Atkı Haberleri

Yalovalı 76 yaşındaki kadının ördüğü atkılar Hakkari'deki jandarma komandolara dağıtıldı

Yalova'da yaşayan 76 yaşındaki Tamam Üzüm'ün ördüğü atkılar, Hakkari Jandarma Komutanlığında görevli jandarma komandolara ulaştırıldı.

Yurthaber 08-03-2024 08:45

Malatya'da liseliler depremzede çocuklar için atkı, bere ve patik ördü

"Isıtan Eller Projesi" kapsamında atık iplerle örülen kıyafetler, konteyner kentlerdeki anaokullarında öğrenim gören miniklere ulaştırıldı.

Yurthaber 08-01-2024 11:56

Sinan Oğan’dan ‘Londra seyahati’ ve ‘atkı’ açıklaması! Eski fotoğraflarını yayınladı! O atkı gerçekten 27 bin lira mı?

Sinan Oğan Londra seyahati ve taktığı atkı ile sosyal medyada gündem olmuştu. Taktığı atkının fiyatının 27 bin lira olduğu iddiaları üzerine tepki çeken Sinan Oğan’dan bugün bir açıklama geldi. Oğan “3 gün kalıp döndüm zaten. Bunun dışındaki her yazılan iftiradır” diyerek atkısını kaç paraya ve ne zaman aldığını da açıkladı.

Haber 27-12-2023 10:02

Tarzınızı yansıtırken sıcacık hissetmenizi sağlayacak atkı ve bere modelleri

Kış soğuklarına karşı hazırlıklı olmak isteyenler için bere ve atkı bir zorunluluk! Sizi sarıp sarmalayacak, soğuklardan koruyacak bu harika aksesuarlarla kışın tadını çıkarmaya ne dersiniz? İşte tarzınızı yansıtırken aynı zamanda sıcacık hissetmenizi de sağlayacak atkı ve bere modelleri

Haber 15-12-2023 17:35

Atkı

Atkı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atkı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bolu'da yaşlı kadın ördüğü atkı ve patikleri depremzedelere gönderdi

Bolu'da yaşayan 75 yaşındaki Fatma Ataş, ördüğü patik ve atkılar ile hazırladığı gıda malzemelerini depremzedelere yolladı.

Yurthaber 08-02-2023 15:03

Mesajlarını paylaştı yorum yağdı... İmamoğlu'na verdiği atkı sosyal medyada gündem oldu! Meğer Akşener öncesinde o kıza...

Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de sahnedeyken yaptığı konuşma sosyal medyada olay oldu. Akşener, İmamoğlu'nun boynundaki atkıyı gösterip hikayesini anlattı. Bu konuşmanın ardından Twitter'da çok sayıda paylaşım geldi. Çünkü konuşmadan önce bir kullanıcı, arkadaşının Akşener'e atkısını İmamoğlu'na vermesi için verdiğini, karşılığında Akşener'in inci küpelerini hediye ettiğini; küpe ve mesaj görüntüsüyle yazmıştı. Bazı kullanıcılar bunun gerçek olmadığını iddia etmişti.

Haber 16-12-2022 09:55

Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak en iyi atkı modelleri ve markaları

Soğuk kış günlerinin hayat kurtaran aksesuarları içinde akla ilk gelenler arasında bulunan atkılar, her sene olduğu gibi bu sene de vitrinlerdeki yerini alıyor. Siz de hem soğuktan koruyan hem de şık bir görünüm sunan atkıları, uygun şekilde kombinleyerek benzersiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Öyleyse sizi soğuktan koruyacak en güzel atkıları daha yakından incelemeye ne dersiniz?

Haber 05-12-2022 17:58

Aldığınız için kendinize teşekkür edeceğiniz soğuk havalarda sıcacık tutan atkı ve bere setleri

Buz gibi soğuk havaların günden güne yaklaşması ile atkı ve berelere olan ihtiyaç da bir hayli arttı. Kış aylarının vazgeçilmezleri arasında bulunan bu aksesuarlar, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin herkesin dolabında mutlaka bulunmalı. Eğer siz de kendinizi ve dolabınızı kış mevsimine hazırlarken iyi bir atkı ve bere setine ihtiyaç duyuyorsanız okumaya devam edin deriz!

Kadin 29-11-2022 11:03

Macar Başbakan'ın atkısı olay olmuştu! Slovakya Başbakanı'ndan esprili gönderme

Slovakya Başbakanı Eduard Heger, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın üzerinde "Büyük Macaristan" haritası bulunması nedeniyle tepkilere yol açan atkısına esprili bir göndermede bulundu. Heger, mevkidaşına üzerinde Slovakya yazan yeni bir atkı hediye etti.

Haber 24-11-2022 18:32

Kombininizin kalitesini ikiye katlayacak aksesuar önerileri

Kombininizi yaptıktan sonra sanki küçük bir detay eksik kalmış gibi hissediyor musunuz? Eğer öyleyse işte bu küçük detay aksesuar olabilir. Kombinlerin tamamlayıcısı olan aksesuarlar, şıklığa şıklık katan en önemli detaylardan biri. Eğer siz de kombinlerinize şıklık katacak aksesuar önerileri istiyorsanız doğru yerdesiniz! Gelin, birbirinden şık aksesuarları hep birlikte inceleyelim.

Kadin 22-11-2022 18:26