Araba Tamircisi Haberleri

Sirkenin kesinlikle bilmek isteyeceğiniz şaşırtıcı kullanım alanları

Sirke, başlı başına mucizevi bir sıvı desek abartmış olmayız. Temizlikte, mutfakta, bazı hastalıklarda kısaca aklınıza gelebileceği birçok sorunda çare olarak sirke kullanabilirsiniz. Antibakteriyel özelliğiyle temas ettiği yeri temizleyen sirke, kan basıncını düşürmesi, kalp damar hastalıklarının riskini azaltması, antioksidan kapasitesi gibi insan sağlığı üzerine birçok olumlu etkisi vardır. İşte kullandığınız an etkisini hissedeceğiniz sirkenin kullanım alanları.

Kadin 25-06-2022 09:29

Aracını tamire bıraktı, neye alet olduğuna inanamadı

Bursa’nın İznik ilçesinde bir kişi tamirciye bıraktığını aracına ve tamirciye ulaşamadığı gerekçesiyle polise başvurdu. Ekipler tarafından takip edilen çalıntı otomobilin içinden paketler halinde uyuşturucu madde çıktı. Yakalanan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 24-11-2021 16:48

Araç sahiplerine kritik uyarı: 20 bin liraya kadar masraf çıkabilir

Kış mevsimi öncesi, motorlu taşıtların antifriz ve sıvı bakımlarının aksatılmaması motor ömrünü uzatırken, oto tamir ustaları sahte ve kalitesiz sıvılar kullanmanın motorda 15-20 bin liraya kadar masrafa yol açabileceğini belirtiyor.

Haber 01-11-2021 15:29

Araç sahiplerine önemli uyarı! Kışın araçlarınızı antifrizsiz bırakmayın

Araçlarına kışlık bakım yaptırmak isteyen vatandaşlar sanayinin yolunu tuttu. Kışın araç bakımının önemine değinen oto tamircileri, mutlaka antifriz kullanılması gerektiğinin altını çizdi. Oto tamirciler, aksi takdirde araç sahiplerinin 15 bin TL ile 50 bin TL arasında bir masrafla karşılaşabileceğine dikkat çekti.

Haber 15-10-2021 15:04

4 bin TL maaşla usta arıyor, 2 yıldır bulamadı: Herkes bedava iş yani bizde çok isteriz ama yayın politikası gereği yapamıyoruz

Sinop’ta 4 bin TL’ye çalışacak motor ustası arayan bir otomobil yetkili servisi 2 yıldır vasıfsız eleman dahi bulamadığını, meslek lisesi motor bölümlerinde öğrenci yetişmediğini ya da mezun öğrencinin işi tercih etmediğini belirtti. Firma sahibi Mahmut Bilgiç, ''Bizim problemlerimiz var. Esnaf olarak sanayide ve diğer iş dallarında alt eleman yetişmiyor. Yeterli miktarlarda ücret de verdiğimizi düşünüyoruz ama doğal olarak herkes bedava iş bedava para istiyor diye düşünüyorum'' dedi.

Haber 24-09-2021 15:44

Bu kez kızını okula götürebilmek için hurda parçalardan araç yaptı!

Hakkari'de yaşayan inşaat işçisi baba Mehmet Şefir Karahan, eksi 20 derecede kardan hazırladığı Anıtkabir'in ardından bu kez kızını okula götürebilmek için hurda parçalardan araba yaptı.

Haber 06-09-2021 15:43

Araç sahipleri dikkat! 300 liralık kar yüzünden 15 bin liradan olmayın

Motorlu araçlar için belirli sürelerde değiştirilmesi gereken yağların kalitesinin büyük önem arz ettiği, ucuza alınan standart dışı kalitesiz yağların maliyetli masraflara neden olabileceği belirtiliyor.

Finans 29-07-2021 14:12

Tamir etmeye çalışırken hayatını kaybetti! Kahreden detay

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde TIR’ın arızalanan fren körüğünü tamir için gelen Yasin Akgün (32), körüğün patlaması sonucu yaşamını yitirdi. Yasin Akgün’ün, Emirdağ’a bağlı Gömü Belde Belediyesi’nde zabıta görevlisi olarak çalıştığı, zaman zaman da tamircilik yapan babasına yardımcı olduğu öğrenildi.

Haber 26-06-2021 04:11

15 bin TL maaş veriliyor ama çırak bile bulunamıyor!

Eskişehir’deki otomobil tamircileri, yeni neslin bu mesleğe ilgi göstermemesinden dolayı çırak sıkıntısı yaşıyor. Yılların ustası Emre Köksal, “Bir memur ortalama 4 bin - 4 bin 500 lira maaş alırken yanımızda yetişen bu mesleği dört dörtlük yaparsa aylık 15 bin liraya kadar maaş alabiliyor" dedi.

Finans 20-05-2021 12:05

Uşak'ta jant tamiri sırasında lastiğin patlaması sonucu tamirci öldü

Uşak'ın Ulubey ilçesinde bir traktörün jantına kaynak yapıldığı sırada lastiğin patlaması sonucu iş yeri sahibi öldü, arkadaşı ağır yaralandı.

Haber 08-05-2021 18:12

Babaları rahatsızlanınca 3 kız kardeş otomobil tamir servisinin başına geçti

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 3 kız kardeş, babaları rahatsızlanınca otomobil tamir servisinin başına geçti. Servise gelen araçlarla ilgilenen, yedek parça ve ekspertiz işlemlerini yürüten 3 kız kardeşin azmi sayesinde işletmede çalışan 10 kişi işsiz kalmaktan kurtuldu.

Haber 24-03-2021 18:24

Araba neden su eksiltir?

Aracınızın sıvı kontrollerini ne sıklıkla yapıyorsunuz? Düzenli kontrol yaptığınızı düşünürsek, hiç aracınızın su eksilttiğine şahit oldunuz mu? Peki araba neden su eksiltir? Bu aslında bir çok noktaya bakmanızı gerektiren bir konudur. Çünkü aracınızdan birden fazla bağlantı vardır ve tüm bu bağlantı noktalarından aracınız su eksiltebilir. İşte araba neden su eksiltir sorusunun cevapları..

Haber 29-12-2020 11:28