Balkan Ninnisi dizisi

Balkan Ninnisi dizisi

Balkan Ninnisi Dizisi Haberleri

BALKAN NİNNİSİ bu akşam var mı, neden yok? Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman? 1 Aralık TRT 1 yayın akışı

Balkan Ninnisi’nin bu akşam olup olmadığı merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizinin en son 20. bölümü ekrana geldi. Şimdi gözler Balkan Ninnisi 21. bölüme çevrildi. Peki, Balkan Ninnisi bu akşam var mı, neden yok? Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman?

Magazin

Balkan Ninnisi'nin Jovanka'sı Merih Öztürk'ün estetiksiz halini görenler gözlerine inanamadı! ''Çirkin değil fakirim''

Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Merih Öztürk ve Emre Bey'in yer aldığı Balkan Ninnisi, samimi hikayesiyle salı akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Balkan Ninnisi'nde hayat verdiği 'Jovanka' karakteriyle büyük beğeni toplayan Merih Öztürk'ün estetiksiz hali, sosyal medyayı çalkaladı.

Magazin

REYTİNG SONUÇLARI 20 EYLÜL 2022 AÇIKLANDI! Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçlarıyla beraber en çok izlenen diziler ve yapımlar merak konusu oldu. Her gün bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. 20 Eylül Salı akşamı televizyon ekranlarında Kusursuz Kiracı, Baba, Üç Kız Kardeş, Balkan Ninnisi, MasterChef ve Atv'nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam gibi yapımlar yer aldı. Peki, 20 Eylül 2022 Salı Reyting sonuçlarına göre hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte reyting sonuçları...

Trend

REYTİNG SONUÇLARI 13 EYLÜL 2022 AÇIKLANDI! Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçlarıyla beraber en çok izlenen diziler ve yapımlar merak konusu oldu. Her gün bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. 13 Eylül Salı akşamı televizyon ekranlarında Masterchef, Üç Kız Kardeş, Kusursuz Kiracı, Balkan Ninnisi gibi yapımlar yer aldı. Peki,13 Eylül 2022 Salı Reyting sonuçlarına göre hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte reyting sonuçları...

Trend

Balkan Ninnisi Dizisi

Balkan Ninnisi dizisine 2 yeni oyuncu dahil oldu

15 yıl sonra efsane proje "Elveda Rumeli"nin köyünde çekimi yapılan Balkan Ninnisi dizisine 2 yeni oyuncu dahil oldu. Dizinin başrollerinde ise erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk, Kaan Turgut ve Hakan Boyav yer alıyor.

Magazin

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? 9 Ağustos akşam en çok ne izlendi?

Reyting sonuçları belli oldu. 9 Ağustos 2022 Salı akşamı TV 8'de MasterChef Türkiye, TRT 1'de Balkan Ninnisi, FOX TV'de Senden Daha güzel ekrana geldi. Yayınlanan güçlü yapımların ardından reytinglerde AB ve TOTAL sıralaması merak edildi. Peki "Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?", "9 Ağustos akşam en çok ne izlendi?" İşte MasterChef Türkiye, Balkan Ninnisi ve Senden Daha Güzel'in yayınlandığı 9 Ağustos Salı akşamının reyting sonuçları...

Trend

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 5 Temmuz dünkü reyting sonuçlarında kim birinci oldu? Güldür Güldür Show, Senden Daha Güzel, Balkan Ninnisi!

Reyting sonuçları belli oldu. 5 Temmuz Salı akşamı Güldür Güldür Show, Senden Daha Güzel, Balkan Ninnisi gibi televizyon izleyicisi tarafından beğenilen yapımlar yayınlandı. Vatandaşlar, 5 Temmuz reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Peki 5 Temmuz dünkü reyting sonuçlarında kim birinci oldu? Güldür Güldür Show, Senden Daha Güzel, Balkan Ninnisi'nin ekrana geldiği 5 Temmuz Salı gününün reyting sonuçları ve detaylar haberimizde...

Haber

Balkan Ninnisi dizisin yayın tarihi açıklandı! Erdal Özyağcılar başrolde

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Balkan Ninnisi isimli diziyle ekranlara dönüyor. Unutulmaz dizi Elveda Rumeli'nin ardından yine bir Balkan hikayesini anlatacak olan dizinin yayın tarihi belli oldu.

Magazin

Kurtlar Vadisi’nin yönetmeninden yeni proje! Balkan Ninnisi

Kurtlar Vadisi’nin yönetmenlik koltuğunda oturan Doğan Ümit Karaca’nın seyircilerin karşısına geçireceği Balkan Ninnisi dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çekimleri Makedonya’nın Üsküp kentinde gerçekleştirilecek olan Balkan Ninnisi, sezonun iddialı yapımları arasında.

Magazin