerde üst sıralarda yer alan dizide Mustafa Ceceli'yi tanımak neredeyse imkansız.

Magazin 08-05-2020 14:56

Sibel Can ve Mustafa Ceceli’den Corona selfie!

Yeni albümü için bir süredir şarkı seçimini titizlikle yapan ve bu süreci tamamlayan Sibel Can, karar verilen şarkıların okumaları için stüdyoya girdi.

Magazin 14-03-2020 12:45

Beykoz Çayır Festivali başladı

Beykoz Belediyesi'nce düzenlenen festivalin ilk gününde Serebral Palsi hastalığına dikkat çekildi - Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: - "Serebral Palsi denilen rahatsızlığa yakalanmış olanlara ve ailelerinin yaşadıklarına dikkati çekmek istiyoruz"

Haber 16-09-2019 00:09

Mustafa Ceceli ve Selin İmer'in düğününden ilk fotoğraf yayınlandı

Mustafa Ceceli, 2017'de evlendiği Selin İmer'le düğününden ilk kareyi paylaştı.

Magazin 05-06-2019 12:32

Sinan Akçıl ile Mustafa Ceceli’nin arasına kara kedi girdi

Mustafa Ceceli ve Sinan Akçıl... İki ünlü müzik adamı kısa bir süre öncesine kadar üretkenlikleri kadar yakın dostluklarıyla da dikkatleri üzerine çekiyordu. İkili geçen aylarda beraber Anlarsın” adlı şarkıda düet yaptı. Şarkının klibinde beraber kamera karşısına da geçen Ceceli ve Akçıl’ın ikiz kardeş gibi tek tip giyinmeleri sosyal medyanın diline düşmüştü.

Magazin 30-05-2019 15:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar davetine alınmadığı iddia edilen Mustafa Ceceli'den açıklama!

Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Dolmabahçe'de düzenlediği iftar yemeğine davet edilmediği halde zorla girmeye çalıştığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Magazin 28-05-2019 09:09

Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer'in bu hali olay oldu

2. Sayfa programında 'yok artık' denilecek bir fotoğraf yayınlandı. Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer'in bu hali herkesi şoke etti.

Magazin 01-02-2019 13:37

Mustafa Ceceli'den romantik paylaşım

Mustafa Ceceli eşi Selin İmer'in doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Ceceli'nin paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 15-01-2019 11:41

Mustafa Ceceli: Bizi nasıl buldunuz?

Şarkıcı Mustafa Ceceli ile eşi Selin İmer, Nişantaşı’ndaki bir modacı çıkışı objektiflere yansıdı. Ceceli magazincileri karşısında görünce şaşırdı

Magazin 15-12-2018 11:59

Mustafa Ceceli'den o fotoğrafa ek önerisi!

'Anlarsın' isimli şarkıya yaptıkları düet ile Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli, bir radyo programının konuğu oldu.

Magazin 22-11-2018 15:02

Selin İmer'den Mustafa Ceceli'ye aşk dolu mesaj

Selin İmer, eşinin doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı.

Magazin 03-11-2018 15:30

Mustafa Ceceli, Gürpınar'da konser verdi

Mustafa Ceceli, Gürpınar'da konser verdi

Haber 28-10-2018 23:22

Mustafa Ceceli'den ilginç çocuk yanıtı

Eski eşinin özel görüntülerini sızdırmakla gündüme gelen Mustafa Ceceli, Arda Turan'ın bebeğini ziyarete gitti. Mustafa Ceceli'den 'çocuk düşünüyor musunuz?' sorusuna şaşırtan bir yanıt verdi

Magazin 26-10-2018 11:03

Özel görüntüleri sızan İntizar'dan uzun süre sonra ilk paylaşım

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'le özel görüntülerinin çıkmasının ardından gündemde uzun süre konuşulan şarkıcı İntizar'dan aylar sonra paylaşım geldi.

Magazin 13-10-2018 15:19

Mustafa Ceceli'nin eşi Selin İmer'den bebek açıklaması

Mustafa Ceceli ile evliliği çok konuşulan sosyetik güzel Selin İmer, katıldığı defile sonrasında, "Şimdilik çocuk planımız yok. Köpek aldık çocuk diye onlara bakıyoruz" açıklamasıyla şaşırttı.

Magazin 26-09-2018 12:20

Mustafa Ceceli oğlu Arın Ceceli ile fotoğrafını paylaştı

Eski eşi Sinem Gedik ile İntizar arasındaki ilişki iddiaları üzerine çocuğunun velayetini almak için dava açan şarkıcı Mustafa Ceceli oğlu Arın ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı

Magazin 02-09-2018 15:23

Eski eşinin mahrem görüntülerini yaymakla suçlanan Mustafa Ceceli Hacca gitti

Eski eşi Sinem Gedik ile şarkıcı İntizar'ın mahrem görüntülerini basına sızdırmakla suçlanan Mustafa Ceceli, Kurban Bayramı'nı geçirmek için kutsal toprakların yolunu tuttu.

Magazin 19-08-2018 15:10

Mustafa Ceceli'ye büyük şok! Mahkeme reddetti

İNTİZAR’ın aleyhinde aldırdığı koruma kararına itiraz eden Mustafa Ceceli, mahkemeden “ret” yanıtı aldı.

Magazin 08-08-2018 09:21

Temmuz ayına damga vuran magazin olayları

Medya Takip Merkezi'nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı temmuz ayı magazin raporu açıklandı. Birbirinden çarpıcı gelişmelerin yaşandığı aya damga vuran olay, Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik ile İntizar'ın görüntülerinin basına yansıması oldu. Açılan davalar ve yaşanan polemikler de ay boyunca magazin gündeminde yer alan konu başlıklarındandı. Acun Ilıcalı ise, Meksika'yla yaptığı büyük anlaşma ve TV8'deki yeni projelerini açıklamasıyla en çok konuşulan isim oldu.

Magazin 02-08-2018 20:08