Alper Rende Haberleri Ve Son Dakika Alper Rende Haberleri

Alper Rende Haberleri Ve Son Dakika Alper Rende Haberleri

Alper Rende, 1995, İzmit doğumludur. Mardin asıllı olan Alper Rende, lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Yazılım Mühendisliği bölümünde devam etmektedir. Dijital platformlarda babasıyla birlikte Vine videoları hazırlayarak büyük beğeni toplamıştır. Dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Alper Rende, “Yeni Nesil” isminde bir rock müzik grununda davulculuk yapmaktadır.

Rende, aynı zamanda çeşitli sinema filmi projelerinde de rol almıştır. 2015’te Deniz Denizciler tarafından senaryosu yazılan ve yönetilen “Türk Lokumu” isimli sinema filminde oynamıştır. 2017’de Çılgın Kolej ve Oha Diyorum isimlerinde sinema filmlerinde de rol almıştır.

Oha Diyorum projesinde Alper isimli karakteri canlandırmıştır. Şu anda üniversite eğitimine devam ederken aynı zamanda sinema oyunculuğu konusunda da kendisini geliştirmeye devam etmektedir.

Alper Rende Haberleri

Ünlü Youtuber Alper Rende o ülkeye gitti... İğrenç görüntüler görenleri şaşırttı! Herkesin içinde pantolonunu indirip...

Birçok ülkede içerik üreten ünlü Youtuber Alper Rende'nin son durağı Pakistan'ın Lahor şehri oldu. 'Dünyanın en kirli şehrinde 1 hafta geçirmek' başlığıyla yayınladığı videoda bir adamın sokağın ortasında tuvaletini yaptığı anlar gündem oldu.

Magazin 25-03-2024 11:34

YouTuber Alper Rende Afganistan'a gitti! Gizlice kaydetti 'Tüm bunları sessizce izlemek zorundaydık, kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim'

YouTuber Alper Rende, Taliban'ın şeriat ile yönettiği Afganistan'a girmeye çalışırken yaşananları kaydettiği görüntüleri paylaştı. Pasaport kontrolü sırasında yaşananları gizlice kaydetmeye çalıştıklarını söyleyen Rende "Tüm bunları sessizce izlemek zorundaydık. Ve kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim" ifadelerini kullandı. İşte o anlar...

Trend 02-03-2024 11:25

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Alper Rende ile olan diyaloğu sosyal medyada gündem oldu

Fenomen Alper Rende'nin İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuşması sosyal medyayı salladı. Çektikleri videolarla ve yaşadığı aşkla gündeme gelen Alper Rende ve Betül Çakmak çifti 2021 yılında yollarını ayırmıştı. Evlenmesi beklenilen çiftten geçtiğimiz günlerde barışma haberi gelmişti. Belediye Başkanı İmamoğlu, Alper ve Betül'ün barışmasıyla ilgili konuştu. İmamoğlu'nun 'Betül ile barışmana çok sevindim. Betül'e iyi davran, ben Betül'den yanayım' sözleri çok konuşuldu.

Haber 27-12-2023 00:40

SURVİVOR ALPER RENDE KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Alper’in sevgilisi var mı? İşte Instagram hesabı

Alper Rende’nin kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Survivor 2023 bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. TV 8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor’a katılan Alper Rende 1995 doğumlu. Merak edilen isimlerden olan Rende birçok filmde de rol almıştır. Alper Rende, "alperrende" isimli Instagram hesabını kullanıyor. 2019 yılında YouTuber olan Betül Çakmak ile ilişki yaşamıştır. 2021'de ayrılmışlardır.

Magazin 15-01-2023 23:52

Alper Rende

Alper Rende Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alper Rende Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Alper Rende kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor Alper Rende nasıl Influencer oldu? YouTube'un ardından adayı sallamaya geliyor!

Sosyal medya fenomeni Alper Rende, Survivor 2023'te fenomenler (Influencer'lar) kadrosunda yer alması nedeniyle merak konusu oldu. YouTube'a çektiği videolarla tanınan ünlü fenomen, Dominik Cumhuriyeti'nde hem açlıkla mücadele edecek hem de rakiplerinin üstesinden gelmeye çalışacak. Peki, Alper Rende kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor Alper Rende nasıl Influencer oldu? İşte detaylar...

Magazin 15-01-2023 14:33

Demet Akalın'ın Survivor paylaşımına Alper Rende kayıtsız kalmadı! 'Sizi annem dinliyor' deyince...

Survivor 2023 kardosunda yarışacak isimler belli olurken, Survivor fanatikliği ile bilinen Demet Akalın'dan beklenmedik bir tepki geldi. Akalın, yaptığı paylaşımda, "Gerçek Survivor ne zaman? Bunu anca Hira izler" yorumunda bulununca, bu sezon yarışmaya katılacak olan fenomen Alper Rende'den Akalın'a cevap gecikmedi.

Magazin 26-12-2022 14:57

Fenomen Alper Rende Survivor 2023 kadrosunda! Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Fenomen Alper Rende Survivor 2023 kadrosunda yer aldı! Bununla birlikte Alper Rende hakkında araştırmalar hız kazandı. Oyuncu, şarkıcı ve içerik üreticisi olan Alper Rende'nin sosyal medyada 1.2 milyon takipçi kitlesi bulunuyor. Peki Alper Rende kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-12-2022 16:50

Ünlü YouTuber Alper Rende'ye Amerika'da ters kelepçe! Beni gözaltına aldılar

YouTuber Alper Rende Amerika aktarmalı Dubai'ye giderken yaşadığı olayı sosyal medya üzerinden takipçilerine anlattı. Hem elleri hem ayakları kelepçelenen Alper Rende, "Amerika'yı tersten gördüm" dedi.

Magazin 29-03-2022 19:56

İşte ünlü Youtuber Alper Rende'nin yeni havuzlu villası!

Alper Rende, "Oha Diyorum" ve "Yap Yap" Youtube kanallarında yer alması ile eğlenceli ve komik içerikler üretmesiyle tanılıyor. Videolardaki performansı ile popülerliğini arttıran Rende, kendi adına kanal kurarak tek başına içerikler üretmeye karar verdi. Hatta işlerini iyice büyüten genç fenomen karantina günleri için yeni bir Youtube kanalı kurdu ve bu kanal için bir villa kiralamayı seçti.

Magazin 11-04-2020 15:33