Galatasaray, yarın Strasbourg ile hazırlık maçı oynayacak! RAMS Park'taki müsabaka saat 21.00'de başlayacak...

Galatasaray yarın hazırlık maçında Fransa'nın Strasbourg takımıyla karşılaşacak. Mücadele RAMS Park'ta saat 21.00'de başlayacak.

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı, 2025-2026 sezonu hazırlıkları kapsamında yarın Fransa ekibi Strasbourg ile karşılaşacak.

Avusturya'nın Windischgarsten bölgesindeki kamptan dönen ve yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek olan sarı-kırmızılı ekip, Strasbourg ile yarın RAMS Park'ta saat 21.00'de hazırlık maçı oynayacak.

Reklam
Reklam

"Cimbom", daha sonra 2 Ağustos Cumartesi günü İtalya'nın Lazio takımını hazırlık müsabakasında konuk edecek.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında karşılaştığı Trendyol 1. Lig takımı Ümraniyespor'u 5-2, Avusturya 2. Futbol Ligi ekibi Admira Wacker'ı 2-1, İtalya temsilcisi Cagliari'yi de 3-1 mağlup etmişti.Kaynak: AA   |   Bu içerik Burak Kavuncu tarafından yayına alınmıştır

Haberin Devamı İçin Tıklayın