Afrodizyak Haberleri

Cinsel gücü artırıyor! Libidoyu tavan yapan yiyecekler

Cinsel yaşam, sağlıklı bir ilişkinin yapı taşlarından birini oluşturuyor. Cinsel performansı ve libidoyu artıran yiyecekler hem erkeklerin hem de kadınların ilgi odağı. Bazı yiyeceklerde bulunan vitamin ve minerallerin vücudun enerji ve stres düzeylerine etkisi ile cinsel isteği de artırdığı gözlemlendi. Daha etkili bir cinsel yaşam için tüketebileceğiniz besinler haberimizde.

Haber 06-10-2023 10:46

Hazinenin değeri bilinmiyor! Kanserden koruyor, doğal afrodizyak etkisi yaratıyor

Yemeklerde kullanılan sebzeler gibi içerisine katılan baharatlar da sağlığımız için büyük etkiler yaratıyor. Yemeğin lezzetli olmasını sağlayan baharatların bilinmeyen birçok faydası bulunuyor. Yemeklerde sıklıkla kullanılmayan bir baharatın faydaları duyanları şaşırtıyor.

Haber 03-04-2023 09:07

Etkileri hiç bilinmiyor! Kanserle mücadele ediyor, kabızlığı bitiriyor

Işgın veya ışkın etkilere bilinmeyen doğal şifa kaynakları arasında bulunuyor. Sağlık için çok önemli yeri bulunan ışgın otunun etkilerini duyanlar büyük şaşkınlık yaşıyor. Fazla tüketilmeyen ışgın otu astı, tansiyon, kanser, diyabet, cinsel sorunlar gibi saymakla bitmeyen birçok hastalığa şifa oluyor. Işgın otunun faydalarını ve kullanımını mutlaka öğrenmek gerekiyor.

Haber 06-11-2022 12:10

Afrodizyak etkisi inanılmaz! Cinsel gücü ve performansı zirveye çıkarır

Afrodizyak, adını Yunan aşk tanrıçası Afrodit’ten alıyor. Cinsel içgüdüyü harekete geçiren, zevk ve cinsel performansı artıran herhangi yiyecek veya ilaçlar için afrodizyak denilebilir. Antik çağlardan günümüze kadar insanlar cinsel hayatlarını daha iyi hale getirebilecek bazı besinler aradılar. Bilimsel olarak dolaylı yoldan etkisi olduğu bilinen bazı bitki ve besinler var. Geçmişten günümüze afrodizyak etkisi olduğuna inanılan besinler.

Haber 28-10-2022 16:34

Bugüne kadar çöpe attığınız için pişman olacaksınız! Yapraklarının faydaları şok ediyor

Uzmanlar sebze ve meyvelerin zinde ve sağlıklı bir yaşam için ne kadar önemli olduğunu her fırsatta belirtiyorlar. Yemek yaparken birçok yiyeceğin kabukları, çekirdekleri çöpe atılıyor. Ancak bazı gıdalar var ki çöpe giden kabukları, çekirdekleri de en az kendi kadar şifa dağıtıyor. Karnabaharın yeşil yaprakları da bu sebzenin en faydalı kısımlarından. İşte karnabahar yaprağının faydaları...

Haber 27-10-2022 11:12

Tarih kitaplarında adı geçiyor: İmparatorların ilacı! Doğal cinsel uyarıcı, libidoyu ateşler, doğurganlık sorunlarını tedavi eder...

Aloe Vera antik çağlardan beri önemli bir cinsel uyarıcı olarak kabul edilmiştir. Tarihi kayıtlara göre, Roma imparatoru Tiberius libidosunu artırmak için aloe suyu içti. Daha sonra Hint efsanelerine göre Kama Sutra'da özellikle Navajo Kızılderilileri tarafından bu bitkinin afrodizyak özelliklerinden bahsedilmiştir. Ve son olarak Ortadoğu'da doğurganlık sorunu olan kadınları tedavi etmek için bir Aloe Vera ilacı kullanılmıştır.

Haber 26-10-2022 16:13

Seks uzmanlarından cinsel dürtüleri artırmanın yolları

Cinsel hayat her zaman istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Libidonuzun düşmesine neden olabilecek birçok sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu sorunlar arasında stres, kaygı, depresyon, alkol, hormonlar ve yaş gibi durumlar yer alabiliyor olabilir. İngiliz uzmanlar cinsel dürtüleri doğan olarak artıran yöntemleri paylaştı.

Haber 08-10-2022 23:29

İbn-i Sina’nın doğal afrodizyak dediği bitkinin faydaları saymakla bitmiyor: Akciğeri temizler, nefesi açar, kanseri tedavi eder...

Binlerce yıl önce yaptığı çalışmalarla günümüzde halen adından söz ettiren İbn-i Sina, birçok hastalık ve şikâyet için doğal bitkileri öneriyor. Büyük tıp alimi, Avrupa’da Tıbbın Babası olarak anılan İbn-i Sina incelediği tüm bitkileri satır satır kaleme aldı. İbn-i Sina’nın incelediği bitkilerden biri ise akciğeri temizleme, nefesi açma ve afrodizyak özelliği ile öne çıkıyor. İşte ısırgan otunun faydaları...

Haber 28-09-2022 16:34

Bir hafta boyunca afrodizyak etkili besinler yiyen ünlü isim: Defalarca tahrik oldum, yanımda vibratörle gezdim

Ünlü seks yazarı Ebony Leigh, internette sıklıkla karşılaşılan afrodizyak etkili olduğu iddia edilen besinlerle ilgili kişisel bir deneye imza attı. Leigh, bir hafta boyunca yaşadıklarını kaleme alarak deneyimlerini paylaştı. Genç yazar, kısa sürede yediklerinin etkisini görmeye başladığını belirtti. Bir hafta içinde defalarca tahrik olduğunu belirten Ebony Leigh, çareyi vibratörle gezmekte bulduğunu söyledi.

Haber 24-09-2022 20:57

Günde 50 gram yetiyor: Afrodizyak etkisi var, vitamin ve mineral deposu

Antep fıstığı, yeterli şekilde tüketildiğinde birçok sağlık sorununun ortaya çıkmasını engelliyor, tokluk hissi oluşturduğu için kilo kontrolü sağlıyor. Yetiştiği bölgelerde ‘yeşil altın’ olarak bilinen ve endüstriyel değeri yüksek Antep fıstığı, yeterli miktarlarda yenildiğinde vücudun ihtiyacı olan tüm vitamin, mineral ve proteinleri sağlıyor. Diğer kabuklu yemişlere göre düşük bir yağ ve enerji içeriği olan Antep fıstığı, antioksidan özelliği ile ön plana çıkıyor.

Haber 13-08-2022 09:18

Erkeklerin en büyük sorununa çare oluyor! Sıcak suya koy iç: Yatak odanız renklenecek

Doğada bulunan her besin kendine özgü özellikleriyle başta sağlık sorunları olmak üzere birçok şikâyetin giderilmesini sağlıyor. Karnımızı doyuran besinler aynı zamanda sağladığı faydalarla gücümüze güç katıyor. Bazı besinler öksürüğe, ağrıya ve yorgunluğa iyi gelirken bazıları ise cinsel hayatın daha aktif olmasını sağlıyor. Afrodizyak özellikleri ile libidoyu yükselten besinler arasında ise yok yok! Sarımsaktan zencefile, incirden bala işte afrodizyak etkili besinler...

Haber 06-07-2022 08:03

Faydalarını duyunca şaşıracaksınız! Nefis şalgam suyu için...

Şalgam birçok yemeğin yanına yakışıyor. Sevenleri kadar sevmeyeni de bulunan şalgamın sevenleri bu lezzetten vazgeçemiyor. Vücuda sayısız faydası bulunan şalgam suyunu evde yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Oldukça pratik bir şekilde yapabileceğiniz şalgam suyunu ikram edeceğiniz herkes bu lezzetin tarifini soracak.

Yemek 15-06-2022 13:57

Kırk yıl düşünseniz aklınıza gelmez: Doğal afrodizyak libidonuzu artırmayı garanti ediyor!

Kadınlar da erkekler de cinsel hayatlarına belli etmeseler de özen gösteriyor. Ancak cinsel ilişkiler hakkında konuşmak ülkemizde bir nevi tabu olduğu için çok fazla dile getirilmiyor. Cinselliğe karşı son zamanlarda isteksiz hissediyorsanız, harika önerimiz var. Şimdiye kadar muhtemelen duymadığınız beş doğal afrodizyak ile libidonuz tavan yapacak. Beslenme rutininize bu besinleri eklerseniz, sadece cinsel enerjiniz artmakla kalmaz aynı zamanda sağlığınızı da koruyacak.

Haber 15-06-2022 11:03

Kokusu afrodizyak etkisi yaratıyor: Tek özelliği bu değil! Yasemin yağı nedir, yasemin yağı faydaları nelerdir?

Yasemin yağı, Jasminum officinale olarak da bilinen, yaygın yasemin bitkisinin beyaz çiçeklerinden elde edilen esansiyel bir yağdır. Hoş kokulu olan yasemin bitkisi başta parfümler olmak üzere birçok kozmetik üründe kullanılmaktadır. Yüzyıllardır tatlı ve romantik kokusuyla ön plana çıkan yasemin yağının sağlığa birçok faydası varken en çok afrodizyak etkisiyle ön plana çıkmıştır. Yasemin yağının depresyondan enfeksiyona onlarca rahatsızlığa olumlu etkisi bulunmaktadır.

Haber 14-05-2022 09:34

Cinsel isteksizliğe son veriyor! Afrodizyak etkisi var…

Kuru incir ve cevizin ayrı ayrı birçok faydası olduğu biliniyor. Peki ikisinin birlikte kullanımının bu faydaları maksimum seviyeye çıkartarak afrodizyak etkisi yarattığını biliyor muydunuz? İşte kuru incir ve cevizin saymakla bitmeyen faydaları…

Haber 09-03-2022 17:19

Tarih boyunca afrodizyak olarak kullanılan garip yöntemler! İspanyol sineğinden solucan püresine...

Tarih boyunca insanlar sevdikleri kişilere kavuşmak veya onların sevgilerini kazanmak için aşk iksirleri yapmıştır. Bu listede solucan püresinden İspanyol sineğine kadar oldukça ilginç iksirler bulunuyor.

Trend 06-07-2021 10:31

Afrodizyak etkili parfümler: Yüzyıllardır kullanılan bu koku orgazmı tetikliyor!

Parfümün şüphesiz seksi bir yanı var, ancak bazı kokuların afrodizyak niteliklere sahip olduğunu biliyor muydunuz? Parfümlerdeki belirli notaların bilinçaltı duyusal tepkileri tetikleme yeteneği var. Peki, afrodizyak etkili parfümler neler, hangi kokular cinsel isteği uyandırıyor? Görelim...

Kadin 01-03-2021 13:44

Yiyeceklerin afrodizyak etkisi

Bazı besinlerin karın doyurmanın yanı sıra afrodizyak etkisi bulunduğunu belirten uzmanlar, ruhu ve libidoyu besleyen bu sebze, meyve ve bitkilere karşı uyarıyor.

Haber 09-01-2005 13:31