Tiktok Haberleri Ve Son Dakika Tiktok Haberleri

Tiktok Haberleri Ve Son Dakika Tiktok Haberleri

TikTok, video oluşturma ve paylaşma platformudur. 2016 senesinin Eylül ayında ByteDance tarafından piyasaya sürülmüştür.

İlk olarak Asya piyasalarında lider olan sosyal medya uygulaması, kısa sürede tüm dünyaya yayılarak 150 ülkede 1 milyar kullanıcı tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Kısa süreli videolar kategorisinde dünya genelinde en hızlı büyüyen uygulama haline gelmiştir.

15 saniye içerisinde dans, komedi, müzikal, dudak senkronizasyonu ve diğer türlerde videolar üretilmesini mümkün kılan eğlence amaçlı bir uygulamadır. Bunun yanı sıra canlı yayın imkanı sağlar.

TikTok, uygulama marketi üzerinden ücretsiz indirilerek kaydolunan ve takipçi sistemi ile çalışan bir sosyal medya platformudur. Dünya’nın pek çok ülkesinde en çok satın alınan uygulama olarak ilk sırada yer alır.

Tiktok Haberleri

Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince şaşkına çevirdi! 12 çocuklu bekar bir anneyim

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Veronica Merrit isimli bir kadın 12 çocuklu bekar anne yaşamı sayesinde TikTok'ta popüler olmayı başardı. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını makarna, sosisli sandviç ve paket ramen beslemek zorunda olduğunu söyleyen Merrit, daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren TikTok kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 17-04-2024 14:53

Önceki yıllarda hırsızlık yaptığı mağazaya iş başvurusunda bulundu! Görüşmede güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı

TikTok'ta 'kieyin' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir adam önceki yıllarda hırsızlık yaptığı mağazay iş başvurusunda bulunduğunu ve iş görüşmesi sırasında kendisine o yıllara ait güvenlik kamerası kayıtlarının gösterildiğini söyledi. Kendisini hırsızlık yaparken gören adam çok utandığını dile adam, "Bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim" dedi.

Trend 17-04-2024 14:24

Mağazadaki soyunma kabininin perdesindeki deliği fark edince şoke oldu! Sosyal medyadan 'gözetleme deliği' notuyla ifşa etti

TikTok'ta "snorkellingmeatball" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın mağazadaki soyunma kabininde bir deliği fark ettiğinde şoke oldu. Giyim mağazasında kadın soyunma odasındaki 'gözetleme deliği' TikTok'ta bir tartışmanın fitilini ateşledi. O paylaşıma binlerce yorum geldi.

Trend 17-04-2024 13:58

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 17-04-2024 13:42

Tiktok

Tiktok Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tiktok Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pilot sosyal medyadan açıkladı: Yolcular neden türbülanstan korkmamalı? Düşüyormuş gibi gelebilir

Hollandalı bir pilot, insanların genellikle uçuş sırasında türbülanstan korktuğunu söyledi. Ancak TikTok'tan yaptığı 3.6 milyon izlenen gönderisinde pilot türbülanstan yolcuların korkmaması gerektiğini söyleyerek "Türbülans uçmanın doğal bir parçası ve bu uçakta bir sorun olduğu anlamına gelmiyor" dedi.

Trend 16-04-2024 15:35

Sevgilisinin kendisini aldattığını gece yarısında yaktığı kalori miktarından çıkarttı! Sosyal medya bunu konuşuyor: Belki masum bir koşudur

Celebs Go Dating yıldızı Nadia Essex, TikTok'tan yapıtğı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını spor uygulaması sayesinde fark ettiğini söyleyince bir anda viral oldu. Sevgilisinin iş yemeği için gece dışarı çıktığını söyleyen Essex, sabah masanın üzerinde duran akıllı telefondaki spor uygulamasında gece yarısında 500 kalori yaktığını gösteren bir bildirimi fark edince aldatıldığını anladı.

Trend 16-04-2024 13:18

Yapışık ikizler merak edilen sorulara cevap verdi! Yatak odası itirafı... İçlerinden biri öldüğünde ne olacak?

23 yaşındaki Carmen ve Lupita Andrade beden aşağısı birbirlerine bağlı bir şekilde yapışık ikiz olarak dünyaya geldiler ve doktorların sadece bir gün ömür biçtiği kardeşler sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam ediyor. Kız kardeşler TikTok'tan ölüm, cinsellik, doğum ve annelik gibi çok merak edilen soruları cevapladı.

Trend 16-04-2024 08:39

2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun verdiği tarihler sosyal medya gündem yarattı! Kehanetlerine inanan da vardı dalga geçen de...

TikTok'ta 'radyanttimetraveler' kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini Eno Alaric olarak tanımlayan zaman yolcusu 2024 yılının geri kalan ayları için ilginç öngörülerde bulundu. Sosyal medyada 800 bini aşkın takipçisi bulunan sözde zaman yolcusunun kehanetlerine inananlar kadar onunla yorumlar da dalga geçenler de oldu.

Trend 16-04-2024 08:04

Tüm yüzünü annesinin çantasından aldığı ojeyle boyayan küçük kız hastanelik oldu! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada büyük bir iştahla yemek yediği videolarla tanınan Asya ismindeki küçük kız bu sefer de yaptığı bir yaramazlıkla dikkatleri çekti. Annesinin ojeleriyle kendisine makyaj yapan küçük kız hastanelik oldu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-04-2024 07:40

İş görüşmesinin harika geçtiğini söyledi! İşi alacağını zannetti ama reddedildi... Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar

TikTok kullanıcısı Melissa Weaver yakın bir zamanda gerçekleştirdiği iş görüşmesinde yaşadığı anları paylaşınca sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. İş görüşmesinin iyi geçtiğini ve işe alınacağını düşünürken kendisine gönderilen mailde reddedilme nedenini öğrendiğinde şaşkına döndüğünü ifade eden Weaver, "Makyaj yapmadığım için beni işe almadılar" ifadelerini kullandı.

Trend 13-04-2024 09:48

Tabancayla TikTok videosu çekerken... Korkunç olay! Çığlık sesleri yükseldi

Fatih'te Özbekistanlı Sardor Gabborov tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Masaya koyduğu tabancayı ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev alınca tetiğe bastı. Gabborov başından vurularak öldü. Rakhmatılloev ifadesinde olayın kazara gerçekleştiğini söylerken, kendi sosyal medya hesabında da silahı kafasına tutarak paylaşımlar yaptığı görüldü.

Haber 12-04-2024 13:49

Sosyal medyada Leah Halton'un paylaşımı 140 milyon izlendi! Nedenini kimse anlayamadı.. Herkes aynı sorunun cevabı aradı: Olay ne?

Sosyal medyada 'Leah Halton' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin arabada çektiği bir video TikTok rekorlarından birini kırarak 140 milyon izlenmeye ulaştı. Sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tuttuğu görüntülerdeki tek soru "Bu video neden bu kadar izlendi?" oldu.

Trend 09-04-2024 11:49

Uçuş görevlisi uçakta neden asla tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladı! İtirafı sosyal medyayı ikiye böldü

Cher Dallas adlı bir uçuş görevlisi, uçak tuvaletlerinde tuvalet kağıdı kullanmamak dahil olmak üzere uçuşta yapılmaması gereken şeylerle ilgili en önemli ipuçlarını TikTok'ta paylaştı. O paylaşım kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı.

Trend 06-04-2024 15:24

Canlı yayında yemek yaparken evi yaktı! TikTok'taki görüntülere sosyal medyada yorum yağdı: Bekleseydin kendiliğinden sönerdi

TikTok'ta canlı yayın açıp yemek videosu çeken genç kadının birkaç saniye içinde başına gelenler akıllara durgunluk verdi. Ocaktan ateşin sıçraması sonucu ne yapacağını bilemeyen kadın yangını söndürmek isterken birdenbire evi yaktı. Bu sırada canlı yayın devam edince görüntüler sosyal medyadan da ilginç yorumlar geldi.

Trend 05-04-2024 11:17

Su basan dairesinde dans gösterisi yaptı! TikTok'tan paylaşınca sosyal medya kullanıcıları 'kanalizasyon suyu' endişesi yaşadı

TikTok'ta su basan dairesinde dans eden bir kadının yaptığı paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Kullanıcılar daireyi basan suyun kanalizasyon suyu olduğuna dair endişelerini dile getirdikten sonra gönderiye yorum yağdı.

Trend 05-04-2024 09:56

İş görüşmesinde yaşadığı ilginç deneyimi paylaştı! Sosyal medyada gündem oldu... Kimseyi işe almıyoruz

Bir TikTok kullanıcısı iş görüşmesi için gittiği bir şirket yetkilisinin kendisini 30 dakika boyunca beklettiğini ve sonunda ise 'Yeni bir personel almak istemiyorum' diye açıklamada bulunduğunu söyledi. Yaşadığı hayal kırıklığı ve kızgınlığı TikTok'tan paylaşan genç kadının paylaşımı kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 04-04-2024 15:22

Komşusunun yatak odası seslerini kaydederek sosyal medyada paylaştı! Tüm mahalle yankılandı... Alkışlamak için bekliyorum

TikTok'ta 'thegirlwiththenoseandeyes' kullanıcı adıyla bir kişi oldukça ilginç bir anı paylaştı. Sokağın diğer tarafında bulunan bir apartmanın ikinci kattaki dairesine yakınlaştırarak komşularının cinsel birliktelik sırasında çıkarttıkları sesleri kaydeden kullanıcı, "Alkışlamak için bekliyorum" deyince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 04-04-2024 09:43

Havada heyecan dolu anlar! Sinir krizi geçiren yolcu bir anda ayağa kalkarak bağırmaya başladı... Sosyal medyada gündem yarattı

Amerika merkezli bir havayolu şirketine ait yolcu uçağında hareketli dakikalar yaşandı. Sinir krizi geçiren yolcu bir anda oturduğu yerden kalkarak bağırmaya başladı. O anlar diğer yolcular tarafından saniye saniye kaydedilerek paylaşılırken sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 03-04-2024 09:36

Evlerindeki kitaplığın arkasında gizli oda bulan çift polise haber verdi! Komplo teorileri havada uçuştu... Bomba sığınağı,panik odası, silah kasası

Amerika Birleşik Devletleri'nin Lowa bölgesinde yaşayan bir çift dört yıldır yaşadıkları evlerinde kitaplığın arkasında gizli bir oda buldu. Büyük bir şaşkınlık yaşayan ikili gizli bölmede tuhaf bir durumla karşılaşma ihtimallerini düşünerek polise haber verdi. O anları saniye saniye paylaşan çift TikTok'ta gündem yarattı.

Trend 03-04-2024 09:02

Restoranda 900 liralık hesaba 29 bin liralık bahşiş bıraktı! Sosyal medyada gündem yarattı... Nedenini duyan anlam veremedi

Barmen ve TikTok kullanıcısı Scarlett Green kısa süre önce bir müşterinin kendisine 900 dolarlık (yaklaşık 29 bin TL) bahşiş bırakmasını sosyal medyadan anlatınca gündem oldu. Müşterinin saç örgülerinin fotoğraflarını çekmek istedikten sonra bu bahşişi bıraktığını söyleyen Green sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 03-04-2024 08:11

TikTok'un yeni çılgın flört yöntemi viral oluyor! Hayatını değiştiren uygulamayı böyle anlattı... Sonsuza kadar onun aklında kalacaksın

TikTok'ta popüler hale gelen son dönemin yeni flört trendi çok konuşulmaya devam ediyor. Yaratıcısı tarafından 'Cavoodle yöntemi' olarak isimlendirilen trend adını aslında sevimli bir köpek ırkından alıyor. Avustralyalı sosyal medya fenomeni Pheveya'ya göre bir milyondan fazla izlenen ve 100.000'den fazla beğeni alan gönderisinde genç kadın bu yöntemin hayatını tamamen değiştirdiğini söyledi.

Trend 02-04-2024 09:20

Son parasını dilenciye verdi! Dilenci karşısında yemek yerken sadece çay içti... Sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'sulikaa1' kullanıcı adıyla paylaşılan bir videoda cebindeki son parasını dilenciye verdiğini dile getiren bir kadın o yemek yerken gözyaşları içinde sadece çay içtiği anları yayınladı. Dilencinin kafede karşısında yemek yediğini söyleyen kadının 'Bari gel bana ısmarla' demesi gündem yarattı.

Trend 29-03-2024 15:14

Boydan fotoğraf isteyen erkeklere verilmesi gereken cevabı söyledi! Banka hesabına gelen 1 yıllık para giriş çıkışlarını atar mısın?

TikTok'ta 'nurseitovamahabbat' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın boydan fotoğraf isteyen erkeklere verilmesi gereken cevabı söyledi. "Bana boydan fotoğrafını atar mısın? diyenlere nasıl cevap vereceksin" notunu ekleyerek yaptığı paylaşımında genç kadın boydan fotoğraf isteyen erkeklerin banka hesaplarını göstermesini istedi.

Trend 29-03-2024 12:58

İki genç kadını evlerine kadar takip etti! Korku dolu anları anlattı...Islık çalıp apartmanın içinde dolaşıyordu

TikTok'ta 'damlatrkd' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın arkadaşıyla birlikte kendisini evlerine kadar takip eden bir adamın yaşattığı korku dolu anları anlattı. Genç kadınların evlerine girmesinin ardından apartmanın içinde ıslık çalarak dolaşan adamın hareketleri 'pes' dedirtti.

Trend 29-03-2024 07:38

Sosyal medya fenomeni Taylor Paul kocasıyla ayrı yataklarda uyuduğunu söyledi! Evliliğimizi daha iyi hale getirdi

TikTok'ta 4 milyonu aşkın takipçisi bulunan Taylor Paul isimli bir fenomen kocasındna farklı bri odada uyuduğunu söyleyerek kullanıcıların ilgisini çekti. Fenomen ayrı yatak odalarında uyumalarının evliliklerini daha iyi hale getirdiğini söylerken sosyal medya kullanıcılarının bazıları duruma tepki gösterdi.

Trend 27-03-2024 15:17

21 yaşında ev sahibi olduğunu söyleyince tepkiler gecikmedi! Gözyaşlarına hakim olamadı... Özür dilerim ama çalışıyorum

Birleşik Krallık'ın Bradford bölgesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Katylee Bailey 21 yaşında ev sahibi olduğunu söyledikten sonra kullanıcıların tepkisini çekti. Yeni evini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutlayan genç fenomenin ipoteksiz bir şekilde ev almanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Trend 27-03-2024 14:52

Kıl dönmesi komaya soktu! Yaşama şansı sadece %4 denildi... Doktorlar bile 'mucize vaka' olarak isimlendirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas bölgesinde yaşayan 36 yaşındaki Steven Spinale isimli bir adam batık kıllarını aldırmaya çalışırken hastanelik oldu. Aylarca komada kalan ve doktorların yaşama şansını %4 olarak gördükleri Spinale sayısız tıbbi müdahaleden sonra sağlığına kavuştu. Spinale'in ölüme yakın deneyimini kız kardeşi TikTok'tan yaptığı paylaşımla belgeledi.

Trend 27-03-2024 13:59

Buluşmasındaki hesap krizini anlattı! Sosyal medya bu itirafı konuşuyor... Görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim

TikTok'ta 'paretay' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Taylor Pare isimli bir kadın flörtüyle çıktığı randevunun detaylarını anlatınca sosyal medyada çok konuşuldu. Aşkı bulma yolculuğuyla ilgili olarak anlatacak pek çok hikayesinin bulunduğunu dile getiren Pare, "İkinci randevuda hesap konusunda kriz yaşadık. Sanırım görüştüğüm adamdan fenalık geçirdim" dedi.

Trend 27-03-2024 11:26

Dört farklı kadın aynı saldırı! Sokakta yürüdükleri sırada tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandılar... O anları TikToktan paylaşınca gündem yarattılar

TiktTok'ta birçok kadının New York sokaklarında bir yabancı tarafından yumruklandığını anlatması endişelere neden oldu. Dört farklı kadının TikTok'tan yaptıkları paylaşımında yolda yürüdükleri sırada hiç tanımadıkları bir adam tarafından yumruklandığını söylemesi dikkatleri çekti.

Trend 27-03-2024 10:28

Torununun oruç tuttuğunu öğrenen dededen çok konuşulacak jest! İftar için restoran kapattı... O anlara yorum yağdı

TikTok'ta 'Alina' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Alina Sivrican isimli bir kadın dedesinin oruç tutmasını kutlamak için kendisine yaptığı jesti paylaştı. 'Dedemle iftara gidiyoruz' notunu ekleyerek yaptığı paylaşımında genç kadın oruç tutmasını kutlamak isteyen dedesinin restoranı kapattığını söyledi.

Trend 27-03-2024 07:47

Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli yapıldı! Yaşadığı belirtileri anlatınca sosyal medyada gündem yaratmayı başardı

Sol Atriyal İzomerizm ile birlikte Atriyoventriküler Septal Defekt ile doğan Cecilia-Joy Adamou isimli genç bir kadın sağlık yolculuğunu TikTok'tan paylaşınca kısa sürede geniş bir takipçi kitlesine ulaştı. Orta yaşlı bir adamdan kalp nakli aldıktan sonra yaşadığı yan etkilerden bahsedince TikTok'ta viral olmayı başaran Adamou, yayınladığı videosunda göğsünde kalp atışlarını gösterdi.

Trend 26-03-2024 14:17

Sevgilisinin uyması gereken kuralların listesini açıkladı! Bunların dışına çıkamaz diyince sosyal medyanın ilgisini çekti

TikTok'tan paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının yapmasına asla izin vermeyeceği şeylerin listesini açıkladıktan sonra ilişki sınırları ve beklentileri konusunda tartışma başlattı. Genç kadının açıkladığı 5 maddeye katıldığını söyleyen kadar katılmadığını da dile getiren kullanıcılar oldu.

Trend 26-03-2024 11:39

TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilmişti! Emekli Uzman Çavuşun ifadesi ortaya çıktı, serbest bırakıldı

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Yapılan şikayetler sonrası gözaltına alınan kişinin emekli Uzman Çavuş olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinde M.A. iddiaları kabul etmeyerek "Çocukları taciz etmedim" derken adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 25-03-2024 17:32

Karşınızda Türk malı 'Çuf Çuf Hoca'... Ekibi cinlerden oluşuyor: Her birisinin ismi var!

Pakistan'da 'Çuf Çuf Hoca' lakabıyla tanınan kişinin Türkiye'de bir muadili çıktı... TikTok'ta cin çıkarma seanslarıyla ünlenen hocanın videoları milyonlarca görüntülenmeye ulaşıyor. İsmi Yavuz Hakan Çavuş olan ve kendini metafizik uzmanı olarak tanıtan şahıs, cinlerden kurulu bir ekibi olduğunu ve bu ekiple kötü enerjileri temizlediklerini iddia ediyor...

Haber 25-03-2024 14:47

Skandal olay! TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilen yayıncı gözaltına alındı, kimliği şaşkına çevirdi

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından Tokat'ta yaşayan emekli Uzman Çavuş M.A. gözaltına alındı.

Haber 24-03-2024 19:43

Kiraladığı günlük evin duşuna sığmadı! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun

Gezgin ve TikTok kullanıcısı Kane yurt dışında Airbnb'de kalırken duş alanlarının kendisinin kullanamayacağı kadar küçük olduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla gösterdi. Duşun içine giren Kane kendisi için bir hayli küçük alanın görüntülerini TikTok'tan paylaşırken durumu esprili bir dille, "Kesinlikle bu hafta sonu yıkanamıyorsun" diyerek özetledi.

Trend 23-03-2024 14:45

Bir gören bir daha baktı! Domuz kıyafeti giyip banyosunun zemininde çamur banyosu yaptı... Sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'tan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken bir kadın domuz kıyafeti giyerek banyosunun zeminine döktüğü çamurla banyo yaptı. O anları 'Domuz çamur banyosu' notunu ekleyerek sosyal medyadan paylaşan genç kadının gönderisine yorum yağdı.

Trend 23-03-2024 11:44

Taciz edildiği anları sosyal medyadan paylaştı! Bebeğini alkollü eğlence mekanına getirdiği için tepki gösterdi... Çocuğunu bardan çıkart

TikTok'ta Wigginit kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın bir restoranın bar kısmında bebeğiyle birlikte eğlenmeye geldiği için bir müşterinin tepkisine neden oldu. Sarhoş bir kadın tarafından taciz edildiği anları TikTok'tan paylaşan genç kadın gönderisi kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 23-03-2024 09:10

Kız arkadaşının etek boyunu kısa buldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca eleştiri yağdı... O eteğin diğer yarısı nerede?

İnternette ' chriskeverian ' adını kullanan TikTok kullanıcısı Chris , kız arkadaşı Hannah'nın dışarı çıkmak için seçtiği kombini eleştirirken o anları videoya çekerek sosyal medyadan paylaşmayı seçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Bazıları görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti bazıları ise Chris'in tepkisi gereksiz bulduğunu söyledi.

Trend 23-03-2024 08:52

Reklam amaçlı olarak yüzünün çalındığını iddia etti! Yapay zekayla yeniden düzenlendi...İlişki hapları tanıttığım bir reklamda kullanıldı

TikTok'ta bir kadın cinsel ilişki haplarının reklamında yüzünün izinsiz bir şekilde kullanıldığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. TikTok'ta 'michel.c.janse' kullanıcı adıyla paylaşım yapan kadın erektil disfonksiyon hapı şirketinin daha önce kanalında yayınladığı bir videoyu yapay zekayla yeniden düzenlediklerini iddia etti.

Trend 23-03-2024 08:05

'İlk buluşmada hesabı erkek ödemeli' dedi! Tartışma yeniden alevlendi... Kadınlar hazırlanmak için zaten para harcıyor

Sosyal medyada 'BambiDoesBeauty' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Elle McNamara isimli bir kadın ilk buluşmada erkeklerin para ödemesi gerektiğini söyleyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Kadınların buluşmaya hazırlanmak için masraf yaptığını dile getiren McNamara'nın paylaşımı kısa sürede kullanıcılar arasında viral olmayı başardı.

Trend 22-03-2024 15:24

Sonunda bu konuda tartışmaya açıldı! Tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamadığınıs söyledi... Sosyal medya ikiye bölündü

TikTok'ta 'sophiashattersonxoxo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın tuvaletini yaptıktan sonra ellerini yıkamadığını söyleyerek sosyal medyada yeni bir hijyen tartışmasının fitilini ateşledi. 'Kendimi ifşa ediyorum' başlıklı paylaşımında genç kadın ellerini yıkamak yerine kendisine özel bir strateji geliştirdiğini söyledi.

Trend 22-03-2024 15:15

Müşterilerin istekleri üst üste gelince sinir krizi geçiren garson mesaisinin ortasında istifa etti! Bağırarak istifa ettiği anlar sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta 'skunkprincess23' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın vardiyası sırasında sinir krizi geçirerek istifa ettiği anları paylaştı. 24 masadaki müşterinin istekleri ve diğer tüm işlerle uğraşmak zorunda kalan garsonun vardiya ortasında istifa ettiği anlar TikTok'ta viral oldu. Küfürler savurarak istifa ettiği anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-2024 14:19

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Düğüne 1 ay kala sevgilisinin kız kardeşiyle ilişkisi olduğunu öğrendi... Ağabeyi evde onları bastı

TikTok'ta 'cankanbuse' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın takipçisinden gelen bir aldatılma hikayesini anlatınca sosyal medyada viral oldu. Düğününden 1 ay önce evleneceği erkeğin kız kardeşiyle ilişki olduğunu öğrendiği hikayeyi anlatan genç kadının paylaşımı yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 22-03-2024 10:04

Restoran çalışanının kendisine saldırdığını söyledi! Paylaşımı TikTok'ta viral olunca restoran güvenlik kamerası görüntüleriyle cevap verdi

TikTok'ta Julia Reel isimli bir kadın yaptığı paylaşımında Şikago'da gittiği bir restoranın personeli tarafından merdivenlerden aşağıya itildiğini, tuvalette sürüklenerek darp edildiğini söyledi. Bunun üzerine restoran güvenlik kamerası görüntülerini paylaşarak genç kadını yalanlayan bir açıklama yaptı.

Trend 22-03-2024 08:10

Üstsüz spor yapan erkekleri kaydederek paylaştı! Tüm kadınları erkek arkadaşları olmadan buraya bekliyorum dedi... Tepki çekti

TikTok'ta 'annacwoodring' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Anna Woodring isimli bir kadın spor sahasında bir arkadaşıyla oyun oynadığı sırada yandaki korta gözü takıldı. Yan tarafta bir grup erkeğin üstsüz bir şekilde spor yaptığını gören genç kadın paylaşımına, "Tüm kadınları erkek arkadaşları olmadan buraya bekliyorum" notunu ekleyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 21-03-2024 15:20

Lüks spor arabanın üzerine çıkıp dans etti! Ne ön camı kaldı ne de tavanı... Sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'tan paylaşılan bir dans performansına ait video kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın lüks spor arabanın üzerine çıkarak dans etmeye başladı. O anlarda arabanın ön camının kırıldığı ve tavanının çöktüğü görüldü.

Trend 21-03-2024 11:33

Evlenme teklifi sırasında erkek arkadaşının aldattığını öğrendi! Daha kötü bir zamanlama görmemiştim

TikTok'ta 'tiffanylyynn' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın erkek arkadaşının kendisine evlilik teklifi ettiği sırada aslında aldatıldığını öğrendi. Tiffany Lyn isimli kadının erkek arkadaşının ihanetini öğrendiği anları anlattığı paylaşımı TikTok'ta milyonlarca izlenmeye ve beğeniye ulaştı.

Trend 21-03-2024 10:22

Doğum yapmadan birkaç dakika öncesinde sevgilisi DNA testi istedi! O anları sosyal medyada paylaştı: Resmen öfke nöbeti geçirdi

TikTok'ta Kira kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın doğum yapmadan birkaç dakika öncesini gösterdi. Hastane yatağında doğum yapmaya hazırlanırken sevgilisinin bebeği için DNA testi istediğini söyleyen genç kadının öfkeden deliye döndüğü paylaşımı TikTok'ta izlenme rekoru kırdı. O anlara yorum ve beğeni yağdı.

Trend 21-03-2024 08:34