Afyon Seçim Sonuçları Haberleri

AFYONKARAHİSAR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Afyonkarahisar Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Afyonkarahisar seçim sonuçları son dakika gelişmeleri merak konusu oldu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Afyonkarahisar seçim sonuçları canlı olarak Millet İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı adyı Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Afyonkarahisar seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-2023 18:47

AFYON SEÇİM SONUÇLARI: Afyonkarahisar seçim sonuçları canlı, anlık oy oranı takibi Mynet.com’da olacak! 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları

Afyon seçim sonuçları oy oranları canlı takip ekranı merak edildi. Hem Cumhurbaşkanı seçimi hem de 28. Dönem milletvekili seçimi için oy kullanan seçmenler saat 08:00 ile 17.00 arasında oy kullandılar. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçim sonucu ve oy oranları Mynet.com'da yer alıyor. Peki, Afyonkarahisar seçim sonuçları, oy oranları saat kaçta açıklanır?

Haber 15-05-2023 02:34

Diğer Haber Etiketleri

Afyon Seçim Sonuçları

Afyon Seçim Sonuçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Afyon Seçim Sonuçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.