Selim Yağcı Haberleri

Bilecik Belediyesi hizmet binasındaki minyatür tabloların kaldırılması

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin: - "Çok çok değerli bir bina. Bu manada buranın ayakta kalmasını sağlayan insanlara da teşekkür ediyorum. Bana Türkiye'nin en güzel belediye binasını bıraktılar, bu anlamda teşekkür ediyorum ama ben hem işim hem mesleğim gereği burasını orijinaline uygun, tarihsel değerini, gerçek değerini tekrar verecek hale getireceğim" - AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı: - "Abdülhamid zamanında yapılan bir binanın içinde o dönemi çağrıştıran bazı figürlerin, minyatürlerin öncelikli olarak işgalci bir anlayışla hiçbir yerden izin almadan kaldırılması gerçekten üzüntü verici. Böyle bir faaliyeti gerçekleştiren yönetimi üzüntüyle kınıyorum. Şehrimizde paylaşacağımız ve birlikte yapacağımız birçok iş var"

Haber 16-04-2019 11:07

Bilecik Belediye Başkanının kızı hakkındaki iddialar

Belediye Başkanı Yağcı, kızı ve kendisiyle ilgili son günlerde bazı yayın organlarında çıkan haberlere tepki gösterdi - Yağcı: "Toplumu rencide edecek hiçbir davranışın içinde olmadık bugüne kadar. Yerel yöneticiler toplumun gözü önündedir"

Haber 24-04-2018 12:51

Belediye başkanı: Erdoğan’ın kapısında temizlikçi olurum

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 3 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını ve artık siyasetin diğer alanları veya milletvekili adaylığını düşüneceğini söyledi. Sonra da, ‘’Partim yeniden belediye başkanı olarak aday olmamı isterse, seve seve görev alırım, aday gösterilmezsem küsmem. Recep Tayyip Erdoğan ‘Gel sen benim kapımda temizlikçi ol’ derse de, gider temizlikçilik yaparım. Ben takım oyuncusuyum liderim neyi emrederse onu yapmaya hazırım" dedi.

Haber 27-03-2018 15:58

Selim Yağcı

Selim Yağcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Selim Yağcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.