Alec Baldwin Haberleri

Sette görüntü yönetmenini vurmuştu! Dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin'e kasıtsız adam öldürme suçlaması

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, 2021’de "Rust" filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i silahla vurarak ölümüne neden olmuştu. Baldwin set kazası nedeniyle “kasıtsız adam öldürmek”ten resmen suçlandı. Dünyaca ünlü aktörün 18 aya kadar hapis cezası alabileceği belirtildi.

Magazin 01-02-2023 00:13

Film setinde görüntü yönetmenini öldürmüş, suçluluk hissetmediğini söylemişti! ABD'li aktör Alec Baldwin'e kötü haber

"Rust" filminin Ekim 2021'deki çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olan, yönetmeni de yaralayan dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin'e savcılıktan kötü haber geldi. ABD'li yıldız Baldwin, kasıtsız adam öldürme suçlamasıyla yargı karşısına çıkacak. Yaşanan korkunç olayın ardından Baldwin, üzüntü duyduğunu ancak suçluluk hissetmediğini dile getirmişti. Baldwin'in yargılama sonucunda hapis cezası alabileceği belirtildi.

Magazin 19-01-2023 21:16

Film setinde katil olmuştu! Aileyle uzlaşıldı, ünlü oyuncu Alec Baldwin çekimlere geri dönüyor

Hollywood yıldızı Alec Baldwin, ABD'nin New Mexico eyaletinde, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında sette ateşlediği silahla ölümüne neden olduğu görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ailesiyle uzlaştı. Filmin ara verilen çekimlerine önümüzdeki yıl yeniden başlanacak.

Magazin 06-10-2022 01:40

Ireland Baldwin'den tecavüz itirafı: Toksik ve bana zarar veren ilişkilerde bulundum

Oyuncu Alec Baldwin'in iddialı pozlarıyla öne çıkan kızı Ireland Baldwin, geçmişte tecavüze uğradığını açıkladı. Ünlü model, o olayın ardından hayatının tamamen değiştiğini anlattı.

Magazin 28-06-2022 16:49

Alec Baldwin

Alec Baldwin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alec Baldwin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ireland Baldwin 'yok artık' dedirtti! Tamamen çıplak denize girip paylaştı

Oyuncu Alec Baldwin'in Kim Basinger ile olan evliliğinden dünyaya gelen en büyük kızı Ireland Baldwin tatil paylaşımlarıyla şoke etti. Ünlü model sevgilisiyle çıktığı tatilde tamamen soyunup denize girdiği anları paylaştı. Baldwin'in paylaşımı tepki çekti.

Magazin 19-06-2022 14:53

Alec Baldwin görüntü yönetmenini öldürmüş, yönetmeni yaralamıştı! Ölüm haberine bu tepkiyi vermiş

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin çekimleri sırasında kullandığı silahla görüntü yönetmenini öldürmesi ve yönetmeni de yaralaması geniş yankı uyandırmıştı. Baldwin'in yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurduğu vahim olaydan sonra, ölüm haberini alan ünlü oyuncunun ilk tepkisi aylar sonra ortaya çıktı.

Trend 30-04-2022 17:49

Rust filmi setindeki kazanın görüntüleri ilk kez paylaşıldı! Alec Baldwin silahı ateşlemişti, ölmeden önceki son anları...

Rust filmi setinde yaşanan ölümcül kaza tüm dünyayı dehşete düşürmüştü. Aktör Alec Baldwin'in sebep olduğu ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüyle sonuçlanan kazanın hemen ardından yaşananların video görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde Hutchins'in ölmeden önceki son anları yer alıyor.

Haber 27-04-2022 09:03

‘‘Soruşturma Alec Baldwin’i Akladı’’

Amerikalı aktör Alec Baldwin’in avukatı, New Mexico eyaletinde yürütülen soruşturmanın Baldwin’i akladığını bildirdi. ‘‘Rust’’ filminin setinde Baldwin’in elindeki silahın patlaması görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne Joel Souza’nın ise yaralanmasına neden olmuştu

Haber 21-04-2022 22:37

Alec Baldwin'in katil olduğu sette film yapımcılara ceza

Oyuncu Alec Baldwin'in sette kazayla görüntü yönetmenini öldürdüğü Rust filminin prodüktörlerine para cezası verildi.

Magazin 21-04-2022 10:16

Alec Baldwin'in görüntü yönetmenini öldürdüğü filmin yapımcılarına para cezası

Oyuncu Alec Baldwin'in sette kazayla görüntü yönetmenini silahla ölürdüğü filmin prodüktörlerine para cezası verilirken, güvenlik kurallarına uymadıkları için yetkililer tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

Haber 20-04-2022 21:49

Kazara katil olan Alec Baldwin setlere dönüyor

Rust filminin çekimlerinde görüntü yönetmenini yanlışlıkla vurarak kazara katil olan Alec Baldwin, korkunç olayın ardından setlere dönüş yapıyor.

Magazin 26-03-2022 15:55

Beterböcek hayranlarına müjde! Beterböcek 2 mi geliyor? Beterböcek konusu ne? Beterböcek oyuncuları kimler?

Beterböcek filmini hatırlayanlarınız vardır. 90'lı yılların klasikleşmiş filmlerinden biridir. Bir döneme damgasını vuran Beterböcek hakkında yeni bir haberler var. Tim Burton imzalı Beterböcek devam filmi için hazırlıklar başladı. Beterböcek filminin özlenen ikonik karakteri devam filmi ile geri dönüyor. İşte Beterböcek hakkındaki detaylar!

Magazin 02-03-2022 09:48

Görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne neden olmuştu! Tetiği ben çekmedim diyen Alec Baldwin haklı çıkabilir

Ünlü oyuncu Alec Baldwin, "Rust" filminin setinde yaşanan ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümü ile sonuçlanan korkunç kazada tetiği çekmemiş olabilir. Santa Fe Bölge Savcısı Mary Carmack-Altwies, Baldwin'in ateşlenen silahın tetiğini çekmemiş olabileceğini, silahın tetiğinin çekilmeden ateşlenmiş olabileceğini söyledi.

Haber 20-02-2022 13:28

Alec Baldwin’e İhmal Sonucu Ölüme Sebebiyet Davası

Film çekimleri sırasında görüntü yönetmeninin ölümüne yol açtığı iddia edilen aktör Alec Baldwin’e mahkeme yolu göründü. Hayatını kaybeden Halyna Hutchins’in ailesi, film setlerini güvende tutma amaçlı sektör uygulamalarını göz ardı ettikleri iddiasıyla Baldwin ve ekipten bazı isimlere dava açtı

Haber 16-02-2022 01:21

Alec Baldwin ölümlü set kazasından sonra yeniden işe döndü

Rust filminin çekimi esnasında kullandığı silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ve yönetmen Joel Souza'nın yaralanmasına sebep olan Alec Baldwin, yeni projesi için gittiği İngiltere'de görüntülendi.

Magazin 08-02-2022 17:18

Alec Baldwin'e bir şok daha! Görüntü yönetmeninin ölümüne neden olmuştu: Ünlü oyuncuya 25 milyon dolarlık yeni dava

ABD'de, film çekimi sırasında yaşanan set kazasında, görüntü yönetmeninin ölümüne neden olan dünyaca ünlü aktör Alec Baldwin, yeni bir dava şokunu yaşıyor. Ünlü oyuncuya, sosyal medyada tartıştığı kadın tarafından 25 milyon dolarlık başka bir dava açıldı.

Haber 22-01-2022 07:48

Halyna Hutchins'in ölümüne neden olmuştu! Alec Baldwin davasında yeni gelişme

ABD'li aktör Alec Baldwin, "Rust" filminin çekimi sırasında kullandığı silahla Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olduğu kazaya ilişkin soruşturma kapsamında cep telefonunu teslim etti. Oyuncu Baldwin, geçen hafta sonu Instagram'da telefonunu teslim edeceğini, ancak öncesinde özel iletişim bilgilerinin korunduğundan emin olmak istediğini belirtmişti. İşte sette ölümle gerçekleşen olayla ilgili son gelişmeler!

Haber 15-01-2022 09:30

Film setinde yanlışlıkla görüntü yönetmenini öldüren Alec Baldwin, iddiaları yalanladı!

Hollywood yıldızı Alec Baldwin, "Rust" filminin setinde kullandığı silahtan çıkan kurşunla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ve yönetmen Joel Souza'nın yaralanmasına sebep olmuştu. Amerikalı aktör Alec Baldwin, Instagram'dan set kazasına ilişkin soruşturmada, güvenlik güçleriyle iş birliği yapmadığına ilişkin haberleri yalanladı. İşte Alec Baldwin'in Instagram paylaşımı...

Haber 09-01-2022 11:39

Alec Baldwin'den samimi açıklama! Teşekkür etti

Film setinde kazayla görüntü yönetmenini öldüren ve davası devam eden Alec Baldwin, kendisini destekleyen hayranlarına yayınladığı yeni yıl mesajında teşekkür etti.

Magazin 25-12-2021 10:10

Film setindeki kazadan sonra Alec Baldwin, kendisini destekleyen hayranlarına teşekkür etti

Ünlü oyuncu Alec Baldwin’in Rust filminin çekimleri sırasında kullandığı silahın gerçekten ateş alması sonucunda görüntü yönetmeni hayatını kaybetmişti. Yaşanan kazanın sonrasında pek çok açıklama yapan ünlü oyuncu bir kez de bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına sosyal medyadan yayınladığı bir videoyla teşekkür etti.

Trend 24-12-2021 15:13

Google açıkladı! 2021'de en çok bunları aradık

Google’da 2021'in en çok arananları ortaya çıktı. Ayrıca Türkiye'de 2021'de en çok yapılan aramalar da belli oldu. Türkiye'de en çok aranan kelime grubu "EBA giriş" olurken, Güney Kore dizisi Squid Game de trendler arasında yer aldı. İşte 2021 yılında dünyada ve Türkiye'de Google'da en çok yapılan aramalar.

Haber 08-12-2021 15:28

Ireland Baldwin sere serpe koltuk pozuyla olay oldu! Hem zeki hem seksi

Sette kazayla katil olan ve hakkındaki soruşturma süren Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin pozlarıyla dikkat çekiyor. Güzel model ev halini takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi.

Magazin 02-12-2021 09:38

Alec Baldwin ölümlü kazadan sonra ilk kez konuştu, gözyaşlarıyla anlattı: Tetiği ben çekmedim

ABD'de çekilen film esnasında Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olan silah kazasıyla ilgili aktör Alec Baldwin, gözyaşları içinde silahın tetiğini kendisinin çekmediğini söyledi.

Haber 02-12-2021 09:15

Alec Baldwin setindeki ölümlü kazaya dava: Senaryoya göre silahın ateşlenmesi gerekmiyordu

ABD'de ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Rust (Pas) filminin çekimleri sırasında ateşlediği kurusıkı tabancayla görüntü yönetmeninin ölümüne neden olduğu olaya dair açılan yeni davada, "senaryoya göre silahın ateşlenme zorunluluğu olmadığı" iddia edildi.

Haber 18-11-2021 04:31

Talihsizlikler peşini bırakmıyor! Rust filminin setinde bir kaza daha yaşandı

Rust isimli filmin setinde başrol oyuncusu Alec Baldwin’in kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i vurması gündemde şok etkisi yaratmıştı. Görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olan kazanın ardından Rust filminin setinde talihsiz bir olay daha yaşandı. Set çalışanı Jason Miller, zehirli bir örümcek ısırması sonucu kolunu kaybetme riskiyle hastaneye kaldırıldı.

Trend 09-11-2021 17:07

Ireland Baldwin üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı

Sette kazayla katil olan ve hakkındaki soruşturma süren Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin yeni paylaşımlarıyla dikkat çekti. Ünlü modelin üstsüz pozlarına yorum yağdı.

Magazin 04-11-2021 14:03

Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin'den cesur paylaşımlar

Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin babasının yaşadıkları sonrasında paylaşımlarına bir süre ara vermişti. Güzel model son olarak Cadılar Bayramı için paylaşım yapıp içini döktü.

Magazin 02-11-2021 13:43

Conti'den mücevher mağazası Graff'a siber saldırı! Zengin ve ünlü kişilerin bilgileri tehlikede

İngiltere merkezli mücevher mağazası Graff'ın Conti olarak bilinen bir Rus hacker çetesi tarafından siber saldırıya uğradığı açıklandı. Yaklaşık 11 bin müşteriyle ilgili bilgiler içeren 69 bin dosya yayınlayan çetenin büyük bir fidye talep ettiği öne sürülürken; Donald Trump, Oprah Winfrey, David Beckham, Sir Philip Green ve Alec Baldwin gibi pek çok ünlü kişinin kurbanlar arasında yer aldığı bildiriliyor.

Haber 01-11-2021 16:44

Alec Baldwin ilk kez konuştu: Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu

ABD’li ünlü aktör Alec Baldwin, film çekimleri sırasında 41 yaşındaki görüntü yönetmenini kazayla öldürmesinin ardından ilk kez konuşarak "Trilyonda bir ihtimal gerçek oldu" açıklamasını yaptı.

Haber 31-10-2021 09:12

Alec Baldwin olayında yeni detaylar ortaya çıktı! Boş zamanlarda gerçek mermi ile eğlence yapmışlar

ABD’li ünlü aktör Alec Baldwin'in film çekimleri sırasında 41 yaşındaki görüntü yönetmenini öldürmesinin ardından başlatılan soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Son olarak film ekibi üyelerinin boş zamanlarında hedef talimi için silahlarda gerçek mermiler kullandığına dair raporlar ortaya çıktı.

Haber 30-10-2021 12:15

Alec Baldwin'in film setinde karıştığı kazayla ilgili yeni bulgular paylaşıldı

ABD'de, "Rust" isimli filmin çekimleri esnasında aktör Alec Baldwin'in kullandığı silahtan çıkan kurşunun yönetmen Joel Souza'nın omzundan çıkarıldığı açıklandı. Çıkarılan kurşunun olayın çözümlenmesinde önemli rol oynayacağı açıklanadı.

Haber 27-10-2021 23:25

Donald Trump’ın oğlundan şoke eden hamle: Alec Baldwin öldürür

Eski ABD başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, film setinde kullandığı silahla kazara görüntü yönetmeninin ölümüne neden olan Alec Baldwin’le dalga geçen tişörtler satmaya başladı. Trump karşıtı duruşuyla tanınan Alec Baldwin, yaşadığı olay nedeniyle eski başkanın taraftarlarının hedefine girdi.

Magazin 26-10-2021 14:31

Dünya Alec Baldwin'i konuşuyor! ''Saatler önce gerçek silahlarla atış yaptılar''

The Wrap'ın kurucusu ve CEO'su Sharon Waxman, CNN'den Don Lemon'a verdiği demeçte, "Rust" setindeki kişilerin gerçek mühimmatla silah kullandığını ve Halyna Hutchins'in öldürülmesinden saatler önce "plinking" adı verilen bir eğlenceye katıldığını söyledi. Waxman, set ekibinin boş vakitlerinde yaptığı bu eğlencenin bir hobi haline geldiğini öne sürdü.

Haber 26-10-2021 14:29

Alec Baldwin görüntü yönetmenini öldürmüş, yönetmeni yaralamıştı! Ses kayıtları ortaya çıktı

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin çekimleri sırasında kullandığı silahla görüntü yönetmenini öldürmesi ve yönetmeni de yaralaması olayı geniş yankı uyandırmaya devam ediyor. Baldwin'in yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurduğu vahim olaydan sonra, 911 aramasının ses kaydı ortaya çıktı. Hutchins'in sette yaralı olduğu, hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 26-10-2021 10:21

Alec Baldwin'in yardımcı yönetmenin ölümüne nasıl sebep olduğu ortaya çıktı

Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Hutchins'in öldürdüğü olayın detayları ortaya çıktı. Sette bulunan kameraman olayın nasıl meydana geldiğini ve sonrasında neler yaşandığını anlattı.

Haber 25-10-2021 14:46

Rust filminin setinde daha önce de gerçek mermi kullanıldığı iddia edildi

ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in çekimler sırasında kullandığı silahla görüntü yönetmeninin ölümüne ve yönetmenin yaralanmasına yol açtığı “Rust” filminin setinde olaydan günler önce yine dolu silahın ateşlendiği iddia edildi.

Haber 24-10-2021 08:24

Alec Baldwin'in model kızı Ireland Baldwin ölen yönetmenle ilgili paylaşım yaptı

Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın tek çocuğu model Ireland Baldwin babasının yaşadıkları sonrasında bir paylaşım yaptı. Film çekimleri sırasında set ekibinden 2 kişiyi yanlışlıkla vuran babasıyla ilgili yorum yapmamaya çalışan güzel model bakın ne dedi.

Magazin 24-10-2021 08:05

Alec Baldwin'in ateşlediği silahta gerçek mermi olduğu açıklandı

Amerikalı aktör Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın çekimleri sırasında kurusıkı silahla kazara görüntü yönetmenini öldürmüş, filmin yönetmenini de yaralamıştı. Olayın ardından açıklama yapan Baldwin, trajedi nedeniyle büyük "kalp kırıklığı" yaşadığını ifade etmişti. Yapılan incelemeler sonucunda da Alec Baldwin'in ateşlediği silahta gerçek mermi olduğu açıklandı. Mahkeme kayıtlarına göre, Alec Baldwin, silahı kendisine yardımcı yönetmenin verdiğini ve "güvenli" olduğunu söylediğini belirtti.

Haber 23-10-2021 11:41

Film setindeki korkunç ölümle ilgili Alec Baldwin'den ilk açıklama

Rust isimli filmin setinde başrol oyuncusu Alec Baldwin kazara filmin yönetmeni ile görüntü yönetmenini vurdu. Dünyayı dehşete düşüren olayda görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetti. Ünlü oyuncudan olay sonrası açıklama geldi. ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin, film çekimleri sırasında kullandığı silahla istemeden sebep olduğu trajedi nedeniyle büyük "kalp kırıklığı" yaşadığını ifade etti.

Haber 22-10-2021 21:14

Film setindeki ölümle ilgili korkunç iddia: Alec Baldwin'e gerçek silah mı verildi?

Rust isimli filmin setinde başrol oyuncusu Alec Baldwin kazara filmin yönetmeni ile görüntü yönetmenini vurdu. Dünyayı dehşete düşüren olayda görüntü yönetmeni Halyna Hutchins hayatını kaybetti. Olay tüm dünya basınında manşet olurken, kan donduran bir iddia ortaya atıldı.

Haber 22-10-2021 16:39

Alec Baldwin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Alec Baldwin tutuklandı mı? İşte oynadığı filmler…

Dünyaca ünlü oyuncu Alec Baldwin, yeni filminin çekimleri sırasında sette kurusıkı tabancayla görüntü yönetmenini yanlışlıkla öldürdü. Alec Baldwin’in sette yönetmenini öldürdüğüne dair görüntüler, dünya gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 22-10-2021 09:45

Film setinde dehşet! ABD'li ünlü oyuncu Alec Baldwin görüntü yönetmenini öldürdü

ABD'li oyuncu Alec Baldwin, yeni filmi Rust'ın New Mexico setinde görüntü yönetmenini yanlışlıkla vurup öldürdü, filmin yönetmenini de yaraladı. Akılalmaz olayın ardından sette çekimler durdurulurken, yetkililerden yapılan ilk açıklamaya göre olayın kaza olduğu düşüncesi ağırlık kazandı. Öte yandan ünlü oyuncunun 2017 yılında paylaştığı tweet gündem oldu. Baldwin, o paylaşımında, "Birini yanlışlıkla öldürmek nasıl hissettirir merak ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 22-10-2021 08:34