Antalya Seçim Sonuçları Haberleri

ANTALYA CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR SEÇİM SONUÇLARI SON DAKİKA: YSK 28 Mayıs 2023 Antalya seçim sonuçları ve Erdoğan - Kılıçdaroğlu oy oranları!

Antalya seçim sonuçları son dakika gelişmeleri ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. turu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları belli oluyor. Seçim yasaklarının kalkmasının ardından Antalya seçim sonuçları canlı olarak Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu oy oranları ile birlikte yayımlanıyor. İşte Mynet.com Antalya seçim sonuçları canlı takip ekranı....

Haber 28-05-2023 18:25

ANTALYA SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili Antalya seçim sonuçları oy oranları Mynet.com'da!

Antalya seçim sonuçları ve oy oranları sorgulamaları hız kazanmaya başladı. Türkiye 14 Mayıs günü sandık başında oylarını kullandı. Mynet seçim sayfası üzerinden Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Kepez seçim sonuçlarına ulaşabileceksiniz. Peki, Antalya seçim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 14-05-2023 19:21

ANTALYA SEÇİM SONUÇLARI 2023: Antalya seçim sonuçları ne zaman açıklanır? 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçları oy oranları

Antalya seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 tarihine az bir zaman kala gündem oldu. Vatandaşlar heyecanla 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerini bekliyorlar. Antalya'nın ilçeleri olan Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Kepez seçim sonuçları pazar günü belli olacak. Peki, Antalya seçim sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Haber 11-05-2023 16:35

Diğer Haber Etiketleri

Antalya Seçim Sonuçları

Antalya Seçim Sonuçları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Antalya Seçim Sonuçları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.