Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Haberleri

ADÜ rektörü değişti! Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yeni rektörü Bülent Kent kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Bülent Kent'in hayatı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörlüğü görevine Prof. Dr. Bülent Kent'in ataması yapıldı. Atamanın açıklanmasıyla birlikte Bülent Kent ile ilgili araştırmalar sıklık kazandı. Adü öğrencileri yeni rektörlerini merak ediyorlar. Peki Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yeni rektörü Bülent Kent kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Bülent Kent'in hayatı...

Haber 15-03-2023 15:20

Omicron varyantı ortalama 5-7 günde vücuttan temizleniyor

Türk Toraks Derneği KOAH Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Polatlı: - "Alfa ve Delta varyantlarında insanlar ortalama 6 gün sonra virüsü vücutlarından temizliyor. Omicron'da virüs ortalama 5-7 günde vücuttan temizleniyor" - "Hastalığı geçirenlerin başkalarının yanındayken ek tedbir olarak 5 gün daha yüze iyi oturan maskeler takmaları önemli. Süre, akut hastalığın ciddiyetine ve hastanın tanımladığı semptomlara bağlı değişebilir"

Yurthaber 27-01-2022 11:02

Lösemi hastası Ebru Çelen için uygun donör bulundu

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde 2 yıl önce lösemi hastalığına yakalanan 18 yaşındaki Ebru Çelen için uygun donörün bulunduğu bildirildi.

Trend 19-11-2019 15:29

Rektörden görülmemiş uygulama! Hasta gibi gitti, gerçeği gördü ve kapattı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, hasta bakılmadığı şikayetleri üzerine, hasta gibi gittiği ve hizmet verilmediğini gördüğü, Diş Hekimliği Fakültesi'ne bağlı Kuşadası International Dent Care Diş Polikliniği'ni kapattı.

Haber 31-07-2019 13:48

Diğer Haber Etiketleri

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sümer kampüsünde SİT tehlikesi

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sümer Kampüsü'ne dönüştürülen Nazilli Basma Fabrikası, SİT alanı olduğu için hiçbir çalışma yapılamıyor.

Haber 09-11-2013 06:26