Sinan Akçıl Haberleri Ve Son Dakika Sinan Akçıl Haberleri

Sinan Akçıl Haberleri Ve Son Dakika Sinan Akçıl Haberleri

Sinan Akçıl, 20 Mayıs 1982 tarihinde Hollanda’nın Leeuwarden şehrinde doğmuştur.

Aslen Çanakkale Biga’lıdır. Müzik adamı keman virtüözü ve Tekfen Filarmoni Orkestrası şefi Saim Akçıl'ın oğludur. Annesinin adı Gaye Çağlayan. Piyanist İdil Akçıl'ın kardeşidir. Ailesi 1982 yılında Hollanda’nın Leeuwarden şehrinden İstanbul’a taşınır. Anne ve babası daha sonra boşanmıştır.

Sinan Akçıl, Müzik hayatına 6 yaşında Kadıköy Belediye Konservatuarı Piyano Bölümü'ne girerek başladı ve eğitimini konservatuarda sürdürdü. 9 yaşında Konservatuarı bırakıp St. Benoit Fansız Lisesi'ne girdi. Sinan Akçıl, St. Benoit Lisesi öğrencisiyken 1995 yılında okul orkestrasında yer aldı ve aynı yıl pop dalında ilk beste ödülünü kazandı. Popüler müziği kendine daha yakın buldu ve Türk Pop Müziği'ne yeni bir soluk getireceğine inanarak bu yönde çalışmalar yaptı.

Sinan Akçıl; şimdiye kadar başta İzel olmak üzere Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Nilüfer, Kibariye, Candan Erçetin, Yaşar, Hande Yener, Zeynep Casalini, Bengü, Mustafa Sandal, Alişan, Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Kutsi, Petek Dinçöz, Ziynet Sali, Hadise gibi isimlerle çalışmıştır.

Sinan Akçıl, 2008 yılı sanatçının adete kırılma noktası oldu ve adının yer aldığı albüm satışları oldukça iyi rakamlar elde etti.

2009 yılının Mayıs ayında Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışmasına katıldığı ve 4. Olduğu “Düm Tek Tek” şarkısının söz ve bestesinde Sinan Akçıl imzası vardır. Aynı yıl bu şarkıyla Yunanistan, Belçika, Güney Afrika, Japonya ve Endonezya gibi ülkelerde hem liste başı oldu, hem de rington chartlarda 1 numarada yer aldı.

Ayrıca, pop şarkıcısı Hande Yener'in 1 Nisan 2010 tarihinde çıkardığı “Hande'ye Neler Oluyor?” albümümdeki söz ve müzikler ve yine Hande Yener'in 13 Eylül 2010'da çıkarmış olduğu “Hande'yle Yaz Bitmez” Albümündeki 10 Remix ve Uzaylı adlı şarkının söz ve düzenlemeleri de Sinan Akçıl'a aittir.

Sinan Akçıl, Türkiye'de başarılı çalışmalara imza attığı sıralarda yurtdışında da adını duyurdu Ortadoğu, Yunanistan ve Bulgaristan'daki önemli solistlerle çeşitli projelerde bulundu.

Sinan Akçıl, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Ödülleri :
1996 - Milliyet Liseler Arası Şarkı Yarışması; En İyi Beste
2008 - Kadir Has Üniversitesi; En Has Albüm (Aşk Hiç Bitmez)
2008 - MÜYAP; En Çok İndirilen Albüm (Aşk Hiç Bitmez)
2008 - MÜYAP; En Çok Satan Albüm (Aşk Hiç Bitmez)
2010 - Avrupa İş Adamları Derneği; Yılın Müzik Adamı
2010 - İstanbul FM: En İyi Şarkı, Beste ve Söz; Bodrum
2010 - Kral TV Yılın Radyolarda En Çok Çalan Şarkısı; Rüya
2010 - Türev Vakfı; Yılın Müzik Adamı
2011 - Siyaset Dergisi Ödülleri; Yılın Müzik Adamı
2011 - İstanbul Taksiciler Ödül Töreni; Yılın Bestecisi
2011 - Quality; Yılın Quality Müzik Adamı
2011 - Balkan Müzik Ödülleri; Türkiye Cumhuriyeti'nin En İyi Şarkısı (Bodrum)
2011 - TÜREV Yılın En İyileri Ödülleri; En İyi Albüm (Hande'ye Neler Oluyor)
2012 - Dünya Kalite Ödülü; Yılın Sanatçıları
2012 - 9. Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri; En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
2012 - Ege Üniversitesi Radyo Ege Kampüs; En İyi Çıkış Yapan Sanatçı
2012 - Balkan Müzik Ödülleri; Türkiye Cumhuriyeti'nin En İyi Şarkısı (Atma)
2012 - Mimar Sinan Üniversitesi Ödülleri; Yılın En İyi Albümü (Kraliçe)
2012 - 18. Kral Müzik Ödülleri; En İyi Şarkı (Yakar Geçerim)
2012 - 18. Kral Müzik Ödülleri; En İyi Albüm (Farkın Bu)
2012 - 18. Kral Müzik Ödülleri; En İyi Remix Şarkı (Yakar Geçerim)

Albümleri :
2011 - Kalp Sesi
2012 - Karnaval
2013 - Kapı

Sinan Akçıl Haberleri

Murat Kurum'u desteklemişti! Sinan Akçıl gündem oldu: Biz ülkemizi korumadan...

Şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemişti. Akçıl'ın siyasete dair yorumları da zaman zaman gündem olurken son paylaşımı da yine dikkat çekti.

Magazin 04-04-2024 11:37

Sinan Akçıl gece kulübündeki yangın ile ilgili paylaşım yaptı! Cezasını çeksinler inşallah

Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın eksi 1 ve eksi 2. katında bulunan gece kulübünde patlama yaşandı. Yaşanan patlamanın ardından çıkan yangında birçok vatandaş hayatını kaybetti. Kahreden olayın ardından Sinan Akçıl'dan konuyla ilgili bir paylaşım geldi.

Magazin 02-04-2024 18:09

Sinan Akçıl'ın seçim sonrası paylaşımına Hatice'den tepki: Çok fırıldaksın

Sürpriz seçim sonuçları 31 Mart akşamına damga vurmuştu. Kurum'u destekleyen Sinan Akçıl'ın seçim sonrası paylaşımına şarkıcı Hatice'den yorum geldi.

Magazin 01-04-2024 13:21

İmamoğlu kazandı, Seren Serengil Sinan Akçıl'ın paylaşımına sert çıktı: Ya ne dönek bir adamsın

Seren Serengil ve Sinan Akçıl arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Serengil İmamoğlu'nu desteklediği için Akçıl'dan tepki görmüştü. Kurum'u destekleyen Sinan Akçıl'ın seçim sonrası paylaşımına Seren Serengil sert çıktı.

Magazin 01-04-2024 07:09

Murat Kurum'a seçim şarkısı yapmıştı! Sinan Akçıl 'İstanbul gitti' sözlerine sert çıktı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı bestelemiş ve 'Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim' demişti. Anadolu Ajansı'nın ilk seçim sonuçlarını yayımlamasıyla birlikte Türkiye haritasında illerin yer aldığı tabloda büyük değişimlerin olduğu görüldü. Birçok il AK Parti'den CHP'ye geçti. Sinan Akçıl'dan da seçim yorumu gecikmedi.

Magazin 31-03-2024 22:30

Sinan Akçıl'la iki kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı'dan 'evlilik' sorusuna bomba yanıt

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanan Burcu Kıratlı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kıratlı bu defa 'evlilik' sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 30-03-2024 13:20

Sinan Akçıl kime oy vereceğini açıkladı! Seçim şarkısını da yaptı

Cumhur İttifakı İBB Başkanı Murat Kurum için yeni seçim şarkısı hazırlayan Sinan Akçıl, "Geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum’a vereceğim" dedi.

Magazin 29-02-2024 17:26

Sinan Akçıl'dan Aras Bulut İynemli'ye tepki! Disney daha ağırını yaptı kardeşim...

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinde Atatürk pankartı ve tişörtüne izin verilmemesinin ardından Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmadı. Aras Bulut İynemli paylaşım yapınca gündem oldu. Atatürk filmiyle gündemde olan ünlü oyuncuya Sinan Akçıl tepki gösterdi.

Magazin 30-12-2023 14:20

Sinan Akçıl'ın sözleri gündem oldu! İşte ünlü isimleri 'Ponzi Piramit zinciri' sistemiyle dolandıran o isim...

Sinan akçıl, son günlerde futbol dünyasını dolandırmasıyla gündemde olan Seçil Erzan konusundan yola çıkarak 'Sanat dünyasında da Seçiller var' diyerek gündeme bomba gibi düştü. Sinan Akçıl'ın sözleri sonrası ünlüleri 'Ponzi Piramit zinciri' sistemiyle dolandıran o isim ortaya çıktı.

Magazin 03-12-2023 08:19

Tüm Türkiye günlerdir 'Fon' vurgununu konuşuyor! Sinan Akçıl'dan bomba Seçil Erzan açıklaması! 'Bizden de para almaya çalıştılar'

Tüm Türkiye günlerdir futbol dünyasından isimlerin milyonlarca dolar dolandırıldığı gizli fon soruşturmasını konuşuyor. Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi isimlerin "yüksek kar" vaadiyle tüm birikimlerini Seçil Erzan aracılığıyla bir fona yatırmaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan konuya dair bomba bir açıklama geldi.

Magazin 02-12-2023 14:44

Sinan Akçıl ve Müjde Uzman ilk kez görüntülendi! Açıklaması kafa karıştırdı

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Alev karakteriyle büyük beğeni toplayan Müjde Uzman özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Son dönemde adı eski aşkı Sinan Akçıl ile anılan Uzman, Sinan Akçıl ile ilk kez görüntülendi. Açıklaması ise kafa karıştırdı...

Magazin 26-10-2023 17:25

Sinan Akçıl Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'ya mesaj attı! Bunlar sülalece korkak

Sinan Akçıl, İsrail'in Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'nun tatilde olduğunu görünce dayanamadı. Akçıl, Yair Netanyahu'ya attığı mesajı paylaşarak sert ifadeler kullandı.

Magazin 22-10-2023 13:17

Sinan Akçıl'dan yeni sevgilisi Müjde Uzman'a kutlama! Oğuzhan Uğur'a olay gönderme

Eski sevgilisi Müjde Uzman ile yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Kızılcık Şerbeti'nin yıldızının doğum gününü ilginç sözlerle kutladı. Akçıl'ın bazı ifadeleri ise Uzman'ın eski aşkı Oğuzhan Uğur'a gönderme olarak algılandı.

Magazin 27-09-2023 07:36

Dekolte sevmem diyen Sinan Akçıl'ın sevgilisi Müjde Uzman'dan iddialı seçim...

Eski sevgilisi Müjde Uzman ile yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl sözleriyle dikkat çekmişti. Konuşması sırasında "Dekolte sevmem" diyen Akçıl'ın aşkı Uzman'dan iddialı pozlar geldi. Sinan Akçıl ise paylaşıma bakın ne yazdı.

Magazin 24-09-2023 15:05

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı'nın gelinliğine dair sözleriyle dikkat çekmişti! Gelinlikten rahatsız olduğumu...

Geçtiğimiz günlerde eski eşi Burcu Kıratlı'nın iddialı gelinliğine dair konuşan Sinan Akçıl "Ben muhafazakar bir adamım. Eski eşim Burcu Kıratlı’nın Amsterdam’da giydiği gelinlikten çok rahatsızım" demesi dikkat çekmişti. Akçıl bu açıklamanın ardından yeni bir açıklama yaptı.

Magazin 19-09-2023 09:14

'Ben muhafazakarım' diyen Sinan Akçıl'dan bomba sözler! Erkek popçuların...

"Ben muhafazakar bir adamım. Eski eşim Burcu Kıratlı’nın Amsterdam’da giydiği gelinlikten çok rahatsızım" açıklamasıyla dikkat çeken şarkıcı Sinan Akçıl, 2. Sayfa programında yine olay ifadeler kullandı. Akçıl bu sefer transparan giyen erkek popçuları hedef aldı.

Magazin 18-09-2023 15:47

Ben muhafazakarım diyen Sinan Akçıl'dan eski karısının gelinliği hakkında bomba itiraf

Ceyda Düvenci'nin sunduğu “Bambaşka Sohbetler” programının konuğu olan Sinan Akçıl olay açıklamalarda bulundu. Eski Eşi Burcu Kıratlı'nın dekoltesi bol gelinliğine dair de konuşan Kıratlı "Ben muhafazakar bir adamım" diyerek bakın ne dedi.

Magazin 14-09-2023 11:57

Eski aşk mı alevleniyor? Müjde Uzman o ismin evinden paylaştı! Pek eski değil demekki

Sevenlerinin heyecanla beklediği Kızılcık Şerbeti dizisi 15 eylül Cuma günü yeni sezonuna başlıyor. Dizinin oyuncuları dönem dönem konuşulmaya devam ediyor. Alev karakteriyle oyunculuğundan söz ettiren Müjde Uzman, yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Uzman'ın manzara fotoğraflı paylaşımında o detay dikkat çekti.

Magazin 13-09-2023 19:04

Sinan Akçıl gözünü o mesleğe dikti: 5 yıl sonra milletvekili olacağım, zamanı gelince de...

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Ceyda Düvenci'nin programına konuk oldu. Eski aşkları için "İlişki yaşadığım insanlara böyle demek istemem ama hep terk edilen onlar oldu" diyen ünlü şarkıcı, ileriye dönük hedefini açıkladı. Bakın Sinan Akçıl gözünü hangi mesleğe dikti...

Magazin 13-09-2023 14:22

Sinan Akçıl, Kim Milyoner Olmak İster'deki ödül parasının değiştirilmesini tavsiye etti! 1 milyon TL ev aldırmaz

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyonluk soruya doğru yanıtı vererek büyük ödülü kazanan Rabia Birsen kadar yarışmadaki ödülün değeri de gündem oldu. Son olarak şarkıcı Sinan Akçıl bu ödülün miktarını eleştirerek bakın ne tavsiyede bulundu.

Magazin 12-09-2023 10:28

Togg almak için iki aracını satmıştı! Sinan Akçıl Tesla alınca olay oldu

Togg alabilmek için iki tane aracını satan Sinan Akçıl şaşırtan bir karar verdi. Bir türlü Togg sahibi olamayan Akçıl, siparişi gelene kadar 3.2 milyon TL değerindeki Tesla aracını kullanacağını söyledi. Akçıl, TOGG'u beklerken kullanmak için aldığı Tesla'ya özel plaka yaptırdığını da açıkladı.

Magazin 03-09-2023 09:47

Diş apsesi nedeniyle yüzü şişen Serdar Ortaç'tan şaşırtan itiraf! Dikiş iğnesini eline alıp...

Serdar Ortaç, sosyal medya hesabında canlı yayın açtı. Takipçileriyle dertleşen ünlü şarkıcının yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı. Diş apsesi nedeniyle yüzü şişen Serdar Ortaç'tan çarpıcı bir itiraf geldi. Dikiş iğnesini eline aldığını belirten ünlü ismin sözleri takipçilerini şaşırttı.

Magazin 11-07-2023 07:26

Serdar Ortaç yeni çıkacak şarkısını böyle duyurdu: Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış

Serdar Ortaç sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayında yeni şarkısı 'Pare Pare' için tarih verdi. Ünlü şarkıcının "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" sözleri takipçilerini şaşırttı. İşte Serdar Ortaç'ın gündem olan o açıklaması...

Magazin 09-07-2023 13:42

Sinan Akçıl'ın İbrahim Kalın'ı tebrik mesajı olay oldu! O yoruma dayanamadı

Milli İstihbarat Teşilatı (MİT) Başkanlığı'na İbrahim Kalın'ın atanmasının ardından ünlü şarkıcı Sinan Akçıl sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı. Sevilen isim paylaşımına gelen bir yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 06-06-2023 11:29

Aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Aleyna Kalaycıoğlu Nicolo Zaniolo'nun paylaşımına kayıtsız kalamadı

Survivor’da yarıştıktan sonra ün kazanan ve kariyerine şarkıcı olarak devam eden Aleyna Kalaycıoğlu’nun Galatasaray'ın yıldız ismi Nicolo Zaniolo ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Dün akşam Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından paylaşım yapan Zaniolo'ya yorum yapanlar arasında Aleyna Kalaycıoğlu’nun da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 31-05-2023 17:00

Sinan Akçıl, oy kullanmaları eleştirilen gurbetçilere teşekkür etti! Hatice Beline kuvvet dedi

Sinan Akçıl 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerden sonra oy kullanmaları eleştirilen gurbetçilere teşekkür ederek "Siz olmasanız Türkiye çok zor durumda kalır" dedi. Şarkıcı Hatice ise bunun üzerine yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 30-05-2023 14:59

Ünlü isimlerden seçim paylaşımı! Sinan Akçıl, Mesut Özil, Alişan, Doğuş… Yine kazandık

Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci turu için tüm Türkiye bugün sandık başına giderek oy kullandı. YSK tarafından açıklanan geçici sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından ünlü isimlerden seçim paylaşımları gelmeye başladı. Sinan Akçıl, Doğuş, Alişan ve Mesut Özil Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek mesajı yayınladı.

Magazin 28-05-2023 22:28

İzel'in acı günü! Sinan Akçıl sosyal medyadan duyurdu

Şarkıcı İzel anne acısıyla sarsıldı. İzel'in annesi Habibe Çelikgöz hayata gözlerini kapadı. İzel kötü haberi arkadaşı Sinan Akçıl'a attığı mesaj ile duyurdu.

Magazin 26-05-2023 13:22

Defne Samyeli ile aşk yaşadığı iddia edilmişti! Sinan Akçıl'dan canlı yayında itiraf geldi

Son dönemde imam nikahı açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Sinan Akçıl yine olay açıklamalara imza attı. Bugün katıldığı programda eski sevgilileri için yaptırdığı dövmelerden bahseden Sinan Akçıl, bir dönem kendisinden 10 yaş büyük Defne Samyeli ile birlikte olduğunu da itiraf etti.

Magazin 10-05-2023 17:34

Sinan Akçıl'ın 4 imam nikahlı eşim var açıklamasına Nihat Hatipoğlu'ndan şok cevap! İsteyen istediği kadar...

Sinan Akçıl, sansasyonel açıklamalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Youtuber Danla Bilic'in programına konuk olan Akçıl'ın '4 imam nikahlı eşim var' açıklaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuya dair Nihat Hatipoğlu'ndan açıklama geldi.

Magazin 25-04-2023 11:14

İmam nikahı konuşulurken Ebru Şancı çileden çıktı! Rezalet deyip ağzına geleni söyledi

"İmam nikâhını severim. Benim 4 tane eşim var, hiçbirine 'Boş ol' diyemedim" sözleriyle gündem olan Sinan Akçıl'a bir tepki de Ebru Şancı'dan geldi. Şancı, Söylemezsem Olmaz programında kendini tutamadı ve Akçıl ve Akçıl ile evlenen kadınlara ağzına geleni söyledi.

Magazin 18-04-2023 10:47

Sinan Akçıl'ın sözleri gündem oldu! Danla Bilic: Nihat Hatipoğlu olmadığım için...

"4 tane eşim var imam nikahlı. Boş ol diyemedim, konuşmuyorlar hiçbiri benimle" sözleri gündem olan Sinan Akçıl daha sonra açıklama yapmıştı. Danla Bilic de bu açıklamayı paylaşarak "Ben şaka amaçlı sordum" dedi.

Magazin 17-04-2023 14:55

4 tane eşim var deyince... Sinan Akçıl'ın imam nikahı sorusuna yorum yağdı! Nihat Hatipoğlu'na sorsana

Şarkıcı Sinan Akçıl, Danla Bilic'in programında imam nikahı ile evlenmiş olduğu 4 karısı olduğunu söyleyerek ekrandan onlara "Boş ol" diyerek seslendi. "Burada desem oluyor mu? Dinimize uygun mu?" diyen Sinan Akçıl'a sosyal medyada "Nihat Hatipoğlu'na sorsana" yorumları yağdı. Akçıl gündem olunca ise açıklama yaptı.

Magazin 17-04-2023 07:59

Şarkıcı Sinan Akçıl'dan Fazıl Say'a sert cevap! Sakinleş biraz, germe bizi

Fenerbahçe'nin kaybettiği maçtan sonra Ali Koç hakkında kötü imalarda bulunan müzisyen Fazıl Say'a tepkiler büyüyor. Şarkıcı Sinan Akçıl da Fazıl Say'a tepki gösterenlerden biri oldu. Akçıl, "Sakinleş biraz, germe bizi" diyerek düşüncelerini paylaştı.

Magazin 04-04-2023 23:16

İki aracımı da sattım diyerek açıkladı! Sinan Akçıl'ın hayali Togg'a kavuşmak...

Yerli elektrikli otomobil markası Togg'un ürettiği ilk iki otomobil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a teslim edilmişti. Şarkıcı Sinan Akçıl Togg gündemdeyken iki aracını sattığını ve sırada beklediğini açıkladı.

Magazin 04-04-2023 13:54

İrem Derici, Sinan Akçıl'a laf attı; sosyal medya yıkıldı! 'Sinan Akçıl yasaklansın'

Ünlü şarkıcı İrem Derici yeni çıkaracağı akustik albümü için sosyal medya hesabından isim önerisi istedi. Gelen bazı önerileri paylaşan Derici'nin Sinan Akçıl ile diyaloğu sosyal medyayı salladı. Akçıl'ın isim önerisini beğenmeyen Derici 'Sinan Akçıl yasaklansın' notu ile konuşmalarını yayınladı.

Magazin 16-03-2023 11:45

Sinan Akçıl açtı ağzını yumdu gözünü! Eski sevgilisi Otili'ya deprem tepkisi! Hani Türkiye senin ikinci evindi!

Bilionera şarkısı ile bir döneme damga vuran ve Serdar Ortaç'la yaptığı düetle çok konuşulan Otilia’nın tüm Türkiye'yi yasa boğan depreme kayıtsız kalması tepkilere neden oldu. 2017 yılında Sinan Akçıl ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Romanyalı şarkıcıya eski sevgilisi Akçıl da tepki gösterdi.

Magazin 10-02-2023 08:58

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bomba sözler! Ayşe'ye katlanmak mı daha zordu yoksa...

Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddialarıyla son dönemde adından söz ettiren eski Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan olay açıklamalar geldi. Survivor Aleyna yarışmada küstüğü Ayşe Yüksel hakkında şoke eden sözler söyledi. "Aleyna Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 17-01-2023 12:11

Sinan Akçıl Ekşi Sözlük için harekete geçti! O sözleri affetmedi

Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, Ekşi Sözlük'te kendisi hakkında yazılan hakaret içeriklerine ilişkin çok sayıda kullanıcıyı savcılığa şikayet etti. Savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Magazin 04-01-2023 13:47

Sinan Akçıl kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sinan Akçıl İbo Show'da!

Sinan Akçıl, İbrahim Tatlıses'in sunduğu 2023 İbo Show Yılbaşı konukları arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı ve söz yazarı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim, özellikle son günlerde Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen aşkla gündeme gelmişti. Peki, Sinan Akçıl kimdir? İşte Sinan Akçıl'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-2023 04:52

Adı Sinan Akçıl'la anılıyordu! Defne Samyeli açıkladı...

Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli ile müzisyen Sinan Akçıl'ın aşk yaşadığı iddia edildi. İddialara iki çocuk annesi Defne Samyeli'den açıklama geldi.

Magazin 28-12-2022 15:50

Annesi Sinan Akçıl ile anılıyordu... Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'ya transparan büstiyeri büyük geldi!

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu transparan büstiyeriyle boy gösterdi. Annesi kadar ünlü olan genç ismi görenler "Göğüsleri küçük kalmış", "Her an üstünden düşecek gibi" yorumlarına maruz kaldı.

Magazin 26-12-2022 17:05

Burcu Kıratlı'dan iddialı seçim! Süper minisi ve dekoltesi olay... Eteği unutmuşsun

Katıldığı ödül töreninde Yılın Kadın Tiyatro Oyuncusu ödülüne layık görülen Burcu Kıratlı, tercih ettiği kıyafetle etkinliğe damga vurdu. Geceye hazırlık yaparken bir paylaşımda bulunan oyuncuyu görenler "Eteği unutmuşsun" yorumlarında bulundu.

Magazin 20-12-2022 15:04

Aleyna Kalaycıoğlu'yla aşk yaşıyordu! Sinan Akçıl'dan bomba imam nikahı itirafı

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu ile bir süredir aşk yaşayan Sinan Akçıl, son dönemde sık sık değişimiyle gündeme gelen Zeynep Koçak'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Akçıl programda imam nikahı itirafıyla gündem oldu.

Magazin 04-12-2022 09:58

Parasını dolara yatıran Aylin Coşkun neye uğradığını şaşırdı! Babası şantaj yaptı, 1 milyon dolar istedi

Aylin Coşkun, birçok bestekara 10 bin dolar verdiğini ve karşılığında henüz şarkı sözü alamadığını dile getirerek gündeme gelmişti. Coşkun şimdi de babasının şantajıyla karşı karşıya kaldı. Babasına maddi desteği kesen Aylin Coşkun'a kızan Yusuf Girgin, Coşkun’u tehdit ederek 1 milyon dolar istedi.

Magazin 29-11-2022 11:33

Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında, nereli? Sinan Akçıl’ın sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Sinan Akçıl bu akşam Kanal D’de yayınlanacak Şarkılar Bizi Söyler programına konuk oluyor. Şarkıcı ve besteci olan Sinan Akçıl, son dönemlerde magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Başarılı parçaları ile gündem olan Akçıl’ın aşk hayatı da çok konuşuluyor. Peki Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında? Sinan Akçıl’ın sevgilisi Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Magazin 26-11-2022 16:04

Konserde ‘yoruldum’ diyen Sinan Akçıl'a bakın ne fırlattılar!

Manisa'da üniversite öğrencilerine konser veren Sinan Akçıl "Resmen enerjim kalmadı" deyince öğrenciler sahneye mesir macunu fırlattı.

Magazin 25-11-2022 21:53

Survivor yıldızı Aleyna Kalaycıoğlu ile sevgili olan Sinan Akçıl'dan evlilik sinyali!

Burcu Kıratlı ile ikinci kez boşanan ve şimdilerde Survivor yarışmasıyla adını duyuran Aleyna Kalaycıoğlu'yla yeni bir aşka yelken açan Sinan Akçıl, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sinan Akçıl, "Evlilik benim beynimdeki özgürlüğü öldürdü. Bu yanlış anlaşılmasın başka bir kadınla flört etmek anlamında değil. Sadece o baskı insanı, diken üzerinde yürüyormuşum baskısı o benim iki arada bir derede bıraktı." sözleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 23-11-2022 08:27

Sinan Akçıl'dan kuryeciye jest! Pizza sipariş verip hayalini gerçekleştirdi

Artvin'de binlerce genci şarkılarıyla eğlendiren Sinan Akçıl, konsere gelmek isteyen ancak o saatlerde mesaide olan kuryenin isteğini yerine getirerek pizza siparişi verdi. Kuryeyi bu davranışıyla mutlu eden ünlü şarkıcı hayranıyla fotoğraf çektirdi.

Magazin 07-11-2022 13:04