Aylin Sözer Haberleri

Aylin Sözer'i vahşice öldürmüştü! 'İdam etmezseniz ben intihar edeceğim'

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde görevli öğretim üyesi olan Dr. Aylin Sözer’in vahşice öldürülmesiyle ilgili davada sanık Kemal Ayyıldız üzerine atılı suçları kabul etmedi. Aylin Sözer'i boğazını kesmesinin ardından cesedini yaktığı iddia edilen sanık Kemal Ayyıldız, mahkemede "Delilleri araştırın eğer çıkmazsa beni idam edin. İdam etmezseniz ben intihar edeceğim zaten" diye konuştu.

Haber 06-04-2022 13:27

Aylin Sözer cinayetinde yeni gelişme! Kemal Ayyıldız ifadesini değiştirdi

İstanbul Maltepe'de öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer’i boğazını keserek öldüren ve cesedi yakmaya çalışan Kemal Ayyıldız ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Daha önceki ifadelerinde cinayeti işlediğini itiraf eden sanık, mahkemede cinayeti kendisinin işlemediğini, evde bulunan başka bir şahsın Aylin Sözer’i öldürdüğünü öne sürdü.

Haber 08-10-2021 17:19

Akademisyen Aylin Sözer vahşice katledilmişti! Kemal Ayyıldız hakkında istenen ceza belli oldu

İstanbul Maltepe’de öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer’i boğazını keserek ve yakarak öldüren Kemal Ayyıldız hakkında 5 ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 35 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Savcılık, şüpheli hakkında verilecek cezada indirim uygulanmamasını talep etti.

Haber 10-06-2021 15:42

Diğer Haber Etiketleri

Aylin Sözer

Aylin Sözer Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Aylin Sözer Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.