Ramazan Yıldırım Haberleri

Üç kuşaktır doğal sabun satıyorlar

Malatya'da kimyasal madde içermeyen doğal sabunlar satan 56 yaşındaki Ramazan Yıldırım, dedesinden kalan 80 yıllık dükkanda mesleğini sürdürüyor - Ramazan Yıldırım: - "80 yıllık bir iş yeri tecrübesine sahibiz. Mesleği üçüncü nesil olarak devam ettiriyorum"

Yurthaber 20-03-2020 11:46

Uzmanlar Tunus yerel seçimlerini değerlendirdi

Seçimlere bağımsız gözlemci olarak katılan Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kurşun: - "Tunus siyasetindeki güvensizliği ortadan kaldırma yönünde önemli bir adım" - Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Uysal: - "Süreç ve düşük katılım, var olan partileri yeniden düşünmeye, kendilerini güncellemeye, yeni söylemler ve yöntemler bulmaya sevk edecektir" - Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfından İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yıldırım: - "Tunus’ta laik seçmenin en yoğun olduğu başkentte seçim kazanmak, Nahda için büyük bir başarıdır"

Haber 07-05-2018 16:48

Adli Tıptan 'bağırmadı, rızası var' raporu

Diyarbakır’da zihinsel engelli Emine B.’ye tecavüz davasında Adli Tıp, Kadın tecavüz anında bağırmadı, rızası var" raporu verdi.

Yurthaber 31-01-2012 09:10