Fatma Benli Haberleri

Türkiye'nin teröre bakış açısı çok net

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili Fatma Benli: - "Şu an bütün dünyada tek terör örgütü DEAŞ'mış gibi davranılıyor. Silah kullanan, eylem gerçekleştiren tüm örgütlere terörist demek zorundayız ve hepsiyle etkin şekilde mücadele etmek zorundayız. Buna terör örgütü PKK/PYD de dahildir" - "Eğer ülkeler DEAŞ'a terör örgütü derken diğer taraftan PKK, PYD, YPG, FETÖ gibi diğer türevlere terör örgütü muamelesi yapmazsa, biz tüm dünya olarak terörle mücadelede başarıya ulaşamayız" - "Sonuçta Türkiye'nin teröre bakış açısı çok net. Biz bütün terör örgütlerine karşıyız ve bütün terör örgütlerine karşı istihbaratımızı tüm ülkelerle paylaşıyoruz"

Haber 13-05-2018 11:06

Görünen o ki AB ileride dağılma sürecine girecek

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili Benli: - "Görünen o ki Türkiye ile ilgili uzun zamandır fasıl açmayan AB ilerleyen süreçte kendisi dağılma sürecine girecek"

Haber 09-05-2018 11:08

28 Şubat davası kararı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili Benli: - "Tarihi bir gün yaşıyoruz. Çünkü, 28 Şubat sadece mağdur ettiği yüzbinlerce insanı değil, bütün Türkiye'nin 13 senesini çalan bir postmodern darbeydi" - "Yargının karar vermesiyle bugün, halka karşı tank kullanan, insanları mağdur etmekle ellerindeki gücü sonuna kadar kötüye kullanan insanların yaptıkları davranışların karşılığını görmesi çok değerlidir"

Haber 13-04-2018 18:51

28 Şubat davasının kararında hepimiz adalet bekliyoruz

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili Benli: "28 Şubat davası kararında hepimiz adalet bekliyoruz, bu kararda milletine hizmet eden fakat 28 Şubat'ta mağdur edilen herkesin içine soğuk bir su serpilsin, 'evet haklıydık ve kazandık' düşüncesinin yerleştirilmesini istiyoruz"

Haber 13-04-2018 11:10

Fatma Benli

Fatma Benli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fatma Benli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Anadolu Ajansı 98 yaşında

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili Benli: - "Tarafsız, güvenilir ve hızlı haberciliğe sahip AA'nın kuruluşunun 98. yılını kutluyorum" - AK Parti Düzce Milletvekili Keşir: - "AA'nın demokrasimizin gelişmesi, birlik ve beraberliğimizin pekişmesine olan katkılarını dün olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceğine inanıyorum"

Haber 06-04-2018 16:35

AK Partili Fatma Benli ile Uğur Yalçın evlendi

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli ile bütçe görüşmeleri sırasında tanıştığı bürokrat Uğur Yalçın evlendi. Benli ile Yalçın çifti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Fazla uzatmayın” talimatıyla 26 Mart’a düğün tarihi almışlardı.

Haber 30-03-2018 07:33

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili Benli:

"Acı bir tarihti 28 Şubat. Sadece başını örtmeyi tercih eden kadınlar için acı değildi. Başını örtmemeyi tercih eden kadınları da kadınlar kadar erkekleri de mağdur eden bir süreçti"

Haber 28-02-2018 16:16

Meclis'te sürpriz evlilik kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Fazla uzatmayın' talimatı...

AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, bütçe görüşmeleri sırasında tanıştığı, lağvedilen Tütün Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) bürokratlarından Uğur Yalçın ile birlikte evlilik kararı aldı. Dün gece İstanbul'da aile arasında nişan yüzüğü takan çift, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Fazla uzatmayın" talimatıyla 26 Mart'a düğün tarihi aldı.

Haber 19-02-2018 10:12