Bacak Estetiği Haberleri

Talihsiz kadın uyardı: Sakın yapmayın! Ağda yüzünden…

İstenmeyen tüyleri almak için birçok yol bulunuyor. Özellikle yaz aylarında tüylerin daha geç çıkmasını sağlayan ağda sıklıkla kullanılıyor. Ancak evde yapılan ağdalar tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Bacaklarını evde ağdayla alarak bacaklarında yanmaya neden olan kadın herkesi uyardı.

Haber 28-06-2022 10:56

Sırrını paylaştı! Pürüzsüz bacaklara sahip olmak için verdiği ipucu sosyal medyada viral oldu

TikTok kullanıcısı Lauren Henderson, saniyeler içinde pürüzsüz bacaklara sahip olmanızı sağlayan akıllı bir tıraş tüyosunu paylaştı. Video internette paylaşıldıktan sonra viral oldu.

Kadin 17-09-2021 15:32

Bacak boyunu uzun göstermek aslında çok kolaymış! İşte şipşak uygulayabileceğiniz 7 kıyafet tüyosu

Uzun bacaklara sahip olmanın kişiyi ne kadar alımlı gösterdiğini herkes bilir. Bu yüzden uzun bacaklı kadınlar bacaklarını vurgularken kısa bacaklı kadınlar da bacaklarını olduğundan daha uzun göstermenin yollarını ararlar. Zaman zaman photoshop programları bu konuda kurtarıcı olurken bazen de doğru kıyafetleri seçmek daha uzun bacak görüntüsüne imkan tanır.

Kadin 26-07-2021 12:06

Varis nedir, neden olur? Varisi önlemek mümkün mü? İşte tedavisi

Varisler özellikle yaz aylarında daha dikkat çekici hale geliyor. Mavi ya da mor renkleriyle dikkat çeker hale gelen varisler, sadece estetik açıdan kötü durduğu düşünülerek üzerinde fazla durulmasa da aslında toplardamar yetersizliği nedeniyle oluşuyor. Bu nedenle varise karşı önlem almak ve varis tedavisinde geç kalmamak önem taşıyor.

Haber 05-07-2021 14:54

Bacak Estetiği

Bacak Estetiği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bacak Estetiği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bacak hareketleri ile dilediğiniz görünüme kavuşun: İşte iç bacak ve dış bacak için evde mat ile yapabileceğiniz egzersizler!

Bacak hareketleri fitness salonlarının kapanması nedeniyle evde yapılmaya başladı. Spor salonuna da gitmeden yapılabilecek bacak hareketleri evde bir mat üzerinde de yapılabilir. Fazla alana ihtiyaç duymadan yapabileceğiniz bacak hareketleri evde keyifli vakit geçirmenize de yardımcı olacak. Unutmayın, istediğiniz görünüme kavuşmanın yanı sıra spor yapmanın verdiği mutlulukla gününüzü daha enerjik geçirebilirsiniz.

Haber 22-06-2021 08:23

Yaz tatiline bunları okumadan gitmeyin! Güzel ve çekici görünen bacaklar için hayat kurtaran tavsiyeler

Harika görünen bacaklara sahip olmak için güzellik ürünlerine bir ton para harcanması, spor salonlarında saatler geçirilmesi, zorlayıcı diyetlerin göze alınması gerektiğine inanıyorsanız yanıldığınızı söylemek zorundayız. Zaten yaptığınız birkaç uygulamayı ve gündelik alışkanlıklarınızdan bazılarını değiştirerek bu isteğinize ulaşabilirsiniz.

Kadin 16-06-2021 14:38

Bacak estetiği yaptıranlar ameliyat sonrasında bunlara dikkat!

Bacak estetiği, şekli arzulanan durumda olmayan bacakların şekillendirilmesi için yapılan işlemler toplamıdır. Kalın ya da belli bölgelerde yağ birikmesi olan bacaklar için liposuction yapılabilmektedir. Germe ameliyatları mümkündür. Ancak en fazla dizden aşağısında çarpık tabir ettiğimiz bacakları düzeltmeyi konuşuruz. Bunlar için yağ enjeksiyonları ya da alt bacak protezleri kullanılabilir.

Haber 19-01-2021 12:26

Güzel bacaklara sahip olmak için nasıl bir günlük bakım uygulamalıyız?

Güzel bacaklara sahip olmak her kadının bakım rutinlerinin vazgeçilmez detaylarından bir tanesidir. Bacak boyunuz ne olursa olsun yumuşak, pürüzsüz ve bronz gözüken güzel bacaklar her zaman seksiliğin anahtarıdır. Pürüzsüz, düzgün, nemli ve canlı görünen bacaklar kadınların çekiciliğini tamamlayan unsurlardır. Kuru, nemsiz bacaklar çok sağlıksız görünürler. Bu nedenle sizler için güzel bacaklara sahip olmanın püf noktalarını paylaşıyoruz.

Kadin 30-04-2018 08:49

İdeal bacak ölçüsü nasıl olmalı?

Dünyanın kurulduğundan beri kadınlar güzellik kavramına yoğunlaştı. Güzellik kavramı tamamen estetik algı üzerinden hareket etmesine rağmen aslında belirlen kalıpların içinde sıkışıp kaldı. Kadınların vücut güzelliği normlar içinde tamamen uzuvlar bazında algılanmaya başlandı. Standart beden ölçülerine ulaşmak isteyen kadınlar, ideal bacak ölçüsü konusunu araştırmaya başladı. Peki ideal bacak ölçüsü kaç cm olmalıdır? Bacakları inceltmek için hangi egzersizler yapılır?

Kadin 02-06-2015 08:03