Hazırlık Maçı Haberleri

Mourinho'dan yarın oynanacak Lugano maçı öncesi rakibe gözdağı! ''Buraya kazanmaya geldik''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Lugano maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu ve rakibe gözdağı verdi.

Spor

Galatasaray'da Icardi depremi... Wanda ayrılığı sonrası sahaya çıkmamıştı! Sebebi herkesi korkuttu

Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi sezon öncesi hazırlık maçlarında henüz süre almazken son haftalarda yaşadığı Wanda Nara ayrılığının ardından Sarı-Kırmızılıları korkutan bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'da Icardi depremi... Wanda ayrılığı sonrası sahaya çıkmamıştı! Sebebi herkesi korkuttu

Galatasaray'ın golcü ismi Mauro Icardi sezon öncesi hazırlık maçlarında henüz süre almazken son haftalarda yaşadığı Wanda Nara ayrılığının ardından Sarı-Kırmızılıları korkutan bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray hazırlık maçında Trencin'i 4-1 mağlup etti, Batshuayi 1 gol 1 asistle yıldızlaştı!

Galatasaray Avusturya kampı kapsamında gerçekleştirdiği 3. hazırlık maçında Slovakya ekibi Trencin ile karşı karşıya geldi. Mücadele Sarı-Kırmızılılar'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Michy Batshuayi performansıyla tam not aldı. İşte detaylar...

Spor

Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hazırlık Maçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CANLI: Fenerbahçe hazırlık maçında Hull City ile karşılaşıyor!

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe, 2024-25 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile oynayacağı mücadele öncesi hazırlık karşılaşmasında Hull City ile karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz.

Spor

CANLI: Galatasaray hazırlık maçında Trencin ile karşılaşıyor!

Yeni sezona Avusturya'da gerçekleştirdiği kamp ile sürdüren Sarı-Kırmızılılar, hazırlık mücadelesinde Trencin ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz.

Spor

Burak Yılmaz'dan tepki: Çok ayıp etmişler

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, “Kayserispor’un hedefi her zaman her çıktığı maçı kazanmak. Transfer yasağımız kalkarsa çok mutlu olurum. Açılmazsa da yapacağımız bir şey yok” dedi.

Spor

Galatasaray, hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf’a farklı mağlup oldu

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Bu mağlubiyetin ardından Galatasaray taraftarı yönetiminden yeni transfer istedi.

Spor

Galatasaray ikinci maçında, gözler Icardi'de

İSTANBUL,(DHA)- Sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor. Son şampiyon, bugün saat 20.30'da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO'da canlı olarak yayınlanacak.

Spor

Lazio hazırlık maçında rakibine 23 gol attı

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio, hazırlık maçında CS Auronzo’yu 23-0 mağlup etti.

Spor

Beşiktaş'a hava koşulları engeli! Dinamo Zagreb maçı iptal oldu

Beşiktaş, 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında Slovenya'da Dinamo Zagreb ile ilk hazırlık karşılaşmasına çıkacaktı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada maçın olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Spor

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic: Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir

Trabzonspor’da yeni transfer Borna Barisic, "Bizim için konuşulacak yer her zaman saha içerisidir. Her hafta yapacağımız mücadele, üç ya da dört gün içerisinde göstereceğimiz performans ve oynayacağımız maçlar bizim için konuşma alanlarıdır aslında. Ben de en iyi şekilde en iyi performansımı sahada verip en iyi konuşmamı sahada yapabilmek istiyorum" dedi.

Spor

Bülent Uygun'dan olay yaratacak iddialar! ''Menajer diğer futbolcuyu arayarak onu ayartıyor''

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transferlerde menajerlerden dolayı sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, “Malum menajerler de aynı futbolcuyu 8-10 menajer çeşitli fiyatlarla sunuyor. Sonra o menajerden almazsanız diğer menajer diğer futbolcuyu arayarak onu ayartıyor. Olan transferi bozabiliyor. Böyle sorunlarla karşılaşıyoruz” dedi.

Spor

Galatasaray ile ilk maçına çıkan Batshuayi'nin kaçırdığı pozisyon sosyal medyada gündem oldu!

Sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Avusturya Bundesliga ekiplerinden LASK Linz'e 3-2 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların yeni transferi Batshuayi, kaçırdığı pozisyonla sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor

Galatasaray sezonun ilk maçında mağlup oldu

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup oldu.

Spor

Okan Buruk'tan Süper Kupa maçına stadyum tepkisi! ''Beşiktaş’ın istediği de Olimpiyat Stadı’ydı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Güzel bir karşılaşma oldu. Zor bir takıma karşı oynadık. Onların 4’üncü hazırlık maçı. İlk hazırlık maçımız olmasına rağmen oyuncularımızın temposunu beğendik. Rakibimizi tebrik ediyorum” dedi.

Spor

Onunla galibiyetimiz yok! Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde korkutan hakem

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Lugano ile oynayacağı maçta Portekizli hakem Tiago Martins düdük çalacak. İşte detaylar...

Spor

Hajduk Split'e yenilgi sonrası Mourinho o isimlerin üzerini çizdi! 3 isim kadro dışı...

19 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu için UEFA'ya kadro bildirmesi gereken Fenerbahçe'de, Hajduk Split karşısında son oynanan ve 1-0 mağlup olunan hazırlık mücadelesi sonrası teknik direktör Jose Mourinho bazı isimlerin üzerini çizdi. İşte detaylar...

Spor

Fenerbahçe'den sezon öncesi mağlubiyet!

Fenerbahçe, hazırlık maçında Hajduk Split'e 1-0 mağlup oldu.

Spor

Gelenek bozulmadı! Şampiyon Galatasaray D-Smart ile sahaya iniyor

Sarı-kırmızılıların hazırlık maçları sadece D-Smart ve D-Smart Go'da!

Spor

Alex de Souza'lı Antalyaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına yeni teknik direktörü Alex de Souza yönetiminde başladı.

Spor

Fenerbahçe, hazırlık maçında Admira Wacker ile 1-1 berabere kaldı

Fenerbahçe, Avusturya ekibi Admira Wacker ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Spor

Avusturya galibiyetinin ardından Arda Güler'den olay yaratacak açıklama

Milli takımın yıldız isimlerinden Arda Güler, A Milli Takım'ın Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale çıktığı karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor

Merih Demiral'dan Bozkurt işaretli gol sevinci! 2019 detayı akıllara geldi... Maçın ardından açıkladı

Avusturya karşısında attığı iki gol ve gösterdiği performansla maçın adamı seçilen milli futbolcu Merih Demiral, attığı gollerden sonra Bozkurt işareti yaparak sevindi. Gelen zaferin ardından açıklama yapan Demiral, "Türk olmaktan gurur duyuyorum, bunu her seferinde de belirtiyorum. O yüzden gol sevincini de öyle yaptım. İnşallah yapmaya devam ederiz" diye konuştu. Demirel'ın gol sevinci sonrası 2019 yılında Avusturya'da yasalaşan 'sembol yasası' akıllara geldi.

Spor

85 milyon tek yürek! Milli takım çeyrek final yolunda Avusturya karşısında: Muhtemel 11'ler belli oldu! Arda ve Kenan...

Milliler, bugün Euro2024'ün son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın Leipzig kentinde oynanacak karşılaşma için 85 milyon kenetlenmiş durumda. Eğer bu akşam kazanırsak çeyrek finalde Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle oynayacağız. Türkiye ile Avusturya 18. randevusuna çıkacak. Bu maçlardan 9'unu Avusturya, 7'sini Türkiye kazandı. Maç öncesi milli takımın muhtemel 11'inde bir sürpriz de var! İşte karşılaşmanın tüm detayları!

Spor

Mourinho'dan kamp raporu! 5 oyuncu gözüne girdi, 3 futbolcu yolcu

Fenerbahçe'de Topuk Yaylası'ndaki hazırlık kampı sonrası Portekizli teknik adam Mourinho'nun raporu belli oldu. 61 yaşındaki teknik adam performanslarından memnun olduğu 5 oyuncunun kadroda tutulmasını isterken, 3 futbolcunun ise her an biletini kesebilir.

Spor

Almanya - Danimarka maçını hakem durdurdu! 35. dakikada aniden yağmur bastırdı...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu’nda Almanya ile Danimarka mücadele yoğun yağmur ve dolu nedeniyle 36. dakikada durdu. İki takım futbolcuları, yağışın sona ermesinin ardından sahaya geri döndüler. Almanya - Danimarka mücadelesi kaldığı yerden devam etti.

Spor

Ahmetcan Kaplan: En kötü yarı final oynayabileceğimizi düşünüyorum

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) son 16 turuna yükselen A Milli Takım'ın genç oyuncuları Ahmetcan Kaplan ve Bertuğ Yıldırım, turnuvada yarı final ve final görebilecek potansiyele sahip bir takım olduklarını söyledi.

Spor

Fenerbahçe'nin hazırlık maçında televizyondan duyulan olay! Mert Hakan Yandaş, maçın hakemiyle konuştu...

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri’nde hazırlık maçında karşılaştığı Romanya ekibi Petrolul Ploiesti’yi 2-1 mağlup etti. Mücadelenin ilk yarısında yaşanan olay sosyal medyada gündem oldu.

Spor

Mourinho ilk sınavına çıktı! Fenerbahçe hazırlık maçında geri dönmeyi bildi

Sezona Mourinho transferiyle girerek gövde gösterisi yapan Fenerbahçe, yeni sezon öncesindeki ilk hazırlık maçında Petrolul Ploieşti'yi Edin Dzeko ve Miha Zajc'ın golleriyle 2-1 mağlup etti.

Spor

Fenerbahçe kafilesi, Topuk Yaylası Tesisleri’ne geldi

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk etap kamp çalışmaları için Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası Tesisleri’ne geldi.

Spor

Fenerbahçe’de Jose Mourinho mesaiye başladı! Yardımcıları belli oldu

Dün akşam İstanbul’a gelen Portekizli teknik direktör, bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde görevine resmi olarak başladı. Kişisel sosyal medya hesabından Fenerbahçe kıyafetleriyle bir fotoğraf paylaşan tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe’yi de etiketleyerek “1. gün” notunu düştü. Öte yandan Jose Mourinho’nun ekibinde yer alan isimler de belli oldu.

Spor

Türkiye-Gürcistan maçında ilk 11'ler belli oldu! Montella'dan sürpriz tercih...

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya geliyor. Ay-yıldızlılarımızın Gürcistan karşısındaki ilk 11'i belli oldu.

Spor

Türkiye, EURO 2024'te sahneye çıkıyor! İşte muhtemel 11'imiz...

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında yarın Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. BVB Dortmund Stadyumu'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmada Arjantin Futbol Federasyonu'ndan Facundo Tello düdük çalacak.

Spor

Fenerbahçe'nin sezon öncesi rakipleri belli oldu! Taraftarlar bu haberi bekliyordu...

Yeni sezona 22 Haziran 2024 tarihinde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde başlayacak Fenerbahçe, Avusturya kampı çerçevesinde Admira Wacker, Hajduk Split ve Strasbourg takımları ile hazırlık maçı yapacak.

Spor

Mustafa Denizli'den EURO 2024 için Türkiye tahmini! ''Finale kadar gidebiliriz''

Almanya’da 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesi Mustafa Denizli'den flaş bir tahmin geldi. Türkiye'nin turnuvadaki konumu hakkında Onedio'dan Deniz Şen'e konuşan Mustafa Denizli, final oynayabileceğimizi ifade etti.

Spor

39 yaşındaki Cristiano Ronaldo'dan akılalmaz performans! Her şeyi 10 dakika içinde yaptı

Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) rakiplerinden Portekiz, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti'ni 3-0 mağlup etti. Portekiz'e galibiyeti getiren golleri 18. dakikada Joao Felix, 50 ve 60. dakikalarda Cristiano Ronaldo kaydetti. Ronaldo'nun attığı goller sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor

Fenerbahçelilerin beklediği haber geldi! Jose Mourinho sahaya iniyor

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho sahaya iniyor. Sarı-lacivertliler 2024-25 sezonu hazırlıklarına başlayacağı tarih belli oldu.

Spor

Polonya yenilgisi sonrası Montella'ya sert sözler! Onu oynatmamak delilik

Polonya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında, son dakikalarda yediği golle mücadeleden 2-1 mağlubiyetle ayrılan A Milli Futbol Takımımız için spor yazarları dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Spor

Vincenzo Montella maçın ardından hakeme tepki! Eğer hata yapmaya devam ederlerse...

2024 Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık maçında Polonya'ya son dakikada kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlup olan A Milli Takımımızda teknik direktör Vincenzo Montella karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor

Son dakikada yıkıldık! A Milli Takım Polonya'ya 2-1 mağlup oldu

Son dakika... 2024 Avrupa şampiyonası öncesi son hazırlık maçında Polonya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımımız mücadeleden son dakikalarda kalesinde gördüğü golle 2-1 mağlubiyetle ayrıldı. İşte detaylar...

Spor

A Milli Takım'ın EURO 2024'teki rakibi Çekya'dan 7 gollü galibiyet!

A Milli Takım'ın, EURO 2024 F Grubu son maçında karşılaşacağıo rakibi Çekya hazırlık maçında Malta'yı 7-1 yendi. İşte detaylar...

Spor

FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, Slovenya-Bulgaristan maçını yönetecek

FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, Slovenya ile Bulgaristan arasında oynanacak hazırlık maçını yönetecek.

Spor

Euro 2024 öncesi A Milli Takım'a kötü haber! Maça devam edememişti... Ozan Kabak kadrodan çıkarıldı

Euro 2024 öncesi İtalya ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Ozan Kabak'tan kötü haber geldi. TFF, Ozan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini ve Euro 2024 geniş kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Spor

TFF Başkanı Büyükekşi: EURO 2024'te öncelikli hedef gruptan çıkmak...

Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Takım, turnuva hazırlıkları kapsamında yarın özel maçta İtalya ile deplasmanda karşılaştı.

Spor

Montella EURO 2024'teki ilk hedefini açıkladı!

İtalya ile oynanan hazırlık mücadelesi 0-0 beraberlikle tamamlanırken, teknik direktör Montella karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

Portekiz, Finlandiya karşısında 4 golle kazandı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde hazırlık maçında sahasında Finlandiya ile karşılaşan Portekiz maçı kazanmasını bildi. Detaylar...

Spor

Montella bir ilki yaşadı! Milliler hazırlık mücadelesinde İtalya ile golsüz berabere kaldı

Son dakika... EURO 2024 öncesi ilk ciddi provasında İtalya ile karşılaşan A Milli Futbol takımımız mücadeleden golsüz beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın 39. dakikasında Ozan Kabak sakatlanarak oyuna devam edemezken, Montella bu karşılaşmayla bir ilki yaşadı. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Montella'dan şaşırtan karar! İtalya-Türkiye maçının ilk 11'leri belli oldu

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlamasına kısa bir süre kala İtalya ile önemli bir provaya çıkacak millilerin ilk 11'i belli oldu. İşte detaylar...

Spor