Apple Store Haberleri

iPhone'lar kutusundayken güncellenebilecek, ambalajı açılmayacak... Peki nasıl? Görünüşe göre Apple, bir yolunu buldu!

İddiaya göre Apple iPhone'ları kutusundayken güncellemenin bir yolunu buldu. Böylece iPhone'lar satış öncesinde kutusundayken, ambalajı hiç açılmadan güncellenebilecek. Söz konusu iddiada bu yenilik için "ped benzeri bir cihazın" konusu geçiyor. İşte detaylar...

Haber 16-10-2023 13:33

Rehine krizi yaşanmıştı! Apple'dan Amsterdam açıklaması

Apple, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Apple Store'da yaşanan rehine krizinin sona ermesinden sonra bir açıklama yaptı. En az bir kişinin rehin alındığı olayda, silahlı soyguncu kaçmaya çalışırken polisin arabayla çarpması sonucu etkisiz hale getirilmişti.

Haber 23-02-2022 16:23

Amsterdam Apple mağazası soygununda son durum ne? Hollanda Amsterdam Apple mağazası soyguncusu yakalandı mı?

Amsterdam Apple mağazasında 1 kişi soygun girişiminde bulundu. Olaya ilişkin yer alan haberlere göre şahıs en az 1 kişiyi rehin aldı. Olay görüntüleri sonrası birçok kişi konuya ilişkin internette araştırma yapıyor. Amsterdam polisi konuya ilişkin açıklamada bulundu. Peki Amsterdam Apple mağazası soygununda son durum ne? Hollanda Amsterdam Apple mağazası soyguncusu yakalandı mı? İşte Hollanda Amsterdam Apple mağazasında yaşanan soygun girişimine ilişkin son dakika gelişmesi ve detaylar...

Haber 23-02-2022 00:25

New York’taki Apple mağazaları kapılarını kapattı

Geçen hafta, çalışanlar arasında pozitif çıkanların sayısının artması nedeniyle Apple, Kuzey Amerika’da bir günde yedi mağazayı kapatmıştı. Şimdi ise Apple, artan vaka sayısı nedeniyle New York'taki mağazalarını kapatma kararı aldı.

Haber 29-12-2021 12:27

Apple Store

Apple Store Hakkındaki Haberler Mynet'te. Apple Store Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yurt dışındaki bazı Apple Store’lar için yeniden kapanma kararı

Omicron varyantı, alınan tedbirlere rağmen çok kısa bir zaman dilimi içerisinde tüm dünyaya yayıldı. Bu süre zarfında eski varyantlara nazaran çok daha bulaşıcı olduğunu öğrendiğimiz Omicron, hem ülkeleri hem de Apple gibi önemli üst düzey şirketleri yeniden harekete geçirdi.

Haber 17-12-2021 14:00

Apple'dan maske kararı

Apple, Apple Store'a gelen müşterilerin maske takmasını yeniden zorunlu kıldı. Bu karar, Apple’ın ülke çapında 100’den fazla mağazasında maske zorunluluğunu kısa süre önce kaldırmasının ardından geldi.

Haber 16-12-2021 14:15

Apple, Bağdat Caddesi'ndeki yeni mağazasının açılış tarihini duyurdu! Apple Bağdat Caddesi ne zaman açılıyor?

Apple, Bağdat Caddesi'ndeki yeni mağazası için beklenen açıklamayı yaptı. Şirket, Apple Bağdat Caddesi'nin açılış tarihini açıkladı. Apple Bağdat Caddesi, Apple’ın Türkiye’deki üçüncü perakende satış mağazası olacak. İşte Apple Bağdat Caddesi'nin açılış tarihi.

Haber 21-10-2021 10:02

Apple, Türkiye'deki üçüncü mağazasını resmen duyurdu! Apple'ın yeni mağazası nereye açılıyor?

ABD merkezli teknoloji devi Apple, Türkiye'deki üçüncü Apple Store'u resmen duyurdu. Diğer iki mağaza gibi İstanbul'da olacak olan üçüncü Apple Store, Bağdat Caddesi'ne açılacak.

Haber 11-10-2021 11:09

Apple'ın yeni ürünlerinin mağazalara geliş tarihi açıklandı

Yeni 24 inç M1 çipli iMac, M1 çipli iPad Pro ve yeni nesil Apple TV 4K'nın mağazalara geleceği tarih belli oldu. Apple, üç ürünün satışa sunulacağı tarihi yaptığı açıklama ile doğruladı.

Haber 18-05-2021 16:03

20 Nisan Apple etkinliği öncesi Apple Store online mağazası kapatıldı

Apple Store Türkiye online mağazası, bu akşam düzenlenecek 'Spring Loaded' sloganlı Apple etkinliği öncesi geleneksel bir şekilde kapatıldı. Apple, muhtemelen iPad Pro modellerinin tanıtılacağı etkinlik öncesi, Apple Store mağazasını ''Hemen döneceğiz.'' notuyla birlikte satışa kapattı.

Haber 20-04-2021 15:08