Afiş Haberleri

İstanbul’da gündem yaratacak Kemal Kılıçdaroğlu afişleri! Kime ‘Oy yok’ mesajı verildi?

İstanbul’da yerel seçimlere 4 gün kala şehrin bazı noktalarına asılan Kemal Kılıçdaroğlu afişleri dikkat çekti. Kemal Kılıçdaroğlu’na destek veren bir grup tarafından asıldığı öne sürülen afişlerde “Seni sırtından bıçaklayanlara oy yok!” mesajı verildi. İşte çok konuşulacak o afişler…

Haber 27-03-2024 07:44

‘Cumhurbaşkanı bilse bunları kovalar’ demişti! Düzce’de şikayetler üzerine karar alındı! O afişler kaldırılıyor…

Yerel seçim heyecanı tüm Türkiye’de devam ederken Düzce’de alınan karar dikkat çekti. Seçim çalışmaları kapsamında asılan afişler vatandaşı isyan ettirdi. Şikayetler üzerine harekete geçen valilik ise şehir genelinde kullanımı yasak olan yerlerde asılı seçim afişlerini kaldırma kararı aldı. Yeniden Refah Partisi adayı Davut Güloğlu da daha önce yaptığı açıklamada “Belediye başkanı Faruk Özlü şehrin her yerine kendi resmini koymuş. Cumhurbaşkanımız bunları bilse değnekle kovalar.” demişti.

Haber 13-03-2024 12:12

Fatih Portakal'ı çileden çıkartan afiş: O detaya ateş püskürdü, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanıtı da sert oldu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ilçede bazı noktalara astırdığı afiş tartışma yarattı. Gazeteci Fatih Portakal, Türkmen'e sert sözlerle yüklendi, "Utanmadan bir de gülen fotoğrafını koymuş" deyip isyan etti. Portakal'a yanıt gecikmedi, Türkmen "insanların depreme dayanıklı evlere kavuşmasının önündeki en büyük engel bu kafa yapısıdır" derken söz konusu planla ilgili detayları paylaştı.

Haber 06-02-2024 13:55

Ataşehir Belediyesinden ekranlarda gösterilen İYİ Parti afişi ile ilgili açıklama:

Ataşehir Belediyesi, ilçedeki LED ekranlarda İYİ Parti afişlerinin gösterilmesine ilişkin, bir şirket tarafından sözleşmeyle kiralanan LED ekranlarda yayımlanan reklam ve ilanlarda, belediyenin bir sorumluluğunun olmadığını belirtti.

Yurthaber 01-02-2024 15:48

Afiş

Afiş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Afiş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Öğretmenler günü afişleri gündem yaratmıştı! Yenileri asıldı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı'ndan açıklama geldi

Mustafakemalpaşa’da 24 Kasım Öğretmenler Günü için hazırlanan afişler gündem yarattı. Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının arkasına, ünlü sinema oyuncuları ve çizgi film karakterleriyle tasarlanıp ilçedeki reklam panolarına asılan afişler kaldırılırken; gelen tepkiler sonrası yenileri asıldı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar yaptığı açıklamada "Hata fark edilir edilmez değiştirilmiştir. Hakaret, karalama söz konusu değildir, olamaz” ifadelerini kullandı.

Haber 22-11-2023 17:28

Mahalle sakini sabah uyanıp camdan baktığında bu manzarayla karşılaştı! Görenler büyük şaşkınlık yaşadı: Sahibini tanımıyoruz

Samsun’un Canik ilçesindeki bir sokakta 'Beni affet karım ben bir tek sana kurban olurum seni çok seviyorum’ yazılı afişi görenler şaşkına döndü. Mahalleli, otomobilin sahibini tanımadıklarını söyledi. Mahalle halkından Faruk Çeliktaş, pazar sabahına sürprizle uyandığını dile getirirken, mahalle sakini Hasan Akçay ise sabah uyanıp camdan baktığında bu manzarayla karşılaştığını söyledi. Öte yandan mahalleli, gece saatlerinde bir çiftin araç önünde tartışırken görüldüğünü belirtti.

Haber 18-06-2023 15:01

Sosyal medyada gündem yaratan afiş! Açıklama geldi: Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir

Sosyal medyada gündem yaratan afiş görseliyle ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık söz konusu afişlerin eski olduğunu belirtirken, yapılan açıklamada "Yeni yapılmış gibi dolaşıma sokulan görsel ile aile kurumunun güçlendirilmesi için yaptığı çalışmalar kamuoyunun malumu olan Bakanlığımız yıpratılmak istenmektedir." denildi.

Haber 13-06-2023 10:53

Cumhurbaşkanı'nın afişine bıyık çizip küfürlü ifadeler yazan lise öğrenci tutuklandı

Mersin'de bir lise öğrencisi, seçim propagandası kampanyasında asılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişindeki fotoğrafına bıyık çizdiği ve küfürlü ifadeler yazdığı iddiasıyla tutuklandı.

Haber 06-06-2023 23:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının olduğu afişleri yakmıştı! Gözaltına alındı

Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarının bulunduğu afişler, bir kişi tarafından yakıldı. Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 27-05-2023 13:00

Sevgilisinden ayrıldı, yaptırdığı afiş görenleri şaşırttı!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sevdiği kadından ayrılan İlyas adında bir vatandaşın billboardlara yapıştırdığı afiş görenleri şaşırttı. Kız arkadaşı ile olan sorunlarını çözemeyince farklı bir yola başvuran İlyas, "Biz rezervasyon yaptık gidemedik. Size rezerve ettim, siz gidin" yazısını yazdırdığı afişlerle 115 bin 586 nüfuslu ilçeye lahmacun ısmarlayacağını duyurdu. İlyas’ın bütün ilçeye lahmacun ısmarlama sebebi ise kız arkadaşının en sevdiği yemek olması.

Haber 15-03-2023 11:03

O ilde Cumhurbaşkanı Erdoğan için hazırlanan afişler dereye atıldı! AK Parti'den tepki: Bu bizi şaşırtmadı

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazar günü Aydın'da miting düzenleyecek. Programın tanıtımı için kentin çeşitli yerlerine AK Parti yönetimi tarafından afişler asılmıştı. O afişler kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından dereye atıldı. AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek duruma tepki göstererek, "Muhalefetin karalayıcı, iftiracı, zarar verici bu siyaset üslubu, neredeyse her seçim döneminde karşılaştığımız tablodur. Bu bizleri şaşırtmadı." dedi.

Haber 03-02-2023 20:42

Tarihi Varda Köprüsü'ne kadına şiddete karşı afiş asıldı

Adana'nın Karaisalı ilçesinde 1912'de Almanlar tarafından inşa edilen Varda Köprüsü'ne, kadına yönelik şiddette karşı afiş asıldı.

Yurthaber 25-11-2022 11:37

10. Boğaziçi Film Festivali'nin afişi hazır

10. Boğaziçi Film Festivali'nin afişi hazır

Yurthaber 07-10-2022 09:44

İzmir'de tartışma yaratan afiş! Kentin dört bir tarafına asıldı

İzmir'in kurtuluşu vesilesiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin dört bir yanına astığı afişler tartışma yarattı. 'Cumhuriyetin ikinci yüzyılı, demokrasinin ikinci yüzyılı, barışın ikinci yüzyılı' gibi farklı sloganların yer aldığı afişler kentin çeşitli bölgelerine asıldı. Afişlere AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Haber 22-08-2022 19:51

CHP'nin kutlama adımına İYİ Parti'den tepki geldi! 'Yakışmıyor, kaldırın afişi'

'6'lı masa'nın ve Millet İttifakı'nın ortaklarından CHP ile İYİ Parti arasında 'afiş' anlaşmazlığı baş gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin her yanına asılan afişler İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'nun tepkisini çekti. Dervişoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e çağrıda bulunarak afişlerin kaldırılmasını istedi.

Haber 22-08-2022 08:09

İYİ Partili Dervişoğlu'ndan Tunç Soyer'e afiş tepkisi

İYİ Partili Dervişoğlu'ndan Tunç Soyer'e afiş tepkisi

Yurthaber 21-08-2022 19:56