Ahmet Uysal Haberleri

Cezayir'de görüntü net değil sisli

ORSAM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Uysal: - "(Buteflika'nın istifası) Göreceli de olsa toplumda bir sakinleşme bekliyorum. Ama şu anda görüntü yine de net değil sisli. İstifa sürecinden sonra göstericiler de kendi aralarında ikiye ayrıldı. Ordunun rolünü memnuniyetle karşılayanlar ve ordunun yeniden siyasete müdahale etmesinden memnun olmayanlar. Bu belirsizlik durumu insanları şu anda tedirgin ediyor" - Cezayirli Fransız gazeteci Abdennour Toumi: - "Bu noktada ciddi bir şekilde Buteflika halkın isteği doğrultusunda mı istifa ettirildi yoksa arkasında daha derin sebepler mi var sorusunun netleştirilmesi lazım"

Haber 10-04-2019 20:11

Uzmanlar Tunus yerel seçimlerini değerlendirdi

Seçimlere bağımsız gözlemci olarak katılan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kurşun: - "Tunus siyasetindeki güvensizliği ortadan kaldırma yönünde önemli bir adım" - Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Uysal: - "Süreç ve düşük katılım, var olan partileri yeniden düşünmeye, kendilerini güncellemeye, yeni söylemler ve yöntemler bulmaya sevk edecektir" - Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfından İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yıldırım: - "Tunus’ta laik seçmenin en yoğun olduğu başkentte seçim kazanmak, Nahda için büyük bir başarıdır"

Haber 07-05-2018 16:48

Eğitim için Artvin'den Muğla'ya koşuyor

TEGV gönüllüsü Ahmet Uysal, ihtiyaç sahibi çocuklarına bağış toplamak için başladığı bin 645 kilometrelik Artvin-Muğla koşusunda Erzincan'a ulaştı - Uysal: "Bu koşu ile birlikte elde edilen bağışlarla yaklaşık 5 bin çocuğumuzun TEGV'den nitelikli eğitim desteği almasını hedefliyorum"

Haber 23-04-2018 20:09

Alanya'da kaza: 2 ölü, 2 yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Ahmet Uysal ve Gülçin Ünivar hayatını kaybetti

Yurthaber 04-05-2013 15:01

Ahmet Uysal

Ahmet Uysal Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ahmet Uysal Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.