Günaydın! 3 Mayıs günün ilk haber özetine hoş geldiniz!
Mynet'in Sesi olarak günün öne çıkan başlıklarını sizler için derledik.
İşte başlıyoruz...
Merkez Bankası sosyal medya hesabından Türk lirasına geçişi desteklemek için yeni kararlar alındığını duyurdu. Duyuruda, "Yurt içi yerleşiklerle yapılan 1 yıla kadar vadeli yabancı para cinsiden repo işlemlerinden sağlanan fonlar için zorunlu karşılık oranı 400 baz puan artırılmış ve hesaplama yönteminde değişiklik yapılmıştır." maddesi yer aldı.
Yasa dışı bahis baronu Halil Falyalı'nın muhasebecisi olduğu iddia edilen Cemil Önal, Hollanda'da uğradığı suikast sonucu öldürüldü. Önal'ın saldırıya uğramadan önce bir gazeteciyle görüştüğü ve iddia ettiği bilgi ve belgeler hakkında “Bu beni eninde sonunda öldürecek” dediği ortaya çıktı.
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK), Ticaret Bakanlığına yaptığı güvensiz ürün bildirimi sonrasında 4 cep telefonu modeli ve bir kablosuz hoparlör cihazı hakkında toplatma kararı alındı. Toplatma kararı çıkarılan ürünler arasında Reeder marka S19 Max Pro S Zoom, Dıjitsu marka Dct 90, Hikıng marka X11 ve X9 model cep telefonları yer aldı.
Sarıyer Maslak Eski Büyükdere Caddesi'nde yolda çökme meydana geldi. Sabah saatlerinde yolun boş olması nedeniyle çok ucuz atlatıldı.
Sabah haber özetimizin sonuna geldik. Gelişmelerle yeniden buluşmak üzere!