Fransa Haberleri Ve Son Dakika Fransa Haberleri

Fransa Haberleri Ve Son Dakika Fransa Haberleri

Fransa Batı Avrupa'da bulunan ve Ren'den Atlantik Okyanusu'na, Akdeniz'den Manş Denizi'ne kadar uzanan bir ülkedir. Kuzeydoğuda Belçika, Lüksemburg ve Almanya, doğuda İsviçre, Monako ve İtalya, güneyde Andorra ve İspanya ile sınır komşusudur. Ülkenin on sekiz ayrılmaz bölgesi vardır. Ülkenin en büyük şehri ve ana ticaret merkezi başkent Paris'tir. Diğer önemli kentsel alanlar arasında Lyon, Marsilya, Toulouse, Bordeaux, Lille ve Nice bulunmaktadır. Fransa sanat, bilim ve felsefe merkezi olarak yüzyıllardır devam eden statüsünü korur. Dünyanın en büyük beşinci UNESCO Dünya Mirası Sit Alanı'na ev sahipliği yapan ve 2018'de 89 milyondan fazla yabancı ziyaretçiyi ağırlayan önde gelen turistik destinasyonlardan olan Fransa, nominal GSYİH'ye göre dünyanın yedinci en büyük ekonomisine sahiptir.

Fransa Haberleri

Son dakika | Fransa'da olimpiyatlar öncesi bomba alarmı: Önce demiryolları hedef alındı, şimdi de havalimanı!

Son dakika haberi: Fransa'da Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Fransa'da ortalık karıştı. Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı verildi. Havalimanı tahliye edildi, uçuşlar askıya alındı.

Haber

Olimpiyatlar için bir asır bekleyen Fransa'da sabotaj şoku: Kundakçılar işbaşında! İnsan seline Gelmeyin deniyor

Dünya Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın başlangıcı için nefesini tutmuştu ki ülkede geniş çaplı bir sabotaj gerçekleştirildi. Olimpiyatların başlamasına saatler kala Fransa'da tren hatları büyük ölçüde kesintiye uğradı. Bazı tren hatları kundaklandı. Aksaklığın hafta sonu boyunca sürmesi yüz binlerce seyircide endişe yarattı. Fransız bakan isyan edip "Bu gerçekten dehşet verici" dedi.

Haber

Paris'te bomba alarmı! İsrail'in oynayacağı maç öncesi bulundu

Paris Olimpiyatları kapsamında İsrail'in maç oynayacağı stadyumun yakınında şüpheli çanta bulundu. Çevredeki sokaklar geniş güvenlik çemberi altına alınırken, polis caddeyi tamamen trafiğe kapattı.

Haber

Dünyaca ünlü Fransız kulüp Bordeaux küme düşürüldü!

Fransa'nın köklü kulübü Bordeaux'nun finansal borçları sebebiyle küme düşürüldü. İşte detaylar...

Spor

Fransa

Fransa Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fransa Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Milletvekilinin eli havada asılı kaldı! Ulusal Meclisin en genç üyesi Termet ile kimse tokalaşmadı, 'taş-kağıt-makas'ı da kaybetti

Fransa'da Ulusal Meclisin en genç üyesi Flavien Termet (22) dünkü başkanlık seçimi sırasında yaşadıklarıyla şaşkına döndü. Sandık başında duran Termet'nin, oylarını kullanan milletvekillerine tokalaşmak için uzattığı eli defalarca havada kaldı. Milletvekillerinden biri de Termet'ye taş-kağıt-makas yapmayı tercih etti. Termet'nin afalladığı anlar kameraya yansıyınca sosyal medyada gündem haline geldi.

Haber

'Paşa gönülleri bilir' restinin ardından... Fransa'yla yabancı okul krizinde MEB'den net çıkış! Kabul etmezlerse Türk öğrenci alamayacaklar

Türkiye ile Fransa arasındaki yabancı okul krizi sürüyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in "Gerekli adımları attık. Bizim şartlarımıza gelirlerse hayatlarına devam ederler. Gelmezlerse de paşa gönülleri bilir. Biz de gerekli hukuki prosedürü takip ederiz" şeklindeki restinin ardından edinilen bilgiye göre Türkiye bu konuda taviz vermeyecek. Söz konusu Fransız okulları ya diğerleri gibi Milli Eğitim Bakanlığına bağlanacak ya da Türk öğrenci alamayacak.

Egitim

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Başbakan Attal'ın istifasını kabul etti

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bakanlar kurulu toplantısının ardından Başbakan Gabriel Attal'ın istifasını kabul etti.

Haber

Türkiye formasıyla sahaya atladı, Morata'yı sakatladı! İspanya'nın sevinci yarım kaldı...

EURO 2024'ün yarı finalinde İspanya ile Fransa karşı karşıya gelirken, İspanya, geriye düştüğü maçta Fransa’yı 2-1 yenerek finale yükseldi. Karşılaşmanın son düdüğünün ardından sahaya giren Türkiye formalı bir taraftar İspanyolların sevincini kursağında bıraktı. İşte detaylar...

Spor

İspanya'ya 2-1 mağlup olarak elendiler! Fransız yıldız Mbappe'den maç sonu itiraf

2024 Avrupa Şampiyonası'nda İspanya karşısında 1-0 öne geçse de rakibine 2-1 mağlup olan Fransa'da yıldız isim Mbappe'den mücadelenin ardından bir itiraf geldi. İşte detaylar...

Spor

EURO 2024'te finalin ilk bileti İspanya'nın oldu! Fransa karşısında 1-0 geriye düşen İspanyollar maçı 2-1 kazandı...

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası'nda ilk finalist belli oldu. İspanya ile Fransa'nın karşı karşıya geldiği yarı final maçında müthiş bir tempo vardı. Fransa'nın 1-0 öne geçtiği mücadelede geriden gelerek 2-1 öne geçen İspanya, finale çıkan ilk takım olmayı başardı.

Spor

Fransa'da erken seçim sonrası ortalık yangın yeri: Paris savaş alanına döndü, polis göstericileri kovaladı

Fransa'da aşırı sağ karşıtları dün adeta zafer sarhoşluğu yaşadı, başkent Paris'te sokaklar yangın yerine döndü. Erken seçimlerin 2. turunda sandıktan birinci çıkmalarını kutlayan göstericiler Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Polis ile eylemciler arasında yaşanan gerginlikte bisikletler ateşe verildi, koşuşturmacalar yaşandı, polis biber gazıyla müdahale etti. Başkent sokaklarından gelen görüntüler savaş alanını andırdı.

Haber

Fransa'da seçimlerin ikinci turu! Şaşırtan sonuçlar, Macron ve Le Pen... Fransa Başbakanı istifa etti

Fransa'da erken seçimin ikinci turları düzenlendi. Fransa'da sandık çıkış anketlerine göre sol ittifak ilk sıraya yerleşirken Macron ittifakı ikinci oldu, ilk turun birincisi aşırı sağ üçüncü sıraya geriledi. Seçime katılan hiçbir parti veya ittifak, Mecliste salt çoğunluğu almak için gerekli 289 sandalye sayısına ulaşamadı. Fransa Başbakanı istifa etti.

Haber

Fransa'nın gol atamadan yarı finale çıkması sinirleri bozdu! Olan Milli Takımımıza oldu...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) yarı finale kadar yükselen Fransa Milli Takımı, akan oyunda gol atamadı.

Spor

Fransa'da aşırı sağ adım adım iktidara yürüyor! Halk erken seçimin 2. turunda sandık başında

Fransa'da mevcut Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron 9 Haziran tarihinde Ulusal Meclisi feshederek erken seçime gidildiğini duyurmuştu. 49 milyon seçmenin sandık başına gittiği ilk tur seçimlerinin ardından Fransız halkı bugün seçimin 2. turunda oy kullanıyor. İlk sonuçlarının gece itibarıyla gelmesi beklenen seçimde anketler aşırı sağın önde olduğunu söylüyor.

Haber

Mağaza vitrinleri tek tek kara tahtalarla kapatıldı! Nedeni ise bir hayli şaşırttı!

Fransa'da erken genel seçimleri devam ederken, Paris sokaklarında alınan güvenlik önlemleri daha önce hiçbir ülkede görülmedi. Erken genel seçim öncesinde, birçok mağaza olası yağmalamaya karşı koruma altına almak ve yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için mağaza vitrinleri tahta plakalarla kapatıldı.

Haber

Mbappe, Ronaldo'yu üzdü! Fransa penaltılarla turladı, yarı finalde İspanya'nın rakibi oldu

Son dakika... EURO 2024'te heyecan çeyrek final mücadeleleri ile sürerken kritik mücadelede Portekiz ile İspanya karşı karşıya geldi. 90 dakikanın ardından geçilen uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazken kazananı penaltı atışları belirledi. İşte detaylar...

Spor

Doğal favori Fransa, Belçika'yı son dakikada attığı golle mağlup ederek çeyrek finale yükseldi!

Avrupa Şampiyonası’nda favoriler arasında gösterilen Fransa, son 16 turunda Belçika'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Spor

Macron'a soğuk duş! Fransa'daki seçimden ilk sonuçlar geldi: Yarışı önde götürüyorlar

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Meclis'i feshederek ilk turu 30 Haziran, ikinci turu 7 Temmuz'da olmak üzere erken seçime gitme kararı almıştı. Gelen sonuçlara göre oylarını artıran aşırı sağ yüzde 34 ile yarışı önde götürüyor. Macron'un "Cumhuriyet İçin Hep Birlikte" ittifakı ise yüzde 20 civarında oyla üçüncü sırada bulunuyor.

Haber

Beşar Esad'ın canını sıkacak gelişme: Tarihi bir karar

Fransa'da Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad hakkında çıkarılan tutuklama karayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Esad hakkında çıkarılan uluslararası tutuklama emrinin geçerli olduğuna ve yürürlükte kalacağına karar verildi.

Haber

EURO 2024'te Fransa-Hollanda maçı golsüz eşitlikle sona erdi!

EURO 2024'ün 2. maçları müthiş bir tempoyla devam ediyor. Hollanda ile Fransa'nın karşı karşıya geldiği mücadele futbol açısından izleyenleri doyurdu. Hollanda ve Fransa ilk maçlarını kazanırken gruptan çıkmak adına konforlu bir konumda bulunuyorlardı. İngiliz hakem Anthony Taylor'ın yönettiği maç 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Spor

SON DAKİKA: Avusturya kendi kalesine attı, Fransa tek golle kazandı!

Son dakika... EURO 2024 Avrupa Şampiyonası ilk hafta maçlarında Fransa Avusturya ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Fransızlar'ın tek farklı üstünlüğü ile sonuçlandı. İşte detaylar...

Spor

Fransız yıldız Griezmann reklam panolarına çarptı, kafası yarıldı!

Fransa'nın Avusturya ile karşılaştığı mücadelede Griezmann herkesi korkutan bir sakatlık yaşadı. İşte detaylar...

Spor

Erken seçim kararı sonrası Paris zirveyi kaptırdı! Artık Avrupa'nın piyasa değeri en yüksek borsasına sahip değiller

Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un beklenmedik bir şekilde erken seçim seçim kararı alması piyasaları da olumsuz etkilerken Paris, yaklaşık 2 yıldır elinde bulundurduğu Avrupa'nın piyasa değeri en büyük borsasına sahip olma ünvanını Londra'ya kaybetti.

Finans

Avrupa'da kartlar yeniden dağıtılıyor! Türklerin kurduğu DEB iki ili kazandı

Avrupa Parlamentosu (AP) seçimleri dün akşam itibarıyla son buldu. Seçimlere aşırı sağ partilerin artan oy oranları damgasını vurdu. Birçok batı demokrasisinde aşırı sağ partilerin önemli oy artışı kaydedilirken, kıtadaki siyasi dengelerin nereye doğru yol alacağı ise merak konusu. Ayrıca pazar gecesinin sevindirici haberi ise Yunanistan'dan geldi. Batı Trakya'da Türklerin kurduğu Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 3 ilden 2'sinde birinci çıktı.

Haber

Macron Meclis'i feshetti! Erken seçim çağrısı yaptı: 'Avrupa ve ülkemiz için tehlikedir'

Fransa'da Cumhurbaşkanı Macron, Meclis'i feshederek erken seçim çağrısı yaptı. Seçim için 30 Haziran'ı işaret eden Macron, yaptığı açıklamada "Milliyetçiliğin yükselişi ülkemiz ve Avrupa için bir tehlikedir" dedi.

Haber

Refah'taki çadır kente saldırı bardağı taşırdı! İsrail'e karşı sokaklara çıktılar: ABD, Almanya, Fransa, Tunus, Kanada...

7 Ekim'deki saldırının ardından aylardır Filistin halkına yönelik amansız katliama girişen İsrail hükümeti, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde sivillerin bulunduğu çadır kente düzenlediği saldırıyla bardağı iyice aşırdı. Netanyahu'nun katliamı "hata" olarak nitelendirirken, tüm dünya ayağa kalktı. Başta Türkiye olmak üzere ABD, Almanya, Fransa, Kanada ve Tunus'ta protesto gösterileri düzenlendi. ABD'deki İsrail protestolarına polisin sert müdahalesi damga vurdu.

Manşet

İnterpol kırmızı bültenle her yerde arıyordu! İstanbul'da yakalandılar... Operasyon anı kamerada

Fransa ve Hollanda'nın kırmızı bülten çıkardığı ve İnterpol tarafından her yerde aradığı Sead Dedeic ve Marciano Eugene Ruimwijk İstanbul’da düzenlenen operasyonlarla yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, söz konusu operasyonların görüntülerini paylaştı.

Haber

Fransa'nın asker gönderdiği denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya'da ne oluyor?

Fransa, Güney Pasifik'te bulunan denizaşırı toprağı Yeni Kaledonya'da "yeni seçim reformu" nedeniyle başlayan ve günlerdir süren çatışmaları bastırmak üzere adaya asker gönderdi.

Yurthaber

Yeni Kaledonya karıştı! Macron 'OHAL' ilan etti! TikTok yasaklanıyor, Fransa asker gönderiyor

Fransa'ya bağlı Yeni Kaledonya'da oy kullanma yasasındaki değişikliğe karşı düzenlenen protestolarda can kaybı yükseldi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Yeni Kaledonya'da 12 gün süreyle OHAL ilan etti. Diğer yandan Fransa'nın güvenliğini sağlamak için asker sevk edeceği ve bölgede sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanacağı belirtildi.

Haber

Türkiye'nin Lyon Başkonsolosu Cemil Yıldırım'ın fotoğrafı gündem oldu! Başpiskoposun yanında şahadet parmağını gösterdi, paylaşım daha sonra silindi

Türkiye'nin Lyon Başkonsolosu Cemil Yıldırım'ın, Lyon Başpiskoposuna yaptığı ziyarette şahadet parmağını göstererek çektirdiği bir fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Konsolosluğun resmi hesabından paylaşılan fotoğraf daha sonra silindi.

Haber

Dünyanın en uzun baget ekmeği rekoru kırıldı!

Fransa'da fırıncıların pişirdiği 140 metrelik ülkenin geleneksel baget ekmeği, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

Yemek

Türkiye'den Fransa Ulusal Meclisinin Asuriler ve Keldanilere ilişkin kararına tepki!

Dışişleri Bakanlığı, Fransa Ulusal Meclisinin Asuriler ve Keldanilere ilişkin kararında Osmanlı dönemine dair hukuki ve tarihi temelden yoksun ithamlarda bulunmasına tepki gösterdi.

Haber

İstanbul'da yaşayan bir Fransız devlet hastanesi macerasını anlattı! Öve öve bitiremedi... Muhteşemdi

İstanbul'da yaşayan birs Fransız sosyal medyadan yaptığı paylaşımında hasta olduğu için Taksim'deki devlet hastanesine gittiğini söyledi. Hastanedeki hizmetten çok memnun kaldığını dile getiren genç adam öve öve bitiremedi. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend

Hacca gitmek için Fransa'dan bisikletle yola çıkan iki kişi Tekirdağ'a geldi

Hacca gitmek için Fransa'dan bisikletle 45 gün önce yola çıkan 2 kişi Tekirdağ'a ulaştı.

Yurthaber

THY'nin 25 Nisan'da yapılacak bazı Fransa seferleri iptal edildi!

Türk Hava Yolları (THY), Fransa’nın Lyon, Marsilya, Nice ve Paris kentlerine 25 Nisan'da icra edilmesi planlanan bazı seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

Haber

Ligue 1 lideri PSG, Lyon'u 4-1 yendi!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) maçında Paris Saint-Germain (PSG), konuk ettiği Olimpik Lyon'u 4-1 mağlup etti.

Spor

Böylesini görmemişler... Fransa'dan 120 bin sipariş verdiler! Kadınlar üretiyor! Tanınmış firma sahibi kalkıp Burdur'a kadar geldi

Burdur'da 5 yıl önce hayata geçirilen El Dikimi Top Üretimi Projesi sonrası kooperatifleşen kadınların kuzu derisinden ürettiği bocce toplarına Fransız firmadan 20 bin set (120 bin adet) sipariş geldi. Fransız firmanın sahibi iş insanı Sebastien Magnan, atölyeyi ziyaret ederek top dikim çalışmalarını inceledi. Sebastien Magnan, "Yaklaşık 15 yıldır tekstil ve diğer sektörlerde iş yaptım. Şu ana kadar gördüğüm en temiz atölyelerden biri. Çalışanlar gerçekten profesyonel" dedi.

Kadin

Toplu taşımanın ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi sürünmeye başladı! Çevredekiler kahkahalarına engel olamadı

Fransa'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olurken görenlere adeta 'Ben ne izledim' dedirtti. Görüntülerde bir kişinin toplu taşıma aracının ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi süründüğü anlar yer aldı. O anlara yorum yağdı.

Trend

Fransa Mbappe'yi konuşuyor! Oyundan alınınca hocasına küfretti, kameralara yakalandı

Fransa Ligue 1'de deplasmanda karşılaştığı Marsilya'yı mağlup eden PSG'de ikinci yarı oyundan alınan Kylian Mbappe teknik direktör Luis Enrique'ye küfrettiği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor

Fransa'da Olimpiyat alarmı! 46 ülkeden yardım istendi

Fransa'da hükümet Moskova'daki terör saldırısının ardından güvenlik önlemlerini üst düzeye çektikten sonra bir adım daha attı. Yazın yapılacak Olimpiyat Oyunları’nın güvenliğini sağlamak için 46 ülkeden güvenlik desteği istedi.

Haber

Teröristlerin sorgu görüntüleri ortaya çıkmıştı: IŞİD'den Rusya'ya çok sert tehdit! Yeni hedef Fransa mı: Alarm en üst seviyeye çıkartıldı

Rusya'nın başkenti Moskova'daki kanlı katliamın etkileri henüz silinememişken IŞİD'den Rusya'ya çok sert bir tehdit geldi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan mesajda IŞİD, Rus Soruşturma Merkezi'nin Moskova katliamını gerçekleştiren teröristlere yönelik sorgu görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medyadan açıklama yapan IŞİD, Rusya'yı çok sert sözlerle tehdit etti. Ayrıca Fransa'da da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı.

Haber

IŞID'in Moskova'daki kanlı saldırısı sonrası Fransa'da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı

Rusya'nın başkenti Moskova'da terör örgütü IŞİD tarafından düzenlenen konser salonundaki katliam tüm dünyayı şoke etti. Rusya'da son 20 yılın en kanlı saldırı saldırı olarak kayıtlara geçen katliamın ardından Fransa'da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı.

Haber

Futbolda tarihi gece! Almanya ve Avusturya maçlarının 7. saniyesinde aynı şekilde gol atıldı...

Bu gece oynanan dostluk maçlarında daha önce eşi benzeri görülmemiş bir rastlantı yaşandı. Slovakya-Avusturya maçının 7. saniyesinde Christoph Baumgartner topu ağlarla buluşturmuştu. Bu mücadeleden 3 saat sonra Fransa ile Almanya karşı karşıya geldi. Oynanan bu maçın 7. saniyesinde de Almanya golü Wirtz ile buldu ve inanılması güç bir rastlantıya imza attı.

Spor

Fransa savaşa dahil mi oluyor? Macron yeni açıklama, 'Kara operasyonu' mesajı

Rusya ve Ukrayna arasında savaş devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Macron, gazetecilerin "Ukrayna’ya asker göndermek ihtimal dışı değil" açıklamasını sorması üzerine "Belki bir noktada Rus kuvvetlerine karşı koyması için kara operasyonu yapılması gerekecek" dedi.

Haber

Rusya'dan Fransa'ya Ukrayna konusunda 'tuhaf' göndermesi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ukrayna’ya birlik gönderme konusunda "sürekli kendisiyle çelişerek, tuhaf şeyler" söylediğini belirtti.

Haber

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy duyurdu: Fransa'da yakalanan 8 bin 659 eserimizi iade alıyoruz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından Fransa'da yakalanan 8 bin 659 tarihi eserle ilgili açıklamada bulundu. Bakan Ersoy "ransız Gümrük ve İstihbarat Birimi tarafından aralarında sikke ve yazıtların da bulunduğu 8 bin 659 eser yakalandı. Fransa'da yakalanan eserlerimizi iade alıyoruz" dedi.

Haber

Dünya bu olayı konuşuyor! Yıllardır aranan seri katil yarışma programına katılmış: Mektupla her şeyi itiraf etti

Fransa'da onlarca kişinin tecavüz ve ölümünden sorunlu tutulan seri katil François Verove'nin ölümünden öncesinde bir yarışma programına katıldığı ortaya çıktı. Ülkenin popüler yarışma programı Tout le monde veut prendre sa place'a (Herkes yerini almak istiyor) katılan Verove'nin intihar etmeden önce eşine bıraktığı itiraf mektubu tüm gerçekleri ortaya çıkarttı.

Trend

Herkesin içinde pantolonunun fermuarını açarak denize tuvaletini yapan adamı itti! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada paylaşılan ve Fransa'da çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Görüntülerde halka açık bir yerde fermuarını açarak denize tuvaletini yapan bir adam yer aldı. Çevresindekilere aldırış etmeden tuvaletini yapan adamın cezasını ise yoldan geçen bir kişi onu denize iterek verdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend

Putin'den Batı'ya çok sert rest! NATO üyelerine alenen nükleer tehdit: Medeniyetin yok olması...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderme fikrini desteklediğini belirtmesi sonrası NATO ülkelerine ateş püskürdü. Nükleer silahları kullanmaktan çekinmeyeceğini belirten Putin, Fransa'nın bu tutumunun "çok trajik sonuçlar doğucağını" ifade etti.

Haber