Asena Demirbağ Haberleri

Survivor Asena leopar desenli mayosuyla poz verdi! Derin dekoltesi olay oldu

Survivor 2023 kadrosunda mücadele eden ve finale kısa bir süre kala yarışmaya veda eden Asena Demirbağ, yarışma sonrası tatile çıktı. Tatil paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa leopar desenli mayosuyla poz verdi. Survivor Asena derin göğüs dekoltesiyle adeta nefes kesti.

Magazin 26-06-2023 09:28

Eşi de ünlü çıktı! SURVIVOR ASENA kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Asena'nın yaşı, hayatı ve nereli olduğu

Survivor 2023 kadrosunda yer alan Asena Demirbağ, hayatıyla merak konusu oldu. Yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden olan Survivor Asena, yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmüyor. Eski eşi de kendi gibi tanıdık bir isim olan yarışmacının hayatı merak edildi. Peki, Survivor Asena kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 26-04-2023 15:06

Survivor iletişim oyununu kim kazandı? 13 Nisan 2023 Survivor hangi takım kazandı?

Survivor iletişim oyununun kazananı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Her bölümü ile ayrı heyecan yaşatan Survivor, bir önceki gün gergin bir konsey ile ekranlara gelmişti. Yusuf Yıldız ve Asena Demirbağ arasındaki tartışma kötü bitmiş ve Yusuf dört ödül oyunundan men edilmişti. Peki, 13 Nisan Survivor iletişim oyununu kim kazandı, hangi takım? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 14-04-2023 09:09

Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi? Asena ile kavgası kötü bitti

Survivor 2023 yarışmacılarından Yusuf Yıldız'ın kim olduğu ve ne iş yaptığı merak ediliyor. Asena Demirbağ ile tartışması sonrasında gündeme gelen Survivor Yusuf'un diskalifiye edilip edilmediği de araştırılıyor. Peki, Survivor Yusuf kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor Yusuf diskalifiye mi edildi?

Magazin 13-04-2023 21:33

Asena Demirbağ

Asena Demirbağ Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Asena Demirbağ Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Survivor'da ortalık karıştı! Merve Asena'yla tartışıp sinir krizi geçirdi!

Survivor'da bu akşam takımlar epey gerildi. Geçtiğimiz haftalarda Merve'yle kavga eden ve fiziksel temasta bulunan Asena, yine Merve'yle tartıştı. Tartışmanın ardından Merve sinir krizi geçirerek etrafı dağıttı, oyun alanının dışına çıktı.

Magazin 07-04-2023 01:10

Diskalifiyenin kıyısından dönmüştü! Survivor Asena'nın eski eşi bakın kim çıktı! Gören inanamıyor

Bu yıl Survivor'da yarışan Asena, yaşadığı tartışmalarla adından epey söz ettiriyor. Özel hayatı da oldukça merak edilen yarışmacı ile ilgili gerçek, duyanları şoke etti. Survivor Asena, Beşiktaşlı eski futbolcunun eski eşi çıktı.

Magazin 31-03-2023 01:21

Survivor'da şoke eden şiddet olayı sonrası sosyal medya ayağa kalktı! Demet Akalın'dan diskalifiye çağrısı geldi

Survivor'da bu akşam şok bir gelişme yaşandı. Yarışmadaki birçok kişiyle tartışma yaşayan Asena, bu sefer de Ertuğ ile tartıştı. Ertuğ'un Asena'ya eliyle vurması gündem oldu.

Magazin 31-03-2023 00:44

Survivor'da diskalifiyenin ardından ortalık karıştı, o isme resmen ceza yağdı!

Survivor'da bu akşam farklı bir gece yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Asena ve Merve arasında çıkan tartışma nedeniyle ipler iyice gerilmiş ve gergin bir yapıya sahip olan Senem de konuya dahil olmuştu. Acun Ilıcalı konseyde, Senem'in adaya veda ettiğini açıklamıştı. Konseyde Survivor Asena için de ceza düşündüklerini söyleyen Acun Ilıcalı, yarışmacıya verilen cezayı açıkladı.

Magazin 11-03-2023 22:45

SURVİVOR ASENA KİMDİR, nereli ve kaç yaşında? Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Asena Demirbağ'ın mesleği, Instagram hesabı ve hayatı!

Asena Demirbağ, Survivor 2023'te gönüllüler takımında yarışacak. Bilindiği üzere bu sene üç farklı takımın yer alacağı yarışmada ünlüler, gönüllüler ve fenomenler kadrosu var. Peki, Survivor Asena kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor 2023 gönüllüler yarışmacısı Asena Demirbağ'ın mesleği, Instagram hesabı ve hayatı...

Magazin 16-01-2023 00:05