Ajdar Haberleri

Sahneye çıkmak için 3 milyon euro istemişti! Popstar Ajdar'ın razı olduğu ücret şoke etti! O görüntüler olay oldu

Nane nane, Çikita Muz, Şahdamar şarkılarıyla dillere pelesenk olan Ajdar, bir mekanda sahne almak için istediği 3 milyon 750 bin euro ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ajdar'ın şimdi de turistik bir kafeteryada şarkı söylediği dakikalar ortaya çıktı. Ajdar'ın 4 saat boyunca şarkı söylemek için razı olduğu ücreti duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 01-08-2023 13:03

Popstar Ajdar'ın saatlik sahne ücreti dudak uçuklattı! Euro hesabı sosyal medyada gündem oldu

Nane nane, Çikita Muz, Şahdamar şarkılarıyla hafızalara kazınan Ajdar, bir mekanda sahne almak için istediği rakamla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ajdar, mekan sahibinden saatlik 3 milyon 750 bin euro talep etti. O anlara ait telefon konuşması olay oldu.

Magazin 29-07-2023 17:36

Onur Akay'dan Çikita Muz ile tanınan Popstar Ajdar'a olay gönderme: Zeki olduğunu düşünüyordum ama...

Onur Akay; 2000'li yıllara damga vuran Popstar yarışmasında ilk seçmelerde elenen ve sonrasında çıkardığı 'Çikita Muz' şarkısı ile günlerce konuşulan Ajdar'a göndermede bulundu. Ajdar'ın vefat ettiği yönünde çok sayıda mesaj aldığını belirten Onur Akay, haberleri yalanladı. Ajdar'a seneler önce yaptığı "Bülent Ersoy" şakasını takipçilerine anımsatan Onur Akay; dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Magazin 11-06-2023 15:47

Çikita Muz ile tanınan Ajdar'ın son hali... Yıllara rağmen değişmemiş

'Çikita Muz', 'Nane Nane', 'Şahdamar' gibi parçalarıyla sosyal medyada sıklıkla konuşulan ve bir döneme damga vuran Ajdar, sosyal medyada oldukça aktif. İlginç besteleri ile dikkat çeken Ajdar'ın son hali sosyal medyada merak konusu oldu.

Magazin 19-12-2022 15:51

Ajdar

Ajdar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ajdar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eşsiz şarkılarıyla hafızalara kazınan Ajdar Anık’ın son hali

Nane nane, Çikita Muz, Şahdamar şarkılarıyla hafızalara kazınan Ajdar’ın son halini görenler şaşıp kalıyor. Bir döneme damga vuran Popstar yarışmasına katılmak için başvuran, yarışmaya girmeye hak kazanamasa da şarkılarıyla unutulmaz bir figür haline gelen Ajdar’ın gerçek mesleği ne?

Magazin 09-12-2021 10:04

'Çikita Muz' şarkısı ile şöhreti yakalamıştı! Gerçek mesleği bakın neymiş

Şarkılarıyla ve açıklamalarıyla bir zamanlara damga vuran Ajdar "Çikita Muz" şarkısı ile büyük çıkış yakalamıştı. Müzik kariyeri boyunca birçok şarkı seslendiren Ajdar'ın asıl mesleğini öğrenenler şaştı kaldı. İşte detaylar...

Magazin 08-12-2021 13:28

'Çikita Muz' şarkısıyla ünlenen Ajdar Anık son haliyle şaşkına çevirdi! Yıllar ezip geçmiş

'Çikita Muz' şarkısıyla ünlenen Ajdar Anık, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı. Instagram hesabından hayatına dair kareleri paylaşan Ajdar'ın, fotoğraflarının altına düştüğü notlar ise kafa karıştırdı.

Magazin 05-10-2021 13:06

Ajdar konser için 5 milyon euro istedi yetmedi bir de...

Şarkıcı Ajdar'ın Erbil'deki bir festivalde sahne almak için 5 milyon euro, bir otelin tüm odaları, 200 kişilik koruma, 25 otomobil talep ettiği belirtildi.

Magazin 23-03-2021 15:15

Ajdar'dan yeni şarkı! Instagram'dan paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olmak için 1 milyon euro talep ettiği haberleriyle gündeme gelen Ajdar, yeni şarkısından bir bölümü Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 16-03-2021 10:32

Armağan Çağlayan'a Ajdar şoku! 1 milyon Euro istedi

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın ünlü isimleri ağırladığı ve haklarında bilinmeyenleri konuştukları çok izlenen YouTube kanalı magazin dünyasında gündem olmaya devam ediyor.

Magazin 02-03-2021 13:52

Ajdar, engelli kızı için manevi yardım isteyen kadına öyle bir tepki verdi ki...

TikTok'ta canlı yayın açan Ajdar, yayına aldığı annenin engelli kızı için manevi yardım istemesini sert bir dille geri çevirdi. Ajdar'ın anneye "Burası yardım kuruluşu değil, ben bir starım. Sen git devlete başvur" demesi tepki çekti.

Magazin 18-02-2021 16:42