Cagliari Calcio Haberleri

Son dakika: Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Joao Pedro, İstanbul'a geldi! Galatasaray'da istemişti...

Son dakika haberleri: Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayan ve 20 Temmuz Çarşamba günü Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçına çıkacak olan Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Joao Pedro, İstanbul'a geldi. Bir dönem Galatasaray'ın da kadrosuna katmak için uğraş verdiği İtalyan golcünün kulübü Cagliari ile anlaşan sarı - lacivertliler, 7. transferini de gerçekleştirmek üzere...

Spor 19-07-2022 09:55

Son dakika: Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Joao Pedro için Cagliari'den flaş açıklama! Teknik direktör duyurdu...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda oynanacak olan Dinamo Kiev maçı öncesinde transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kritik maça 2 gün kala hazırlıklarını sürdüren sarı - lacivertlilerin gündeminde bir süredir Joao Pedro ismi yer alıyordu. Oyuncunun kulübü Cagliari'nin teknik direktörü Fabio Liverani'den transferle ilgili flaş bir açıklama geldi. Bu açıklama sonrasında sarı - lacivertli taraftarları heyecan sardı.

Spor 18-07-2022 15:59

Son dakika: Galatasaray'ın istediği Joao Pedro'yu Fenerbahçe İstanbul'a getiriyor! Transferde anlaşma tamam...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, transfer çalışmaları da sürüyor. Lincoln Henrique, Armindo Bruma, Emre Mor, Tiago Çukur, Joshua King ve Willian Arao'yu kadrosuna katan sarı - lacivertlilerde Galatasaray'ın da gündemine gelen Joao Pedro için harekete geçilmişti. İtalyan basını, Fenerbahçe'nin Cagliari ile kesin olarak anlaşmaya vardığını açıkladı.

Spor 15-07-2022 23:08

MAÇ SONUCU | Napoli 2-0 Cagliari

Napoli, Serie A'nın 6. haftasında Cagliari'yi sahasında 2-0 mağlup etti ve liderlik koltuğunu yeniden devraldı.

Spor 27-09-2021 07:40

Diagne'nin yeni takımı Cagliari oluyor!

İtalyan ekibi Cagliari, Galatasaray'da forma giyen Mbaye Diagne'nin transferi için Galatasaray ile resmi görüşmelere başladı. İtalyan gazetesi Tuttusport'ta yer alan habere göre bu transferde ilerleme kaydedildi. İşte tüm detaylar.

Spor 30-07-2021 17:38

Muslera, Godin'e Beşiktaş'ı anlattı

Beşiktaş, Diego Godin'i kadrosuna katmaya yakın olduğu ve Fernando Muslera'dan İstanbul ve Beşiktaş tavsiyeleri aldığı öğrenildi. Muslera'nın da Uruguay'dan takım arkadaşı olan Godin'i ikna etmek için Türkiye'nin güzelliklerini anlattığı ileri sürüldü.

Spor 27-07-2021 14:54

Beşiktaş, Godin'de mutlu sona yakın

Devler Ligi için tecrübeli bir stoper almak isteyen Beşiktaş, Cagliari forması giyen Diego Godin'i kadrosuna katmaya çok yakın. Tecrübeli stoperin kulübüne 500 bin Euro kiralama bedeli önerildi. Uruguaylı ile yapılan görüşmelerde ise herhangi bir pürüz çıkmadı.

Spor 26-07-2021 13:39