Among Us Haberleri Ve Son Dakika Among Us Haberleri

Among Us Haberleri Ve Son Dakika Among Us Haberleri

Haziran 2018’de Apple Store ve Play Store’da yayınlandıktan sonra 30-50 arasında oyuncu sayısına ulaşan uygulama hedefine erişemedi. Daha sonra oyun içeriğini yenilemeye karar veren ekip, yeni görev ve özelleştirme seçenekleri ilave ederek projeye farklılık katmaya başladı. Oyunun geliştirilmesiyle 16 Kasım 2018’de Steam hesaplarında satışa sunulan Among Us içeriği kısa bir sürede beğenilerek oyuncular tarafından yoğun ilgi gördü. Büyük bir keyifle oynanan oyun, Twitch ve Youtube üzerinden yayın yapılmasının ardından daha çok oyunsevere ulaşmayı başardı. Uzay temalı ortam efekti verilen ve en az 4 kişiyle oynanan Among Us içeriği küçük karakterlere sahiptir. Oyunu bilgisayar üzerinden oynayabilmek için kullanıcıların Steam hesabından ücretli olarak almaları gerekir.

Among Us Haberleri

Among us nasıl oynanır? Among us nasıl bir oyun?

Çok yakın bir zamanda ortaya çıkmasına rağmen kısa süre içinde çok fazla oyuncusu olan bilgisayar oyunlarından biri de Among Us oyunudur. Amerikan Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilerek piyasaya sürülen oyun 2018 yılında oyuncularıyla buluşmuştur. Rol üstlenilerek başlayan oyuncular belli kurallar ile ilerler ve oyunu bitirmeye çalışır. Birden fazla kişi ile oynanabilen ve türlü görevlerin yerine getirilmesi ile ilerleyen bir oyundur.

Haber 27-07-2023 04:53

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunu Among Us oldu

Epic Games ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta NBA 2K21'i ücretsiz olarak sunan Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu ise Among Us olarak açıklandı.

Haber 28-05-2021 15:05

İster impostor olun ister crewmate! İşte en başarılı Among Us taktikleri

Among Us, çok yüksek grafikleri olmamasına karşın pandemide büyük bir çıkış yakaladı. Impostor olup crewmate'leri avlamak isteyenler ya da crewmate olup ımpostor'ları yakalamak isteyenler ise deneyim kazanarak diğer oyuncular için Among Us taktiklerini ortaya çıkardı. Eğer siz de bir Among Us oyuncusuysanız toplanın, size Among Us'ın en iyi taktiklerini veriyoruz.

Haber 29-01-2021 19:39

Oyuncuları mıknatıs gibi kendine çeken Among Us nasıl oynanır?

Among Us, bir anda piyasaya çıkıp birçok kişiyi peşinden sürükledi. Aslında 2018 yılından beri piyasada bulunan oyun, PUBG ve Fortnite gibi yapımları geçerek bazı araştırmacılar tarafından dünyanın en popüler oyunu olarak nitelendirilmeye başlandı. Peki saklambaç modu da bulunan Among Us nasıl oynanır? 2 kişilik oynanabilen Among Us’a nasıl giriş yapılır?

Haber 19-01-2021 16:22

Diğer Haber Etiketleri

Among Us

Among Us Hakkındaki Haberler Mynet'te. Among Us Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Among Us tarihin en popüler oyunu rekorunu kırdı!

Among Us önemli bir başarıya imza attı. Paylaşılan bir rapora göre son dönemin popüler oyunu Among Us'ın aylık aktif kullanıcı sayısı 500 milyon seviyesine ulaştı. Böylece InnerSloth yapımı Among Us aylık oyuncu sayısı ile tarihin en popüler oyunu rekorunu kırmayı başardı.

Haber 22-12-2020 12:36

En fazla yüklenen akıllı telefon oyunları hangileri?

Herkesin büyük bir merakla beklediği en çok indirilen mobil oyunlar listesi, Sensor Tower tarafından açıklandı. İşte merak edilen liste ile ilgili bütün detaylar.

Haber 21-09-2020 12:20