Avon Parfüm Haberleri

Kendinize ya da sevdiklerinize hediye edebileceğiniz her bütçeye uygun kadın parfüm setleri

Parfüm sadece vazgeçilmez bir kişisel bakım ürünü değil aynı zamanda tarzımızın da bir yansıması. Sahip oldukları kokularla özel anları unutulmaz kılan parfüm setlerinden oluşan bir seçki hazırladık. İçinde parfümün yanında vücut losyonu ya da deodorantın yer aldığı, Versace'den Elizabeth Arden'a Avon'dan Privacy'e kadar her biri kendine has kokusuyla insanları etkisi altına alan parfüm setlerine gelin birlikte göz atalım.

Kadin 13-01-2024 19:01

Sıcak havalarda kişisel bakımdan geri kalmayın! Deodoranttan roll-ona hayat kurtarıcı kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarında sıcak havanın olumsuz etkilerinden korunabilmek adına pek çoğumuz kişisel bakımımıza özenmeyi, güzel kokmayı ve bakımı ciddiye alırız. Bu süreçte kimi zaman ter kokusuyla mücadele etmekte, doğru parfümü veya tenimize yapışacak o yaz kokulu vücut spreylerini bulmakta zorluk çekebiliyoruz. Yazın rahat ve çekici kokularını, terleme ve koku önleyici deodorant önerilerini sizin için bi araya getirdik.

Haber 17-07-2023 19:13

Boşuna binlerce lira ödemeyin! Dünyaca ünlü parfümlerin en iyi ve uygun fiyatlı muadilleri

Kadınlar girdikleri ortamlarda yalnızca kıyafetleriyle ve güzellikleriyle değil, kokularıyla da iz bırakmayı severler. Bu sebeple kendine yakıştığını düşündüğü parfümlerle etrafa güzel kokular saçarlar. Siz de parfümünüzle herkesi kendinize hayran bırakmak istiyorsanız uygun fiyatlara dünyaca ünlü markaların muadillerini bulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı!

Kadin 07-03-2023 16:17

Yaz kış fark etmeksizin rahatça kullanabileceğiniz en güzel kokan en iyi kadın parfümleri

Güzel kokan bir parfümün ne kadar etkileyici olduğunu biliyor musunuz? Karşınızdaki insanları parfüm kokunuz ile etkileyebilir, hatta iş görüşmesinde olumlu bir izlenim bırakabilirsiniz. Her ne kadar inandırıcı gelmese de parfümün insanlar üzerinde büyük bir etki bıraktığı bilimsel olarak da kanıtlanmış durumda. Peki, sıktığınızda etrafa buram buram kokunuzun yayılmasını sağlayan parfümler hangileri? Cevabı merak ediyorsanız yazımızı sonuna kadar okuyun!

Kadin 26-08-2022 15:34