Inflamatuvar Bagirsak Hastaligi Tedavisi Haberleri

Sedef hastalığına karşı hangi bitkiler tüketilmeli? Yaraları onaran şifalı merhemin etkisiyle...

Sedef hastalığı, kronik ve inflamatuvar multifaktöriyel bir hastalıktır. Sedef hastalığı tedavisi için, etkisiz veya daha az etkili olmasına rağmen topikal kimyasal tedaviler uygulanır. Ancak tıbbi bitkiler de alternatif tedavi yöntemlerinden biri olabilir. Sedef hastalığına karşı hangi bitkiler tüketilmeli, gelin bakalım.

Haber 2021-01-13 10:00:33

Aydın’da 12 yaşında Korona virüs tedavisi gören hasta iyileşti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Korona virüs (Covid-19) ve Multisistemik İnflamatuvar Sendrom tedavisi gören hasta sağlığına kavuştu.Kalp kası iltihaplanması tespit edilen ve hastaneye gelmeden önce 2 kez negatif saptanan hastanın, ADÜ’de alınan üçüncü SARS CoV2 PCR testi pozitif bulundu ve hastaya çocuklarda yeni tanımlanmış, oldukça ölümcül seyredebilen Multisistemik İnflamatuvar Sendrom (MIS-C) tanısı konularak tedavi altına alındı.

Yurthaber 2020-10-24 11:24:42

Hidradenitis Suppurativa nedir, nasıl belirti verir? Hidradenitis Suppurativa nasıl teşhis edilir, tedavisi nasıl yapılır?

Sıklıkla koltuk altları ve kasık çevresinde ilk belirtileri veren, kronik, inflamatuvar bir deri hastalığı olan hidradenitis suppurativada (HS) hastaların doğru tanı alana kadar geçirdikleri zaman ortalama 7 yıl olarak bildirilmektedir. Hastaların hekime gitmekten çekinmesi ya da dermatoloji uzmanlığı dışında farklı hekimlere başvurması nedeniyle doğru tanıyı alma süreleri uzamakta, bu da tedaviyi olumsuz yönde etkilemektedir.

Trend 2019-04-03 14:22:51

İnflamatuvar bağırsak hastalığı nedir? İnflamatuvar bağırsak hastalığı tedavisi nasıl gerçekleşir?

Kadın ve erkeklerde eşit olarak görülen inflamatuvar bağırsak hastalığının pek çok belirtisi olabiliyor. Çocukluk çağında da görülebilen inflamatuvar bağırsak hastalığı daha çok 15-35 yaş arasında ortaya çıkıyor. Peki inflamatuvar bağırsak hastalığı tedavisi için ne yapmak gerekiyor? İşte uzmanlardan inflamatuvar bağırsak hastalığı ile ilgili açıklama...

Haber 2018-07-11 14:46:34

Diğer Haber Etiketleri