8 Mart Dunya Kadinlar Gununde Ne Hediye Alinir Haberleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? Eşe, anne ve sevgiliye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyeleri...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye seçenekleri, bu anlamlı günde incelenmeye başlandı. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Dünya'da her sene coşkuyla kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel hediyeleri sizler için derledik. Peki, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? İşte; eşe, anne ve sevgiliye 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye seçenekleri...

Haber 2023-03-08 07:19:41

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? Anlamlı hediye önerileri nelerdir? Kadınlar Günü'nde ne yapılır?

Dünyanın her sene coşkuyla kutladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü geldi. Bu özel günde eşe, anneye sürpriz yapmak için araştırma yapılıyor. Peki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? Kadınlar Günü'nde ne yapılır? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde alabileceğiniz hediyeleri haberimizde derledik. İşte detaylar...

Haber 2022-03-08 13:58:48

Kadınlar gününde ne hediye alınır? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye önerileri

Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? 8 Mart'ta yakınlarını mutlu etmek isteyen kişiler tarafından arama motorları üzerinden detaylı bir şekilde araştırılıyor. Dünyada çeşitli etkinlikler ile kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün anlamı yıllar geçtikçe çok daha iyi anlaşılıyor. Peki, Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? İşte, Dünya Kadınlar Günü hediye önerileri!

Haber 2021-03-06 21:30:34

Aktürk, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı yayımladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, tüm kadınların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladığını ifade etti.Doğumdan ölüme kadar, hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum diyen Başkan Aktürk, Kadınlar gününe özel düzenlemeyi planladıkları Muzaffer Elitaş konserini bahar kalkanı harekatı dolayısıyla iptal ettiklerini belirterek, programda dağıtılması planlanan hediyelerin de bugün pazar yerinde kadınlara ulaştırılacağını kaydetti.Ürgüp’te kadınlar gününe özel hediyeÜrgüp Belediyesi tarafından hazırlanan kadınlar günü hediyeleri 8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla pazar yerindeki kadınlara dağıtılacak.Pazar yerine kurulan stantta gün boyunca dağıtımı yapılacak kadınlar günü hediye içeriğinde yöresel bir kahve fincanı, kahve, çikolata ve alışveriş çantası ile Başkan Aktürk’ün kadınlar günü mesajı "Tüm günler gibi, bugün de ne kadar özel olduğunuzu hissetmeye hakkınız var.

Yurthaber 2020-03-07 11:26:07

Sinan Akçıl'dan Ebru Şallı'ya şaşırtan hediye!

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir alışveriş merkezinde hayranları ile buluştu. Hayranlarına müzik ziyafeti çekerek gül dağıtan Akçıl, muhabirlerin; 'Sevgiliniz Ebru Şallı'ya ne hediye aldınız?' sorusunu da yanıtsız bırakmadı.

Magazin 09-03-16 19:54