Altın Portakal Ödülleri Haberleri

60. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Yarışma filmleri açıklandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 7-14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 60'ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alacak 10 film belli oldu.

Trend 06-09-2023 15:50

Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film Ödülü, Berkay Ateş ve Sibel Kekilli'nin başrolündeki 'Karanlık Gece'nin...

Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kazananları belli oldu. Özcan Alper'in imzasını taşıyan 'Karanlık Gece', en iyi film ödülüne layık görüldü. En İyi Erkek Oyuncu Selahattin Paşalı olurken En İyi Kadın Oyuncu ise Merve Dizdar oldu.

Magazin 09-10-2022 15:32

59. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Yarışma Jürisi açıklandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 1- 8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59'uncu Antalya Altın Portakal Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması jürisi belli oldu.

Trend 02-09-2022 17:27

Pınar Altuğ'dan Tamer Karadağlı'ya destek: Kimse arkada öyle durmak zorunda değil

Pınar Altuğ'un, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde, Nihal Yalçın'ın ödül konuşması esnasındaki hareketleriyle tepki çeken eski rol arkadaşı Tamer Karadağlı'ya destek verdi. Altuğ, "Ödül almaya çıkan kişi sahnede çok fazla konuşmamalı. Oscar'da 45 saniyeden fazla konuşamazsınız. Kimse arkada öyle durmak zorunda değil. Hem ödül törenlerinde ağzınıza geleni söyleyemezsiniz" dedi.

Magazin 12-10-2021 22:02

Tamer Karadağlı'dan yeni açıklamalar: Ben oraya siyasi bir iş için gitmedim, kendimi kandırılmış hissediyorum!

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın'ın konuşmasını sırasındaki tavrı nedeniyle gündem olan Tamer Karadağlı "Ben oraya siyasi bir iş için gitmedim. Oyunculuğunu beğendiğim bir kişiye ödül vermeye gittim. Zeynep Ocak festivalin politik bir arena olduğunu ifade etti. Demek ki ben farkında olmadan böyle bir işin içinde kalmışım. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Zaten karpuz gibi ikiye bölünmüş haldeyiz. Ona da yazık!" dedi.

Magazin 12-10-2021 20:56

Altın Portakal Film Fesitvali’nde kazananlar belli oldu! ‘En İyi Film Ödülü’ o yapıma gitti

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali, Şevval Sam ve Yekta Kopan’ın sunumuyla ödüllerini sahipleriyle buluşturdu.

Trend 11-10-2021 14:44

Altın Portakal'da şıklık yarışı! Demet Evgar annesinin diktiği kıyafetle geldi

Antalya'da bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalin'de ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreni kırmızı halıdaki şıklık yarışıyla başladı. Kırmızı halıda oyuncular ve sinemaseverler maskeleriyle geçiş yaparken Demet Evgar annesinin diktiği kıyafetle halıdan geçti.

Magazin 11-10-2021 11:29

Altın Portakal ödüllü oyuncu Nihal Yalçın'dan Tamer Karadağlı taklidi!

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda 'En İyi Kadın' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödül vermek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog gündem oldu. Ünlü oyuncu Nihal Yalçın da, yaşanan bu olayın ardından Tamer Karadağlı'nın taklidini yaptı.

Magazin 10-10-2021 19:50

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’ Ferit Karahan’ın yönettiği ‘Okul Tıraşı’ filmine verildi. Festivalde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü ‘Zuhal’ filmindeki rolüyle Nihal Yalçın, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü ise ‘Kafes’ filmindeki rolüyle Tarhan Karagöz’ün oldu.

Magazin 09-10-2021 23:43

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kırmızı halıda şıklık yarışı

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış ve ödül töreni, kırmızı halı geçişiyle başladı. Kırmızı halı geçişinde şıklık yarışı yaşandı.

Magazin 09-10-2021 22:24

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ana jürileri açıklandı

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Antalya Film Forum yarışmalarının ana jürileri belirlendi.

Trend 23-09-2021 11:55