Annenin Sırrıdır Çocuk Dizisi Haberleri

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci ekrana dönüyor! İşte yeni dizisi...

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile yakaladığı çıkışı, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisiyle taçlandıran ünlü oyuncu Selin Yeninci, bir süredir herhangi bir projede rol almıyordu. Selin Yeninci'nin yeni adresi belli oldu.

Magazin 30-11-2022 10:51

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci bikinili poz verdi!

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Selin Yeninci iddialı paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Düzgü fiziğiyle dikkat çeken Selin Yeninci, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 21-07-2022 19:13

Selin Yeninci beyazlar içinde paylaştı! Melek gibisin

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye rolüyle beğenileri toplayan Selin Yeninci, bu diziden ayrılmasının ardından Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki Meryem rolüyle ekranlara geldi. Selin Yeninci, oyunculuk kariyerinin yanı sıra sosyal medya pozlarıyla da son zamanlarda gündeme gelmeye başladı.

Magazin 20-07-2022 01:37

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci ayna karşısında mini şortlu poz verdi

Selin Yeninci Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye rolüyle iyi bir çıkış yaptı. Ardından Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrol olan Meryem rolünü canlandırdı. Son zamanlarda oyunculuk kariyerinde yükselişte olan Selin Yeninci, pozlarıyla da bir hayli dikkat çekiyor.

Magazin 13-07-2022 01:08

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sütyensiz kombiniyle dudak uçuklattı

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde canlandırdığı Meryem karakteriyle herkes tarafından sevilen Selin Yeninci, Instagram hesabından paylaştığı pozlarla olay yaratmaya devam ediyor. Cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, son olarak sütyensiz kombiniyle yaptığı paylaşımla dudak uçuklattı.

Magazin 29-06-2022 11:48

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin Defne'si İrem Helvacıoğlu motosiklet pozuyla büyüledi! Bu ne güzellik

Televizyon ekranlarında Sen Anlat Karadeniz, Güneşin Kızları, Baş Belası gibi dizilerde rol alan ve son olarak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Defne karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu, oyunculuk performansı dışında özel yaşamıyla da gündeme geliyor. Ünlü oyuncu, bu kez motosikletin önünde verdiği yazlık pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-06-2022 15:04

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi neden final yaptı? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final mi yaptı?

Müge Uğurlar'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu ise Platin Yazı Grubu'nun kaleme aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final yaparak ekranlara veda etti. Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin final sebebi ise merak edildi. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi neden final yaptı? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi final mi yaptı? İşte merak edilenler...

Magazin 16-06-2022 17:32

Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümü ne zaman, ne olacak? Defne oğluna kavuşacak mı?

Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümüyle ekrana geliyor. TV8 ekranlarında geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanmaya başlayan ve kısa sürede izleyiciler tarafından heyecanla takip edilen dizi ekrana erken veda ediyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk neden bitiyor? Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci ile Olgun Toker'in başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Annenin Sırrıdır Çocuk final bölümü ile ilgili detaylar haberimizde...

Magazin 13-06-2022 15:25

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ekrana veda ediyor! Final tarihi belli oldu

TV8 ekranlarında geçtiğimiz Nisan ayında yayınlanmaya başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, ekrana erken veda ediyor. Reytinglerde istenilen başarıya ulaşamayan dizinin final tarihi de belli oldu.

Magazin 07-06-2022 21:39

İrem Helvacıoğlu plajda aşka geldi! Sevgilisi Yolaç Özcan'ı öpmeye doyamadı

'Annenin Sırrıdır Çocuk' adlı dizide başrol oynayan oyuncu İrem Helvacıoğlu sevgilisi Yolaç Özcan ile tatile çıktı. Dizisi erken final kararı alan oyuncu İrem Helvacıoğlu sevgilisiyle plajda aşka geldi. Oyuncu İrem Helvacıoğlu Yolaç Özcan'ı öpmeye doyamadı.

Magazin 07-06-2022 10:37

Annenin Sırrıdır Çocuk'u Selin Yenici'nin oyunculuğu kurtaramadı! Final kararı

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ilk günden beri Selin Yenici'nin oyunculuğuyla birlikte konuşuluyor. Selin Yeninci ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünde olduğu Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi reytinglerde istenen başarıyı gösteremeyince final kararı alındı.

Magazin 07-06-2022 07:54

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 1 Haziran 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Kara Tahta, Kuruluş Osman, Annenin Sırrıdır Çocuk, Survivor'dan hangisi birinci oldu?

Reyting sonuçları 1 Haziran 2022 Çarşamba akşamı Kara Tahta, Kuruluş Osman, Annenin Sırrıdır Çocuk, Survivor gibi ses getiren yapımların ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. Televizyon izleyicisi, Reyting sonuçları açıklandı mı? 1 Haziran 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Kara Tahta, Kuruluş Osman, Annenin Sırrıdır Çocuk, Survivor'dan hangisi birinci oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. Sonuçlar açıklandı. İşte detaylar...

Haber 02-06-2022 10:37

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci derin göğüs dekolteli pozuyla nefes kesti! Saniye bu ne güzellik

TV8 ekranlarında seyircilerle buluşan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki Meryem karakterine hayat veren Selin Yeninci, Instagram hesabından cesur paylaşımlarına tam gaz devam ediyor.

Magazin 29-05-2022 10:44

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci önden bağlamalı üstüyle poz verdi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Kahya Saniye rolünden sonra Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrol Meryem ile ekranlara gelmeye başlayan Selin Yeninci, oyunculuk kariyerinde hızla yükseldi. Ünlü oyuncu tarzını konuşturdu.

Magazin 26-05-2022 23:40

Selin Yeninci mavi elbisesi hayranlarını ikiye böldü

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki performansıyla öne çıkan oyuncu Selin Yeninci iki ödül aldı. Ödül töreninden paylaşım yapan Yeninci'nin mavi elbisesi hayranlarını ikiye böldü.

Magazin 19-05-2022 15:31

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Çınar'ı Olgun Toker'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! Kalp Yarası'nın yıldızı ile birlikteymiş

Olgun Toker, Annenin Sırrıdır Çocuk dizinde canlandırdığı Çınar karakteriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizi, her yeni bölümüyle Twitter'da gündem olmayı başarırken İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Selin Yeninci ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Olgun Toker'in özel hayatına ilişkin bir detay ortaya çıktı. Olgun Toker ATV'nin Şubat ayında final yapan dizisi Kalp Yarası'nın başrol oyuncularından biri ile geçmişte aşk yaşamış. İşte merak edilenler...

Magazin 11-05-2022 13:29

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci'den mini şortlu poz! Nerede o eski Saniye

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde performansıyla dikkat çeken oyuncu Selin Yeninci, şimdilerde Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrol Meryem karakterine hayat veriyor. Yeninci, cesur pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 09-05-2022 23:12

4 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting birincisi kim oldu? Annenin Sırrıdır Çocuk, Kara Tahta, Kuruluş Osman hangisi birinci oldu?

4 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı Annenin Sırrıdır Çocuk, Kara Tahta, Kuruluş Osman gibi ses getiren yapımların ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki 14 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting birincisi kim oldu? Annenin Sırrıdır Çocuk, Kara Tahta, Kuruluş Osman hangisi birinci oldu? İşte detaylar...

Trend 05-05-2022 10:07

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncuları kimdir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusu ne?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncu kadrosu birçok izleyici tarafından sorgulanmaya başladı. Her çarşamba akşamı TV8 ekranlarında yayınlanan dizisinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker gibi başarılı isimler yer alıyor. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncuları kimdir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusu ne?

Trend 04-05-2022 17:13

Bugün Survivor var mı? 20 Nisan Çarşamba akşamı yok mu? Survivor neden yok? 20 Nisan 2022 Çarşamba

Bugün Survivor var mı? sorusunun yanıtı, programın TV 8'in 20 Nisan 2022 Çarşamba günkü yayın akışı listesinde yer almaması sebebiyle merak konusu oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının ardından başka bir yapım ekrana gelecek. Vatandaşlar, Bugün Survivor var mı? 20 Nisan Çarşamba akşamı yok mu? Survivor neden yok? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Magazin 20-04-2022 18:14

Annenin Sırrıdır Çocuk konusu nedir? Annenin Sırrıdır Çocuk oyuncuları kimlerdir?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ekran macerasına başladı. İlk bölümü ile beğenilen dizi hakkında pek çok yorum yapıldı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin tanıtımları izleyicinin üzerinde merak uyandırmıştı. Dizi yayınlanan ilk bölümü ile bu merakı biraz gidermeyi başardı. Dizinin ismini duymayanlar ve izlemek isteyenler için Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusu ve oyuncu kadrosuna dair merak edilenleri açıklayalım. İşte detaylar!

Magazin 13-04-2022 10:20

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci'nin estetiksiz hali gündemde

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki başarılı oyunculuğuyla öne çıkan Selin Yeninci Annenin Sırrıdır Çocuk dizisindeki performansıyla son günlerde gündemde. Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i gündem olunca estetiksiz hali de konuşulmaya başlandı. Selin Yeninci burnunu yaptırınca olay olmuştu.

Magazin 10-04-2022 10:51

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi Meryem karakteri Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci aslen nereli, kaç yaşında? Selin Yeninci sevgilisi kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan "Annenin Sırrıdır Çocuk" dizisi izleyicileri ekrana kilitledi. İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizide Meryem karakterine ise Selin Yeninci hayat veriyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi Meryem karakteri Selin Yeninci kimdir? Selin Yeninci aslen nereli, kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-04-2022 10:40

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci açıldıkça açıldı! Saniye ne oldu sana?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Kahya Saniye rolüyle adını duyuran Selin Yeninci, şimdilerde Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde başrolü üstleniyor. Instagram hesabında cesur pozunu paylaşan Yeninci'ye yorumlar art arda geldi.

Magazin 08-04-2022 23:10

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci sosyal medyayı salladı

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si olarak adından söz ettiren oyuncu Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Meryem olarak ekranlara döndü. Oyuncu Selin Yeninci, Annenin Sırrıdır Çocuk ilk bölümdeki performansıyla olay oldu.

Magazin 07-04-2022 13:28

Reyting Sonuçları 6 Nisan Çarşamba! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 6 Nisan 2022 Çarşamba

6 Nisan Çarşamba Reyting Sonuçları birincisi televizyon izleyicileri tarafından merak edildi. 6 Nisan Çarşamba akşamı Kuruluş Osman da dahil olmak üzere Annenin Sırrıdır Çocuk ve Sadakatsiz gibi birbirinden farklı yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 6 Nisan 2022 Çarşamba gününün reyting sonuçları haberimizde...

Trend 07-04-2022 10:28

Survivor bu akşam neden yok? Survivor bugün yok mu, yeni bölüm ne zaman? İşte Survivor All Star yeni bölüm tarihi

TV8 yayın akışında Survivor All Star'ın yeni bölümünün yer almaması Survivor izleyicilerini meraklandırdı. Son olarak 5 Nisan Salı günü yani önceki akşam ekrana gelen Survivor'da eleme bölümü ekranlara gelmişti. Peki Survivor bu akşam neden yok? Survivor bugün yok mu, yeni bölüm ne zaman? İşte Survivor All Star yeni bölüm tarihi...

Magazin 06-04-2022 15:36

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlıyor? Tarihi belli oldu! Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler ve konusu nedir?

Yakında TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yayın tarihi belli oldu. Yayınlanmış olan tanıtıma göre Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk bölümü Nisan ayında başlayacak. Dizide İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk gibi pek çok başarılı oyuncu yer alıyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman başlıyor? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu nedir ve ne zaman başlayacak?

Magazin 05-04-2022 11:21

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusu nedir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ekranların yeni yapımlarından birisi. Başrollerinde başarılı isimlerin yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırılan konular arasında yer alıyor. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi senaryosunu Makbule Kosif, kaleme almıyor. İşte Annenin Sırrıdır Çocuk dizisine dair detaylı bilgiler!

Magazin 20-03-2022 16:48

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu nedir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler?

Ekranlarda yakın süreçte izleyici karşısına çıkacak yeni dizilerden biri de TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oldu. Dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlanmasının ardından oyuncuları ve konusu merak edildi. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu nedir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Magazin 15-03-2022 10:15

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi nerede çekiliyor? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte çekim yeri ve detaylar

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekim yeri merak ediliyor. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu nedir? Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler? İşte dizi hakkında merak edilenler!

Magazin 15-03-2022 10:14