Aziz Dizisi Haberleri

Aziz dizisinin Efnan'ı Simay Barlas mini etekli poz verdi!

Son olarak, Aziz dizisinde Efnan rolüne hayat veren oyuncu Simay Barlas, iddialı pozuyla adından söz ettirdi. Genç oyuncu Barlas, ayna pozuyla sevenlerini büyüledi.

Magazin 11-09-2022 23:52

Aziz dizisinin neden bittiğini Murat Yıldırım açıkladı: Aziz'in devam senaryosu kimsenin içine sinmedi

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, başrolünde oynadığı Aziz dizisin yayından kaldırılması hakkında açıklama yaptı. Aziz'in final bile yapmadan sürpriz şekilde ekrana veda etmesinin nedenini açıklayan Murat Yıldırım, "Bazen bir diziyi uzatıp da daha da kötü olmasına sebep vermemek iyidir. Devam senaryosu kanal dahil kimsenin içine sinmedi" dedi.

Magazin 24-08-2022 21:58

Aziz dizisi yayından kaldırıldı! Murat Yıldırım'ın başrolde oynadığı Aziz'in yeni sezonu iptal edildi

Show TV'nin sevilen dizisi Aziz'den hayranlarına kötü haber geldi. Murat Yıldırım'ın Aziz'i canlandırdığı dizinin Eylül ayında 2. sezonuyla ekranlara dönmesi bekleniyordu. Ancak kanal yönetimi ve yapım şirketi tarafından sürpriz bir karar alındı. Sezon finali yapan Aziz yayından kaldırıldı. Böylece prodüksiyonu ile dikkat çeken Aziz dizisi 28. bölümüyle final yapmış oldu.

Magazin 23-08-2022 20:37

Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez bikinili tatil pozlarıyla kasıp kavurdu!

Aziz dizisinde canlandırdığı Dilruba karakterine hayat veren güzel oyuncu Damla Sönmez, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı adeta kasıp kavurdu. Kumsalda bikinili pozlarıyla fiziğini sergileyen güzel oyuncunun cesur pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-08-2022 09:49

Aziz Dizisi

Aziz Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aziz Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seul Drama Ödülleri'nde Türk oyuncular aday oldu

Seul Drama Ödülleri'nde 9 ülkeden 225 drama dizisinin başvurduğu ödüllere Aziz dizisindeki rolüyle Murat Yıldırım, En İyi Kadın Oyuncu kategorisinde Burcu Biricik (Camdaki Kız) ile Ebru Şahin (Destan) aday oldu.

Magazin 03-08-2022 15:55

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez tatil pozuyla olay oldu! Altına bir şey giymedin mi?

En son Aziz dizisindeki Dilruba karakteri ile televizyon ekranlarına gelen Damla Sönmez, sıcak havaların bastırmasıyla tatil keyfine tam gaz devam ediyor. Keyifli anlarını paylaşan oyuncu, iddialı pozuyla gündeme geldi.

Magazin 27-07-2022 19:22

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez bikinili fotoğrafıyla Instagram'ı salladı! Beğeni yağdı

Başrolü Murat Yıldırım ile paylaştığı Aziz dizisinde Dilruba rolüne hayat veren Damla Sönmez, Türkiye'nin başarılı oyuncuları arasında yer alıyor. Oyuncu kimliğiyle tanınan Damla Sönmez, sosyal medya paylaşımlarıyla da magazin gündeminde yer alıyor.

Magazin 17-07-2022 15:31

Aziz dizisinin Dilruba'sı Damla Sönmez göğüs dekolteli poz verdi!

Başrolü Murat Yıldırım ile paylaştığı Aziz dizisinde Dilruba Paşazadeoğlu karakterine hayat veren Damla Sönmez sosyal medya pozuyla magazin gündeminde adından söz ettirdi.

Magazin 15-07-2022 01:19

Aziz dizisinden yeni sezon müjdesi! Son set gününde buluştular

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisi sezon finaliyle seyirci karşısına çıkacak. Aziz'in oyuncuları son set gününde bir araya geldi. Başrollerini Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Füsun Demirel, Murat Güven Akpınar ve Damla Sönmez'in paylaştığı Aziz'den hayranlarına 2. sezon müjdesi de geldi.

Magazin 02-06-2022 22:11

Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas beyaz mini elbisesiyle büyüledi! Güzelliğin harika

2021'in kasım ayında başlayan Aziz dizisinde Efnan rolü ile ekranlara gelen Simay Barlas Bir Annenin Günahı, Zalim İstanbul, Adı Efsane gibi yapımlarda da rol aldı. Ünlü oyuncu mini elbisesiyle verdiği pozla dikkat çekti.

Magazin 08-05-2022 16:11

8 yıllık eşinden tek celsede boşanan Fırat Tanış'ın yeni sevgilisi tanıdık çıktı

8 yıllık eşi Kübra Tanış'tan ani bir kararla boşanan Aziz dizisinin Mösyö Pierre'i Fırat Tanış yeni aşka yelken açtı. Fırat Tanış'ın piyanist ve besteci İklim Tamkan ile aşk yaşadığı iddiası gündeme geldi. İkili geçtiğimiz gün birlikte görüntülenmişti.

Magazin 14-04-2022 14:25

Aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Aziz dizisinin yeni bölümü ne zaman? Aziz son bölüm neden yok?

Aziz dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Cuma akşamları Show TV'de yayınlanan Aziz'in yeni bölüm tarihi geçtiğimiz hafta ertelenmişti. Aziz 21. bölümü ile 8 Nisan tarihinde yayınlanması bekleniyordu ancak dizi ekranlara gelmedi. Dizinin hayranları Aziz yeni bölüm ne zaman şeklinde aratmalara başladı. İşte Aziz dizisine dair merak edilenler!

Magazin 11-04-2022 15:01

Aziz dizisi 20. yeni bölümden 2. fragman! Pierre'den Aziz ve Efnan ilişkisini alt üst edecek hamle

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 20. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz'de, Dilruba'nın Adem'den boşanacağını Aziz'e söylüyor. Pierre, Efnan'ın kaybettiği yüzüğü Aziz'in gözü önünde kendisine göstererek Aziz ile Efnan ilişkisini altüst edecek bir hamle yapıyor. Efnan'ın yüzüğünü Pierre'de gören Aziz büyük bir şok yaşarken vereceği tepki şimdiden merak konusu oluyor.

Magazin 01-04-2022 00:30

Aziz dizisi 20. yeni bölümden ön izleme sahnesi! Aziz ve Dilruba'yı gören Efnan yıkılıyor!

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 20. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz'de, Dilruba, yaşadığı zorlukları Aziz'le paylaşarak içini döküyor. Gözyaşlarını tutamayan Dilruba'nın üzgün hali Aziz'i derinden etkilerken ikisinin konuşmasına şahit olan Efnan'ın bakışları gözden kaçmıyor. Aziz ve Dilruba'yı gören Efnan ağlamaya başlarken yeni bölümde yaşanacaklar şimdiden büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 31-03-2022 01:45

Aziz dizisinin Efnan’ı Simay Barlas'ın estetiksiz hali şoke etti! Meğer şimdiki halinden eser yokmuş

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinde Efnan karakterini canlandıran Simay Barlas son dönemde sık sık gündeme geliyor. Son zamanların en çok konuşulan isimlerinden olan genç yıldız daha önce Zalim İstanbul ve Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinde de rol almıştı. Genç oyuncunun estetiksiz hali ise görenleri şaşırttı. Barlas'ın eski halini görenler ünlü oyuncuyu tanıyamadı. İşte Aziz'in Efnan'ının estetiksiz hali...

Magazin 26-03-2022 17:36

11 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

11 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Dün; Arka Sokaklar, Aziz, Survivor, Kaderimin Oyunu ve Aşk Mantık İntikam gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 11 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend 12-03-2022 11:15

Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! Seksi pozlarına yorum yağdı

Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz dizisi, SHOW TV'nin sevilen yapımları arasında yer alıyor. Aziz dizisinde hayat verdiği 'Efnan' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Simay Barlas, Muhsin Akgün'e verdiği iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavurdu.

Magazin 08-03-2022 12:57

Aziz dizisi 17. yeni bölüm fragmanı! Aziz mahkemede Andre'yi öldürdüğünü itiraf ediyor

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 17. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz'in yeni bölüm fragmanında Efnan'ın parmaklıklar ardındayken, Aziz ile aralarındaki duygu dolu anlar yaşanıyor. Diğer yandan ise Aziz, mahkemede Efnan'ı kurtarmak için kendini feda ederek Andre'yi öldürdüğünü itiraf ederken akıllara "Aziz, idam edilecek mi?" sorusu geliyor. Heyecan dolu gelişmelerle tüm bu sorular yeni bölümde yanıt bulacak.

Magazin 08-03-2022 02:23

Aziz dizisi 16. yeni bölüm 2. fragmanı! Aziz milletvekili mi olacak?

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 16. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz'in yeni bölüm fragmanında Efnan gelinliğini denediği anlarda gözyaşlarını tutamıyor. Aziz, Mustafa Kemal Paşa'nın meclis kurulması halinde kendisinin milletvekili adayı olmasını uygun gördüğünü öğreniyor.

Magazin 04-03-2022 02:07

Aziz dizisi yeni bölümde Hamdi Alkan sürprizi!

Show TV'nin Cuma akşamları ekrana gelen, hikayesi 1930'ların Hatay'ında geçen Aziz dizisinin yeni bölümünde sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak rol alacak. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış'ın başrollerini paylaştığı diziye ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan konuk olacak.

Magazin 03-03-2022 01:56

Aziz dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Adem ve Aziz arasında neler olacak?

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 16. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz'in yeni bölümünde Pierre'in yapacaklarından korkan Efnan, Aziz'e şehri terk etmeyi teklif ederken Pierre bedel ödetmek için harekete geçiyor. Dilruba ve Aziz hakkında öğrendiği gerçekten sonra derinden sarsılan Adem, Aziz'in atölyesine giderken ürkütücü bakışları akıllara "Adem, Aziz'e zarar mı verecek?" sorusunu getiriyor.

Magazin 01-03-2022 02:26

Aziz dizisi 15. yeni bölüm fragmanı! Aziz, Pierre'i öldürüyor mu?

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 15. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz'in fragmanında, babasını Pierre'in öldürdüğünü Galip'ten öğrenen Aziz intikam için harekete geçerken Hatice Ana'nın "Durduramadım onu..." sözleri gerilimi giderek artırıyor. Aziz ve Pierre'in karşı karşıya geldiği tanıtımda Aziz'in intikam sözleri üzerine Fransua'nın şoke olmuş ifadesi akıllara "Aziz, Pierre'i öldürdü mü?" sorusunu getiriyor.

Magazin 22-02-2022 02:10

Aziz 14. yeni bölümden ön izleme sahnesi! Aziz ve Efnan evleniyor mu?

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 14. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'e romantik anlar damga vuracak. Aziz'in Efnan'a yüzük parmağının anlamını anlattığı sahnede birbirlerine bağlandıklarını ve hiç ayrılmayacaklarını söylüyor. Çiftin aşkları dolu dizgin devam ederken mutlulukları izleyicilerin de yüzünü güldürüyor.

Magazin 17-02-2022 01:36

Aziz'in yakışıklı oyuncusu Murat Yıldırım'ın ilk aşkını görenler gözlerine inanamadı! Doktorlar'ın yıldızı çıktı

Kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Damla Sönmez, Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar gibi isimlerin yer aldığı Aziz dizisi, SHOW TV'nin sevilen yapımları arasında yer alıyor. Aziz'in yönetmenliğini Recai Karagöz, senaristliğini Eda Tezcan üstleniyor. İddialı dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın eski eşini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 13-02-2022 10:39

Aziz dizisi 13. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Aziz ve Efnan dudak dudağa

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 13. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'in fragmanında Efnan'ın Aziz'e sıkı sıkı sarıldığı duygu dolu anlar dikkat çekiyor. Aziz, Efnan'ı öpüyor ve iki aşık romantik dakikalar yaşıyor. "Adem, Aziz'e mi yoksa babasına mı oyun oynuyor?" sorusunun yanıtı büyük bir merak konusuyken Pierre'in Zülfikar Halı Atölyesi'ne gelişi gerilimi artıyor.

Magazin 11-02-2022 01:06

Fırat Tanış kimdir? Fırat Tanış nereli, kaç yaşında ve dizileri nelerdir?

Fırat Tanış, oyunculuğu ile göz dolduran bir kişidir. Ancak Fırat Tanış, şu aralar 8 yıllık eşi Kübra Tanış ile boşanma olayıyla gündeme gelmektedir. Ünlü isim Fırat Tanış magazin gündeminde çok yer almayan bir oyuncudur. Tanış çiftinin boşanma olayıyla birlikte vatandaşlar Fırat Tanış'ı daha yakından tanımak için oyuncu hakkında araştırmalara başladı.

Magazin 10-02-2022 20:22

Aziz dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Fransız askerlerine yakalanan Aziz'i idam tehlikesi bekliyor

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin 13. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'de Aziz'in Fransız askerlerinden kaçmaya çalıştığı heyecan dolu tanıtımda Pierre'in "Bu sefer onu kimse kurtaramaz!" sözleri gerilimi artırıyor. Askerlerin Aziz'i yakalayıp teslim olmasını söyledikleri anlarda nefesler tutulurken Aziz, halkı için başlattığı özgürlük mücadelesinde idam edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor.

Magazin 09-02-2022 02:49

Aziz dizisinin Mösyö Pierre'si Fırat Tanış gözlerden uzak büyüttüğü kızını paylaştı!

Son dönemlerde Aziz ve Kulüp dizilerindeki performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Fırat Tanış, magazin basınından uzak bir hayat sürüyor. Fırat Tanış, kızı Zeyno ile pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 07-02-2022 16:29

Aziz dizisi nerede çekiliyor? Aziz dizisinin konusu nedir?

Show TV’nin yeni tarihi dizisi Aziz dün akşam 11. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Başrolünde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan ve Simay Barlas gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapım hakkında pek çok nokta merak edilip araştırılıyor. Merak edilen konular arasında da Aziz dizisinin nerede çekildiği yer alıyor.

Haber 29-01-2022 14:57

Aziz dizisi 11. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Aziz ve Efnan'ın kar altında romantik anları!

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin merakla beklenen 11. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'de Pierre, Aziz'e babasının ölümüyle ilgili gerçekleri bildiğini söylerken Aziz'in Edip Payidar ile ilgili öğrenecekleri büyük merak konusu oluyor. Efnan'ın babasına karşı kendini savunması ve "Herkesin karşısında dağ gibi duracağım!" demesi dikkat çekiyor. Aziz ile Efnan'ın romantik dakikaları dikkat çekiyor.

Magazin 28-01-2022 00:17

Aziz dizisi 11. yeni bölümden ön izleme sahnesi! Dilruba, Efnan'a destek mi olacak?

Show TV'de ekrana gelen Aziz dizisinin merakla beklenen 11. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'de Dilruba, içinde bulunduğu çaresiz ve üzgün durumu Efnan'a açıklıyor. Dilruba'nın, "Efnan, aynı kaderin farklı yollarında yürüyen iki kız çocuğuyuz biz. Ama senin hala şansın var, senin kafesini kırmak için şansın var!" sözleri dikkat çekerken akıllara "Dilruba, Efnan'a destek mi olacak?" sorusunu getiriyor.

Magazin 27-01-2022 02:44

Aziz dizisi 10. bölümden ön izleme sahnesi! Yeni bölüme Efnan ve Aziz'in romantik anları damga vuracak!

Show TV'de cuma akşamları ekrana gelen Aziz dizisinin merakla beklenen 10. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz'in yeni bölümünde romantik dakikalar yaşanacak. Aziz ile Efnan'ın duygusal anlarının ekrana geldiği ön izleme sahnesinde Aziz'in Efnan'ın saçlarını taradığı ve ikilinin yakınlaştığı anlar dikkat çekiyor. Aziz ise Efnan'a "Birinin istekleri seni üzüyorsa yapma. Ben olsam bile yapma" diyor.

Magazin 21-01-2022 02:41

Aziz 10. yeni bölüm 2. fragmanı! Efnan ve Aziz evleniyor!

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin merakla beklenen 10. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Aziz'in Efnan ile evleneceğini Dilruba'ya söylediği tanıtımda Aziz ile Efnan'ın romantik anları izleyicileri duygulandırıyor. Dilruba'nın söyledikleri karşısında şoke olan Aziz'in ne duyduğu merak konusu olurken kime silah doğrulttuğu akıllarda soru işareti oluşturuyor. Efnan'ın babasının Aziz'in evine gelmesi ise dikkat çekiyor.

Magazin 19-01-2022 00:09

Aziz bu akşam var mı? Aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez'in paylaştığı Aziz dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla izleyiciden tam puan aldı. Dizinin, bu akşam yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki Aziz bu akşam var mı? İşte yanıtı...

Magazin 14-01-2022 14:39

Aziz dizisi 9. yeni bölümden ön izleme sahnesi! Aziz'den Efnan'a aşk ilanı!

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin merakla beklenen 9. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz'in atölyedeki herkesin gözü önünde Efnan'ı alnından öptüğü sahnede Efnan büyük bir heyecan yaşıyor. Aziz, "Misafirim ol, ömrümüzün sonuna kadar..." sözleriyle Efnan'a duygularını açıkça söylüyor. Efnan'ın bayılması dikkat çekerken izleyicileri aşk dolu bir bölüm bekliyor.

Magazin 11-01-2022 02:26

Aziz dizisinden hayranlarını üzen haber! Başrol oyuncusu koronavirüse yakalandı

Show TV'nin sevilen dizisi Aziz'den hayranlarını üzen bir haber geldi. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin setinde koronavirüs vakası çıktı. Covid-19 testi pozitif çıkan dizinin Efnan'ı Simay Barlas evinde karantinaya girdi. Ekranlara iki hafta ara veren dizinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelmesi planlanıyordu. Ancak ünlü oyuncunun karantinada olması nedeniyle dizinin yeni bölüm çekimlerine nasıl etki yapacağı ise merak konusu oldu.

Magazin 10-01-2022 21:00

Kulüp'ün Çelebi'si Fırat Tanış'ın gözlerden uzak yaşayan eşi güzelliğiyle büyüledi!

Kadrosunda Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç ve Metin Akdülger'in yer aldığı Kulüp dizisi, ikinci sezonuyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizide hayat verdiği 'Çelebi' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Fırat Tanış'ın gözlerden uzak bir hayat süren eşi Kübra Tanış, duru güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 10-01-2022 16:46

Aziz dizisi 9. yeni bölüm 2. fragmanında tüyleri diken diken eden Atatürk sahnesi! Biz kimseye köle olmayız

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 9. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni yılla birlikte ekranlara 2 hafta ara veren Aziz'in yeni bölümündeki Atatürk sahnesi tüyleri diken diken edecek. Hikayesi 1930'lu yılların Hatay'ında geçen Aziz'in yeni bölümünde, Fransızlar, atölyede asılı olan Atatürk resmini kaldırmak isterken Aziz buna karşı çıkıyor. Antakya sokaklarında asılı olan Atatürk resimleri ise dikkat çekiyor. Aziz "Biz kimseye köle olmayız" sözleriyle meydan okuyor.

Magazin 10-01-2022 02:36

Aziz neden yok? Aziz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Başrollerini Murat Yıldırım, Simay Barlas ve Damla Sönmez'in paylaştığı Aziz dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Her hafta cuma akşamları yeni bölümüyle ekrana gelen Aziz dizisinin, 7 Ocak Cuma yayın akışında yer almaması, ''Aziz neden yok?'' ve ''Aziz yeni bölüm ne zaman?'' gibi soruları gündeme getirdi.

Magazin 07-01-2022 12:07

Aziz'in Dilruba'sı Damla Sönmez sırt dekolteli pozuyla beğeni topladı!

Başrollerini Simay Barlas, Damla Sönmez ve Murat Yıldırım'ın paylaştığı Aziz dizisi, sıcak hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla seyirciyi ekrana kilitliyor. Dizide hayat verdiği 'Dilruba' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Damla Sönmez, sırt dekolteli pozuyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 05-01-2022 12:36

Aziz'in Dilruba'sı Damla sönmez ateşli stiliyle Instagram'ı salladı!

Başrollerini Murat Yıldırım ve Simay Barlas ile paylaştığı Aziz dizisiyle fırtınalar estiren güzel oyuncu Damla Sönmez, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Sönmez, iddialı stiliyle sosyal medya kullanıcılarından tam puan aldı.

Magazin 03-01-2022 11:35

Aziz dizisi 9. bölümden ilk fragman! Fransız askerlerine halktan tepki! Aziz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 9. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Aziz dizisi yeni yıl nedeniyle ekranlardan iki hafta uzak kalacak. Aziz'in merakla beklenen yeni bölümünde Aziz'in Efnan'ın parmağına yüzük taktığı duygusal anlar dikkat çekiyor. Diğer yandan ise Atatürk resmini kaldırmak isteyen Fransız askerlerine önce Aziz daha sonra Hatay halkı karşı çıkıyor.

Magazin 31-12-2021 00:07

Aziz 8. yeni bölümden 2. ön izleme sahnesi! Aziz'de tüyleri diken diken eden İstiklal Marşı sahnesi

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 8. yeni bölümünden çarpıcı bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz'in Fransız askerlerine karşı İstiklal Marşı'nı okuduğu sahne izleyicilere de duygu dolu anlar yaşatıyor. Aziz'in "Eğer boynumuzu eğmezsek Fransızlar o zinciri boynumuza geçiremez!" sözleri tüm şehir tarafından alkış topluyor.

Magazin 23-12-2021 23:44

Aziz 8. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Aziz'den Efnan'a aşk itirafı gibi sözler: Sensiz her şey eksik gibi

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 8. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Aziz dizisinin yeni bölümünde Efnan'ın Mısır'a gitme kararı karşısında Aziz duygu dolu anlar yaşayacak. Efnan ortadan kaybolurken Aziz ise ona ulaşmaya çalışıyor. Sonunda Aziz Efnan'a adeta aşkını ilan ediyor. Aziz'in "Sana alıştım ben, sensiz her şey eksik gibi" sözleri Efnan'ı duygulandırıyor.

Magazin 22-12-2021 21:32

Aziz dizisi 8. yeni bölüm ön izleme sahnesi! Aziz Efnan'ı ikna edecek mi? Gitme kal burada

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 8. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Aziz'in Efnan'ı Mısır'a gitmemesi için ikna etmeye çalıştığı sahnede Efnan'ın vereceği karar büyük bir merak konusu oluyor.

Magazin 20-12-2021 23:21

Aziz 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı! Aziz, Pierre’in yakasına yapışıyor

Aziz 8. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat, Eren Hacısalihoğlu ve Füsun Demirel gibi isimlerin rol aldığı Aziz dizisine; Aziz’in İstiklal Marşı okuduğu anlar damga vurdu.

Magazin 18-12-2021 02:08

Aziz Mısır Prensesi Fevziye kimdir? İman Elbani Yıldırım kaç yaşında ve nereli?

İman Elbani Yıldırım, Show TV'de yayınlanan Aziz dizisinde Mısır Prensesi Fevziye rolü ile ekranlarda yerini aldı. Bu sebeple İman Elbani Yıldırım hakkındaki detaylar araştırılmaya başlandı. Faslı olan İman Elbani Yıldırım oyuncu Murat Yıldırım ile evlidir. İşte detaylar...

Magazin 18-12-2021 00:02

Aziz'de birlikte rol alacaklar! Murat Yıldırım-İman Elbani çiftinden set kareleri geldi

Show TV'de cuma akşamları seyirci karşısına çıkan Aziz'in 7. yeni bölümünde heyecan dolu bir ilk yaşanacak. Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani Yıldırım, ilk kez Aziz için birlikte kamera karşısına geçti.

Magazin 16-12-2021 22:37

Aziz 7. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Aziz dizisine Efnan'ın büyük değişimi damga vuracak

Murat Yıldırım'ın başrolünde oynadığı Aziz dizisinin 7. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Aziz'in atölye için gelen paranın Mustafa Kemal Atatürk tarafından geldiğini öğrendiği tanıtımda Adem, mektupta yazan büyük sırrı Dilruba'ya söylüyor. Dilruba'nın Aziz'e babasının mallarıyla ilgili gerçeği söyleyip söylemeyeceği merak konusu olurken Prenses Fevziye'nin konuğu olarak davete hazırlanan Efnan'ın değişimi heyecanla bekleniyor.

Magazin 16-12-2021 02:58