Büyükannesinin yanında +18 görüntüler açtı! Yaşlı kadının tepkisi sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok’ta ‘madddy28’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Kaelin Maddison isimli bir kadın büyükannesinin yanında sevişme sahnesinin oldu bir film açtı. Büyükannesinin tepkilerini kameraya kaydederek sosyal medyadan paylaşan Maddison’un gönderisi kısa sürede viral oldu. Görüntülerde yaşlı kadının gözünü ayırmadan ekrana baktığı ve tebessüm ettiği görüldü.

TikTok’ta ‘madddy28’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Kaelin Maddison isimli bir kadın ailenin yanıda açılan sevişme sahnelerinin utanç verici olduğu tabusunu yıkmak için büyükannesiyle bir paylaşım yaptı. Televizyonda filmden bir sevişme sahnesi açan va büyükannesinin tepkisini görmek için bekleyen Maddison’un paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Reklam
Reklam

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

TikTok paylaşımında yaşlı kadının elinde bulunan bardaktaki içeceği yudumlamaya devam ettiği ve görüntülerden rahatsızlık duymadığı fark edildi. Sosyal medya kullanıcıları o anları yorum yağmuruna tuttu.

Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, “Kesinlikle bundan hoşlandı” yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Rahatsızlık duymadığına yemin edebilirim” dedi.



Anahtar Kelimeler: