Tiktok Haberleri Ve Son Dakika Tiktok Haberleri

Tiktok Haberleri Ve Son Dakika Tiktok Haberleri

TikTok, video oluşturma ve paylaşma platformudur. 2016 senesinin Eylül ayında ByteDance tarafından piyasaya sürülmüştür.

İlk olarak Asya piyasalarında lider olan sosyal medya uygulaması, kısa sürede tüm dünyaya yayılarak 150 ülkede 1 milyar kullanıcı tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Kısa süreli videolar kategorisinde dünya genelinde en hızlı büyüyen uygulama haline gelmiştir.

15 saniye içerisinde dans, komedi, müzikal, dudak senkronizasyonu ve diğer türlerde videolar üretilmesini mümkün kılan eğlence amaçlı bir uygulamadır. Bunun yanı sıra canlı yayın imkanı sağlar.

TikTok, uygulama marketi üzerinden ücretsiz indirilerek kaydolunan ve takipçi sistemi ile çalışan bir sosyal medya platformudur. Dünya’nın pek çok ülkesinde en çok satın alınan uygulama olarak ilk sırada yer alır.

Tiktok Haberleri

Amerikalı genç kız gözyaşları içinde anlattı! Sosyal medyayı ikiye böldü: 'Yemeğe param yetmediği için yemek yemeyi kestim'

TikTok'ta 'oranotrita' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Ora Hardesty isimli bir kadın maddi konusunda yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde sosyal medyadan anlattı. Aylık 500 dolarlık (yaklaşık 16 bin 47 TL) kira artışıyla mücadele ettiğini söyleyen Hardesty, parası yetmediği için yemek yemeyi kestiğini ve 15 kilo verdiğini dile getirdi.

Trend 16-03-2024 13:22

İnternetten kıyafet alışverişi yaptı! Kargo paketinden konserve kutusu ve bir tüp insan kanı çıktı... Salatalık olmasını tercih ederdim

TikTok'ta ' anna_200.1 ' adını kullanan Anna Marie internetten kıyafet sipariş ettiğini ve kargo paketinden çıkanlar karşısında şaşkına döndüğünü söyledi. TikTok'tan kıyafet siparişinin paketinde bir konserve kutusu ve insan kanı bulunan tüpün çıktığını söyleyen Marie'nın paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Trend 16-03-2024 10:25

Kocasının spor uygulaması üzerinden kendisini aldattığını öğrenince şoke oldu! Bu kadarı da yapılmazdı

TikTok'ta 'meg.c.mcgee' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Megan McGee isimli genç bir kadın kocasının ihanetini öğrenme şeklinden bahsedince bir anda viral oldu. Kocasının kendisini bir spor uygulaması aracılığıyla aldattığını fark ettiğini söyleyen genç kadının paylaşımı gündem yarattı. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 16-03-2024 09:20

Müziği açıp arabada klip çekmek istediler! Video macerası kısa sürdü... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa süre içinde kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde üç genç kadın arabanın içinde klip çekmek isterken kaza yaptı. O anların sosyal medyada paylaşılmasından sonra kullanıcılardan adeta yorum yağdı.

Trend 15-03-2024 15:30

Tiktok

Tiktok Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tiktok Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Filmleri aratmayacak ilginç hikaye! En yakın arkadaşının aile tarafından kiralanan bir oyuncu olduğunu öğrendi... Bu resmen çılgınlık

Lawson Spolansky isimli bir TikTok kullanıcısı, teyzesinin 10 yıl boyunca 'en iyi arkadaşı' olması için bir oyuncuyu kiraladığını keşfettiğinde yaşadığı şaşkınlığı paylaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü yaşanan olaya anlam veremediğini ifade ederek durumun "Truman Show" filmine benzediğini söyledi.

Trend 15-03-2024 09:45

İşinden kovulduğu anı gizlice kaydederek sosyal medyadan paylaştı! Milyonlarca izlenmeye ulaştı: Pişman değilim

Amerikalı teknoloji çalışanı Brittany Pietsch, işinden kovulduğu anı gizlice kaydederek sosyal medyadan paylaşınca kısa sürede viral olmayı başardı. İlgi çeken paylaşımında genç kadın bir teknoloji şirketinde hesap yöneticisi olarak çalışıyordu. Kovulmadan önce bir şeylerin garip olduğunu hisseden kadın tüm toplantıyı ifşa edince sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 15-03-2024 08:54

Dövmesini sosyal medyadan ağlayarak paylaştı! Sosyal medya kullanıcıları yorumsuz kalamadı: Bu hayatımda gördüğüm en korkunç şey

Sosyal medyada Tia Kabir kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Bali'deki dövme macerasını gösterdi. Ancak dövmesi hayal ettiği gibi olmayınca genç kadın bir anda sokak ortasında gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar TikTok'ta viral oldu.

Trend 15-03-2024 08:19

Boşanma sonrasında verdiği kilolarla gündem yarattı! Boşanmasını böyle kutladı... Son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi: Ne kaybettiğine dön de bir bak

TikTok'ta 'tonyaodom72' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın boşanma sonrasındaki yeni imajını gösterince sosyal medyada gündem yarattı. Boşanması kesinleştikten sonra fazla kilolarından kurtulmak için sıkı bir diyet programı ve sporla hızla kilo veren genç kadının son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Genç kadının öncesi ve sonrasına ait görüntülerinden oluşan paylaşımı gündem yarattı.

Trend 14-03-2024 10:01

ABD, Tiktok'un geleceğini tartışıyor! Temsilciler Meclisi’nden yasaklanmasına dair ilk onay geldi

ABD Başkanı Joe Biden'ın TikTok'a ilişkin açıklaması, sosyal medya platformunun ülkedeki geleceği ile ilgili tartışmaların yaşanmasına yol açmıştı. ABD Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’de yasaklanmasına dair ilk onay verildi. ByteDance, TikTok'un ABD'deki varlıklarını satmadığı takdirde platform ABD'de yasaklanacak.

Haber 13-03-2024 18:29

Bekarlığa veda partisinde yaşadığı yasak aşkı ifşa etti! TikTok'tan adamın nişanlısına seslendi... Seni aldattı beni bul

TikTok'ta 'Tianawiltshire' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın sosyal medya üzerindenilişki yaşadığı adamın nişanlısına seslendi. Genç kadın Las Vegas'taki bekarlığa veda partisinde tanıştığı adamın nişanlısına TikTok'tan seslenerek, "Seni aldattı beni bul" dedi.

Trend 13-03-2024 10:02

Erkeklerin birinden hoşlanmadığında yaptığı bazı şeyler diyerek paylaştı! Sosyal medyadan yorum yağdı

Sosyal medyada 'dogaozdas' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi kadın ve erkek ilişkisini masaya yatırdı. Erkeklerin birinden hoşlanmadığında yaptığı hareketleri anlatan Özdaş'ın paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 13-03-2024 08:55

TikTok canlı yayınında ölümden döndü! İnşaat işçisinin başına gelen kaza saniye saniye kamerasına yansıdı

TikTok Türkiye'de ve dünyada milyonlarca kullanıcısı sayesinde her geçen gün popüler olmaya devam ediyor. Özellikle TikTok'ta canlı yayın açan kullanıcılar kamera karşısındayken başlarına birbirinden ilginç olaylar gelebiliyor. İnşaatta çalıştığı sırada TikTok canlı yayın açan bir kişinin cep telefonuna ölümle burun buruna geldiği anlar yansıdı.

Trend 13-03-2024 08:16

Türkiye Almanya'dan daha iyi diyen çift sosyal medyada gündem yarattı! Türkiye'nin daha gelişmiş olduğu 4 madde

TikTok'ta 'Fraukaraduman' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Almanya'da yaşayan Kübra ve Metin çifti Türkiye'nin Almanya'dan daha gelişmiş olduğunu gösteren 4 maddeyi sıraladı. Eğitim, sağlık sistemi ve teknoloji alanlarında Türkiye'nin Almanya'dan daha gelişmiş olduğunu anlatan çiftin sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-03-2024 07:59

İş görüşmesine kimsenin gelmemesine rağmen 30 dakika boyunca toplantıda bekledi! Fakir ve çaresiz olduğum için...

TikTok'ta 'sragvipattanaik' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın çevrimiçi olarak gerçekleşecek iş görüşmesini kaydetti. Kimsenin gelmemesine rağmen toplantı yapılacak site üzerinde 30 dakika boyunca tek başına bilgisayarın başında bekledi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 12-03-2024 10:29

Düğün dansı bir anda kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçıran gelinin dansı davetlileri şaşkına çevirdi... Milyonlarca izlenmeye ulaştı

TikTok'ta 'amandascheller' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın düğünde alkolü fazla kaçırıp kontrolünü kaybedince sosyal medyada viral oldu. TikTok'ta 2.4 milyonu aşkın izlenmeye ulaşan görüntüleri genç kadın "Düğünü mahvettim" notuyla paylaşınca yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 12-03-2024 10:02

Gözyaşları içinde sevgilisinin ihanetini ifşa etti! Takvim uygulamasına gün gün eklemiş... Golf olarak eklemiş

TikTok'ta 'carlymusleh' kullanıcı adıyla bir kadın gözyaşları içinde sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenme yöntemini paylaştı. Erkek arkadaşının kendisini aldattığını paylaşılan bir takvim uygulaması sayesinde keşfettiğini dile getiren kadın, sevgilisinin gün ve saat olarak tüm randevularını ayarladığını söyledi.

Trend 09-03-2024 11:38

Kocasının arabasında nişan yüzüğü buldu! Benimki elimde diyerek sosyal medyadan yardım istedi... Bir anda viral olmayı başardı

Nadia Agafonov kullanıcı ismiyle TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın kocasının arabasında kendisine ait olmayan bir nişan yüzüğü bulduğunda şaşkına döndü. Kocasının yüzüğün fotoğrafını kendisine attığını söyleyen genç kadın, "Benimki elimde" diyerek yüzüğün kendisine ait olmadığını dile getirdi. Durumu TikTok'tan paylaşan genç kadının paylaşımı gündem yarattı.

Trend 09-03-2024 10:52

Saatler sürdü! Sürtünerek çamura şekil verdiği eseri 8.2 milyon dolara satıldı... Sosyal medyada yeniden gündem oldu

Saatlerce süren ve binlerce kişinin takip ettiği bir etkinliğe dönüştürülen sanatçının sürtünerek bir çamura şekil verdiği anlar sosyal medyada yeniden gündem oldu. Geçtiğimiz yıl 8.2 milyon dolara satılan sanat eserinin yapılış aşamasına ait görüntülerin TikTok'ta paylaşılması sosyal medya kullanıcılarını yeniden harekete geçirdi.

Trend 09-03-2024 10:11

Erkek arkadaşının ilişkisini iş dosyasında keşfetti! Bilgisayardaki gizli klasör her şeyi ortaya çıkarttı... Her şeyine bakın

TikTok'ta Shannon Mowery kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının yasak aşkını iş dosyasında keşfettikten sonra kadınları partnerlerinin bilgisayarını karıştırma konusunda teşvik ettiği bir paylaşım yaptı. Mowery'nin paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölmeyi başardı.

Trend 09-03-2024 09:19

Bar tuvaletinde yaşadığı tek gecelik ilişkiden hamile kaldı! Bebeğinin babasını TikTok'ta aradı... Bebeğimin babasını bulun

İskoçya'nın Edinburgh kentinde yaşayan 30 yaşındaki Sarah-Jayne Snow isimli bir kadın TikTok'tan tatilde bir gecelik ilişki sırasında kendisini hamile bırakan adamın bulunmasına yardım etmesini istedikten sonra viral oldu. TikTok kullanıcılarının bazıları adamın öldüğünü söylerken bebeğinin babasını aramaya niyetli olan Snow, "Bebeğimin babasını bulun. Doğumdan sonra DNA testi yaptırarak gerçeği öğreneceğim" dedi.

Trend 09-03-2024 08:31

Doğum yaparken kan kaybı yaşadığı için kana ihtiyaç duydu! Kocam 'az' diyerek kanını vermedi

TikTok'ta 'suhedacy' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum sırasında kan kaybı yaşadığını ve kana ihtiyaç duymasına rağmen kocasının kan vermediğini söyledi. Kocasının kan grubunun uymasına rağmen adamın 'az' diyerek kanını vermediğini söyleyen genç kadının paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-03-2024 07:55

Dubaili milyonerin eşinden şoke eden itiraf! Beni her 5 dakikada bir hamile bırakmak istiyor Her bebek için 257 bin dolar alıyor

Dubaili bir milyonerle evli olan Soudi'ye doğurduğu her bebek için kocasından beklediği lüks gereksinimlerini sıraladı. Lüks hayatını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösteren Soudi bu kez yaptığı itirafla çok konuşuldu. Eşinin çok fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren Soudi, "Beni her 5 dakikada bir hamile bırakmak istiyor. Her bebek için 257 bin dolar alıyorum" dedi.

Trend 08-03-2024 15:20

Milyoner adam emniyet şeritlerinin zenginlere yönelik VIP güzergah olduğunu söyledi! Sosyal medyadan tepki çekti... Cezası neyse öderiz

TikTok'ta 'mrlukedes' adıyla paylaşım yapan Luke Desmaris yapan bir kişi emniyet şeritlerinin zenginler için tasarlanan VIP güzergahlar olduğunu iddia etti. Emniyet şeridinde aracını sürdüğü sırada çekilen bir videosunu paylaşan Desmaris gönderisine, "Zengin insanların trafikten kaçınmak için kullandığı VIP şeridi. Cezalar bizi ilgilendirmiyor" dedi.

Trend 08-03-2024 14:39

Patronuna hasta olduğunu söyleyerek işe gitmedi! Yaşadığını anlatınca 'pes' dedirtti...Onu yatağımın baş ucunda görünce şoke oldum

TikTok'ta 'mishyymbabyy' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, hasta olduğunu söyleyip işe gitmediği bir gün patronunun beklemedik ziyareti karşısında şaşkına döndüğünü anlattı. Gözlerini açtığında yatağının baş ucunda patronun dikilerek ona baktığını gördüğünü dile getiren Mish, "Huzur içinde uyuyordum ki bir anda onu gördüm. Beni almaya geldiğini söyledi" dedi.

Trend 08-03-2024 14:01

Restoran kıyafetini uygunsuz buldu! Sosyal medyadan isyan etti...Kovulmamak için palto giymek zorunda kaldım

Aisha Gonzalez bir arkadaşıyla Paris'te tatildeyken akşam yemeği için gittikleri bir restoranda başına gelen ilginç bir olayı anlattı. Restoranda kıyafetinin uygunsuz bulunduğunu ve uyarıldığını ifade eden Gonzalez, "Kovulmamak için palto giymek zorunda kaldım. Tüm gece paltoyla oturdum" dedi.

Trend 08-03-2024 11:46

100 şirkete iş başvuru yaptı! Hepsinden reddedilince sosyal medyadan sitem etti... Üniversite zamanımı boşa harcamışım

Avustralya'nın Gold Coast bölgesinde yaşayan Shakira Coldwell isimli bir kadın 100 işe başvurduktan sonra hepsinden reddedilmesinin kendisinde yarattığı hayal kırıklığını anlattı. İş başvurularında hiçbir başarı elde edemedikten sonra genç kadın, üniversitede 'zamanını boşa harcadığını' hissettiğini söyledi.

Trend 07-03-2024 13:32

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulununca kovuldu! Tiktok'tan yaptığı paylaşımla isyan etti... Utanmış hissettim

Eski bir vücut geliştirmeci olan Emi isimli bir kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımında spor salonunda başına gelen ilginç bir olaydan söz etti. 5 aylık hamile olan genç kadın kıyafetinin uygunsuz bulunması üzerine spor salonundan çıkartıldığını söyledi. Genç kadın TikTok paylaşımında yaşadığı durumu anlatarak 'Utanmış hissettim' ifadelerini kullandı.

Trend 07-03-2024 09:09

Bir vardiyada kazandığı bahşişi açıklayınca sosyal medyada gündem yarattı! Çoğu kişinin maaşı onun sadece bahşişi... Hesaptan çok bahiş

Amerika Birleşik Devletleri'nin en ünlü fast food zincirlerinden birinde garsonluk yapan Jordan Williams, sadece bir vardiyasında çoğu kişinin maaşından daha fazla bahşiş topladığını itiraf etti. TikTok'tan yaptığı paylaşımında 300 dolar (yaklaşık 9 bin 549 TL) bahşişini sayarken çekilen bir videosunu yayınladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 07-03-2024 09:01

Sosyal medyada gündem yaratan sözler! Kendi isteğiyle çocuk sahibi olmadığını söyledi... Hayattaki tek derdim alışveriş yapmak

TikTok'ta 'iamstephanienoble' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Stephanie Noble isimli bir kadın çocuk sahibi olmak istememesinin nedenlerini anlatınca bir anda sosyal medyada gündem oldu. Sürekli olarak ağlayan ve çığlık atan bir çocukla uğraşmak istemediğini dile getiren Noble, "Anne olmak çok güzel. Ancak her kadının bunu yapması gerekmiyor" dedi.

Trend 07-03-2024 08:28

Dükkan kepengine takılıp metrelerce yükseldi! O anlar sosyal medyada milyonlar izlendi... Durup dururken neye uğradığını şaşırdı

Önünde durduğu dükkanın otomatik kepengine sıkışan ve ayakları yerden kesilen kadının zor anları internette viral oldu. TikTok'ta yaklaşık 2 milyon izlenmeye ulaşan görüntülerdeki 72 yaşındaki Anne Hughes, "Düşeceğimi düşünüp korktum. Neyse ki beni çıkarıp kurtardı. Bu şöhretle başa çıkmalıyım. Artık makyajsız sokağa çıkmıyorum" dedi.

Trend 06-03-2024 13:19

Milyarder kocasının katı kurallarını anlattı! Sosyal medyadan yorum yağdı: Kendi yemeğimi pişirmeme ve evimi temizlememe izin vermiyor

TikTok'ta Sofia Kralow kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın milyarder kocasıyla olan evlilik hayatına dair samimi itiraflarda bulundu. Lüks yaşamını gösterdiği paylaşımları sayesinde kısa sürede milyardere dönüşen Sofia kocasının katı kuralları olduğunu söyleyerek açıklamalarda bulunca sosyal medyada gündem oldu.

Trend 02-03-2024 15:45

Hepsi 6 yaşından küçük 6 çocuk annesi! 26 yaşındaki annenin rutini sosyal medyada gündem oldu

TikTok'ta 'twins.two.twins' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir annenin sabah rutini görenleri şaşkına çevirmeyi başardı. Hepsi 6 yaşından küçük 6 çocuk annesi olan kadın çocuklarıyla oluşturduğu rutini paylaşınca sosyal medyada gündem yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntülerde annenin özellikle hareketli sabah rutini viral oldu.

Trend 02-03-2024 15:21

Duvarlarının içinden gelen garip bir sesle korktular! Gördüklerine inanamadılar... Baktığımızda bir sürprizle karşılaştık

TikTok'ta 'sugarsteph' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Steph isimli bir kadın evinin duvarından gelen tuhaf bir sesle korktuğunu dile getirdi. Eşiyle birlikte duvardan gelen sesin kaynağını bulmaya karar veren Steph bir delik açtıklarında ise orada yaşayan bir kedi olduğunu fark ettiler. O anları sosyal medyadan paylaşan ikilinin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 02-03-2024 14:40

Sevgilisinin kendisini aldatıp aldatmadığını küçük bir internet ayarıyla kontrol etti! 'Tesadüfen buldum' dedi... Sosyal medyada gündem yarattı

Bir TikTok kullanıcısı sosyal medyadan yaptığı paylaşımında evdeki Wi-Fi ayarlarını karıştırarak öğrendiği bir durumu hayranlarıyla paylaştı. TikTok kullanıcısı, sevgilisinin internet kullanımına ve çevrimiçi ilgi alanlarına ışık tutacak bir teknoloji hilesini paylaştı.

Trend 01-03-2024 08:56

Sosyal medya bu itirafı konuştu! 23 yaşındayken 80 yaşındaki bir adamla sevgili oldum dedi...

TikTok'ta 'Stephaniematto' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Stephanie Matto isimli bir kadın 23 yaşındayken 80 yaşındaki bir adamla sevgili olduğunu söyledi. Kendisinden yaşça büyük bir erkekle sevgili olma deneyimine dair itiraflarda bulunan Matto'nun sözleri çok konuşuldu. TikTok kullanıcısı, "Libidoları daha düşük olduğu için sizi aldatmayacaklarını düşünebilirsiniz ama aynı zamanda duygusal aldatma da var" ifadelerini kullandı.

Trend 29-02-2024 10:46

Dövmesini sosyal medyadan 'Ağlamak istiyorum' diyerek paylaştı! Bir gören bir daha baktı... Kimse neye benzediğini anlayamadı

TikTok'ta 'Mariearmm' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Marie isimli bir kadın dövme yaptırmak isterken başına gelenleri anlattı. İşaret parmağında eski bir muz dövmesi olduğunu dile getiren Marie, dövmesini yeniletmek istedi. Ancak yeni dövmesini gördüğünde kendisi bile ne olduğunu anlayamadı. Paylaşımında pişman olduğunu dile getiren Marie, "Dün yaptırdığım dövmeye kadar dövme yaptırdığıma hiç pişman olmamıştım" dedi.

Trend 29-02-2024 10:21

TikToker Duru Önver 'Tuzağa düşmeyin' diyerek kadınlara seslendi! Erkeklerin hesabı ödemesi gerektiğini savununca yorumlar gecikmedi

TikToker Duru Önver, hesabı erkeklerin ödemesi gerektiğini söyleyerek yaptığı paylaşımında kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Kadınların hesabı ödeme konusunda erkeklerle ortak hareket etmemesi gerektiği savunan Önver kadınlara, "Bir sonrakini sen ödersin tuzağına düşmeyin" dedi. O sözler sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü.

Trend 29-02-2024 09:13

Vefat eden kocasının dizüstü bilgisayarını açınca gördüklerine inanamadı! Eşinin sevgilileriyle mesajlaşmalarını okudu: Karım vefat etti

TikTok'ta 'chherybombsquad007' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın kocasının ölümünden sonra ilk kez onun bilgisayarını karıştırdığını ve karşılaştığı sırları anlattı. Eşinin sevgilileriyle olan konuşmalarını okuyan kadın, kocasının kendisini bekar olarak tanıttığını ve 'Karım vefat etti' dediğini öne sürdü. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 29-02-2024 08:49

Nişanlısının kendisini aldattığını öğrendi! Aldığı intikamı sosyal medyadan paylaştı... Not tutun hanımlar

TikTok'ta 'glitteremcee' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Jaime isimli bir kadın aldatıldığını söyleyerek eski nişanlısından aldığı intikamı anlattı. Amerika Birleşik Devletleri'nin Idaho eyaletinde yaşayan genç kadın aldatıldığını öğrenince eski nişanlısıyla yaşadığı evden taşınmadan önce evin her yerine donmuş balıklar yerleştirdiğini söyledi.

Trend 27-02-2024 10:15

18 yaşındaki TikTok fenomeni Julzzess OnlyFans hesabı açtı! 1 haftada 200 bin dolar (yaklaşık 6 milyon 216 bin TL) kazandı

18 yaşındaki TikTok fenomeni Julzzess geçtiğimiz günlerde kendisine ait OnlyFans hesabı açınca manşetlerdeki yerini almıştı. Hayranlarını heyecanlandıran haberin sonrasında fenomen ismin hesabını açtığı ilk haftada 200 bin dolar (yaklaşık 6 milyon 216 bin TL) kazandığı iddia edildi. Fenomen ismin kazancı herkesi çok heyecanlandırdı.

Trend 23-02-2024 13:47

Keser sapı ile döverek katletti, vahşetin nedeni TikTok çıktı! 'Göğüs dekolteli yayın yaptığını görünce...'

Ordu'da Mükerrem Başarmak (49), eski eşi Ayşe Çetin'i (48) keser sapı ile döverek öldürdü. Başarmak hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kan donduran cinayetin nedeni ise TikTok çıktı. Başarmak ifadesinde, "Eşime, neden her akşam TikTok isimli uygulamaya girdiğini ve göğüs dekolteli elbise ile yayın yaptığını sordum. O da bana bağırarak kendisine karışamayacağımı söyledi. Bunun üzerine sinirlendim. Keser sapı ile 10-15 dakika vurdum" ifadelerini kullandı.

Haber 23-02-2024 11:30

'Seks sürelerinin uzunluğu yüzünden gelişemiyoruz' dedi! Newton ve Kant örneği çok konuşuldu.... Bir teşekkürü hak ediyorlar

Caner Dağlı ve Çağla Alkan'ın yaptığı 'Fazla Merak' isimli podcast kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. İkilinin cinsel hayat üzerinden bilim insanlarına dair verdikleri örnekler çok konuşuldu. Alkan'ın Newton ve Kant'ın bakir öldüğünü söylemesi ve ikilinin Tesla'ya teşekkür ettikleri anlar gündem oldu.

Trend 22-02-2024 13:51

Kore'de yaşayan Türk'ten korkutan doğum hikayesi! Resmen zorla doğum yaptırdılar... Çocuğum doğmaya hazır değildi

TikTok'ta 'hwanggizem' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Kore'de doğum yaptığı sırada yaşadığı korkunç bir deneyimden söz etti. Bebeğinin 38 hafta 2 günlükken zorla doğurtulduğunu söyleyen genç kadın, "Aynı ilk günkü gibi aynı acıyı hissediyorum. Bildiğiniz tepe çıktı ve karnıma bastırdı" dedi.

Trend 22-02-2024 08:17

Üzerinde 'Bana dua edin onunla evleneyim' yazan kutudan su dağıttı! Sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'liluu99' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın elindeki kutudan sokak sokak gezerek su dağıttı. Kutunun üzerinde yazan 'Bana dua edin onunla evleneyim' yazısı herkesi gülümsetti. Genç kadının su dağıttığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 22-02-2024 07:50

Babası ve yakın arkadaşının ilişkisini öğrenince şaşkına döndü! İtirafı sosyal medyada gündem oldu... Babamdan hamile kalmış

Joni Wilcox isimli bir TikTok kullanıcısı babası ve yakın arkadaşı Gina'nın gizli ilişkisini öğrendikten sonra şaşkına döndüğünü dile getirdi. Babasının 55 ve arkadaşının 22 olduğunu dile getiren Wilcox, "Biz çok yakın arkadaştık. Hatta kardeş kadar yakın olduğumuzu düşünüyordum. Babamla ilişkisi olduğunu öğrenince şaşkına döndüm" dedi.

Trend 20-02-2024 13:41

Türkiye'de 5 yıldızlı otelde yaşamanın İngiltere'deki hayatından daha ucuza denk geldiğini fark etti! 1 ay boyunca otelde yaşayacak

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 24 yaşındaki Josh Kerr, Türkiye'deki 5 yıldızlı bir otelde konaklamanın İngiltere'deki evindeki daha ucuza mâl olduğunu fark edince sosyal medyada bu durumu paylaştı. İngiltere'deki evinde kira ve faturalarda dahil olmak üzere oteldeki yaşamın daha uygun olduğunu fark eden Kerr, 28 gününü Antalya'daki 5 yıldızlı otelde geçirmeye başladı.

Trend 20-02-2024 09:51

İtirafı sosyal medya çok konuştu! 'Aylık kese' olarak tanımladı... Detaylarını anlattı: Sevgilimi annesi banyo yaptırıyordu

Becca isimli bir sosyal medya kullanıcısı TikTok'tan yaptığı itirafla herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Eski sevgilisinin ayda bir kez annesiyle birlikte banyo yaptığını söyleyen Becca, "Aylık kese diyorlar. Sevgilimi annesi banyo yaptırıyordu. Küvete doldurup onu keseliyordu" dedi. Becca'nın sosyal medyadan yaptığı itirafı çok konuşuldu.

Trend 17-02-2024 15:36

24 yıldır Türkiye'de yaşayan Koreli kadından sözleri gündem oldu! İlginç bulduğu durumları anlattı: Birisini öptüğünüzde kokusunu alıyorsunuz

24 yılı aşkın süredir Türkiye'de yaşamasına rağmen ülkemizde hâlâ garip bulduğu durumlar olduğundan söz eden Koreli bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı kısa sürede ilgi çekti. Türkiye'de başka bir ülkede görmediği bir öpücük şeklinin olduğundan söz eden Koreli genç kadın bazı hitap şekillerinin kafasını karıştırdığını dile getirdi.

Trend 15-02-2024 14:38

İtalya'da doğup büyüdü! Türkiye'de yaşamaya başlayan genç kızın sözleri gündem oldu... 'Türkiye'de çocuklar çok yıpranıyor'

İtalya'da doğum büyüdükten sonra bir süre hayatına Türkiye'de devam eden genç bir kızın sosyal medyadan yaptığı paylaşımı gündem yarattı. Türkiye'ye taşındıktan sonra bir süre Türkiye'de eğitim gördüğünü ifade eden genç kız, "Türkiye'de çocuklar çok yıpranıyor. Keşke sınav sistemi değişse" dedi. Sosyal medya kullanıcılarından destek yorumları yağdı.

Trend 15-02-2024 09:46