Dunya Melek Yatirim Forumu Haberleri

Melek yatırımcıların Türkiye'ye ilgisi artıyor

Dünya Melek Yatırım Forumu Başkanı Baybars Altuntaş: - "Sınır ötesine yatırım sistemine girdiğinizde, yerelde sizinle yatırım yapacakların sayısı arttı. Bu da melek yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisini artırdı" - "Türkiye şu anda Avrupa'nın 5. büyük startup pazarı konumunda. Düzenli olarak 100 milyon dolar şirket değerlemesini geçen pek çok startup ortaya çıkmaya başladı"

Yurthaber 2022-07-17 11:26:33

İKA’dan Girişimcilik ve Melek Yatırım forumu

İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından düzenlenen Gaziantep Valiliği himayesinde ve Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde Girişimcilik Sermayesi Melek Yatırım ve Startup Forumu başladı.İpekyolu Kalkınma Ajansı, Gaziantep Teknopark ve GAÜN Target TTO tarafından, Gaziantep - Kilis - Adıyaman illerinde Girişimcilik Ekosistemi’nin geliştirilmesi ve girişimciliğin sürdürülebilir platformlar ile desteklenmesi konulu "Girişim Sermayesi, Yatırım Ortaklığı ve Melek Yatırım Zirvesi" GAÜN Atatürk Kültür sahnesinde gerçekleşti.“Ajans olarak hep girişimcilerimizin yanındayız”İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz Ajans olarak her zaman girişimcileri desteklediklerinin altını çizerek, “İpekyolu Kalkınma Ajansı olarak Valimizin himayelerinde, paydaşlarımızla birlikte Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlediğimiz Girişimcilik ve Melek yatırım forumuna hoş geldiniz.

Yurthaber 2019-10-31 13:44:08

Türkiye, Avrupa melek yatırımcı pazarında 5. sıraya yükseldi

Dünya Melek Yatırım Forumu Başkanı Baybars Altuntaş, Türkiye’nin Avrupa Melek Yatırımcı pazarında 32.

Yurthaber 2019-04-11 14:55:11

Dünya Melek Yatırım Forumu sona erdi

Erken aşama yatırım ekosisteminin "Davos"u olarak kabul edilen Dünya Melek Yatırım Forumu üç gün boyunca girişimcilerle yatırımcıları buluşturdu

Haber 2019-02-20 09:31:11

Diğer Haber Etiketleri

Dünya Melek Yatırım Forumu sona erdi

Erken aşama yatırım ekosisteminin "Davos"u olarak kabul edilen Dünya Melek Yatırım Forumu üç gün boyunca girişimcilerle yatırımcıları buluşturdu

Yurthaber 20-02-19 09:30

Dünya Melek Yatırım Forumu

Küresel erken aşama yatırım ve sermaye piyasalarının Davos'u olarak kabul edilen Dünya Melek Yatırım Forumu, ikinci gününde yatırımcılarla girişimcileri bir araya getiriyor - WBAF Başkanı Baybars Altuntaş: - "Bugün 22 farklı ülkeden 53 startup yatırımcıların karşısına çıkıyor" - "Uluslararası yatırımcılar ve portföy yöneticileri, kendi portföylerine katacakları yeni start-up ve girişimcileri dinliyorlar. Dünya Bankası da bu küresel fon bulma sahnesine bir delegasyonla katılıyor"

Finans 19-02-19 11:38

Dünya Melek Yatırım Forumu

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Paul Doany: - "Türkiye’de son 10 yıldır birçok insan teşviklerden faydalanarak yatırımlarını artırıyor. Türkiye, teşvikler konusunda önemli bir model ülke olarak ön plana çıkıyor"

Haber 18-02-19 17:47

Dünya Melek Yatırım Forumu

Eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek: - "Dünyada 1,7 milyar insan halen bankaya ulaşamamış durumda. Bankaya erişim sağlayamamış insanların çoğunluğunu ise kadınlar oluşturuyor" - WBAF Başkanı Baybars Altuntaş: - "Türkiye, geçen yıl 500 milyon avroyu aşan yatırımla Avrupa'nın 5. büyük melek yatırım pazarı haline geldi" - Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin: - "Üniversitede pek çok girişimcilik programımız ve bu doğrultuda özgün mekanizmalarımız var. Özyeğin Üniversitesi, teknolojiyi ve inovasyonu merkezde tutan bir yapıda eğitim veriyor"

Haber 18-02-19 13:33

Milyar dolarlık melek yatırımcılar İstanbul'a geliyor

Dünyanın en büyük erken aşama sermaye ve yatırım piyasaları topluluğu Dünya Melek Yatırım Forumu (WBAF), milyarlarca dolar fonu yöneten melek yatırımcıları yarın İstanbul'da bir araya getirecek - 80 ülkeden binin üzerinde delegenin katılımıyla yapılacak forumda, dünya melek yatırımcılığı, kitlesel fonlama mekanizmaları ve yeni küresel ekonomide melek yatırımcılığın konumlanması gibi konular ele alınacak - WBAF, İstanbul'u melek yatırımcılık konusunda dünyanın önemli merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyor

Haber 17-02-19 10:42

Ruanda Büyükelçiliğinde girişimcilik semineri

Dünya Melek Yatırımcılar Forumu Başkanı Baybars Altuntaş: - "Girişimcilik bir fikirle başlar. Bir konuda derinlikli düşünmezsem basit bir tüketiciyim ancak sorunu fark edip çözmeye çalışırsam bir girişimci olurum"

Haber 30-11-18 23:46

İŞ VE EKONOMİ DÜNYASININ GÜNDEMİ

ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST Basın Toplantısı Yer: Divan Taksim Tarih: 17 Ekim Saat: 09:30 Melek Yatırımcılık ve Girişim Sermayesi Paneli  Yer: TOSB Konferans Salonu Tarih: 17 Ekim Saat: 10:00 Tayvan ve Türkiye Yeşil Enerji ve Akıllı Şehir Endüstrileri Forumu  Yer: Shangria-La Bosphorus Tarih: 17 Ekim Saat: 10:00 Sürdürülebilir İş Ödülleri Yer: Fairmont Quasar İstanbul Oteli Tarih: 17 Ekim Saat: 20:00 3.

Finans 17-10-18 09:09

Melek yatırımcılar, Türkiye'ye destek için yeniden İstanbul'da toplanacak

Dünya Melek Yatırım Forumu Başkanı Baybars Altuntaş: - "Türkiye'deki son gelişmeler dolayısıyla olağanüstü yönetim kurulu toplantısı talebinde bulundum. Bu sabah toplantımızı yaptık. Herkes şunda hemfikir oldu; 'Türkiye ekonomisi üzerinde bilinçli bir oyun oynanıyor.' Dolayısıyla biz 50 milyar dolarlık pazarı hem bu oyuna karşı durabilmek hem de girişimcilik ekosisteminin arkasında durmak adına bin 500 kişilik yatırımcı kadrosuyla İstanbul'da toplama kararı aldık" - "Türkiye'deki girişimlerin yabancı yatırımcılardan çok fazla talep alacağını düşünüyorum"

Finans 14-08-18 13:41

Dünya Melek Yatırım Forumu

Başbakan Yardımcısı Şimşek: - "Reformlarla ülkemizi gelecek şoklara karşı hazırlıyoruz" - "Türkiye'nin, Dünya Bankasının İş Yapma Kolaylığı Endeksi'nde ilerlemesi için yoğun çaba harcıyoruz. Yaptığımız reformlarla Türkiye'de şirket kurmayı çok daha kolaylaştırdık"

Haber 20-02-18 16:20

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı

Forumun dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da bir araya geldi.

Finans 19-02-18 14:19

Dünya Melek Yatırım Forumu

Forumun dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da bir araya geldi - Dünya Melek Yatırımcılar Forumu Başkanı Altuntaş: - "Bugün para 'akıllı finans' ile yeniden icat ediliyor. Melek yatırımcılar söz konusu finans için tek kaynak... Bu yatırımcılar, yeni girişimcilere paranın yanında know-how'ı ve ve kendi iletişim ağlarını aktararak işletmeleri daha başarılı olmaya yönlendiriyor" - "Türkiye, melek yatırımcılara yüzde 75 oranında gelir vergisi muafiyetiyle dünyada en fazla vergi avantajı sağlayan ülke"

Haber 19-02-18 13:15

Dünya Melek Yatırım Forumu

Kalkınma Bakanı Elvan: - "Gündemimizde Risk Sermayesi Girişimi de bulunmaktadır" - "Risk Sermayesi Girişimi'ni kalkınma ajanslarımızın da iş birliğiyle ulusal ve bölgesel düzeyde uygulamayı planlıyoruz. Bu sayede gelişmiş bölgelerdeki başarılı uygulamaların diğer bölgelere de yayılması ve ülkemizin potansiyelini açığa çıkarması söz konusu olacaktır" - "Kişi başı start-up'lara yapılan yatırımlar Türkiye'de 1,3 dolarken, Avrupa Birliği'nde ilk 10 ekonomisinde en düşük paya sahip olan İspanya'da ise 12,7 dolar" - "Melek yatırımcıların, yenilikçi kuruluşlara büyüme fırsatları sağlama konusunda önemli roller oynadığını biliyoruz ve finansmanın ötesinde melek yatırımcılara teşvik sağlıyoruz"

Haber 19-02-18 12:15