gizem bağdaçiçek Haberleri

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu
Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.
Yayın Tarihi: 06-03-2024 11:06
OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek yeni imajını görücüye çıkarttı! 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı... Gündem yaratmayı başardı
Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek, bir dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelmişti. Serbest kaldıktan sonra sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı haline gelen Gizem Bağdaçiçek paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak saçlarını kızıl rengine dönüştüren fenomen isim 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı.
Yayın Tarihi: 02-03-2024 11:00
Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek geri döndü! Son paylaşımına yorum yağdı... 'Sevgilim elden gidiyor'
Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımlarından dolayı gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin gündeminin bir numaralı isimlerinden biriydi. Bir süredir sosyal medyadan uzak kalan fenomen isim sessizliğini bozdu. Bağdaçiçek'in son paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Artık paylaşım yapma lütfen sevgilim elden gidiyor" yorumunda bulundu.
Yayın Tarihi: 21-02-2024 10:45
Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek sessizliğini bozdu! Aynayı görünce dayanayıp poz verdi... Yorum yağmuruna tutuldu
Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek, Türkiye'nin konuştuğu isimlerden biri haline gelmişti. Bir dönemin adından söz ettiren fenomeni bir süredir sosyal medyada sessizliğini koruyordu. Son olarak hayranlarının karşısına bir ayna pozuyla çıkan fenomen isim adeta takipçileriyle yeniden buluştu.
Yayın Tarihi: 07-02-2024 11:59
Müstehcen paylaşımları tepki çekmişti! Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek için istenen ceza belli oldu
OnlyFans platformundaki paylaşımları sebebiyle yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek için istenen ceza belli oldu. Gizem Bağdaçiçek'in "Zincirleme şekilde halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" suçundan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
Yayın Tarihi: 10-01-2024 15:54
OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek'ten yeni pozlar! Transparan tulumuyla nefesleri kesti... Ayna pozlarına beğeni yağdı
Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek, Türkiye'nin konuştuğu isimlerden biri haline gelmişti. Fenomen isim serbest bırakıldıktan sonra Instagram'daki cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ayna karşısına dantel detaylardan oluşan kırmızı bir tulumla çıkan Bağdaçiçek beğeni yağmuruna tutuldu.
Yayın Tarihi: 21-12-2023 10:36
Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek'ten yeni paylaşım! Galatasaray formasını giyip şov yaptı... Bilene hediye var
Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınarak bir anda Türkiye'nin gündemine yerleşen isim Gizem Bağdaçiçek paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Serbest bırakıldıktan sonra sosyal medyada paylaşım yaparak hayranlarını selamlayan fenomen isim bu kez Galatasaray formasıyla dans ettiği anları paylaştı.
Yayın Tarihi: 13-12-2023 11:57
Müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan fenomen Gizem Bağdaçiçek'i kimse durduramıyor! Kurtar beni pozu olay oldu
OnlyFans platformundaki paylaşımları nedeniyle yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek serbest bırakıldıktan sonra içeriklerine kaldığı yerden devam etti. Fenomen ismin "Kurtar beni oğlum" notuyla yaptığı son paylaşımı da gündem yaratmayı başardı.
Yayın Tarihi: 09-12-2023 16:05
'Laz kızı' ve Gizem Bağdaçiçek'ten sonra bir 'müstehcen' gözaltısı daha! 'Her gece canım istiyor'
Son günlerin tartışılan platformu TikTok'ta yayın yapan bir kadın daha 'müstehcenlik'ten suçlu bulunarak gözaltına alındı. Sosyal medyada yayılan görüntülerde kadının 'Arkadaş her gece insanın canı ister mi?' diyerek yatağını gösterdiği anlar yer aldı.
Yayın Tarihi: 08-12-2023 19:48
Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında? Müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı
Gizem Bağdaçiçek sosyal medya platformu Onlyfans hesabından yaptığı müstehcen paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındı. Gözaltı haberinin ardından sosyal medya fenomeni ile ilgili aramalar hız kazandı. Birçok kişi internette 'Gizem Bağdaçiçek kimdir, Gizem Bağdaçiçek Telegram, Ekşi, Instagram ve Twitter' gibi konuları araştırıyor. Peki, Gizem Bağdaçiçek kimdir? Onlyfans fenomeni Gizem Bağdaçiçek kaç yaşında? Müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı!
Yayın Tarihi: 07-12-2023 18:20
SON DAKİKA | Ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, müstehcen görüntüleri sonrası gözaltına alındı! Gizem Bağdaçiçek kimdir?
Son dakika haberi: Ünlü sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek, sosyal medya platformu Onlyfans'ta yayınlanan pornografik görüntüleri nedeniyle "Müstehcenlik" suçlamasıyla gözaltına alındı. Ünlü fenomen, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Gizem Bağdaçiçek'in, "Önceden bu tarz yayınlar yapıyordum, şimdi yapmıyorum" diyerek kendini savunduğu öğrenildi. İşte detaylar...
Yayın Tarihi: 07-12-2023 17:30
Fenomen Gizem Bağdaçiçek milli futbolcunun attığı o mesajı ifşaladı!
Dünyada çok popüler olan, erotik içeriklerin paylaşıldığı sitede geniş hayran kitlesi olan fenomen Gizem Bağdaçiçek, milli futbolcudan kendisine gelen mesajı ifşa etti. Ünlü fenomene mesaj atan kişinin milli takım futbolcusu Berat Ayberk Özdemir olduğu iddia edildi.
Yayın Tarihi: 18-08-2022 14:01
Fenerbahçeli Bruma'yı ifşa eden OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek Kimdir? Gizem Bağdaçiçek Instagram adresi nedir?
Fenerbahçeli Bruma'yı ifşa eden OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Mesajlarda 27 yaşındaki futbolcunun genç kıza tanışmak için mesaj gönderdiği görülüyor. Peki Fenerbahçeli Bruma'yı ifşa eden OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek Kimdir? Gizem Bağdaçiçek Instagram adresi nedir? İşte merak edilen soruların yanıtı...
Yayın Tarihi: 03-08-2022 12:32