Avcılar Belediyesi Haberleri

Avcılar Belediyesindeki grev nedeniyle sokaklarda çöp yığınları oluştu

Mahalle sakini Zahide Bulut: - "Grev olabilir, insanların hakkıdır ama yetkililer de işlerini yapsınlar. Bu şekilde olursa hastalıklar oluşur" - Mahalle sakini Ender Özen: - "Çöpler toplanmıyor. Sadece çöpler değil sokaktaki kaldırımlardaki taşlar yerinden çıkmış. En az 10 kere belediyeye şikayette bulunduk ancak kimse ilgilenmiyor. Avcılar Belediyesi böyle"

Yurthaber 19-10-2022 17:51

Belediye başkanıyla işçi arasında gergin anlar! Avcılar Belediyesi'ndeki greve damgasını vurdu: Sen kes lan, kimsin sen!

İstanbul'un Avcılar Belediyesi'nde yaklaşık 4 aydır yürütülen toplu sözleşme görüşmelerinden sonuç çıkmayınca belediye işçileri dün greve başladı. Belediyeden yapılan açıklamada "Uzlaşmayan taraf sendikanın Ankara'daki yöneticileri olmuştur" dendi. İşçilerin grevine ise Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin işçilerle yaşadığı gerginlik damga vurdu. Hançerli ile grevdeki işçiler arasında karşılıklı sert sözler sarf edildi.

Haber 19-10-2022 12:00

Avcılar Belediyesinden işçilerin başlattığı greve ilişkin açıklama:

"Çalışma arkadaşlarımızın haklarını vermek için tüm iyi niyetimizle var gücümüzle çalışıyoruz. Aynı iyi niyet ve kararlılığı da sendikadan bekliyoruz"

Yurthaber 18-10-2022 17:28

Avcılar Belediyesine grev kararı asıldı

Avcılar Belediyesine grev kararı asıldı

Yurthaber 27-09-2022 20:33

Diğer Haber Etiketleri

Avcılar Belediyesi

Avcılar Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avcılar Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kornea nakli olan kameraman, uğradığı saldırı sonucu görme yetisini kaybetti

Kornea nakli olan kameraman, uğradığı saldırı sonucu görme yetisini kaybetti

Yurthaber 30-01-2022 16:14