Arda Kural Haberleri Ve Son Dakika Arda Kural Haberleri

Arda Kural Haberleri Ve Son Dakika Arda Kural Haberleri

Arda Kural, 12 Nisan 1980, Yalova doğumludur. Eski Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Lise yıllarında başladığı dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimlerinden sonra 1999 yılında Tiyatro Roman Tiyatrosu’nu kurmuştur. Kural, bununla birlikte profesyonel oyunculuk kariyerine başlamıştır. Sonrasında yine kendisinin kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu’nda kendisinin yazdığı Ben Değil Kendim, Belirtisiz Nesneler, Dokuz Köyden Kovulmak, Aşk Gibi ve Siyah Mizah oyunlarında rol almıştır. Kral Tv ve Radyosu’nda da Vj’lik çalışması yapmıştır. Televizyon sektöründe Eyvah Kızım Büyüdü, Lise Defteri ve Emret Komutanım gibi dizilerde de rol almıştır. Rol aldığı son proje, Kubilay filminden talep edilen ödemeyi alamadığı için maddi ve ruhsal çöküntüye girmiştir. Bir süre psikolojik tedavi aldıktan sonra kariyerine ara vermiştir.

Arda Kural Haberleri

2000'li yıllara damga vurmuştu! Emret Komutanım'ın Kerim'i Orçun Kaptan son hali ile şaşırttı, gören bir daha baktı

Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Naci Taşdöğen, Mehmet Ulay ve Levent Can gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı Asteğmen Kerim Dönmez karakteriyle hafızalara kazınan Orçun Kaptan'ın son hali görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu yıllar içindeki değişimi ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-08-2023 11:42

Gülşen pantolonun üzerine iç çamaşırı giydi, sosyal medya yıkıldı! Arda Kural'dan bomba yorum: 'Çocuk bezi sandım'

Sahne tarzı ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen Gülşen dün akşam İstanbul'da sevenleriyle buluştu. Yeni kırmızı saçlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcının sahne kostümü yine olay oldu. Beyaz dantel pantolonun üzerine iç çamaşırı giyen Gülşen'e sosyal medyada yorum yağdı. Oyuncu Arda Kural'da Gülşen'in sahne tarzına kayıtsız kalamadı.

Magazin 28-05-2023 21:00

Arda Kural saç ektirip 20 kilo verdi! İşte son hali

Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileriyle hafızalara kazınan Arda Kural zor günleri geride bıraktı. “Yerli Leonardo Di Caprio” olarak tanınan Arda Kural 20 kilo verip bir de saç ektirdikten sonra paylaşım yaptı.

Magazin 12-05-2023 07:22

20 kilo veren Arda Kural'ın son hali ağızları açık bıraktı! Gören aynı şeyi söyledi

Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kural’ın son halini görenler gözlerine inanamadı. "Yerli Leonardio DiCaprio" olarak anılan Arda Kural sağlık sorunları nedeniyle ekrana ara vermiş, bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Günden güne eriyen ünlü oyuncunun son hali şaşırttı.

Magazin 08-04-2023 10:07

Emret Komutanım'ın Posta Ferit'i Arda Kural'ın son halini görenler şoke oldu! ''Leonardo DiCaprio bak işine kardeşim''

Emret Komutanım dizisiyle tanıdığımız Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşadı ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bıraktı. Fazla kilolarından kurtulmayı başaran Arda Kural son haliyle de büyük beğeni topladı...

Magazin 27-02-2023 08:38

Günden güne eriyor! Arda Kural iğne ipliğe döndü

'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan oyuncu Arda Kural, günden güne eriyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına "2023 model Arda Kural" notunu düşen Kural'a hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 20-01-2023 10:00

Emret Komutanım'ın Alev Hemşire'si Şebnem Schaefer son haliyle ağızları açık bıraktı! Alman güzele bakan yine baktı

Başrollerini Arda Kural, Sarp Levendoğlu ve Seda Akman gibi isimlerin paylaştığı Emret Komutanım dizisinde Alev Hemşire karakterini canlandıran ünlü manken Şebnem Schaefer, son haliyle şaşırttı.

Magazin 01-12-2022 12:06

Emret Komutanım'ın Ferit'i Arda Kural'ın yeni projesini duyanlar inanamadı! Acun Ilıcalı elinden tuttu

Emret Komutanım ve Eyvah Kızım Büyüdü gibi yapımlarla akıllara kazınan ünlü oyuncu Arda Kural, yaşadığı bunalım nedeniyle uzun yıllar ekranlardan uzak kalmıştı. Son dönemlerde değişimiyle gündeme gelen Arda Kural hakkında sosyal medyada şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 26-11-2022 11:04

Emret Komutanım'ın Naci Tosun'u bakın şimdi ne yapıyor! Son halini gören tanıyamadı

Başrollerini Arda Kural, Ufuk Özkan, Sarp Levendoğlu, Seda Akman, Damla Debre ve Rüzgar Erkoçlar'ın paylaştığı Emret Komutanım dizisiyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Mehmet Kurt'un yeni mesleği bakın neymiş.

Magazin 09-11-2022 14:43

15 kilo vermişti! Saçlarını üçe vurduran oyuncu Arda Kural son haliyle dikkat çekti

Sağlık sorunları sebebiyle ekrana ara veren, bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi gören oyuncu Arda Kural son haliyle dikkat çekti. Yıldızlara Bak filmiyle uzun bir aradan sonra kamera karşısına geçen Arda Kural saçlarını kısacık kestirdiği halini paylaştı.

Magazin 08-11-2022 14:01

Arda Kural gözaltına alındı! Annesi ve kardeşi de...

Ünlü oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece sahilde bir mekanın işletmecisini darp edip kavga çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Kural, ifadesinin ardından serbest bırakıldıktan sonra ise evinde de ailesiyle kavga ettiği öğrenildi.

Magazin 06-08-2022 07:37

Oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece'de bir kişiyi darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece'de bir kişiyi darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Yurthaber 05-08-2022 15:42

Arda Kural kimdir, aslen nereli? Son hali ile gündem olan Arda Kural kaç yaşında, iyileşti mi ve evli mi?

Seneler önce kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlamış olan ve sonrasında Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defteri gibi pek çok dizide rol alan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar ile gündeme gelmişti. Şimdilerde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncunun yeni hali ve kendini toparlaması dikkat çekti. Peki Arda Kural kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 10-07-2022 18:10

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İstanbul'daki kuvvetli yağış, Meral Akşener, Bakan Soylu, KYK borçları, Henry Onyekuru, Arda Kural'ın son hali...

Türkiye ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. İstanbul'daki kuvvetli yağış, Meral Akşener'le ilgili 6'lı masa iddiası, KYK borçları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "700 binin üzerinde Suriyeli kardeşimiz bu ülkede dünyaya geldi" açıklaması, Galatasaray'ın eski futbolcusu Henry Onyekuru'nun, Adana Demirspor ile anlaşması, Arda Kural'ın son hali, Ekrem İmamoğlu'nun sel felaketi ile ilgili açıklaması...

Haber 10-07-2022 16:59

Arda Kural'ın son hali şaşkına çevirdi! Benjamin Button gibisin

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve geçirdiği sıkıntılı günleri geride bırakmaya başaran Arda Kural, eski günlerine geri dönmeye çalışıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan başarılı oyuncu, Kurban Bayramı için yaptığı paylaşımda, değişimiyle kendine hayran bıraktı. Arda Kural'a gelen 'Benjamin Button' gibisin yorumu dikkat çekti.

Magazin 10-07-2022 10:30

Arda Kural kötü günleri geride bıraktı

Bir dönem ekranların “Yerli Leonardo DiCaprio'su” olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural, psikoz teşhisi konulmasının ardından setlere bir süre ara vermişti. Yıllar sonra Altan Erkekli’nin de oyuncu kadrosunda bulunduğu “Yıldızlara Bak” isimli filmle beyaz perdeye dönen Kural, “Setlere dönmek güzel bir his, güzel şeyler yapıyoruz” dedi.

Magazin 21-06-2022 09:34

Arda Kural oyunculuğa dönüyor!

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ekranlardan uzak olan Arda Kural, oyunculuğa döndüğünün açıkladı. Ünlü oyuncu Arda Kural, yeni projesine ilişkin detayları da anlattı.

Magazin 18-06-2022 13:41

Arda Kural'dan arabesk albüm geliyor!

Sağlığının iyiye gitmesi ve eski formuna dönmesiyle gündeme gelen Arda Kural, katıldığı YouTube kanalında, arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini açıkladı.

Magazin 23-03-2022 10:38

Arda Kural ilk kez açıkladı! Babam bizi terk edip kendini Allah'a adadı

Sağlığının iyiye gitmesi ve eski formuna dönmesiyle gündeme gelen Arda Kural, bu defa hakkında hiç bilinmeyen bir detayı anlattı. Annesinin, başka bir erkeği babasından daha üstün gördüğünü ve bu sebeple ayrıldıklarını açıklayan Kural, babasının kendisini Allah'a adadığını dile getirdi.

Magazin 05-03-2022 12:36

Arda Kural'dan şaşırtan 'çocuk' itirafı! Bana çocuğu göstermedi

Ünlü oyuncu Arda Kural, geçtiğimiz günlerde yeni tarzıyla gündeme gelmiş ve oyuncunun ekranlara dönüp dönmeyeceği merak edilmişti. Eski aşkı Yıldız Asyalı ile yıllar sonra bir araya gelen Kural hakkında az bilinen bir gerçek ortaya çıktı. Kural'ın 'çocuk' itirafı duyanları şaşırttı.

Magazin 02-03-2022 20:13

Arda Kural kimdir, aslen nereli? Ünlü oyuncu ekranlara mı dönüyor? Arda Kural kaç yaşında?

Seneler önce kariyerine ilk olarak Kral TV'de VJ olarak başlamış olan ve sonrasında Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defteri gibi pek çok dizide rol alan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar ile gündeme gelmişti. Şimdilerde verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncunun eski haline dönmesi dikkat çekti. Peki Arda Kural kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Ünlü oyuncu ekranlara mı dönüyor? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 01-03-2022 09:50

Yıldız Asyalı kimdir, aslen nereli? Arda Kural'ın aşkını itiraf ettiği Yıldız Asyalı kaç yaşında ve evli mi?

Ünlü oyuncu Arda Kural’ın katılmış olduğu bir televizyon programında Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu itiraf etmesinin ardından Yıldız Asyalı’nın hayatı merak edildi. Peki Yıldız Asyalı kimdir, aslen nereli? Yıldız Asyalı kaç yaşında ve evli mi? İşte hayatı...

Magazin 01-03-2022 09:48

Arda Kural ve Yıldız Asyalı neden ayrıldı? Yıldız Asyalı Arda Kural'ı aldattı mı?

Arda Kural ve Yıldız Asyalı magazin programı 2. Sayfa'ya konuk oldu. Burada Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan Arda Kural ile Yıldız Asyalı yaptıkları açıklamaların ardından gündem oldu. Arda Kural, Yıldız Asyalı ile ilgili dikkat çeken bir ifade kullandı. Peki Arda Kural ve Yıldız Asyalı neden ayrıldı? Yıldız Asyalı Arda Kural'ı aldattı mı? İşte Arda Kural ve Yıldız Asyalı ile ilgili detaylar...

Magazin 01-03-2022 08:30

Arda Kural ve Yıldız Asyalı bir araya geldi! Yıllar sonra gelen ihanet itirafı

Yıllar önce yaşadıkları büyük aşkla gündemden düşmeyen Yıldız Asyalı ve Arda Kural, 2. Sayfa programında bir araya geldi. Asyalı ile ilişkisinden bahsederken uğradığı ihaneti itiraf eden Kural, “Yıldız beni aldattı, acı verici bir olaydı. Öğrendiğimde kalbimin ağrıdığını hissettim” dedi.

Magazin 28-02-2022 13:36

Arda Kural Yıldız Asyalı'yı dinlemeye gitti! Tam 24 yıl sonra...

Arda Kural ve Yıldız Asyalı'nın karşılıklı aşk itirafları gündeme bomba gibi düştü. Arda Kural, eski aşkı Yıldız Asyalı için "Onu çok seviyorum, ayrıldıktan sonra iki yıl kendime gelemedim" sözleriyle gündem olurken Asyalı, birbirlerine yoğun duygular hissettikleri için arkadaş kalamadıklarını anlattı. Arda Kural bu açıklamalardan sonra Yıldız Asyalı'yı dinlemeye gitti.

Magazin 25-02-2022 07:18

Yıldız Asyalı Arda Kural aşkı gündemde! Arda Kural'dan sonra bir itirafta Yıldız Asyalı'dan geldi: Hiçbir şey onun önüne geçemiyor

Yıldız Asyalı Arda Kural aşkı yeniden mi alevleniyor? Arda Kural'ın itirafından sonra Yıldız Asyalı'dan da bomba bir itiraf geldi. Yıldız Asyalı "Benim hayatımda ciddi bir şey yok, Arda'nın da yok. Sizce bizim neden bir başkasıyla ilişkimiz yürümüyor? Çünkü hiçbir şey onun önüne geçemiyor" diyerek herkesi şaşırttı.

Magazin 24-02-2022 12:06

Arda Kural'ın Yıldız Asyalı itirafı sonrası herkes merak etti! İşte Yıldız Asyalı'nın son hali

'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisiyle yıldızı parlayan Arda Kural Yıldız Asyalı itirafıyla gündeme geldi. Arda Kural o dönem yaşadıkları aşk için "Kasıtlı olarak değil ama bizi ayırdılar" itirafında bulundu. Bu açıklamalardan sonra Yıldız Asyalı'nın son hali merak edildi.

Magazin 24-02-2022 08:01

Sarp Levendoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Emret Komutanım'ın Üsteğmen Levent'i Sarp Levendoğlu evli mi? Hangi filmlerde oynadı?

Sarp Levendoğlu, Emret Komutanım dizisindeki rol arkadaşı Arda Kural'ın yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Bir döneme damga vuran komedi dizisi Emret Komutanım'da Üsteğmen Levent'i canlandıran Sarp Levendoğlu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Peki Sarp Levendoğlu kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Emret Komutanım'ın Üsteğmen Levent'i Sarp Levendoğlu evli mi? Hangi filmlerde oynadı? İşte detaylar...

Magazin 24-02-2022 02:01

Arda Kural'dan Yıldız Asyalı itirafı! Birbirimize çok aşıktık…

Oyuncu Arda Kural zor günleri geride bıraktı. Ekranlara geri dönmeye hazırlanan oyuncudan yıllar sonra bir itiraf geldi. Bir dönem 'Eyvah Kızım Büyüdü' dizisinde Yıldız Asyalı ile rol alan Kural, TV8 de yayınlanan 2.Sayfa programında "Birbirimize çok aşıktık. 'Önünüzde parlak bir gelecek var, birbirinizin önünü kesmeyin' deyip ayırdılar." dedi.

Magazin 23-02-2022 13:59

Değişimiyle gündeme gelen Arda Kural eski rol arkadaşı Sarp Levendoğlu'nu yerden yere vurdu

Yıllarca sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncu Arda Kural, 2. Sayfa programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emret Komutanım dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile bir türlü yıldızının barışmadığını söyleyen Kural, "Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı" dedi.

Magazin 23-02-2022 11:48

Arda Kural'ın inanılmaz değişimi! 2 ayda 14 kilo verip saç ektirdi

Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural setlere döndü. Kural, yeni halinden bir fotoğraf yayınladı.

Magazin 22-02-2022 17:08

Bu hafta Türkiye'de ve dünyada öne çıkan isimler kimler? 21-28 Şubat haftası gündemde olan isimler!

Türkiye ve dünya açısından önemli bir haftayı daha geride bıraktık. 2022'nin üçüncü ayına sayılı günler kala 21-28 Şubat haftasında öne çıkan isimler merak edilmeye başlandı. Bu hafta gündemde magazin, spor ve politika alanından pek çok isim bulunuyor. Biz de bu isimleri ve biyografilerini sizler için derledik. İşte 21-28 Şubat haftası gündemdeki isimler...

Haber 21-02-2022 16:21

Arda Kural'ın son hali olay oldu! Efsane geri döndü

2000'li yılların başında Leonardo DiCaprio'ya benzerliği ile dikkat çeken ve başarılı projelerde yer alan Arda Kural, bir dönem psikolojik sorunlar yaşamıştı. Geçirdiği zor günleri geride bırakan ünlü oyuncu, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafla yeniden gündem oldu. Kural’ın paylaşımını görenler, “Efsane geri döndü” şeklinde yorum yaptı.

Magazin 21-02-2022 13:13

Son haliyle gündem olan Arda Kural'dan yeni pozlar! ''Kim demiş kral öldü!''

Emret Komutanım, Lise Defteri, Kızlar Yurdu gibi güçlü projelerde rol alan ancak yaşadığı psikolojik sıkıntılar nedeniyle bir süre ekranlardan uzak bir hayat süren Arda Kural, geçtiğimiz günlerde Dilberay filminin galasındaki görüntüsüyle, sevenlerini heyecanlandırmıştı. Eski haline döndüğü görülen Arda Kural, Instagram hesabından yeni paylaşımlar yaptı.

Magazin 09-02-2022 10:25

Dilberay filminin galasında ortaya çıkan Arda Kural kimdir? Arda Kural ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan Dilberay filminin galasına oyuncu Arda Kural da katıldı. Bir dönem yaşadığı sağlık sorunları yüzünden objektiflerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Arda Kural Dilberay filminde rol aldı. Oyuncu filmin galasına da katıldı. 2000'li yılların yıldızı olan Arda Kural'ın kim olduğu ve şuan ne iş yaptığı geniş bir kitle tarafından merak ediliyor.

Magazin 04-02-2022 14:23

Arda Kural, Dilber Ay filminin galasında ortaya çıktı! Yeni mesleği şaşırttı

2019 yılında kaybettiğimiz usta sanatçı Dilber Ay'ın sarsıcı hayatını anlatan Dilber Ay filminin galası önceki akşam yapıldı. Bir dönem sağlık sorunları yaşayan, şimdi de Dilber Ay'ın filminde rol alan Arda Kural ise uzun süre sonra kameralara yakalandı.

Magazin 04-02-2022 09:53

Arda Kural'dan yıllar sonra gelen itiraf! Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu

Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan 'Emret Komutanım' dizisinin ünlü oyuncusu Arda Kural, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kural, eski rol arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan hakkında sert ifadeler kullanırken, yaşadığı zorlu dönemde kendisini hastanede ziyaret eden tek ünlü ismi de açıkladı.

Magazin 05-01-2022 10:34

Ünlü isimlerin büyük aşklarına çok şaşıracaksınız! İşte yaşadıkları aşk ile ağızları açık bırakan ünlüler

Sanat ve televizyon camiasının önde gelen isimlerinin bir zamanlar kiminle sevgili olduğunu öğrenince çok şaşıracaksınız. Kabarık listede kim yok ki! Özellikle 1990'lı yıllardan günümüze kadar gelen bazı isimler var ki yaşadıkları fırtınalı aşk ile hayranlarını halen şaşırtıyor. Peki Ünlü isimlerin eski sevgilileri kimler? İşte merak edilen ayrıntılar...

Magazin 15-06-2021 12:54

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 12 Nisan tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Nisan ayı içerisinde tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 12 Nisan’da tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 12 Nisan olayları...

Trend 12-04-2021 12:06

Zor günleri atlatmıştı! Arda Kural'ın son hali sevenlerini üzdü

Uzun süre psikolojik tedavi gören ve zor günleri atlatan oyuncu Arda Kural'ın son hali sevenlerini üzdü. İşte aylar sonra görüntülenen ünlü oyuncunun şaşırtan değişimi...

Magazin 26-03-2021 09:22

Arda Kural Hülya Avşar'ın peçe açıklamasına tepki! 'Para için soyunanlar...'

Hülya Avşar peçe takanlar için "Kızım yolda gördüğünde Öcü demiştim, korkmuştu" demiş ve tepki çekmişti. Hülya Avşar'ın bu sözlerine oyuncu Arda Kural'dan sert bir tepki geldi.

Magazin 25-06-2020 11:30

Arda Kural: Ben şöhreti kaldıramamış biri değilim sadece...

Tutunamayanlar dizisiyle ekrana dönen Arda Kural, Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa'da dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 24-02-2020 14:59

Tutunamayanlar dizisinde Arda Kural sürprizi! Arda Kural hangi rolde oynayacak?

Ünlü oyuncu Arda Kural yıllar sonra yeniden ekranlara dönüyor. TRT 1'in absürd komedi dizisi Tutunamayanlar'da rol alacak olan Arda Kural'ın setlere dönüş haberini dizinin yönetmeni duyurdu.

Magazin 22-02-2020 01:21

Arda Kural'ın hastalığı nüksetti mi? Kural'dan Yıldız Asyalı itirafı

Hastalığının nüksettiği iddiaları üzerine 2. Sayfa'ya açıklamalar yapan Arda Kural eski aşkı Yıldız Asyalı ile ilgili de samimi sözler söyledi. Kural Asyalı için "Hem hoşuma gitti, hem biraz incindim, hem biraz düşündüm" dedi.

Magazin 14-01-2019 14:11

Arda Kural'dan iddialara yanıt

Onur Akay, Arda Kural’ın hastalığının nüksettiğini duyurarak metrobüste çekilmiş fotoğraflarını paylaşmıştı. Arda Kural'dan yanıt gecikmedi.

Magazin 13-01-2019 08:55

Arda Kural'ın hastalığı nüksetti! Son hali üzdü

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Arda Kural’ın metrobüste çekilmiş fotoğraflarını paylaştı ve hastalığının yeniden nüksettiğini duyurdu.

Magazin 11-01-2019 17:12

Yıldız Asyalı'dan Arda Kural itirafı

Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programına Yıldız Asyalı konuk oldu. 2000'li yıllarda birlikte rol aldığı Arda Kural hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu, hiç bilinmeyen bir itirafta bulundu.

Magazin 25-12-2018 13:59

Ece Seçkin boyunu eleştireni Arda Kural zannetti: Kes lan şizo!

Şarkıcı Ece Seçkin, Twitter'da oyuncu Arda Kural adına sahte hesap açan kullanıcıya verdiği cevapla tepki topladı.

Magazin 11-11-2018 20:52

Arda Kural çekimler için Diyarbakır'da

Senaryosunu Arda Kural'ın yazdığı, yönetmenliğini Tolga Öztürk'ün yaptığı internet polisiye dizisi 'Çapraz'ın çekimleri Diyarbakır'da devam ediyor.

Magazin 23-01-2018 15:50