Ayşegül Yıldız Haberleri Ve Son Dakika Ayşegül Yıldız Haberleri

Ayşegül Yıldız Haberleri Ve Son Dakika Ayşegül Yıldız Haberleri

Model ve sunucu olan Ayşegül Yıldız, 1981 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Bodrum Lisesi’nde eğitimini tamamlayan Yıldız, 16 yaşındayken sanatçı İbrahim Tatlıses ile tanışmıştır. O dönemde sokakta Fırat dizisinin çekimlerini izleyen Yıldız, Tatlıses tarafından fark edilmiştir. Tatlıses, asistanını yollayarak kendisine Bodrum’da çekilen Fırat dizisinde oynamasını teklif etmiştir. Tatlıses’in dizi teklifini kabul eden Yıldız, oyunculuğa ilk adımını atmıştır. Fırat dizisinden sonra, 19-20 yaşlarında İstanbul’a giderek İmparator dizisinde rol almıştır. Burada modellik de yapan Yıldız, yine bu dönemde sunuculuk yapmaya başlamıştır. Tatlıses ile uzun süren birlikteliğini 2011 yılında nikahla taçlandıran model, bu evliliğinden Elif Ada ismindeki kızını kucağına almıştır. 2013 yılında ise anlaşmalı olarak boşanan çift, ilişkilerini sonlandırmıştı.

Ayşegül Yıldız Haberleri

İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada kocaman oldu! Gören herkes aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada Tatlıses, artık büyüdü ve kocaman oldu. Sosyal medya hesabından zaman zaman annesi ve babasıyla pozlarını paylaşan Elif Ada'nın paylaşımları büyük ilgi görüyor. İbrahim Tatlıses ve Elif Ada'nın pozlarına beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 28-08-2023 11:58

Adı Survivor Semih Öztürk'le anılmıştı! Ayşegül Yıldız'ın İbrahim Tatlıses itirafı şaşırttı! Meğer bu yüzden evlenmiş

İbrahim Tatlıses ile iki yıllık evliliğini 2013'te sonlandıran Ayşegül Yıldız'ın, Survivor yarışması ile ünlenen Semih Öztürk'le aşk yaşadığı iddiaları geçtiğimiz hafta magazin gündemine gelmişti. Ayşegül Yıldız yine çok konuşulacak bir açıklama yaptı. Yıldız, katıldığı bir programda eski eşi İbrahim Tatlıses ile neden evlendiğini ilk kez açıkladı.

Magazin 17-05-2023 14:47

İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada babasıyla yemekten paylaştı

İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada Tatlıses, zaman zaman annesiyle zaman zaman da babasıyla pozlarını paylaşıyor. Neredeyse annesinin boyuna ulaşan Elif Ada, baba- kız pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 25-04-2023 15:42

İbrahim Tatlıses'in küçük kızı Elif Ada kocaman oldu! Ayşegül Yıldız son halini paylaştı

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız kızları Elif Ada Tatlıses yeni yaşını kutladı. Annesinin boyuna gelen İbrahim Tatlıses'in küçük kızı son haliyle herkesi şaşırttı. Tatlıses "Ailemizin en küçüğü Elif Ada’m da büyüyor" dedi.

Magazin 14-04-2023 07:30

Ayşegül Yıldız

Ayşegül Yıldız Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ayşegül Yıldız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ayşegül Yıldız kızı Elif Ada'yla birlikte başörtülü poz verdi! Yorum yağdı

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses'ten olan kızı Elif Ada ile bir pozunu paylaşınca gündem oldu. Kızıyla birlikte Bursa'ya giden ve Miraç Kandili'nde türbeleri ziyaret eden Yıldız "Afet bölgesinde kaybettiğimiz kardeşlerimiz için dua ettik" dedi.

Magazin 19-02-2023 11:48

Ayşegül Yıldız'dan eski eşi İbrahim Tatlıses'e flaş sözler

Ayşegül Yıldız, 2 sene evli kaldığı İbrahim Tatlıses hakkında konuştu. Babasını erken yaşta kaybettikten sonra Tatlıses ile aşk yaşamaya başladığını söyleyen Yıldız, “Babam hayatta olsaydı Tatlıses ile beraber olmayabilirdim. Aşkın gözü kördür ve ben korkmadım. Ben İbrahim Bey’i hiç korkulacak biri olarak da görmedim” dedi.

Magazin 28-12-2022 15:03

İbrahim Tatlıses'in eski karısı Ayşegül Yıldız'dan nafaka açıklaması!

İbrahim Tatlıses'in eski karısı Ayşegül Yıldız son günlerde sık sık gündeme geliyor. Eski kocasından dayak yediği ve "Tokat, tekme, yumruğa çok alıştım" dediği iddia edilen Yıldız bu konuya dair ilk kez konuştu. Ayşegül Yıldız açıklamasında "İbrahim Tatlıses'ten nafaka istemedim" dedi.

Magazin 18-11-2022 15:50

Tokat, tekme, yumruğa çok alıştım dediği iddia edilmişti! İbrahim Tatlıses'in eski karısı Ayşegül Yıldız'dan imalı paylaşım

ABD’de yaşayan Ülkü Gözen Stewart, türkücü İbrahim Tatlıses’in eski karısı Ayşegül Yıldız'ın kendisine "İbrahim'le olduğumdan beri tokat, tekme, yumruk yiyorum ve çok alıştım" dediğini iddia etmişti. Konuya dair direkt açıklama yapmayan Yıldız imalı notla fotoğrafını paylaştı.

Magazin 14-11-2022 17:19

İbrahim Tatlıses hakkında şoke eden iddia! Ayşegül Yıldız: İki hafta vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum

Ayşegül Yıldız'ın ingilizce öğretmeni Ülkü Gözen Stewart'tan şoke eden açıklama. Stewart, Ayşegül Yıldız'ın kendisine "İbrahim Tatlıses İki hafta bana vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum." dediğini ifade etti.

Magazin 11-11-2022 17:10

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın son hali inanılmaz! Modellere parmak ısırttı

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, kızı Elif Ada ile uzun süredir Bursa'da gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Ayşegül Yıldız, yıllar içerisindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 30-10-2022 08:41

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan flaş karar... Gözlerden uzak yaşıyordu

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, kızı Elif Ada ile uzun süredir Bursa'da gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. Bir ay önce İstanbul'a dönen Ayşegül Yıldız'dan flaş bir açıklama geldi. İbrahim Tatlıses'in eski eşinin kararı gündem oldu.

Magazin 20-10-2022 12:10

İbrahim Tatlıses kızını paylaştı! Tık demiş babasının burnundan düşmüş

Hollanda'da yaşayan amcasının oğlu Halil Tatlı'nın ölüm haberiyle yıkılan İbrahim Tatlıses üzüntüsünü küçük kızı Elif Ada'ya vakit geçirerek unutuyor. Türkücü İbo son olarak Ayşegül Yıldız ile evliliğinde olan kızını paylaşarak "Babasının kızı" yorumunda bulundu.

Magazin 05-10-2022 09:07

İbrahim Tatlıses'in eski karısı Ayşegül Yıldız kazadan sonra isyan etti

Bodrum'da trafik kazası geçiren ve ayakları kırılan türkücü İbrahim Tatlıses'in eski karısı Ayşegül Yıldız sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Kızı Elif Ada'nın son anda başka bir noktaya bırakılmasıyla araçta olmamasıyla rahatlayan ancak eski kocasının yaralanmasıyla da üzülen Yıldız Bodrum yolları konusunda şikayetini dile getirdi.

Magazin 26-08-2022 12:30

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız'ın kızları Elif Ada boy attı! Hangi arada büyümüş

Türkücü İbrahim Tatlıses’in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada resmen boy attı. Şu sıralar annesiyle tatilde olan Elif Ada'nın son hali olay oldu. Ayşegül Yıldız kızıyla pozlarını paylaşınca "Hangi ara bu kadar büyüdü", "Resmen boy atmış", "Annesinin boyuna gelmiş" yorumları yağdı.

Magazin 12-08-2022 13:01

İbrahim Tatlıses kızı Elif Ada'yı sahneye çıkarmak için para teklif etti: Gel 100 lira vereceğim

Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'e ateş püsküren İbrahim Tatlıses son günlerde adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak 'Kadınlar Matinesi'nde sahneye çıkan İbrahim Tatlıses'i eski eşi Ayşegül Yıldız ile küçük kızı Elif Ada Tatlıses yalnız bırakmadı. İbo küçük kızını sahneye çıkmak için ikna etmek isterken ortaya ilginç anları çıktı.

Magazin 26-06-2022 15:40

İbrahim Tatlıses'in eski karısı Ayşegül Yıldız'ın ablası herkesi şaşırttı! İkiz gibisiniz

İbrahim Tatlıses'ten boşandıktan sonra sosyal medyada yaptığı iddialı pozlarla adından söz ettiren Ayşegül Yıldız Instagram'da ablasının doğum gününü kutladı. İbrahim Tatlıses'in eski karısı Ayşegül Yıldız'ın ablasını görenler "İkisin mi?" diye sormaktan kendini alamadı.

Magazin 09-01-2022 14:11

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız spor salonunda paylaştı

İbrahim Tatlıses ile 9 yıl önce boşanan Ayşegül Yıldız pozlarıyla dikkat çekiyor. Spor salonundan paylaşım yapan Ayşegül Yıldız spor sonrası yere uzanıp soluklandı.

Magazin 21-12-2021 07:13

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız derin yırtmaçlı eteğiyle göz kamaştırdı

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ayşegül Yıldız’ın derin yırtmaçlı eteğiyle yaptığı kombini takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 16-12-2021 07:27

İbrahim Tatlıses ve eski eşi Ayşegül Yıldız Bodrum'da

Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, eski eşi Ayşegül Yıldız’la buluştu.

Magazin 27-11-2021 12:32

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, kusursuz fiziğiyle Instagram'ı kasıp kavuruyor!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile yaptığı evlilikle tanınan Ayşegül Yıldız, kusursuz fiziğiyle büyük beğeni topluyor. Yıldız, Instagram hesabından paylaştığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Magazin 04-11-2021 10:52

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız konsere geldi! İbrahim Tatlıses'in kızı ilk kez babasını izledi

12 yılın ardından İbrahim Tatlıses sahneye çıktı, Tatlıses'i eski eşi Ayşegül Yıldız yalnız bırakmadı. Kızı Elif Ada'yı konsere getiren eski eş "İbrahim Bey çok yakışıklı olmuş" dedi.

Magazin 24-09-2021 11:02

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yaza veda pozları

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ayşegül Yıldız yaza veda pozlarıyla hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 01-09-2021 10:43

İbrahim Tatlıses paylaştı! Bir babayla kızın aşk hikayesi

İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile evliliğinden olan küçük kızı Elif Ada Tatlıses merak konusu oldu. İbrahim Tatlıses küçük kızıyla pozunu paylaştı.

Magazin 16-08-2021 11:55

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız ekranlara dönüyor

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Eski sunucu gazetecilere yeniden televizyona döneceğinin müjdesini verdi.

Magazin 12-08-2021 08:16

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız imaj değiştirdi! Son pozu gündem oldu

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ayşegül Yıldız imaj değişikliğine gitti ama filtreyi kaçırınca dalga konusu oldu.

Magazin 10-08-2021 15:37

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yatakta 'günaydın' pozu

Kızı Elif Ada ile sık sık paylaşımlar yapan Ayşegül Yıldız yine tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız Instagram hesabından paylaştığı 'günaydın' pozuyla gündem oldu.

Magazin 17-06-2021 09:16

Ayşegül Yıldız sezonu açtı! Süper minisiyle mest etti

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız Alaçatı sezonunu açtı. Yıldız pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin 17-05-2021 11:28

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız peş peşe bombaladı: 'Hiç aşık olmadım'

2011 yılında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile nikah masasına oturan ve 2013 yılında boşanan Ayşegül Yıldız, çarpıcı itiraflarda bulundu. İbrahim Tatlıses ile olan evliliğinden Elif Ada isminde bir kızı olan Ayşegül Yıldız, "Başkalarından dinlediğim aşk hikayelerinden çıkarım yaparsak hiç olmadım" itirafında bulundu.

Magazin 14-04-2021 08:13

Elif Ada İbo Show'a katıldı! Gelen yorumlardan sonra Ayşegül Yıldız isyan etti

İbrahim Tatlıses’in kızı Elif Ada babasının programına katıldı. Elif Ada'nın İbo Show'daki halleri gündem oldu. Elif Ada'ya gelen olumsuz yorumlara ise Ayşegül Yıldız isyan etti.

Magazin 14-12-2020 09:28

Ayşegül Yıldız ve İbrahim Tatlıses'in kızı kocaman oldu! Beğeni yağdı

Ayşegül Yıldız'ın İbrahim Tatlıses'ten olan kızı Elif Ada Tatlıses kocaman oldu. Ayşegül Yıldız kızının son halini paylaşınca beğeni topladı.

Magazin 04-12-2020 15:18

İbo'nun eski eşi Ayşegül Yıldız Tinder'a mı girdi? 'Ne halt yiyorsanız...'

2011 yılında evlendiği İbrahim Tatlıses’ten 2013’te boşanan Ayşegül Yıldız Tinder'a mı girdi? 39 yaşındaki ünlü isim, isminin ve fotoğraflarının arkadaşlık sitelerinde kullanıldığını fark edince ateş püskürdü.

Magazin 15-09-2020 11:16

İbo'nun eski eşi Ayşegül Yıldız pozlarıyla sosyal medyayı salladı

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Yıldız spor yaparken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşınca gündem oldu.

Magazin 11-09-2020 10:02

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız fit vücuduyla dikkat çekti

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız kızı Elif Ada ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'u seçti. Önceki gün bir plajda kızı ile denize girerken görüntülenen Yıldız'ın fit fiziği gözlerden kaçmadı.

Magazin 14-08-2020 10:27

İbo'nun kızı Elif Ada'nın halayı gündem oldu! Yorumlar Ayşegül Yıldız'ı kızdırdı

Ayşegül Yıldız'ın İbrahim Tatlıses'ten olan kızı Elif Ada Tatlıses'in halay çekmesi sosyal medyada gündem oldu. Elif Ada'ya gelen yorumlar Ayşegül Yıldız'ı kızdırdı.

Magazin 09-08-2020 08:08

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül’ün yoga paylaşımları olay oldu

Türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, sosyal medya hesabından paylaştığı zorlu yoga hareketleri ile bu konuda ne kadar yetenekli olduğunu ortaya koydu.

Magazin 28-06-2020 09:45

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada büyüdü!

Ayşegül Yıldız, eski eşi İbrahim Tatlıses'le evliliğinden olan 7 yaşındaki kızı Elif Ada’yla Çeşme’de tatil yapıyor.

Magazin 13-06-2020 09:24

İbrahim Tatlıses eski eşine kefil oldu: Bizde şeref her şeyden önce gelir

Yaşantısını İzmir'de sürdüren İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım üzerinden eski eşini dolandırıcılıkla suçlayan bir hesap sahibine dikkat çeken suçlamalarda bulundu.

Magazin 10-12-2019 10:28

İbrahim Tatlıses'ten eski eşi Ayşegül Yıldız'a evlenme teklifi

İbrahim Tatlıses canlı yayına bağlandı ve eski eşi Ayşegül Yıldız’a evlilik teklif etti! İbo yayında "Benim sekizinci çocuğum senle gelecek" dedi bakın Ayşegül Yıldız ne yanıt verdi.

Magazin 09-11-2018 10:16

Eski eşten Tatlıses'e sitem: Bizi çıkıp savunmadı

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, kendisine gelen bir yoruma verdiği cevapla Tatlıses’e olan sitemini dile getirdi

Magazin 09-07-2018 13:33

Ayşegül Yıldız'dan olay açıklamalar!

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Yıldız'ın bu sözlerini Derya Tuna duymasın!

Magazin 30-06-2018 10:35

İbrahim Tatlıses'in evlilik teklifine Ayşegül Yıldız'dan yanıt geldi!

İbrahim Tatlıses'in, bir program aracılığıyla yeniden evlenme teklifi ettiği eski eşi Ayşegül Yıldız'dan yanıt geldi.

Magazin 12-01-2018 20:55

İbrahim Tatlıses'ten Ayşegül Yıldız açıklaması

"Aşık değilim ama Ayşegül Yıldız'la yeniden evlenmek istiyorum" diyen İbrahim Tatlıses sözlerine açıklık getirdi.

Magazin 12-01-2018 15:27

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız yeniden mi evleniyor?

Seda Sayan'ın programına konuşan türkücü İbrahim Tatlıses, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Ayşegül Yıldız ile yeniden evlenmek istediğini açıkladı.

Magazin 11-01-2018 20:46

Şort giydiği gerekçesiyle Ayşegül Terzi'ye tekme atan saldırgan: Bana cinler musallat oldu

Abdullah Çakıroğlu gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılmış, gelen tepkiler üzerine "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla tutuklanmıştı

Haber 26-10-2016 09:04

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından dert yandı

Son günlerde asistanı Damla Buket Çakıcı ile evleneceği yönündeki haberlerle konuşulan İbrahim Tatlıses, eski eşi Ayşegül Yıldız ve sevgilileri arasında kaldı. Bu konuda hiçbir açıklama yapmayan Tatlıses, küçük kızı Elif Ada'nın fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak dert yandı.

Magazin 19-08-2016 19:37

İbrahim Tatlıses yeniden nikah masasına oturuyor

Sahnelere geri dönebilmek için oğlu İdo Tatlıses'in kurduğu müzik stüdyosunda çalışmalara tekrar başlayacak olan İbrahim Tatlıses aşk hayatında da mutluluğu arıyor. En son 2013 yılında Ayşegül Yıldız ile boşanan Tatlıses'in üçüncü kez nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Magazin 29-07-2016 08:17

İbo kapattı Ayşegül açtı

İbrahim Tatlıses, Derya Tuna'nın işlettiği Etiler'deki Tatlıses Kebap'ı ekonomik sıkıntılar sebebiyle kapattı. İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız A 42 isimli iç mimarlık ofisi açtı.

Magazin 05-01-2016 16:58

İbrahim Tatlıses'in kopyası

İbrahim Tatlıses'in minik kızı Elif Ada, ateşlenince annesi Ayşegül Yıldız tarafından hastaneye getirildi.

Magazin 07-02-2014 17:10

Demet Akalın'a hastane ziyaretleri

İbrahim Tatlıses'ten boşanan Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün doğum yapan Demet Akalın'ı Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ziyaret etti.

Magazin 07-02-2014 11:07