Ersel Yıldırım

Ersel Yıldırım

@ersel-yildirim
Mynet Genel Yayın Yönetmeni

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-2024 10:48

Abdurrahim Albayrak, Erden Timur, Fırat Devlioğlu... Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in listesi şekilleniyor

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçim öncesi kulisler yine hareketlendi. Başkan Dursun Özbek yeniden başkanlığa adaylığını koyacak. Erden Timur'un da başkanlık konusunda adaylık için çalışmalara başlayacağı iddia edilmişti. Dursun Özbek'in listesi şekillendi.

Spor 05-04-2024 17:20

Güçlü ve tarafsız! Mynet seçime damga vurdu, Türkiye sonuçları Mynet'ten takip etti

Türkiye’nin en köklü dijital platformu olan, başından beri tarafsız yayıncılık anlayışıyla yoluna emin adımlarla devam eden Mynet seçimin en çok takip edilen internet sitesi oldu. Yerel seçimin heyecanı Mynet’te yaşandı.

Haber 02-04-2024 16:18

Tarihi seçim sonrası AK Parti'de tepkilerin odağında o 6 isim var! Erdoğan'ın en yakınındalardı

2002 yılındaki seçimlerin ardından AK Parti, ilk defa Türkiye'de 2. parti oldu! Bu durumun nedenleri arasında gösterilen ve başarısızlıkla suçlanan AK Partili isimlere sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. AK Partili vatandaşlar özellikle 6 ismi istifaya davet ediyor. İşte o isimler...

Finans 01-04-2024 16:44

Bu ayrıntıyı kimse fark etmedi! İBB için Ekrem İmamoğlu ile yarışacaklardı! İmamoğlu'nun iki kurmayından fark yediler...

AK Parti, 2002 seçimlerinden sonra ilk defa Türkiye genelinde 2. parti oldu! CHP, birçok büyükşehri AK Parti'nin elinden aldı. İstanbul'un ilçelerinde de tablo, Türkiye geneli gibi! AK Parti'nin kalesi olarak nitelendirilen ilçeler CHP'ye geçti. Buradaki seçim sonuçlarında en dikkat çeken noktalardan biri de Ekrem İmamoğlu'nun karşısına İBB adayı olarak çıkması beklenen iki ismin İmamoğlu'nun kurmaylarından fark yemesi oldu. İşte detaylar...

Finans 01-04-2024 12:13

İSTANBUL İL İL İLÇE İLÇE SEÇİM SONUÇLARI Sadece büyükşehirde değil ilçelerde de sürprizler var, Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

İşte İstanbul seçim sonuçları! Gözler yine her zaman olduğu gibi ülkenin kalbi olan İstanbul'daydı! Aylardır merakla takip edilen İstanbul seçim sonuçları belli oluyor! Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak? İstanbul seçim sonuçları için nefesler tutulmuşken Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Şanlıurfa seçim sonuçları da ilgiyle takip edilen iller arasında. Ayrıca İstanbul'un Sarıyer, Üsküdar gibi ilçelerinde de rekabet yoğun, CANLI İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI burada!

Finans 31-03-2024 21:13

CANLI | İSTANBUL İLK SEÇİM SONUÇLARI! Nefesler tutuldu, ilk sonuçlarda sürprizler var: Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu kazanıyor?

Türkiye nefesini tuttu İstanbul seçim sonuçlarını takip ediyor! Canlı İstanbul seçim sonuçları günün en merak edilen konuları arasında ilk sırada yer alıyor, hem Murat Kurum hem de Ekrem İmamoğlu İstanbul için iddialı. Anadolu Ajansı'nın aktardığı verilere paralel olarak YSK'nın seçim yasaklarını kaldırması bekleniyor. Seçim yasakları kalkar kalkmaz İstanbul ve tüm Türkiye için ilk sonuçlar burada olacak!

Finans 31-03-2024 18:15

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-2024 16:08

Bircan Yıldırım da aralarında... Karabük Üniversitesi paylaşımları sonrası halkı kin ve düşmanlığa sevk suçundan 8 kişi gözaltına alındı!

Karabük Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenciler arasında yayıldığı iddia edilen yazışmaların ardından yaşananlar gündem olmuştu. Üniversite yönetimi söz konusu olayların doğru olmadığını açıklamıştı. Bugün de Karabük'te Afrika kökenli öğrencilerin arandığı iddia edilmişti.

Haber 27-03-2024 16:35

'Keşkelerim var büyük hatalarım yok' dedi, başına gelen en ilginç olayı anlattı! İmamoğlu'ndan Mynet'e özel açıklamalar...

CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi Mynet'in sorularını yanıtladı. Siyasi hayatı boyunca başına gelen en ilginç olayın Beştepe'de sandalyesinin kırılması olduğunu belirten İBB Başkanı İmamoğlu, "O kadar sandalyede benimki nasıl kırıldı bilemiyorum" dedi. Geride bıraktığımız 5 yılda kendisinin de keşkelerinin olduğunu söyleyen İmamoğlu, 31 Mart akşamı için de ilçe belediyelerinde çokça sürprizlerinin olacağını iddia etti.

Haber 25-03-2024 10:21

'Ben şantiye şefiydim, o başbakan...' Murat Kurum, Erdoğan ile tanışma anısını ilk kez bu röportajda anlattı! 'Hem İstanbul'u hem o 3 ilçeyi alacağız'

Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, seçim öncesi Mynet ve Onedio’nun sorularını yanıtladı. Seçim anketlerinden deprem tehlikesine trafik sorunundan gençlerle ilgili planlarına birçok konuda açıklamalar yapan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk tanışma anını da bu yayında anlattı.

Haber 22-03-2024 10:50

Türkiye’nin en büyük teknoloji yayıncılarından Webtekno, Mediazone tarafından satın alındı

2013 yılında İbrahim Akman tarafından, İzmo Bilişim AŞ çatısında kurulan Webtekno’nun tüm hak ve varlıkları Mediazone tarafından hisse karşılığında satın alındı.

Haber 11-03-2024 12:59

İletişim Başkanı Fahrettin Altun tek tek anlattı! Gazze'deki soykırımın kanıtı Türkiye'den! Lahey'de İsrail'in karşısına çıktı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara'da gerçekleşen Gazze'de Soykırım: Yeni Kanıtlar programına katılarak uluslararası kamuoyunu da ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Fahrettin Altun, Gazze'de İsrail tarafından soykırım yapıldığını bir kez daha belirtirken Türkiye tarafından hazırlanan 'Kanıt' kitabının Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhinde kullanıldığını söyledi.

Haber 20-02-2024 10:53

'Ne koltuk sevdasıymış...' İstenmeyen adam Lütfü Savaş'ın üstü çizildi, eşi Nazan Savaş'ın paylaşımı tepki çekti!

Cumhuriyet Halk Partisi, hafta sonu genel başkan Özgür Özel'in katılımıyla bir aday tanıtım toplantısı yaptı. Bu toplantıda İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aday olacağı açıklanan fakat daha sonra adaylığı geri çekilen Ali Dikmen ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın isimleri telaffuz edilmedi.

Haber 19-02-2024 08:30

Adnan Oktar cezaevinde taciz ediyor! 'Kız getirme sistemi' aktif, skandal iddiayı Mynet'e duyurdu

Adnan Oktar denilen sapkın kişiyi birçok insan kediciklerinden hatırlıyor. A9 kanalındaki şovlarıyla sosyal medyadaki editlere konu olan Adnan Oktar'ın varlığı ve insanlar üzerindeki etkisi mizah etkeninin çok üstünde! On binlerce genç kızın, ailelerinin hayatlarını karartan Adnan Oktar aynı zamanda bir sapık.

Haber 19-02-2024 08:19

'Kız getirme sistemi' aktif, skandal iddiayı Mynet'e açıkladı: Adnan Oktar genç avukatları cezaevinde taciz ediyor!

Adnan Oktar denilen sapkın terör örgütünü birçok kişi kediciklerinden hatırlıyor. A9 kanalındaki şovlarıyla sosyal medyadaki editlere konu olan Adnan Oktar'ın varlığı ve insanlar üzerindeki etkisi mizah etkeninin çok üstünde! On binlerce genç kızın, ailelerinin hayatlarını karartan Adnan Oktar aynı zamanda bir sapık.

Haber 19-02-2024 08:11

2019'dan sonra ilk defa okuyacaksınız! Sapkın Adnan Oktar cezaevindeyken yaşandı 'Büyük aşklar böyle başlar'

5 yıl sonra ilk kez duyacaksınız! Bir yanda istismar tarikatının sapkın lideri Adnan Oktar bir yanda S isimli genç avukat! Takvim yaprakları 11 Temmuz 2018'i gösterdiğinde Adnan Oktar ve sapkın örgütüne operasyon düzenlendi. Bu kirli örgütün elebaşıyla birlikte mensupları da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 16-02-2024 22:11

Üniversiteli Zeynep'in ölümü sonrası Başakşehir Belediyesi başsağlığı mesajında 'O yol İBB'nin' dedi tepkilerin odağı oldu! 'Siyasetten başka değeriniz yok...'

Zeynep Cilan, İbn Haldun Üniversitesi'nde okuyan bir öğrenciydi. Okulundan çıkıp otobüs durağına giderken son sürat gelen bir araç tarafından yaşama hakkı elinden alındı. Arkadaşları ise defalarca ışıksız yol için müracaatta bulunmuştu. Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı 'O yol İBB'ye bağlı' paylaşımı ise büyük tepki çekti.

Haber 13-02-2024 08:00

Ekrem İmamoğlu'na bu sözlerle yüklendi: 3 dönüm bostan, yan gel yat Osman misali vaktini boşa geçirdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe - Kağıthane metrosunun açılışında açıklamalarda bulundu. Hattın yolcu kapasitesinin 600 bin kişi olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Havalimanı ile Gayrettepe arasının 30 dakikaya ineceğini söyledi. Erdoğan ayrıca yerel seçim mesajı vererek Ekrem İmamoğlu'na yüklendi.

Haber 29-01-2024 12:40

15 sene belediye başkanlığı yapmıştı, geri dönüyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2002'den beri istediği o ilçe için sürpriz aday

İstanbul'da hem büyükşehir belediye başkan adayını hem de ilçe adaylarını açıklayan AK Parti'de şimdi gözler Ankara'ya çevrildi. Tevfik Göksu, Şadi Yazıcı, Hilmi Türkmen gibi uzun süredir belediye başkanlığı yapan isimlerle yola devam kararı verildi. Ankara'da ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidara geldiği günden beri istediği bilinen Çankaya için o isim gündemde!

Haber 22-01-2024 08:47

SON DAKİKA: Filistin'e destek yürüyüşünde İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy tahliye edildi!

Son dakika haberi: Filistin ve şehitlere destek mitinginde Galata Köprüsü'nde elinde Kelime-i Tevhid bayrağı bulunan İsmail Aydemir isimli vatandaşa saldırarak yumruk atan Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi Ege Akersoy serbest kaldı.

Haber 17-01-2024 12:14

'Sapık olduğunu herkes biliyor' Epstein skandalında sadece ona şaşırdı! 'Gözüme kulağıma dilime dinime inanamadım'

Dünyadaki en sapkın organizasyonların başında gelen Epstein davasında ortaya çıkan detaylar mide bulandırmaya yetti! Küçük yaşta çocukları farklı ülkelerden kaçırtıp ABD'ye getiren ve burada siyasetçisinden ünlüsüne, bilim adamından, fizikçisine kadar yüzlerce sapkın kişiye sunan Jeffrey Epstein'in kara kaplı defterinden çıkan isimler adeta kan dondurdu! Fatih Altaylı'nın yorumu ise güne damgasını vurdu.

Magazin 11-01-2024 09:38

Epstein'in pedofili skandalındaki isimler arasında bir tek ona şaşırdı!

Dünyadaki en sapkın organizasyonlardan biri olan Epstein davasında ortaya çıkan detaylar mide bulandırmaya yetti! Küçük yaşta çocukları farklı ülkelerden kaçırtıp ABD'ye getiren ve burada siyasetçisinden ünlüsüne, bilim adamından, fizikçisine kadar yüzlerce sapkın kişiye sunan Jeffrey Epstein'in kara kaplı defterinden çıkan isimler adeta kan dondurdu! Fatih Altaylı'nın yorumu ise güne damgasını vurdu.

Magazin 11-01-2024 08:34

'Badem bıyık' göndermesi! Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki FETÖ kavgasına Fatih Altaylı böyle dahil oldu! 'Sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek sert sözlerle yüklendi.

Spor 10-01-2024 16:15

Titreten soğuk meğer 5.200 kilometre öteden geliyormuş! İstanbullular bu haber sizi ilgilendiriyor

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Bugün Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesine sulu şekilde kar yağdı. Soğuk havanın kaynağının İstanbul'a 5.200 km uzak olduğu ifade edildi. Uzmanlar hafta sonuna dikkat çekti.

Haber 10-01-2024 14:47

Bu soğuk başka soğuk diyorduk, meğer 5.200 kilometre öteden geliyormuş! İstanbullular bu haber sizi ilgilendiriyor

İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Bugün Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesine sulu şekilde kar yağdı. İzlanda üzerinden gelen soğuk hava etkisini sürdürüyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar hava sıcaklığının düşmesiyle 'Kar ne zaman yağacak?' sorusuna yanıt arıyor. İstanbul'a gelen soğuk hava dalgasındaki 5.200 km detayı dikkat çekti.

Haber 10-01-2024 14:47

YIL 1999, YER YALOVA! Depremin ardından kaybolan çocuklar 25 sene sonra korkunç bir iddiayla gündemde

Çocukları kaçırdı, ünlülere siyasetçilere pazarladı, kayıtları sakladı! 1999 depreminin sonrası yaşananlar ve Jeffrey Epstein skandalındaki Bill Clinton ve Türkiye detayı çok konuşulacak. Dünyayı sarsan Epstein skandallarında yeni bir perde yaşanıyor. ABD başkanlarından şarkıcılara, oyunculardan, siyasetçilere kadar birçok ismi henüz çocuk sayılabilecek yaşlardaki kızlarla eşleştiren ve bu anları kayda alan Epstein'in en yakınındakilerden birisi Türkiye'den de çocuk kaçırıldığını itiraf etti.

Haber 10-01-2024 08:31

Abdülkadir Selvi - Ali Koç kavgasına öyle bir yerden girdi ki! 'Ananas yedi diyorsun kim bilir sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek yüklendi.

Spor 10-01-2024 07:32

2024 emekli zammı hayal kırıklığı mı yarattı? Seyyanen zam beklentisi sonrası oransal artış tartışması sürüyor...

Milyonlarca emeklinin uzun süredir merak ettiği '2024 emekli zammı ne kadar oldu? 2024 emekli maaşları kaç TL?' soruları yanıt buldu. Emeklilere ocak ayında yapılan yüzde 37,57'lik zammın ardından birçok emeklinin beklentisi karşılanmadı ve ek zam beklentisi ortaya çıktı. Emekliler seyyanen zam beklerken oransal zam formülünün masada olduğu konuşuluyor.

Finans 09-01-2024 10:54

Atatürk forması krizi sonrası Suudi Arabistan'dan medya hamlesi! O kanal...

Suudi Arabistan geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacaktı. Karşılaşma öncesinde iki takım yönetimi de taraftarları da şehre gelmişti. Takımlarımız ısınmaya Mustafa Kemal Atatürk formalarıyla çıkmak isteyince Suudiler bunu kabul etmedi ve temsilcilerimiz maça çıkmadan yurda döndü. Bu olay üstüne Suudi Arabistan sermayesinin Türkiye'de bir TV kanalı alacağı iddia edildi!

Magazin 08-01-2024 14:18

Fenerbahçe - Galatasaray krizinin hemen üstüne geldi! 'Türkiye'deki o televizyon kanalını satın alıyorlar'

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finaline ev sahipliği yapacaktı. Karşılaşma öncesinde iki takım yönetimi de taraftarları da şehre gelmişti. Takımlarımız ısınmaya Mustafa Kemal Atatürk formalarıyla çıkmak isteyince Suudiler bunu kabul etmedi ve temsilcilerimiz maça çıkmadan yurda döndü. Bu olay üstüne Suudi Arabistan sermayesinin Türkiye'de bir TV kanalı alacağı iddia edildi!

Magazin 08-01-2024 07:35

SON DAKİKA: AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu, ilk açıklama geldi! Son ana kadar Erdoğan'ın masasında iki isim vardı, Yerlikaya da gündemdeydi (MYNET ÖZEL)

SON DAKİKA: AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu! Cumhur İttifakı ve AK Parti, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Murat Kurum ile çıkacak. Siyasetin bir numaralı gündem maddesi 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler. Seçim maratonunun başlamasıyla özellikle Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul ve Ankara'da kimi aday göstereceği merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında son 24 saate kadar iki isim vardı. Öte yandan Kurum'dan ilk açıklama geldi.

Finans 07-01-2024 15:15

Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynadı! Seçil Erzan fonunda gözlerden kaçan ayrıntı: Eğer girselerdi film devam edecekti

Seçil Erzan fonunda her geçen gün birbirinden ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Emre Belözoğlu, Arda Turan, Selçuk İnan, Fernando Muslera gibi birçok tanınmış isimden fon vaadiyle para alan ve daha sonra sürekli oyalama taktiğiyle yeni isimler arayan Seçil Erzan, daha fazla kaçamamış ve adeta patlamıştı!

Finans 05-01-2024 16:20

Fenerbahçe'de de Galatasaray'da da oynadı... Seçil Erzan fonunda herkesin gözünden kaçan detay: İkna etseydi film devam edecekti

Türkiye'nin konuştuğu fon olayında her geçen gün birbirinden ilginç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Emre Belözoğlu, Arda Turan, Selçuk İnan, Fernando Muslera gibi birçok tanınmış isimden fon vaadiyle para alan ve daha sonra sürekli oyalama taktiğiyle yeni isimler arayan Seçil Erzan, daha fazla kaçamamış ve adeta patlamıştı!

Finans 05-01-2024 16:18

Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Zam maratonu bitti sırada yerel seçim var

Asgari ücretin ardından memur ve emekli zammının da belirlenmesinden sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-2024 09:32

Zam ve maaş maratonu bitti şimdi tüm gözler İstanbul adayında! Pazar günü için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon...

Asgari ücretin belirlenmesi enflasyonun açıklanmasından sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-2024 09:32

SON DAKİKA: Kasım Süleymani'nin mezarının yakınında peş peşe 2 patlama! Dünyanın gözü İran'da: Onlarca ölü var... 'Çanta' detayı dikkat çekti, misilleme açıklaması: 'En kısa zamanda...'

Son dakika... Kasım Süleymani'nin ölüm yıldönümünde İran'da peş peşe iki patlama! Patlamaların Kasım Süleymani'nin mezarının yakınında olduğu öğrenildi. Tüm dünyanın gözü kulağı İran'a çevrildi. Kasım Süleymani'nin ölüm yıldönümünde toplanan kalabalık arasında patlayan bombalar sonrası ölenlerin sayısı 103'e yükseldi. Terör saldırısı olduğu belirtilen patlamalarla ilgili İran'dan misilleme açıklaması geldi. Öte yandan Reisi'nin yarınki Türkiye ziyaretinin ertelendiği belirtildi.

Haber 03-01-2024 19:27

'Seçim yaklaştı öyle bir zam yaparlar ki hepimiz şaşırırız' Asgari ücreti bilen Özgür Erdursun'dan çok konuşulacak en düşük emekli maaşı çıkışı!

Seçimi hatırlatarak tahminini güncelledi. Asgari ücretin belli olmasının ardından vatandaşın gözü kulağı Aralık ayı enflasyon rakamlarına çevrilmişti! Memur ve emekli zammıyla ilgili olarak son dakika gelişmesi yaşandı! Asgari ücretin 17 bin TL seviyesine çıkmasının ardından emekli ve memur zammı da netleşti. Asgari ücret zammını bilen SGK uzmanı Özgür Erdursun, en düşük emekli maaşı hakkında çok sürpriz bir yorumda bulundu!

Finans 03-01-2024 12:23

'Öyle bir zam yaparlar ki hepimiz şaşırırız' Asgari ücreti bilen Özgür Erdursun'dan çok konuşulacak en düşük emekli maaşı çıkışı!

En düşük emekli maaşına 'seçim' ayarı! Asgari ücretin belli olmasının ardından vatandaşın gözü kulağı Aralık ayı enflasyon rakamlarına çevrilmişti! Memur ve emekli zammıyla ilgili olarak son dakika gelişmesi yaşandı! Asgari ücretin 17 bin TL seviyesine çıkmasının ardından emekli ve memur zammı da netleşti. Asgari ücret zammını bilen SGK uzmanı Özgür Erdursun, en düşük emekli maaşı hakkında çok sürpriz bir yorumda bulundu!

Finans 03-01-2024 10:27

O bayrağı görünce yumruk atmıştı... Ege Akersoy'a destek için cenaze fotoğrafı paylaştılar! 'En delikanlınızı Fatih Camii'nde vurduk' 1979'daki cinayette gerçek ortaya çıktı

Dünün en çok konuşulan paylaşımıydı, yumruk hadisesinden sonra bir hesaptan Fatih Camii'nde öldürülen Akıncı hareketi lideri Metin Yüksel'in cenazesinin fotoğrafı paylaşılmış ve daha sonra sosyal medyada peş peşe karşıt yorumlar gündem olmuştu. TÜGVA tarafından organize edilen yürüyüşten sonra İsmail Aydemir'e yumruk atan Ege Akersoy, tutuklanmıştı.

Haber 02-01-2024 14:41

MİLLİ PİYANGO 2024 SONUÇLARI | Telefondan Milli Piyango Sorgulama: Büyük ikramiye MPİ sonuçları sıralı tam liste... Amorti!

Telefondan 2024 Milli Piyango sonuçları sorgulama! Milli Piyango bileti alan vatandaşlar nefeslerini tutarak, ekran başına kilitlendi. 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları telefondan televizyondan canlı takip edilirken; 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve diğer küçük ikramiye kazanan numaralar da belli oldu. Peki 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralara çıktı? İşte MPİ 2024 Yılbaşı sonuçları...

Finans 01-01-2024 08:28

2024 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI SORGULAMA | Telefondan Yılbaşı Milli Piyango Bileti Çekiliş Sonuçları Sorgulama Ekranı: Hayalleri süsleyen 400 milyonluk büyük ikramiye MPİ sonuçları sıralı tam liste... Amorti!

Telefondan 2024 Milli Piyango sonuçları sorgulama! Milli Piyango bileti alanlar yeni yıla milyoner olmak için nefesini tuttu, ekran başına kilitlendi. 2024 Milli Piyango Yılbaşı Çekiliş Sonuçları telefondan televizyondan canlı takip edilirken; 40 milyon, 4 milyon, 1 milyon ve diğer küçük ikramiye kazanan numaralar da belli oldu. Peki 400 milyon TL'lik büyük ikramiye hangi numaralara çıktı? İşte MPİ 2024 Yılbaşı sonuçları...

Finans 01-01-2024 07:07

SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET belli oldu! Birbirinden farklı rakamlar konuşuluyordu... 2024 asgari ücret zam oranını Bakan Işıkhan duyurdu

Son dakika asgari ücret zammı açıklandı... Bekarı, evlisi, genci, yaşlısı milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı akşam saatlerinde belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası nihayete erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türk-İş, TİSK ve yetkililerle bir araya gelmişti. Toplantı sonrası Bakan Işıkhan, asgari ücret zam kararını duyurdu. 2024 yılı için asgari ücrete yüzde 49 zam geldi ve 17 bin 2 TL oldu.

Finans 27-12-2023 23:39

Yeğeni paylaştı, Ankara kulisleri hareketlendi! AK Parti'nin adayı o isim mi olacak? Hemen yanıt geldi

Türkiye, iyiden iyiye yerel seçim havasına girdi! CHP'nin Ankara ve İstanbul adayının Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu olduğu da kesinleşti. Burada tüm gözler AK Parti ve MHP'ye çevrilmişti. İstanbul için ismi geçen adayların dışında Ankara için de hummalı bir çalışma sürüyor. AK Parti'nin Ankara adayının belli olduğu iddiası bir anda gündem yaratırken; iddialar sonrası açıklama geldi.

Haber 27-12-2023 16:49

Zam hesabı yapan herkesin gözünden kaçtı! 4.400 gün daha fazla çalışıp aynı maaşı alabilirsiniz...

Hem çalışan vatandaşların hem de emeklilerin gündeminde tek bir madde var: Maaş zamları! Vatandaşlar büyük bir merakla hem asgari ücretin ne kadar olacağını hem de memur ve emeklilere yapılacak zammın tutarını merak ediyor. Seyyanen zam ihtimali masada mı? SGK uzmanı Özgür Erdursun, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarına seyyanen zam ihtimali için oranları duyurarak önemli mesajlar verdi.

Finans 26-12-2023 18:33